- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Persze gondolom az is közrejátszott ebben, hogy az Snapdragonos, ez meg nem."
Persze, ennyiről van csak szó. Nem az, hogy régi hardver, új szoftver... Exynos-ra soha nem volt tökéletes GCam.
Nekem az S10-nél csak 1 generációval újabb az SD-s Samsungom és tökéletesen megy rajta a GCam még mindig, ugyanaz a port már a harmadik Android főverzió alatt.
A tele kamerával kapcsolatban annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod manuálisan hozzáadni, ami a Zoran verzióval így lehetséges:
S20 FE-n működött, alapból csak a főkamerát hozta be, de így ment mindegyik.
Ha jól tudom, S10-en is 52 a tele kamera ID-ja."Enable mod" után asszem újra kellett indítani az appot, hogy megjelenjen alul a "Mods Config Creator". Meg az utolsó lépés után is.
-
Ricardo
titán
Az a baj, hogy amik a telefonnal kompatibilisek, azok régiek, és nincs rájuk frissítés. Atelefonra viszont van, így hiába lenne jó az adott vasra (kamera szenzor, processzor....) az új droidverziók miatt nem működnek úgy ahogy kellene.
Amik meg újabbak, és friss androiddal is barátok, azok meg a későbbi exynosokra készültek.
Egy régebbi vas/új android mix esetén, nem tudom találsz e olyan Gcam verziót ami megfelelően (minden úgy ahogy kell neki) működik. -
aRm1n
aktív tag
Időközben megtaláltam a megoldást, megosztom, hátha mást is érdekel: az adott alkalmazást külön hozzá kell adni a biztonságos mappához, majd az adott mappa beálltásaiban át kell álltani az autofill opciót az alapértelmezettről a kivántra.
Biztonságos mappa -> 3 pontos menü -> Beálltások -> Egyéb beállitások -> Automatikus kitöltés
Ezt átállitva működik a Bitwarden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest