- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Polllen #16363 üzenetére
Majd szólok a hirdetőknek a prohardveren,meg az apródon,a vateràn meg az expresszen, hogy 75-80 a reàlis àr a fórum szerint
Aztàn úgy elküldenènek a fenèbe,hogy öröm lenne nèzni
Hito,esküszöm nem értem mièrt haragszol. ..èn mindig tènyeket ès realitàsokat ìrtam,de ha megbàntottalak akkor 1000 bocsànat,nem akartam -
handrash
őstag
válasz
Polllen #16237 üzenetére
Ebben neked teljesen igazad van, de sajnos megfigyelhető ebben a topicban, hogy a kezdőknek nem nagyon segítenek az "öreg motorosok"...
Saját tapasztalatom: 2 napom ráment a bled problémakörre mire rájöttem, hogy inkább BLN-re keresek a fórumon. Úgy tűnik itt a többségét csak a ROM csere - bere érdekli. Csak akkor miért az a topic címe ami... -
KTTech
veterán
válasz
Polllen #15941 üzenetére
Van, csak nem működik a fényképező vele... volt fent pár órát, nekem nem volt vele túl stabil. Persze azóta lehet, jött ki újabb a HydraCoreNirvana-ból, mindjárt meg is nézem (nem lehet viszont egyszerűen visszamenni a Philz-re róla, mert cseréli a videodrivert).
Update: megnéztem, nincs újabb. Azon kívül, ami miatt én lepucoltam az az volt, hogy nem működik a home gomb vele. A fényképezőre magasról tennék, ha csak ennyi lenne a gond vele, számomra felesleges feature.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Polllen #15935 üzenetére
Persze,elmegy 5öt is,ha csak telefonàllàsra haszàlnàm,nanà...de leutazok valahova 3 òra,ès figyeleni illene, nehogy csak teszem azt 85%on legyen,mert lehet nem tudok vègig filmezni vagy netezni,ez azèrt csalódàs...többablakos alkalmazàs meg gondolom mèginkàbb fogja majd meríteni....
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Polllen #15695 üzenetére
Noled akár jó is lehet nekem, mondjuk elég sok a panasz is rá, ahogy olvasom a google playen a véleményeket...
Valami olyan lenne tökéletes, ami a jobb vagy a bal alsó sarokban lévő érintőgombokkal jelzi az eseményt, mert akkor még a tokból se kellene kivennem a telefont, mert az a rész szinte kilóg nekem a bőrtokból... -
-
nggabi
félisten
válasz
Polllen #15518 üzenetére
hááát ööö
Re: USB DAC support on USB OTG enabled devices?
Postby dmitrykos » Wed Mar 14, 2012 4:18 pm
Unfortunately USB DACs not supported by core of Android OS. There are questions/discussions happen in developer's world (http://music.columbia.edu/pipermail/and ... 00485.html) but the short answer is: Core of Android OS must be customized to support it. So, even though Neutron is native app this is not possible at the moment. I do not know why this support was cut off from Android OS but support for external DAC would be good .. -
nababika
aktív tag
válasz
Polllen #15394 üzenetére
Szerintem minden hdmi átalakítóba lehet töltőt csatlakoztatni. Másképp nem sok értelme volna. En a gyári Samut használom, abban van töltő csatlakozó. http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-MHL-Micro-USB-to-HDTV-Adapter-HDMI-Cable-for-Galaxy-S2-i9100-Note-N7000-/290829415034?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item43b6c8b27a
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Polllen #15033 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, ki fogom próbálni.
Pollen:
"Nálam akkor se ugrott meg ennyire, mikor csak 1100 Mhz-n járattam a kicsikét."Itt a probléma. Hogy 1100 mhz-n ment. Az ember azt gondolná hogy ha alacsonyabb az órajel akkor a fogyasztás is. Ez igaz is lehet, de szerintem csak 1 mag esetében. 2-nél már más a helyzet. Pláne ha 45 "csíkszélességű". Evo-nál jöttem rá hogy ha kicsit feljebb emelem, akkor még mindig jobban járok energiatakarékosságban, mintha kevés lenne a telonak a jelenlegi mhz-ghz, és emiatt bekapcsolna még egy energiaevő magot. Itt meg is tekinthető az Evo-s screenshot-om. Igaz játékoknál így többet eszik, de csak nagy grafikájú játékoknál.
Nekem ez az 1.4 ghz elég kevés. Szinte már a sima görgetésnél is maxon jár órajelben.(Pláne ha facen görgetek, akkor már lehet hogy be is bekapcsolja a 2-dik magot..)
Én kipróbálnám olyan 1.580 Ghz-n a Note-ot. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
Polllen #15030 üzenetére
Sajnos nem tudtam screenshot-ot készíteni. Nem tudok rájönni hogy kell. Pedig a fórumot is átnéztem.
Filmeztem róla(Skyfall, 6-os fényerőn), meg face. Meg online játék.(Drag racing) Meg volt 2-2,5 óra zene fülesről.
Fényerő olyan negyeden van. Van mobilnetem is, de itthon wifit részesítem előnyben.
Hogy lehet screenshot-ot készíteni Note-nál?(Ez a kijelző elhúzás vagy mi nem jó amit egy ábrán láttam, arra nem reagált a telo semmit)
Evo-nál a kikapcs gomb megnyomása hozta be nekem anno. -
törölt tag
válasz
Polllen #14757 üzenetére
Nem szeretnék vitázni a dologról, de laggol. Használom Cyanogen-el és TW-vel is és nem kevés különbség van a kettő között. Ne a launchert nézd, hanem a rendszert. Jónéhány app 4.1.2 TW alatt is akadozós scrollozáskor, CM alatt folyamatos. Kipróbáltam, látom, tudom.
Amúgy ejtsük a témát, mert felesleges szerintem foglalkozni vele. A TW ROM mindig is jobban fog akadozni a kevésbé optimalizált TW Framework miatt. Másrészt nagyon nem tetszik, hogy meg akarsz győzni valamiről, aminek az ellenkezőjét látom.
-
nggabi
félisten
válasz
Polllen #14032 üzenetére
van de nem ez a lényeg.
az egyik kezdőoldalon volt a widget 4x4-ben kb és körülötte pár gyorstárcsázás névjegy. így amikor hívni akartam a gyakoribb ismiket mindig láttam h mi van felírva a jegyzetre mint teendő, ha megvolt utána kitöröltem. kb ez volt az értelme... én hasznát vettem
-
nggabi
félisten
válasz
Polllen #14029 üzenetére
nincs itt baj. egyedül a jegyzet widget hiányzik, rinyálok is xda-n h nem megy a Gnote
eddig minden megy alapból, semmi wipeot vagy formatot nem csináltam (persze icsről ajánlott). egyedül az air view-nek kell a haxolás, de az kb 1 perc.
vakond: akartam is mondani h le kell cserélni a kernelt.
de h kivették az SNote jegyzet widgetjét...
-
-
nggabi
félisten
válasz
Polllen #13302 üzenetére
eddig király
gyors, nem rücög... mondjuk még nincs belakva. új tárcsázó van, nekem tetszik
később jövök
vakondok: onnan. nem megy az s-jegyzet benne és a market.. de majd megoldjuk
hydra 4.3-ra raktam fel.
DeathAdder: nyomom a gombot a cerkán és kijelölöm amit el szeretnék menteni. ez nekem hasznos
benne van a nézés is, bár nem tudom kipróbálni
azt nem tudom h van e pb, de iszonyat jó eddig
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest