- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz laci1892 #29698 üzenetére
Néha beakad a szinkron szerintem. Ilyenkor a Google mentést, illetve a Google fiókhoz tartozó szinkronizálandó elemek között kell körbenézni, hogy nem akadt-e meg valamelyik! De ezt nem tudom alátámasztani egészen biztosan, csak valahogy ez az érzésem. Korábban sokszor előfordult, hogy valamiért állt némelyik szinkron, és valahogy a Google mentés is akadozott időnként.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Nagyon brutáli lett amúgy az akku fogyasztás.
Anno egy éjszaka alatt készenléti fogyasztása a telefonnak ( este 10 és reggel 05 között) 10-15% volt. Most 5- max 10%.
Ennek ellenére amúgy még mindig észre veszem néha hogy a Google play szolgáltatások hajlamos enni a naftát.
Ezzel mit képet tenni, azon kívül hogy, időközönként törlöm a gyorsítótárat?
-
gjoco1
addikt
válasz Ununqatrium #29688 üzenetére
Ezt hogy érted , hogy "csak mindig bekapcsold AoD-el működik " ?
A két alkalmazásnak nincs köze egymáshoz. Én a gyárit koppintásra ébresztéssel használom és a Notifiy villogtatja és kiírja szövegesen az értesítés ( ek ) alkalmával. Bocs , lehet megtévesztő volt , hogy feloldott képernyővel fotóztam."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gabber01
addikt
válasz csorbajeno #29687 üzenetére
Nova-t használok én is, és nincs ilyen probléma. Bár, lehet A11-el még nem teljesen kompatibilis, nekem meg A10 van fent. De ez inkább tűnik valami céges telónak, amin nem engedi a céges policy.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Laki
tag
válasz csorbajeno #29687 üzenetére
A sajátjával,nemhasználok semmit.Arcfeloldásnál is csak kóddal nyilik ugyanugy
-
stefi68
addikt
válasz MrBazsi #29684 üzenetére
Én is már leírtam a megoldást itt: #29514
Tiltsd le a két szoftverfrissítésért felelős alkalmazást (SOAgent.apk, FotaAgent.apk) mondjuk ADB AppControl-lal és nem lesz rá többé gondod (remélhetőleg).
Nálam nem értesít...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
MrBazsi
senior tag
válasz gabber01 #29671 üzenetére
én is viszaraktam a 10et mert nem jött be a 11. Azóta kétnaponta jelzi h frissítés elérhető, nem tudok ellene mást tenni csak annyit h a későbbre nyomok, hiába törlök adatot gyorsítótárat, letiltani nem tudom. valakinek ötlet esetleg h lehet végleg kikapcsolni a frissítés jelzését?
[ Szerkesztve ]
-
Laki
tag
Tudnátok segíteni miért nem old fel ujlenyomatra?Beálitom,beregisztrálom az ujjam de valami biztonsági okok miatt csak kóddal engedi
-
senior tag
Ha alkoholos kézfertőtlenítővel tisztítom a telefon képernyőjét, ahogy ajánlgatják mostanában, az tönkreteszi az oleophob bevonatot?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
janaman01
addikt
Csak halkan jegyzem meg...ugye én s7 edgéröl jövök...hát gyerekek...mondjuk ez a része nem nagyon izgat de meg merem kockáztatni hogy az s7 edge szebb képeket lő mint a10 plus...pedig azért abban 1 kamera stb...
Párom note 8 a sokkal szebb részletgazdagabb képeket csinál mint a s10...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Vinczenzo
csendes tag
Akkor nem reális nálam, hogy éjjel, ha repülős üzemmódban van akkor 7, de ha Wi-Fi-n van akkor 14%-ot merül az S10-em az Android 11 alatt.
Háttérben a Outlook, Messenger, Eredmények, Snapchat fut pluszban az alapokon kívül. -
gabber01
addikt
válasz csorbajeno #29673 üzenetére
Köszi, lehet ez lesz.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
csorbajeno
veterán
válasz gabber01 #29671 üzenetére
Azt tudod tenni, talán ez a legegyszerűbb, hogy felteszel egy olyan ROM-ot Odinnal, mint pl. az utolsó BTU, amit XEH-ra nem adtak ki, majd a kódos CSC váltással egy olyan ROM-ra kerülsz, amit hivatalosan nem adtak ki, így nem fog frissülni, amig te Odinnal újra helyre nem rakod.
-
tibbike01
őstag
-
gabber01
addikt
Na, az itteni hsz-ek sem győztek meg és máshol is sok a panasz, pl.
Tudom, tudom, mi vagyunk az idióta userek, akiknek nem tetszik hogy funkciók kerülnek ki vagy válnak használhatatlanná, esetleg hibásan működik a rendszer vagy romlik az akkuidő, pedig ez a fejlődés... Másoknak meg csodával határos módon mindenben jobb.
Engem csak az érdekel, hogy ki lehet vhogy kapcsolni, hogy ne akarja rám erőltetni a telefon a frissítést?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
sgeza
veterán
Nem ott kell. Kicsit lentebb van egy ikon, arra kell rányomni! Azzal különböző szűréseket is be tudsz állítani. Ha itt bekapcsoltad a rendszeralkalmazások megjelenítését, akkor keress rá a Bluetooth szóra, vagy csak tekerj le oda! Mind a három így kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Saját tapasztalatok az S10 plus-on az Android 11 one UI 3.0 frissítésről.
OTA frissítés volt. Relatív kevés plusz programot használok, képek, üzenetek mennek felhőbe, így volt egy gyári beállítások visszaállítása és utána kvázi új telefonra ment a frissítés.AOD:
A korábbihoz képest alig fele elérhető az óra típusoknak. A színek száma is megcsappant és szinte csak élénk verziók vannak. Viszont működik minden, mint eddig.
BT és WIFI:
Minden eszközt törölni kellett és újra párosítani. Semmi nem működött. (android auto, sima kihangosítás, bt hangszóró, bt füles, wifi routerek, smart view) Wifi esetén semmi nem ment és hibaüzenet se volt. De csak a hálózat elfelejtése és újra felvétele segített, még a nyílt hálózatok esetén is. Bt kihangosítónál az új dual sim kezelés miatt a tárcsázás addig nem működik, amíg nincs beállítva egy sim fixen az adott kontakthoz.
Illetve lényegesen lassabb lett a smart watch-ra az értesítés. Egy e-mail esetén legutóbb 10 perc különbséggel jelzett a telefon és az óra. Persze itt is kellet egy újra párosítás, azóta is produkálja. Üzeneteknél egyébként 2-3 perc a normál csúszás. Hívásnál csak 10-12 másodperc. Talán ez a legrosszabb az összes hiba közül.
Dual SIM és hálózat kezelés:
Eddig a tárcsázóban és üzenet írásnál volt külön gomb a 2 sim-nek és el lehetett dönteni melyikről menjen az adott hívás/üzenet. Helyette most egy gomb van, amiben legördülő menübe került ez a funkció. Workaround, hogy meg lehet adni a számoknál egyesével, hogy melyik sim legyen az alapértelmezett. De ez nem segít ott, ahol munka és privát hívás is menne ugyanarra a számra. Bónusz, hogy ha ez nincs beállítva, akkor a kocsiból nem is megy a hívás indítás.
A VoLTE teljesen meghülyült. Mindkét számon megdöglött a hívásértesítő sms. Mint kiderült, a független sw a ludas, nem tartalmazza a megfelelő hálózati konfigokat. Alternatív megoldás lett. VoLTE kikapcs hálózatilag a számokon. Így most megy újra. Mivel munka és privát a 2 szám és rengeteg a napi hívás, így borzasztó zavaró volt a foglaltság esetén a hívásértesítő hiánya.
Akkumulátor üzemidő és rendszer sebesség:
A frissítés után kb. egy hétig lényegesen rosszabb volt a készenlét. De mostanra beállt a korábbira. Jelentősen pozitív vagy negatív kilengés azóta sincs.
Az animációk másak. De mellé lett rakva egy másik S10 android 10-vel, és szemmel nem látható a különbség. Sem alkalmazás megnyitásban, sem görgetésben.
Nekem személy szerint sok apró bosszúságot és funkció beli visszalépést hozott. -
KrAt
veterán
A11-gyel kapcsolatban kettő dolog maradt, ami rettentően bosszant, és nem tudom megoldani egyelőre:
- a gyári billentyűzet, amennyiben ne zavarj módban van, nem rezeg, csak a space és a backspace gombokra
- a frissítés óta az autómban lévő kihangosítóhoz teljesen random vagy csatlakozik, vagy nem, de inkább nem.. Ha rámegyek a BT beállításokra, ott rányomok a kihangosítóra, minden kérdés nélkül rögtön csatlakozik..Valakinek valami ötlete?
-
gjoco1
addikt
-
akooos
veterán
válasz Ununqatrium #29657 üzenetére
Aod notify appban lehet beállítani.
-
janaman01
addikt
Ha már ennél a programnál tartunk . Lenne egy kérdésem vele kapcsolatban. Ugye jön az értesítés , villog a kamera körül a kis beállitott fény, de halványan megjeleniti az ujjlenyomatot is a kijelzön hiába van beállitva hogy ne jelenitse meg..erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
Ma feldobta a telefon (S10) a OneUI 3.0-t.
Érdemes frissíteni? Nincs vele semmi baj?
Csak simán frissíteni lehet vagy célszerű gyári beállítást előtte / utána tolni?Köszi előre is!
-
gjoco1
addikt
válasz Petyuska111 #29652 üzenetére
No , akkor teljes az öröm....... Használd egészséggel sokáig.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
sgeza
veterán
válasz Petyuska111 #29649 üzenetére
Valószínűleg ez volt a gond. De igen, erre gondoltam egyébként. A kolléga közben leírta, hogyan alkalmazástól függetlenül oda jutni.
-
gjoco1
addikt
válasz Petyuska111 #29649 üzenetére
Hatvan három múltam , de még elbírok vele.
Védetté kell tenni, hogy a teló energiagazdálkodása ne lője ki. Telefon Beállítás/Alkalmazások/jobbra fenn 3 pötty Speciális hozzáférés/Akkumulátorhaszn.optim., majd a lenyíló fülön Mind. Legörgetve megkeresed az aodNotify-t és a csúszkát kikapcsolod(balra húzod).
Nézd át ezt is , hátha segít."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Petyuska111
tag
Na, ez érdekes, ilyet se láttam még. Úgy tudtam, hogy mindenhol kikapcsoltam az optimalizálást. Az Alkalmazások/AOD Notify Pro/Akkumulátor/Akku. opt. -nál azt írta ki, hogy Nem optimalizált. Viszont az összes alkalmazásnál (ahol kiírja, hogy optimalizált vagy sem), mégis optimalizáltként volt a listában, visszatettem nem optimalizáltra. Remélem, ez volt a gond és így rendben lesz. Köszi a tippet! Azért ilyen hogy fordulhat elő, de tényleg?? Lassan kezd az android úgy túlburjánzani, hogy mindenkinek szoftvermérnöknek kell lenni? Ráadásul még hibák is vannak a rendszerben. Egy idősebb embernek lassan esélye sincs, hogy áttekintse a beállítási lehetőségeket.
-
TODI1111
veterán
válasz Petyuska111 #29646 üzenetére
Esetleg probáld meg letörölni az alkalmazást és újra telepíteni. Igaz, hogy én S21 ultrán használom, de azon is android 11 van és tökéletesen teszi a dolgát.
-
sgeza
veterán
válasz Petyuska111 #29646 üzenetére
Nem a 11 kavar be, mert nekem működik rendesen. Gyanús, hogy mégis elalszik az! Az alkalmazás beállítások között kapcsoltad ki az optimalizálást, vagy csak az akkumulátor kezelésen belül?
-
Petyuska111
tag
válasz rothfb #29645 üzenetére
Optimalizálás ki van kapcsolva, altatás sincs. A biztonság kedvéért most hozzáadtam a soha nem alvó alkalmazásokhoz az AOD Notify Manager-t, de nem hiszem hogy ez volt a probléma. Igazából semmilyen beállítás nem változott, minden ugyanúgy van, mint eddig. Csak van amikor kijelzi az üzenetet, van amikor nem. Pl. sms-eknél: az AOD Notify beállítása alapján egészen addig ki kellene jelezni, míg ki nem törlöm. Van, hogy rendben működik, van hogy kijelzi, de a képernyő kikapcsolása után - úgy, hogy még nem töröltem ki - már nem jelzi ki. És van olyan, hogy már érkezéskor sem jelzi ki, csak mikor bekapcsolom a képernyőt, akkor látom, hogy sms jött. Nagyon idegesítő, mert eddig tökéletesen működött, az android 11 kavart be.
-
veterán
válasz Petyuska111 #29644 üzenetére
Akkumulátor optimalizálás ki van kapcsolva? Altatás?
-
Petyuska111
tag
S10e topicban nem jött rá válasz ezért beteszem ide, hátha. AOD Notify Pro hiba: eddig tökéletesen működött, android 11-re frissítés óta véletlenszerűen vagy müxik, vagy nem. Teló újraindítás megvolt. A Notify beállítása ugyanaz, nem változott. Javaslat? Notify kényszerített leállítás/újraindítás mehet, vagy inkább ne? Vagy a droid 11 miatt változott valami a rendszer beállításokban? Van másnak ilyen problémája még?
-
laci1892
őstag
válasz csorbajeno #29642 üzenetére
Oké, megtaláltam. 😅
Köszi a segítséget.
-
sgeza
veterán
válasz mester zoli #29635 üzenetére
Ahogy a kolléga írja, csak megfogalmazásbeli a különbség. A "szoftveres" és recovery-s művelet között az a különbség, hogy előbbi elvégzi a fiókok szükséges kiléptetését az FR lock elkerülése érdekében, míg a recovery természetesen nem. Utóbbi esetén kérni fogja a védelem a korábbi fiók belépési adatait (mármint utána persze, a készülék első elindításakor). Ha előtte mi magunk kilépünk a Google fiókból (meg a biztonság kedvéért a Samsungból is, de ez utóbbi szerintem nem lényeg), akkor nem fog élni a védelem, és a recovery-ből végzett reset meg fog egyezni a menüből indított alaphelyzetbe állítással. Az egyszerűség kedvéért én azt gondolom, hogy érdemes a normál módon, a beállítási menüből végezni. Egyébként ehhez internet kapcsolat szükséges, hogy a kilépést el tudja végezni.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz mester zoli #29635 üzenetére
Nem vagyok egy Samsung mágus, de a Factory Reset szinonimája a Gyári beállítások visszaállítása.
Tehát nyelvileg ugyanazt takarja.
Szerintem technikailag is, a cache és a data partíciókat törli.
Számomra az a kérdés - és erre biztosan kapunk választ -, hogy van-e különbség a sw-es FR és a recoverys FR között.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
mester zoli
csendes tag
Az FR, és a "gyári visszaálítások" között van külömbség? Vagy ugyan az a kettő? 11-es update óta mintha rosszabb lenne az aksi idő, aztán már csak ez az opció maradt
Ha két külön dolog, hogy csinálok Factory resetet?Nekem csak a puffin ad erőt és mindent lebíró akaratot!!
-
laci1892
őstag
válasz csorbajeno #29632 üzenetére
Igen. Nagyon jó szerkesztő, de sajnos most egy ideig nem vagyok gép közelben megint. És olyan szerkesztőre lett volna ( lenne ) szükségem, amivel tudok szöveg boxot rakni a képre. Gondoltam, hátha van valakinek tapasztalata
-
laci1892
őstag
Egy kérdésem lenne.
Képszerkesztő programot keresek. Mobilon.A lényeg az lenne hogy, tudjak alakzatokat is rakni egy adott képre. ( szövegbox) alapvetően először Adobe termékcsaláddal kezdtem, de ott csak a képet tudom kvázi manipulálni és igazándiból ennyi. Van valakinek valami ötlete, tapasztalata?
-
janaman01
addikt
Nem szoktam feladni hamar csak mostanában idő hiányában egy tiszta bugmentes rendszerre van szükségem. Annó még a note 3 ra a főzőtt romokba is belenyúltam twrp n telepítő csomagolat csináltam stb...szóval szeretem a kihivásokat de most nincs időm . Ezzel együtt egyetértek veled . Alap dolgokat illő megcsinálni amit pl most is ajánlottál, és igy már működik is rendesen. De hát ezért vagyunk egy csapat , ótleteket tippeket adjunk egymásnak amit ezuttal is köszönök
-
istvan47
senior tag
-
sgeza
veterán
válasz janaman01 #29623 üzenetére
Azért elég hamar feladod. Miért az a megoldás, hogy egyből a komplett rendszertől megválsz, mert egy alkalmazás egy albeállítása nálad nem stimmel? Miért nem próbálod előbb törölni a gmail adatait (ha jól látom, a gmailről van szó, ha nem, akkor annak adatait)? Az alkalmazás beállításainak elvileg nincs köze ahhoz, hogy milyen androidon vagy.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz dkovizoli #29622 üzenetére
Értem. Köszi szépen. Akkor marad ez..most nincs kedvem görcsölni vele
Bluetooth okosóra kapcsolódás megoldódótt a fejlesztőiben a bluetooth AVCRP t 1.6 ról át kellett allitani 1.4 re alapertelmezett amúgy is az...aztan restart....úgy látom lesz meg egy két meglepi ebben a droid 11 ben😂
-
janaman01
addikt
válasz csorbajeno #29620 üzenetére
Letöltöm a legutolsó xeh romot , telefonon csinálok egy fr t recovery alól és si.án felrakom odinannal a romot vagy van valami amire ügyelni kell még?
Most ez van fent , akkor melyik romot kell letöltenem vajon?[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz nokiauser #29616 üzenetére
Alapértelmezett értesitési művelet van csak....isten tudja miért ez a neve de ha a törlést állitom be akkor is csak arhiválja....szócal ez is bugos benne
Droid 10 re vissza lehet még térni valahogy egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Hát gyerekek nem tudom mi lehet a baj ...vagy a droid 11 ..vagy nem tudom de egy noname ki ai okosórahoz az istennek nem akar csatlakozni...az s7 edge simán a párom note 8 a is simán...kezdi felcseszni az agyam ez az ez s10+ lehet hamar megválok tőle🤣🤣
-
KuZo
tag
Sziasztok!
A11 frissítés óta valamiért nem jön Gmail értesítés. Hiába kapcsolom ki-be, semmi. Valakinek volt hasonló? Köszi! -
laci1892
őstag
válasz karldergroße #29610 üzenetére
Fura, én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom 😳
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Bixby rutinokkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A10-es rendszeren macro droidot használtam a kis dolgaim automatizálására (wifi kapcsolás, hangmodok ilyesmi), de A11en a a macrodroid valami miatt nem akar működni. Ahogy néztem bixby is tudna mindent amit szeretnék. Be is állítottam, működik is minden. Egyedül a wifit nem kapcsolja. Van ötletek, hogy mi lehet a gond?
-
mihail38
aktív tag
válasz karldergroße #29610 üzenetére
És hidd el, hogy nem vagyok egyedül aki nagy megelégedéssel használom az A11 az A10 után, nyilván szokni kell az ujátásokat, beállításokat, de ez legyen a legnagyobb gondom
-
mihail38
aktív tag
válasz janaman01 #29608 üzenetére
Azon is voltak elégedetlen emberek (A10) ahogy most is vannak, de te legalább adsz magadnak esélyt arra, hogy majd megszokod és pozitív a hozzáállásod, nyilván meg kell szokni mint mindenki másnak is, csak sokan egyből azt mondják, hogy ez vagy az nem jó és nem működik, most nem akarok konkrét dolgit leírni, hogy ne inditsak el értelmetlen hsz lavinát.
Sok mindenben javítottak az A11 redszerrel nekem eddig tetszik, az üzemidő és a készenléti idő is sokat javult. -
laci1892
őstag
válasz janaman01 #29606 üzenetére
Szerintem különösebben nem rossz ez az üzemidő. Főleg úgy hogy, én azért minden reggel 5-kor már talpon vagyok ( nincs töltőn a telefon ) , megy közbe YouTube, navi, folyamatos beszélgetés, munka, social media managment... mire este haza érek addigra a telefon most 30% alá még nem esett be. Előtte azért bőven.
-
janaman01
addikt
válasz laci1892 #29605 üzenetére
Ez a kijelzőidő az s10 plusnál már jónak számit?
Kicsit csalódtam , mert én s7 edgéről váltottam de ott simán hozta a 7 óra kijelzőidőt ráadasul kocsiban sokszor 2-3 óra gps bluetooth zene egesz napos 4g stb volt...
Andriid 11 nél nekem kicsit katyvasz ez az ertesités változtatás illetve a világitó szélek menű áthelyezése...illetve kapcsolási lehetősége attól függően milyen értesitési müveletet állitasz be...nade majd megszokom...Szerk: 4:53 óra kijelzőidő reggel 7 óta 34% os töltöttség bapközben 4g
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Srácok egy kérdésem lenne. A gyári Samsung fólia mennyire jó minőségű? Illetve tudja valaki hogy mennyibe kerül a hivatalos boltba? Előre is köszönöm
A másik : wazzeg.... nagyon brutális lett az akku idő a telefonban 11-es android alatt. Ráadásul úgy...! Hogy, nincs bekapcsolva az adaptív akku.
Reggel 5-kor vettem le a telefont töltőről, így este 7-kor 4 óra kijelző idővel 30% az akku úgy este 7-re.
Ez a kemény, nem a faláb.
-
csaba1203
addikt
válasz csorbajeno #29602 üzenetére
-
őstag
válasz Lootolok #29596 üzenetére
az Apple nem tamogdatja az rcs-t, csak hogy ki kit másol
az rcs a szolgáltatón keresztül küldhető "next-gen" SMS.. (szolgáltatón keresztül megy, annak minden előnyével és hátrányával)
amit ha akar az Apple majd nagy innovációként elad, majd egyszer ha már támogatja.. (ez egy gsma szabvány)
de funkcióban olyan mint az imessage.Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
csorbajeno
veterán
válasz karldergroße #29600 üzenetére
Nem tudom, nekem az egyik feltétel a kézreálló launcher a telefon kiválasztásánál és nekem a Samsung felülete jön be a legjobban. De szerencsére több lehetőség van, így mindketten boldogak lehetünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával