Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
OEM?
-
Astor22
tag
Egyébként lenne rá esély hogy kiadják az android 10 et note 8 ra?
-
janaman01
addikt
Parom note 8 án most cseréltem akksit ..nem volt egy egyszerű feladat de megoldottam..igy mondta hogy neki ez még 2 evig telefon lesz. Az s7 edgém gariba beadtam beégés cimszóval..cseréltek benne kijelzőt akksit hangszórót ujjlenyomat stb..igy most nekem is elmegy még 2 evet..nem gondolnám hogy egy s10 el előrébb lennék...fólia terén..mindkét telón screen knight fólia van teljesen jó, ejtettem már le pofával padlóburkolóra ..semmi baja nem lett...kopp kopp
-
Hmmm...erdekes lenne
-
S e t h
nagyúr
Nem tudtam hogy létezik megbízható fólia a készülékre.
-
törölt tag
válasz
gyuri81
üzenetére
https://www.wish.com/product/5dbef45ee9b0102e5c88de29 tessék.3x rendeltem töle,összesen 15db üvegfoliát.Nálam is néha van ilyen.De tudod,mégse úgyanezt 6000ft/db áron kapom meg,mint mikor vettem a telót.
-
CB
senior tag
Az amoled módnál népszerű mindenhol fekete háttér beállítására van menüpont, vagy erre szolgál az éjszakai mód?
-
CB
senior tag
Megérkezett.

Két órája frissitem. Most talán az ötödik frissítésnél tart. 2019. Január.
Android 8.0
Nagyon szép, de őszintén szólva a Note Edge-Note 4 páros szerintem szebb, ötletesebb, elegánsabb. Borzasztóan csúszik, bizonytalan a fogása. -
Kasya
nagyúr
Az a tok hibajabol eredhet. En tettem egy foliat a telefon hatuljara anno, hogy ez veletlen se kovetkezzen be (vagy mikor tok nelkul hordom). Az Uag alatt meg egyszer se talaltam porszemet, de a viz se megy be konnyen.
Dbrand folia vagy a Westendben is raknak fel (sima es matt foliat). Nekem a matt jott be a legjobban. -
Kasya
nagyúr
Tokot nem javasolnek, mert ahany ember... En pl. UAG Monarch tokot hasznalok, mert a munkam megkivanja. Imadom, nagyon jo a fogasa es szuper vedelmet nyujt. Kulon elonye, hogy targyalosknal lemerem forditani a kijelzovel lefele a telefont, mert vedi a kijelzot is. Egyebirant igy leforditva pedig az "Edge ertesites" (vilagito szelek) is szepen latszik.
A cégünk most szigorított a céges levelező használata miatt.
Ne a gyari Samsung levelezot hasznald akkor, mert az szigoruan korlatoz es megkerulhetetlen. Outlook (Play-bol letoltve) nagyobb szabadságot nyujthat. -
bobace
addikt
Be lehet állítani, hogy ha húzod lefelé az ujjad az ujjlenyomat olvasón, akkor a sávot is lenyitja. Nekem kényelmetlen. Másrészt akárhol húzom a főképernyőn az ujjam lefelé, már arra is lehúzza.
Edge-hez képest jobban elérni a bal oldalt, de kevésbé jól a tetejét, de valamivel kompaktabb lesz az érzet, Edge nagyon széles volt, bár nekem máig az a kedvenc telóm, ami volt.
Én sima Clearview tokot használok, nem nagyítja meg nagyon a telót, mint akár az Alcantara, ami nagyon szép, de nekem már nagy. -
CB
senior tag
Ma hozza az MPL.

Az ujjlenyomat olvasóval hogy lehet az értesítési sávot feloldani?
Annyi új funkció lesz az új telefonban az Edge-hez képest, hogy nem győzöm megtanulni.
A méretre leszek nagyon kíváncsi, hogy az Edge-hez képest milyen lesz.
7-8 mm-rel keskenyebb, és 10-12 mm-rel hosszabb.
Aztán kellene gyorsan egy tok. A fórum elején sok javaslat van. Nektek mi jött be legjobban, ami a keretet nem teszi tönkre?
A feloldásra is kíváncsi leszek. A cégünk most szigorított a céges levelező használata miatt.
Csak PIN, vagy ujjlenyomat lehet a teló feloldó, az arcfelismerés nem tudom, hogy kiválasztható lesz-e.
A 7 jegyű PIN kódot útálom, mer naponta ezerszer kellene beírni. -
-
Astor22
tag
Így már érthető, pár napja szert tettem egy galaxy S10 re elég rossz állapotban van, be van égve karcos, de garanciás úgyhogy cserélik a kijelzőt, note 8 és S10 között nem sok mindent tapasztalok amivel jobb lenne, kamera esetleg másban nem érzek fejlődést. Marad a note 8 ha kész lessz az S10 eladom.
-
CB
senior tag
Figyeljetek!
Körbenéztem használt téren is. Volt Note8 65000-110000 Ft-ig.
Aztán megkérdeztem a vásárlási dátumokat. Minden használt eladó legalább két éves volt.
Azt mindenki elképzelheti, hogy a 65e-es milyen lehet. Amit érdemes lett volna megnézni, az 90-100e Ft-os használt. Ezért nekem Paksról el kellett volna autóznom 150-200 km-t minden telefonért, mert természetesen a közelben nem volt eladó.
Már 110e Ft-nál tartok..... Akkor inkább hozzácsapok 30e Ft-ot és újat bontok ki. Nincs bizonytalanság, elhasznált akku, stb., viszont van garancia (valamilyen).
Note9-et őszintén szólva nem néztem, de az már minden téren az ingerküszöb felett volt.
A Note Edge is jó volt még szoftveresen, és erőt nézve is - nekem. Ha nem vagyok rákényszerítve, még 1 évig az Edge maradt volna. Nekem a Note8 is olyan lesz, mintha előre mentem volna az időben.Egyébként még a Pixel 3, vagy a Huawei Mate 20 Pro jött képbe. A Pixelből nem volt itthon megvehető, a Huawei meg a Garmin szerint összeveszik az órával. Garmin órám van, és a háttérben futtatást kilövi a Huawei.
Ja, azt nem mondtam, hogy a barométer és a QI töltés volt a fontosabb szempontok közül, amiből nem engedek. + amoled, ujjlenyomat olvasó, + jó fényképező, stb..... -
bobace
addikt
Vadi új = legalább 1,5 éve áll valahol. Nem tudom, hogy az akku mennyire szereti az állást, kíváncsi leszek a tapasztalatokra.
12 hó gari = gondolom valami EU országból szerezték, mert magyar Samura 24 hó lenne. Kiváncsi leszek a régiókódra.
140e Ft ár, húú ennyiért Note 9-et adtak volna gyári garival, igaz használtan. De ahogy felnéztem apróra, 80e-ért is van még 1 év garis Note 8.
Persze, ha új teló volt a cél mindenképpen, akkor nem szóltam. Használd egészséggel amúgy!
-
CB
senior tag
Hát.....asszony rábólintott, én meg megrendeltem.
Innét jön.
Megrendelés után felhívtak, hogy valós rendelés-e. Elbeszélgettünk az eladóval. Letette a kisesküt, hogy minden Note8 bontatlan dobozos, vadi új. Elég hihetetlen ez nekem, hogy a Note10 idejében még lehet új note8-at találni a neten itthon.
Péntekre megérkezik. Addig megpróbálom átrágni magam a topik egy részén.
Legalább 3 évre tervezem az együttlétet, addigra ez a topik már nagyrészt kihal sajnos, úgy hogy mihamarabb meg kell tanítanotok nekem mindent.
-
XEH-ra letölthető a havi frissítési csomag OTA-n.
-
Különösebben nem vigyázok az enyémre és semmi baja sincs a kijelzőnek.
Böngészőt érdemes teljes kijelzőre tenni, úgy kevésbbé ég be az értesítési csík. -
Astor22
tag
Nekem az s9 plussban égett be a kijelző, a note 8 ra nagyon vigyázok szeretném még sokáig használni, a fényerőt szinte mindig lent tartom, esetleg akkor veszem fentebb ha szabadban vagyok. Ha vigyáz rá az ember akkor nem hiszem hogy beég az s9 plus ra csöppet sem vigyáztam, SAJNOS.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Samsung Note Edge telefonom van, és az élet úgy hozta, hogy váltanom kell.
Nézegetem a Note8-as használt telefonok hirdetéseit.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van-e valami olyan típushiba, vagy valami olyan különlegessége a note8-nak, amire nagyon oda kell figyelni a vásárláskor?
Köszi -
sanyi722
tag
Üdv! Lehet, hogy bagatell kérdés, de kiváncsi vagyok, van e valakinek valami megoldása a problémára: a névjegyekben az összes név fordítva van (keresztnév, utónév) meglehet valahogy fordítani? kb. 3 órát rászántam, de semmi beállítási lehetőséggel nem sikerült.
-
Astor22
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem hozzátok, pár napja ráfüggtem a cod mobile nevezetű játékra és a hangerő gomboknál nagyon forró a telefon. Az lenne a kérdésem hogy ti tapasztaltatok ilyet?
-
Astor22
tag
Esetleg valaki pár jó tanácsot tudna nekem adni hogy kíméljem az akksi? Eddig úgyahogy elégedett vagyok, viszont nem bírom ki teljesen az egész napot. Délután rá kell dugjam hogy lefekvésig kibirjam.
-
Capella
senior tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Én kíváncsi voltam erre az Edge böngészőre, de nem jött be.
Még mindig a Samsung böngésző maradt a legjobb nekem.
Néha használom a Firefoxot is, de a Google Chrome-ot nem.A Facebook app kinyírása sokat tud javítani az akkuidőn, azt mondják. Amúgy se használom, fiókom sincs, Package Disablerrel le van tiltva nálam.
-
laszlolczka
őstag
Akkumulátor idő növelés.Le gyalultam a crome-samsung böngésző-facebook appokat.A microsoft edge legújabb böngészőjét telepitettem ami tartalmazza a fac.-kot.Az akku időm jelentősen megnövekedett.Tartalmazza a sötét módot is.Aki kedvet érez,próbálja ki.Kellemesen csalódni fog.
-
anytime
őstag
válasz
anytime
üzenetére
Sziasztok,
kitakarítottam, bár nem volt koszos.
Most azt nézem a DeX hátoldalán, hogy:
Model: EE-M5100
Rated: 12V; 2,1AA töltő amit adtak hozzá, tud 5V/2A vagy 9V/1,67A
Ugyan nem értek az elektromos cuccokhoz, de lehet itt a gond?Ha a telefont közvetlenül kötöm össze a töltővel vagy a sajáttal, akkor tölti, de a DeX original töltőjével a Pad úgy tűnik nem kap áramot.
Valami ötlet?
-
papp54
aktív tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Melyik romra gondolsz?
-
papp54
aktív tag
Sziasztok vettem egy Note 8-at. Dr ketan rommal használom ez vált be a legjobban.
-
laci1892
őstag
Sziasztok!
A tegnapi nap tettem szert egy S10 pluszra. Első blikkre nagyon tetszik a telefon. Főleg a kamera.
Ugyanakkor szeretném megkérdezni tőletek, van valami ismert hibája ennek a szériának, vagy olyasmi amire érdemes kifejezetten figyelni?
Előre is köszönöm a segítséget.

-
anytime
őstag
Szia,
erre nem gondoltam, lassan 2,5 éves a készülék, simán lehet, jogos és köszönöm.
Otthon van dobozos levegő spray, este megteszem!
Köszönöm addig is a tanácsot! -
bobace
addikt
válasz
anytime
üzenetére
Nem ment tele a telefon töltőcsatija szmötyivel? Nekem két gyári töltőm van, és az egyikkel nem töltött, a másikkal meg igen, el is könyveltem, hogy rossz a töltőkábel. Aztán elvittem a Samuhoz hogy esetleg cseréljék a csatlakozót a telefonban (titkon reméltem hogy akksit is cserélnek) és simán kifújta a csatlakozót és jó lett minden kábellel újra... Én is próbáltam itthon kifújni azelőtt, de úgy látszik csak maradt benne valami ami akadályozta néha.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Addott egy Note8 és egy DeX Pad. A Pad-et felcsatlakoztatom töltőre, USB Type C megy a dokkolóba, a dokkolóba a telefon, de nem tölt. Elvileg jól csatlakoztattam mindent, még sem tölt.
Maga a töltő jó, hisz a pad kihagyásával tölti a telót, tehát valami a Pad-el nem OK. Netán valamit valahol engedélyeznem kellene a telefonon?
találkozott már valaki ilyen hibával?
A pad szerintem jó, mert megy a ventije.
Köszönöm, üdv:
A
-
Astor22
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Szerintemis de tetszett nagyon!
-
Astor22
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Eddig ezen kívül semmi gond nincs hála Istennek, letöltöttem az accubettery alkalmazást és megvettem a prémium csomagot 89 százalékosnak írja az akkut, nem vészes szerintem egy napot bír. Imádom ezt a telefont családban van note 9, megtapogattam és nem sok különbséget találtam a két telefon között. Öcsém mondta adjak neki 60 ezret és cseréljünk de szerintem annyival nem jobb.
-
Astor22
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, megcsináltam remélem többet nem fordul elő. Beparáztam nagyon.
-
laszlolczka
őstag
-
laszlolczka
őstag
válasz
Astor22
üzenetére
1. lépés: Kapcsolja ki a Samsung Galaxy Note 8 készüléket.

2. lépés: Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva a Hangerő növelő gombot + Bixby gombot + Bekapcsoló gombot .
3. lépés: Néhány másodperc alatt egy kék képernyő jelenik meg egy Android botnal és egy üzenettel: “Rendszerfrissítés telepítése ..” (ne aggódjon, semmi nem kerül telepítésre). Most elhagyhatja az összes megnyomott gombot.

Akkor megjelenik a Samsung Galaxy Note 8 helyreállítási mód menüje.Itt a hangerő gombal tudsz navigálni.dalvik cachet kell törölni. -
Astor22
tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Azt hogy kell segítenél?
-
Astor22
tag
Sziasztok, nemrég újraindult magától a telefonom, nem volt meleg kicsit sem, pont olvasgattam egyszer csak befagyott és újraindult. Jelezhet e valami hibát?
-
Diokhan
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
Értem, így már világos.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Diokhan
üzenetére
Ellenőrizze,hogy az autó reboot funkció tiltva van-e.Az odin alap beállitását mutatja ahol a funkció aktiv.A pipát ki kell venni(tiltani).Igy megspórolsz egy újrainditást,egyből TWRP-be tudsz lépni.A másik funkcióval nem kell foglalkozni,lehet a kép régebbi odint tartalmaz.
-
Diokhan
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
-
válasz
unicumnext
üzenetére
Ok, estére belerakom

Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)