- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazmerr
aktív tag
-
hito
nagyúr
válasz
djapor96 #6516 üzenetére
Hát ettől nem lesz nehéz jobbnak/smooth-abbnak lennie. Laggol kőkeményen, van hogy úgy megakad, hogy 3-4mp-et várni kell. Kamera kín keservesen indult, első bootnál nem is akart működni, a tippet nem lehetett elnyomni, belefogyott. Szóval ez eddig siralom, 2.3.6 fényévekkel jobb volt. Nem zavar engem általában ha egy kicsit elgondolkozik, de ez bőven túlmegy ezen a határon. Úgyhogy este urik fel az LQ3. Gondolom letölt, ODIN-be betallóz és mehet is.
-
sagit
veterán
válasz
djapor96 #6466 üzenetére
nem ezt írtam?
everman: ezek közül nem mindet engedi a gyári (ha arra gondolsz) , csak azért nem törlöm őket hátha kell, akkor meg kiolvasztom
nameg ha már megvettem használjam is a TB-otCatcan: mondtam hogy jön az, dobj pár képet
(nekem holnap van az uccsó vizsgám)
PeachMan: aki akar sörözni, és egyszerre nyomkodni HOX+S3+S2+Note+i4S-t
-
törölt tag
válasz
djapor96 #6113 üzenetére
Szép. GSM-Wifi-GPS vételbe nem zavar bele a fém hátlap?
Én valami olyan megoldást szeretnék az enyémre, ami kicsit kiemeli az asztal lapjától a kamerát. Nem akarom h összekarcolódjon, mert rossz lesz a felvétel.WaterWave: Látom Criskelo ROM-ot használsz. Stabil, gyors?
-
sagit
veterán
válasz
djapor96 #6048 üzenetére
idle és alacsony terhelésnél 160 mhz-en megy a gpu amit a telefon kapcsol 267-re nagyobb terhelésnél.
Ez okozhat laggokat. Ha lockolod 276 mhz-en mindig annyin fog menni, nem váltogatja az órajelet. Akkura nincs hatással túlságosan.
Lehet húzni is de nagyon melegedik a telefon tőle. 400mhz a max amit enged az app ( ennyin megy az SGS3 ugyan ilyen GPU-ja is)
@1700 Mhz CPU + 400 Mhz GPU (de így a telefonon akár sütni is lehetne)
-
nggabi
félisten
válasz
djapor96 #5931 üzenetére
ics usb mass storage cwmcwm xdarol van.
-
skyli
senior tag
válasz
djapor96 #5918 üzenetére
Szerintem a szines dolgoktól fakul idővel és ahol mindig fekete van, az marad élénk. Amúgy nekem a Galaxy S-em se égett be.
CM9-en amúgy tényleg működik már az OTG thor kernelével
végülis így már csak az S-Note hiányozna meg a tollal való fénykép készítés és szerkesztés meg talán pár samsung app(fényképszerkesztő, videókészítő-ebben pl lehet rajzolni a videóra ezt szerintem más nem tudja). Kár hogy vizsgára kéne tanulnom ezért nem akarok most nekiállni tesztelni
-
Kapanyél
őstag
válasz
djapor96 #5662 üzenetére
Elhiszem, pláne, hogy mindet 2 hétig használod.
MÁS: ismertek olyan bevásárló lista alkalmazást, amit online lehet szinkronizálni és más is hozzáfér a saját telefonjáról?
A kedvencem az OI Shopping List, mert kurvaegyszerű, letisztult, pont arra jó, amire kell. Csakhogy mivel asszonynak is vannak saját gondolataihát jó lenne, ha szinkronba lenne a bevásárló listánk.
A Microsoft-nak a SkyDrive-hoz van Android-ra OneNote alkalmazása, de az sokkal összetettebb és nem is igazán értem.
Valami ötelt? -
Everman
addikt
válasz
djapor96 #5639 üzenetére
"indulás után TBP fc, leszedem és nem tudom újra installálni, mert azt dobja ki, hogy kevés a hely.... szabadítsak fel memóriát...... gyári állapot vissza, majd tbp fel"
Nem kellett volna
A TBP uninstall nem mindig működik, a data/app mappában ottmarad az odex file-ja, ami miatt később azt mondja, hogy nem tudja magát telepíteni, mert nincs hely. Ezt kell Root Explorerrel törölni és már megy is a telepítése. -
skyli
senior tag
válasz
djapor96 #5492 üzenetére
Wolfson dac-t kapott
W de mondjuk ez jó, remélem a többi samsung is ezt kapja majd innentől kezdve újra
meg azért sok dolog jó lenne a note-ra is ami csak szoftveres (ha valaki hív elég a fülhöz emelni és felveszi, ugyanígy hívhatunk smsből, a szemfigyelés pl oldalt fekve ezek mind tök jók lennének. Meg a zenelejátszó és a kamera programja is tetszene a note-on
-
kchris78
veterán
válasz
djapor96 #5489 üzenetére
igen percben lettem volna kíváncsi, nem kell stopper, de ha 1nap a készenlét és abból 8% a kijelző, abba pár percnél több nem nagyon fér bele. De a lényeg azért lejön hogy a stock ROM is hasonló értékeket hoz. Ami jó ennél a CM9-nél még hogy egyáltalán nem érzékelem azt az enyhe melegedést a kamránál amit elég sok ROMnál tapasztaltam.
-
premete
veterán
válasz
djapor96 #5207 üzenetére
Van mindenkinek, aki az xda-developersen gyakran megfordul.
-
premete
veterán
válasz
djapor96 #4916 üzenetére
Én is használom, a 20% hanghívás nem az égből esett le. Csak nem vagyok olyan barom, hogy ne a laptopomon használjam a netet, amikor kéznél van, 4GB+ mobilnettel.
Most ne azzal gyere, hogy Te is 2008 óta vagy regisztrálva az xda deven, 8 hozzászólással, mert elsírom magam. -
premete
veterán
válasz
djapor96 #4902 üzenetére
Persze, át lehet írogatni dolgokat, de azért szerintem nem mindegy, hogy US, Asia,vagy EU a baseband; ha nem így lenne, minek adnának ki 3 különbözőt.
A lényeg az, hogy a tajvani alapsáv használatával tudsz-e minden wifihez és 3G-hez kapcsolódni, illetve az akku hogy viselkedik. -
-
premete
veterán
válasz
djapor96 #4881 üzenetére
A kernelt CWM managerrel, a bootloadert PC Odin 1.87-tel, ahogy a kottában volt.
@ 3 fájlos 2.3.6:
GT-N7000-MULTI-CSC-OXALC1.tar.md5 11 468 864 2012.03.13 11:27 -a--
MODEM_N7000XXLB2_REV_05_CL1106002.tar.md5 12 585 032 2012.03.13 11:26 -a--
Rooted_Stock_Odex_N7000XXLC1.tar.md5 864 337 987 2012.03.15 08:12 -a--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest