- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz Oldman2 #35389 üzenetére
20.000 Ft A srác felmutatott egy ránézésre eredetinek tűnő, Samsung feliratú akksit, amit . Ajándékba vettem a telefont, eleve rossz akksival, majd rákérdezek később, hogy vált be. Mivel nem ismerem az előéletét a telefonnak (minden működik rajta, szinte karcmentes), a diagnosztika írta rossznak az akkumulátort, ezért cseréltettem. Próbáltam feltölteni, de az volt a fura, hogy a teljesen lemerült eszközre 5 perc után 70%-os töltöttséget írt. Ez utóbbiakat már csak érdekességképp írtam le
(#35390) zoo8800: fent minden :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Kleroo
veterán
válasz migabi24 #35393 üzenetére
Na igen, az kb az egyetlen wow fejlesztés az elmult 5 evben.
Nem is értem azokat, akik nem latjak a kulonbseget. Fura, de a 60fps kb recegosnek tunik. De vissza lehet szokni par perc alatt szerencsere. csak hirtelen kezbe veve borzalmas a 60fps a 120as szokott aggyal.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
looser
addikt
válasz FireFox1996 #35378 üzenetére
Szombaton mentem el végül hozzájuk, 30 perc alatt megvolt az akkucsere. A blokkal fél évig lehet reklamálni. Részemről 5*
Köszi az ajánlót!Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
gurabli
őstag
válasz migabi24 #35386 üzenetére
A frissítések hiánya elég szívás, sajna. Gondolom főzött rom az root és ugrik pl. a GPay, Simple...
Az akkuidő miatt szeretnék majd váltani, az S10 egyetlen gyengéje. Sebességre nekem az s10 tökéletes."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv!
A41 telómat készülök lecserélni, főleg, mert béna a kamerája...Maradnék Samsungnál, de nem sok választásom van, mert méretben és súlyban sem szeretnék nagyobbat, ezért csak az S széria jöhet szóba. Egy S10 nekem tökéletesen megfelelne minden szempontból, az egyetlen amitől félek, az az idős kora.Természetesen próbálok majd minél megkíméltebb példányt kereseni,de mennyire kell tőle tartanom hogy beszarik valami rajta a kora miatt? Alaplap, csatlakozók, kijelző, akármi? Ilyen szempontból mennyire minőségi a készülék? Egy 2 évet még szeretném ha működne majd.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Lehet nekünk nem is lesz. Ez mexikoi szolgáltatós rom
-
jano_77
nagyúr
válasz Vinczenzo #35353 üzenetére
és vajon ez mikor lesz elérhető, mert nekem még márciusi az utolsó frissítésem.
Sajnos nem követtem a fórumot, meg úgy a híreket sem, csak használtam a telefont és szomorúan látom, hogy megszűnik - vagy már meg is szűnt - a támogatás a telóra?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
looser
addikt
-
looser
addikt
Sziasztok! Budapesten melyik szerviz ajánlott egy S10 akkucserére? Gyárit szeretnék, nem utángyártottat, ezért megbízható cég érdekelne.
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Kleroo
veterán
válasz gurabli #35375 üzenetére
Írhattam volna bővebben.... szóval inkább csak segítségnek szántam, hogyHA váltanál, akkor másra ne. Az S10 pemge cucc, imádtam/imádom. És csak az S23U tudja azt, hogy először bólintottam, hogy na ez odatesz, van értelme váltani rá. Persze egy disznó kb méretben....
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
gurabli
őstag
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok.
Ti ha választás előtt állnátok, egy A52s 5G-t vagy egy S10+ -t vennétek? Jómagam az előbbit használom teljes megelégedettséggel, most pedig anyósomnak kellene egy telefon, de az utóbbiban úgy nézem jobb a processzor.
-
gurabli
őstag
válasz tibbike01 #35370 üzenetére
Itt találtam az árlistát, de nekem is gyanús, hogy ez bizony több lesz...
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s10_es_s10_duplateszt/hsz_35346-35346.htmlKérdés, vajon megéri-e?
Közben látom, szerkesztetted. De érezted a különbséget az akkucsere után?
Nekem most is tökéletes az S10. Mindent is tud, ami nekem kell. Nulla játék, így ez a része nem érint. Méretre tökéletes. És kb. semmibe sem tudok belekötni, minden hasít, ahogy kell. Egyedül az akku, ami sajnos nem túl izmos, de ez nyilván új korában sem volt az.[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
tibbike01
őstag
válasz gurabli #35369 üzenetére
Hivatalos szervízben kb 2 éve volt 17ezer az akksi csere, most inkább 25-30körül van.
Én Galaxy S23-at vennék üzletből 250ért vagy használt pár hetes, hónaposat 220ezerért.
Én cseréltettem akksit az S10be, de valahogy nem az igazi, úgy érzem már az egész telefon elfáradt, legalábbis üzemidőben.
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Gondolom jó párszor felmerült már... Imádom az S10-est, ráadásul sikerült két éve egy refurbished amerikai kiadást vennem, Qualcomm, én szedtem le róla a fóliákat, valójában egy új telefon volt. Szóval a szokásos, ami jöhetne helyette, az 250-300e körül van, pl. Xiaomi 13 5G. Ennyit meg egyszerűen nem adok érte. Az S22 vagy S23 nem játszik, fontos az akkuidő, és ebben egyik sem acélos, egy vagyonért. Ahogy az S10 sem, sajnos (ez az egyetlen hibája, na meg az ívelt kijelző...).
Érdemes lehet szerintetek a hivatalos Samsung szervizben kicseréltetni az akkut? Elvileg 17 000 Ft. Aki már meglépte ezt, mit tapasztalt?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
-
mihione
őstag
válasz Flashback #35363 üzenetére
Azt a felsoroltak kozul csak a pixel 7 tudja (meg az ip68-at is), kenyelmes volt eddig az esti ejjeliszekrenyre csak lerakom es tolt de ennyi kompromisszum belefer foleg az arak fuggvenyeben
Parszor volt olyan amugy is hogy kicsit melleraktam aztan nem toltott semmit este...viszont a gyorstoltes karpotol, az asszonye brutal 120w-on tud tolteni.te avatarod is jo, Sheldon?
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz Flashback #35355 üzenetére
En hamarosan Poco F5-re nyargalok at, 125k-ert sikerult vadasznom egyet,pixel 7 volt neg a masik kiszemelt de a design nem anniyra jott be,meg a vastag kavak sem.Asszony most valtott iphone 11-rol szinten xiaomira (redmi note 12 pro+) es nagyon elegedett vele.Nem top kategoriak de a poco eleg brutal hardveresen.Ahogy nezegettem a tipusokat meg az arakat 200 korul kozepkategoriat kap az ember...en meg 227-ert vettem az S10+ anno...most a top boven 350-400k felett van annyit nekem nem er egy telefon sem.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
veterán
válasz csorbajeno #35359 üzenetére
Nekem nagyon sok fényképem van rajta. Amúgy nem használom ki, de jó tudni, hogy nem fogy el. Egyhamar. Egyfajta biztonság.
-
veterán
válasz Flashback #35355 üzenetére
Olyan van csak, ami az árához képest közel sem tud annyival többet, mint az S10+-om, sőt bizonyos esetekben kevesebbet tud. Annyi, hogy a proci gyorsabb, meg vannak rá frissítések több évre előre. De a szívemhez nőt ez a telefon, egyszerűen nem látom értelmét több száz ezerért valamire kidobni a pénzt. Amúgy is csak Samsung jöhetne szóba.
-
Vinczenzo
csendes tag
Tehát csak megkapjuk már azt a több hónapja beígért frissítést.
[link] --->Samlover[ Szerkesztve ]
-
Vinczenzo
csendes tag
Valahogy még át lehet állítani a szoftver régióját? mert most TMH, és valami olyasmi kellene amin tudnám használni a Samsung wallet alkalmazást.
-
trebrona
nagyúr
válasz Impressa #35349 üzenetére
Kijelzőcsere szinte mindig gtk, pláne ennyi idős telefonnál. (gazdasági totálkár, csak, hogy ne kelljen keresni.)
Gazdasági totálkárt akkor állapítunk meg, ha a vagyontárgy javításának költségei várhatóan eléri a vagyontárgy értékének 50-70%-át.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Impressa
őstag
válasz Ferfiu #35346 üzenetére
Köszönöm az infót , őszitén szólva, nem érzem reálisnak ezt az árat érte. körbe néztem -ezt konkrétan nem láttam- de ennél csak többet láttam árban. annyit megtudtam, hogy a kínaibb verziótól, akár alaplapos is lehet a teló, a kijelzővezérlő hibájából. És még pixelesebb is lehet + nem is ad szép képet a kijelző.
rothfb: nem tartom korreknek, hogy erre akarják kényszeríteni az embert.
bwoay: ennyit nem terveztem elkölteni a telefonra, egy kijelző hiba miatt.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
Impressa
őstag
Sziasztok!
Ma mi a reális az s10+ kijelzőcseréjének? sajnos elejtettem, ahol nem ad képet, ott érzékeli az érintést, ahol ad képet, ott nem érzékeli az érintést.
Előre is köszi!Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
trebrona
nagyúr
válasz szaniszlokar #35337 üzenetére
AR zóna / DecoPic / Bélyegzők
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kispal87
aktív tag
Van az, csak el van dugva kicsit.
Megnyitod az elkészült képet, alul ceruza ikon, aztán ismét alul jobbra a smiley ikon és aztán fölötte lesznek a matricák, viszont ezzel is max az időt tudod rátenni... azt is csak így utólag szerkesztve. -
trebrona
nagyúr
válasz szaniszlokar #35334 üzenetére
Ha jól emlékszem, matricák a kameraalkalmazásban.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kispal87
aktív tag
válasz szaniszlokar #35334 üzenetére
Én nem találtam ilyen opciót! Helyadatokat be lehet kapcsolni, de az is csak a kép tulajdonságainál látszik majd.
-
szaniszlokar
aktív tag
Be tudom valahol állítani az s10+-on, hogy a gyári kamera alkalmazás megjelenítse a fényképen a dátumot és a helyszín nevét, ahol készült a kép?
Köszi!Minden ellenállás hasztalan.
-
Oldman2
nagyúr
Nincs valakinek "véletlen" egy elfekvőben lévő Pitaka tokja S10+ készülékhez?
-
veterán
válasz zsolesz967 #35326 üzenetére
Két lehetőség van. Vagy az akksi tönkre ment, vagy valami nagyon lehúzza, valamilyen csodaapp.
-
zsolesz967
aktív tag
Nálam az s10+ már 2 óra alatt lemerül átlagos használat mellett.
Az s10 5g-ből viszont még kihozok 4 órás üzemidőt.Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
sutiand
tag
válasz FireFox1996 #35319 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Sajnálattal vettem tudomásul, mert még legalább 1 évig nem akarom lecserélni ezt a telefont. Nagyon vigyáztam rá a évek alatt, az aksija is még 83%-os, de egyszer sajnos eljön az idő amikor váltanom kell. -
sutiand
tag
S10 plus-ra lesz még biztonsági frissítés?
-
bwoay
nagyúr
tudtommal még tart a reGalaxy program (októberig?), így valamivel több rációt látok abban, ha valaki vesz egy kupont 25-30 rugóért, és felújíttatja a telefonját (kijelző, akku, hátlap, keret kb bele szokott férni), vagy akár vesz kompletten egy S10+-t mondjuk 80 körül. ha egy kijelzőcsere ezeknél olcsóbb alternatíva munkadíjjal együtt, akkor nem szóltam - de ezt valahogy kétlem.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
imis
senior tag
úgy tűnik megadta magát az S10+ kijelző, előszőr fekete folt jelent meg a kijelző szélén kb fél éve, ma meg beszürkült a kijelző.
Van értelme cserélni kijelzőt?
Hol érdemes venni hozzá? Alin nézegettem 30 ezerért már van, bár nem tudom a minőséget.
szerviz már drága lenne, gondolom annyit már nem ér (80-100 ezret) -
grafnet
veterán
válasz bableves88 #35308 üzenetére
Csinálj a kamera app-ban adattörlést
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
bableves88
csendes tag
Sziasztok ! S10+om van és akadozik a video felvétel. Eddig semmi baja nem volt semmit nem állítottam át. Valakinek hasonlo?
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Ha valakinek esetleg van alaplaphibás/beázott S10+ készüléke, vevő lennék rá.Sovány szakácsban sose bízz!
-
melan
senior tag
Sziasztok! Egy olyan (elég súlyos) problémám van, hogy nem tudom frissíteni a google play szolgáltatások appomat. Történt ugyanis, hogy tegnap reggel befagyott a telefon, alig tudtam életet lehelni belé, a google play service 85%-át ette meg az aksinak. Estére értem oda (kipróbálva minden más opciót egészet a recoveryben a cache parti törlésig) hogy nagy nehezen leszedtem egy másik verzió apk-kát és feltettem. Így megjavult a telefon, nincs merülés. Ma vettem észre viszont, hogy ez egy 2008-as verzió, így nem indulnak bizonyos appok, pl. a simple. De nem tudom frissíteni sem a a Google play service alkalmazást sem.
Köszönöm, ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Futás, futópályák
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978