-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
gr.bence #11195 üzenetére
Kell, hogy legyen egy hasonló alkalmazás, amit korábban linkeltem! Keress valami olyasmit, és azt kell letiltani! Kapcsold be a rendszeralkalmazások megjelenítését, és egyesével menj végig a nevükön, megpróbálva rájönni, hogy melyik lehet (különös tekintettel a bookmarkot vagy telekomot tartalmazó elnevezésekre)! Én is ezt csináltam, így találtam rá a com.android.providers.partnerbookmarks-ra, nekem az tett be könyvjelzőket.
Illetve még egy lehetőség: írd be a címsorba, hogy
chrome://flags
Elsőnek látod a konfigurált tételeket. Nézd meg, hogy nincs-e itt valami ilyesmi!
Biztos, hogy ki lehet kapcsolni. Én mindig ebből indulok ki, és mindig megtalálom a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest