- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
zsoltti #13145 üzenetére
Azt kérdezi, hogy az S2-höz 2000 mAh-s akkud volt vagy amivel adták? (ui. létezik hozzá gyári 2000-es is másik hátlappal, amivel kicsit dundibb lett)
De ezek szerintem nem volt ilyened, mert azt sem tudod, miről van szó.Norbee92:
Az i717 az AT&T-s, még Sammobile-n sincs szinte semmi hozzá. Sajnos a CyanogenMod sem portol rá, így nagyjából az van, ami van. -
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
zsoltti #12872 üzenetére
Annyira nem. Kb. 2 évre szoktam magamnak telefont venni, az jelenlegi iPhone4-em is 2éve használom. Most Android kell, ha már lúd legyen kövér alapon, Note vagy Note 2
Szóval az ár annyira nem szempont most, a kijelző mérete ami miatt vacilálok. Miért kellett keskenyebbre csinálni...nem értem
-
djapor96
senior tag
válasz
zsoltti #12660 üzenetére
bocs, de tényleg gagyi...
Azok az ikonok nagyon tréül néznek ki, nem mellesleg, ha a szoba másik végén vagyok, és csak oda pillantok a a telefonra, a bln villogását akkor is látom.....
már csak a betekintési szögek miatt a noled-nél lényegesen közelebb kell mennem, hogy lássam....
A szomorú, hogy Samsungék a bln-t nem tették bele gyárilag, mert ez egy természetes dologonak kellene lennie és nem bohóckodni a külön ledes megoldással, mint az S3-nál....
-
KTTech
veterán
válasz
zsoltti #12660 üzenetére
Próbáltam, de a NoLED tényleg igen gagyi (mind amellett, hogy rendesen merít is, még aktív energiatakarékosság mellett is...). A BLN lenne jó, de az csak bizonyos kernelekkel működik (és bőven elég annyi infó, hogy villog egy LED, értesítésnek).
A Note2-vel nincs ilyen gond, van visszajelző LED.
-
DeathAdder
veterán
válasz
zsoltti #12650 üzenetére
Ezeket tudja a bln is.
Elég, ha tudja jelezni az elmulasztott eseményeket és ha van valami, akkor úgy is megnézi az ember a telefonját.Az meg hogy különböző gagyi színű elmulasztott értesítések ikonjai ugrálnak le-fel egy sötét kijelzőn szerintem sokkal komolytalanabb és kevésbé elegáns mint az érintők lassú fehér pulzálása.
Nem tudom honnan veszed, hogy nem értek hozzá. Magam mondtam pár hsz-el feljebb hogy használtam elég sokat. Ezek szerint inkább te nem értesz a bln-hez...
Ez lehet szubjektív is persze, nem kötözködni akartam
-
DeathAdder
veterán
-
killerjohn
addikt
válasz
zsoltti #12547 üzenetére
ha N > M, akkor N jobb. ilyen egyszerű
na, de konkrétan: lövésem sincs, de általában mint minden szoftvernél, drivernél, stbnél az újabb revíziók javításokat, okosításokat, optimalizálásokat tartalmaznak (jelen esetben jelly bean butter smooth támogatást sejtek az r3 mögött). Google a barátunk, csak most nincs időm kikeresni... -
killerjohn
addikt
válasz
zsoltti #12545 üzenetére
az a hoppá, hogy az utacka-féle PA (paranoidandroid) ROM r3-as mali drivereket használ, amire megmondta a hydra kernel készítője, hogy nem fogja támogatni a kernel soha, illetve egyébként is emiatt most abbahagyja az egész kernelírást amíg megjön a Note2-je. Erre most írta, hogy megtalálta a megoldást, hogy a hydracore kernelben r3-as mali támogatás legyen, és emiatt most még egy kicsit foglalkozik a témával. Ez a hoppá
-
Cyberpunk
félisten
válasz
zsoltti #1500 üzenetére
Hát remélem nekem nem lesz ilyen. Mondjuk első napon még nekem sem volt pixelhibám a másodikra jött elő. Még szerencse hogy cserélték 72 órásan. Igaz jól megjártam vele nehezen akart összejönni a csere.
Hát tab igen nekem is volt egy Blackberry Playbook-om, de itthon meg a buszon kívül nem használtam. Mert egyszerűen túl nagy már a 7". Hogy mindig magadnál legyen és bármikkor használd. Ezért lett a Note ez elfér a zsebben. Igaz kisebb, de valamit valamiért.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
zsoltti #1439 üzenetére
Nekem is 1800-as Andida volt a DHD-hoz az teljesen korrekt volt tovább ment vele mint a gyárival.
Én valami 3300-3500-ast keresnék hozzá. Az szerintem kivitelezhető lenne a gyári 2500-as méretében is. És akkor nem lenne bumfordi tőle a készülék sem. Kár hogy ilyen nincs még.
-
kowako
csendes tag
válasz
zsoltti #1439 üzenetére
Ha figyelmesen olvastad volna a soraimat, akkor realizálhatnád, hogy én is saját tapasztalat alapján írtam, hogy az olcsóbb pótakksi nem bírta addig, ami a névleges kapacitása szerint elvárható lett volna. Te esetleg szerencsével jártál, ettől még én speciel csalódtam az ilyen utángyártott akksikban.
Amúgy a note hátlap-illesztési megoldása miatt nem szeretném pár naponta lepattinggatni
a hátlapot, ez a fő ellenérvem, mivel nem tűnik atombiztosnak. Persze szükség törvényt bont, ha csak így oldható meg a működőképesség-növelés. -
válasz
zsoltti #1332 üzenetére
Én TouchWizt használok, mert kell az alkalmazáslista, az ikonos megoldás nem jön be se a TW-ben, se más launcherekben. Két widgetet használok - ez a teljes képernyős TW naptár és az elemlámpa -, ezen kívül van egy homescreenem pár ikonnal, és kész. Nem is laggol.
Úgy vélem egyébként, hogy ha a rendszer alapfunkcióit cserélgetni kell félkész házi szarokra (launcher, tárcsázó, SMS kezelő pl., amit a munkatársaim váltani szoktak), akkor egy fos telefont vett az ember. A Note-tal nem jártam meg szerencsére, mert jó az alap. Majd CM9-től kezdve lesz érdekes inkább
-
Everman
addikt
válasz
zsoltti #1332 üzenetére
"......touchwizt ki a franc haaznál?? de most komolyan azt hasonlítgatod?? aki azt használ megérdemli hogy szaggasson neki!"
Nem figyeltél, az az egyetlen ami nagyjából lag mentesen képes működni, a több nem.
SPB 3D-t nem próbáltam még, de Go, ADW, Launcher Pro, QQ, Zeam, Nemus, Regina, 360 Launchereket igen és mindegyik lagol ezerrel. -
kowako
csendes tag
válasz
zsoltti #1327 üzenetére
Egyetértek, Dolphin browser a király!
Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ki milyen progikat használ a nyitóképernyőkön?
Nálam így néz ki a lista: saját programjaim szűkített listája.
Tegnap olvastam egy cikket, egy iPhone kezdőképernyője volt beleszerkesztve, szinte ugyanazok a progikat láttam ott, tőlem teljesen függetlenül, 95% egyezőséggel...de ennek ellenére nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazok a kedvenc és leginkább használt programjai.
Ha néhány SGS, SGS2, Note tulaj leírná itt a "köz-gyíkságnak", hogy mi a saját listája (max. 10-15 progi), tanulságos lehetne! Csak egy ötlet
kowako -
tybsen
addikt
válasz
zsoltti #1003 üzenetére
Koszi a reszletes valaszt. Igazabol nagyon sokat hasznalom a kütyüimet, barhol ahol eppen vagyok.
Kora reggel megosztom a nexusrol a netet a tabbal es itthon olvasgatok a neten, forum, ilyesmi. Bar irni nem szeretek semmilyen telefonon/tabon, mert nyilvan lassu egy billentyuzethez/tizujjas irashoz kepest. Szoval reggel tabon internet. Aztan megyek edzeni: ha normal sulyzos edzes, akkor nem viszem a tabot, ha pedig kardio pl. bringazas meg ilyenek,.akkor viszem a tabot es azt nyomkodom meg olvasgatok, ritkan filmnezes. Napkozben sokszor mar el sem viszem magammal a tabot mert egyreszt idom sincs aktivan internetezni, masreszt eleg nagy ugye es ha azt piszkalom, akkor mindenki tudja, h mit csinalok. Eppen ezert csak a 4" nexus van velem, amin egesz nap csekkolom a dolgaimat, google reader, internet, forum olvasgatas. Este itthon sem nagyon kapcsolom mar be a tabot inkabb csak alkalomszeruen, mert ugye van privat elet is" nem csak internet :-) Amikor van egy par percem, akkor csak a telefonon nezek meg gyorsan ezt-azt. Hetvegente, vagy ha eppen tobb idom van, akkor viszont a tabot hasznalom.
Na kb igy hasznalom a dolgaimat. Eppen ezert vacilalok, mert alapvetoen van ket kenyelmes celeszkoz es felek, h egy 5.3" ugyan pont kivaltana a kettot, de nyilvan neha brutal nagy (telefonalaskor), neha pedig tul kicsi (pl futas vagy gyaloglas kozben az edzoteremben) lenne, kvazi "mindenre es.semmire sem alkalmas", ha ertitek, hogy ertem. Hazudnek ha azt mondanam, h nem erdekel, ki mit gondol rolam telefonalas kozben, viszont annyira nem is foflalkoztat (probaltam en mar csak tabot is headsettel, tehat mar minden baratomat sikerult teljesen megdobbenteni :-) ). Szerintem napkozben jol jonne a nagyobb kijelzo a nexus s helyett, viszont edzes kozben illetve talan reggelente talan hianyozna a 7" tab. Mm-ban megnyomkodtam egyszer a note-ot es persze brutalis a meret de eleg vonzo megis :-) Viszont ugye meg kellene valnom a jelenlegi 2 tokeletesen mukodo cucctol, ami valagol azert nem tunik logikus dontesnek. Viszont arban ez a realis, csak hat megis egy klassz telefont es egy jo meretu tabot adnek el eg ykoztes kijelzoert. Arra is gondoltam, h a nexust cseerelem 4.3-4.7 kozotti meretre de valahogy mindig az az erzesem, h a tab nincs kellojeppen kihasznalva es hat nyilvan.szepen lassan amortizalodik.
Szoval ezen megy az agyalas, gondolom Ti is voltatok hasonlo helyzetben, mar aki cserelt ilyen mereteket note-ra. Na talan meg.megnezem megint eloben.
-
-
Catcan
csendes tag
Igen, pont a garimat féltem
Én anno nem mentettem semmi fájlt csak flasheltem a romokat. Mondjuk hozzám már alapból főzött rommal került a Hero. A Tabot meg szintén gari miatt nem rootoltam meg ilyesmik. Nincs valami magyar nyelvű oldal ahol samura az alapokat elolvashatnám? -
vulnrea
aktív tag
-
BalanceR
addikt
-
ronson88
aktív tag
A kijelzője számomra lenyűgöző. Tavaly nyár óta használok iPhone 4-et, nos szerintem simán hozza azt a képminőséget, ráadásul 1,5x akkora méretben.
A teljesítménye szerintem nagyon rendben van, nem érzek érezhető akadozást a működésében, kivéve a gyári böngészőt, ahol a görgetésnél és a "klikkelésnél" érezhető némi gondolkodási idő. Ebben az i4 egyértelműen jobb.
Igaz az Opera böngészővel ez jelentősen javul, szóval nem zavaró.A stylus érdekes kérdés. Lényegesen jobbnak tűnik számomra a használata, mint azt a tesztben írták, persze pár óra használat után még nem mernék állást foglalni.
Viszont a gyerekeimnek nagyon tetszik a cerka, gyakorlatilag csak ezzel kezelik ezt atele...., vagy mit. Hamar elnevezték "tele-tabi"-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest