- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Persze gondolom az is közrejátszott ebben, hogy az Snapdragonos, ez meg nem."
Persze, ennyiről van csak szó. Nem az, hogy régi hardver, új szoftver... Exynos-ra soha nem volt tökéletes GCam.
Nekem az S10-nél csak 1 generációval újabb az SD-s Samsungom és tökéletesen megy rajta a GCam még mindig, ugyanaz a port már a harmadik Android főverzió alatt.
A tele kamerával kapcsolatban annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod manuálisan hozzáadni, ami a Zoran verzióval így lehetséges:
S20 FE-n működött, alapból csak a főkamerát hozta be, de így ment mindegyik.
Ha jól tudom, S10-en is 52 a tele kamera ID-ja."Enable mod" után asszem újra kellett indítani az appot, hogy megjelenjen alul a "Mods Config Creator". Meg az utolsó lépés után is.
-
Ricardo
titán
Az a baj, hogy amik a telefonnal kompatibilisek, azok régiek, és nincs rájuk frissítés. Atelefonra viszont van, így hiába lenne jó az adott vasra (kamera szenzor, processzor....) az új droidverziók miatt nem működnek úgy ahogy kellene.
Amik meg újabbak, és friss androiddal is barátok, azok meg a későbbi exynosokra készültek.
Egy régebbi vas/új android mix esetén, nem tudom találsz e olyan Gcam verziót ami megfelelően (minden úgy ahogy kell neki) működik. -
aRm1n
aktív tag
Időközben megtaláltam a megoldást, megosztom, hátha mást is érdekel: az adott alkalmazást külön hozzá kell adni a biztonságos mappához, majd az adott mappa beálltásaiban át kell álltani az autofill opciót az alapértelmezettről a kivántra.
Biztonságos mappa -> 3 pontos menü -> Beálltások -> Egyéb beállitások -> Automatikus kitöltés
Ezt átállitva működik a Bitwarden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest