- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Dr.FantastiK #22375 üzenetére
Meg. A kinai modellek megjelenése nemhogy le, inkább felfelé vitte az árakat.
Az, hogy kifizetnünk 240e ft ot egy sima s6-ért vagy esetleg valaki 350e ft-ot eg nagyobb tárhellyel rendelkező i6s-ért felbátoritotta a Google-t is az áremelésre. -
blu79
addikt
válasz Dr.FantastiK #22092 üzenetére
Most már újratöltöttem a telót nem tudom megnézni de ha jól emlékszem ilyen 5 órát mutatott meg nem tom hány percet...
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
blu79
addikt
válasz Dr.FantastiK #22007 üzenetére
Köszi , meg apaszka - nak is, kikapcsoltam és valóban az már nem eszi az akkut. De ez az akkuhasználat normális? Mármint az hogy az android oprendszer ennyit eszik?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
törölt tag
válasz Dr.FantastiK #22012 üzenetére
Én meg sem laptopot, sem asztalit nem használok, max torrentezni.
Az irodában van asztali gép, de a nagyseggü titkárnő eltakarja. -
blu79
addikt
Ezt hol lehet kikapcsolni?
kali köszi
-
apaszka
veterán
Akkor,hogyan kapok meg mailt..és...?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mycso
veterán
válasz Dr.FantastiK #21833 üzenetére
+1
Nálam is szuper az 5.1.1, de az ujjlenyomatos zár nálam is sok problémát okoz. Viszont szeretném használni, ezért tűrök.
(No meg a fentebb említett hálózati peobléma, bár azt már megszokom lassan.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Classius
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #21125 üzenetére
Munkahely-Belső levelezés.
Nos valaki erre megoldás? :/ help“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
tjokai
senior tag
-
dancsuri
veterán
válasz Dr.FantastiK #20749 üzenetére
akkor veszünk bele másikat,mert ha gyorsan kell tölteni akkor gyorsan kell
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
csalafinta65
senior tag
válasz Dr.FantastiK #20591 üzenetére
Hatalmasat tévedtél. Mi lettvolna, ha telepítek is?
-
Szpisti
addikt
válasz Dr.FantastiK #20496 üzenetére
Annak aki évente legalább egyszer lecseréli a telefonját, annak valóban nem számít az aksi cserélhetősége...
De pl. én már többször azért szántam magam a teló-váltásra, mert az aksi egy év, másfél év után nagyságrendekkel rosszabbul teljesített, mint újkorában. (HTC One X, HTC One M7)
Úgyhogy nálam, ez elsődleges szemponttá vált... -
Sword
őstag
válasz Dr.FantastiK #20495 üzenetére
Bátor kérdés az elmúlt pár hsz tükrében
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Dr.FantastiK #20496 üzenetére
Nekem max 2 óra a display, egy nap átlag 2x fullra töltöm, hogy ne merüljön le estig (általában wireless töltöm) . Emag 4900.- ért akciozta a gyári akksit, vettem is egy újat, valamivel jobban is bírja, mint a 9 hónapos. Jó lesz a régi tarcsinak, rendeltem hozzá egy asztali töltőt.
Szóval ki így , ki úgy.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
norbi93
senior tag
válasz Dr.FantastiK #20434 üzenetére
Oneplus 2 lett volna, de viszont ott annyi hardveres/szoftveres hiba derült ki a jelenlegi felhasználóktól, hogy picit megundorodtam tőle. Nem lesz idegen az iOS, így is mindennap használom a droid mellett, mivel a munkámban mindkét platformon tesztelnem kell az appjainkat.
2 dologtól félek a 6 plus esetében: csak 1 giga ram (mondjuk azért ott jóval többre elég, mint droidon), és hogy hajlik
Ami a fő ellenérvem volt ellene a mai napig, hogy az Android Wearrel az iOS semmilyen szintem sem kompatibilis, így nyugdíjazhattam volna a G watch R-t. Szerencsémre reggel jött a megoldás: [link] -
zack
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #20377 üzenetére
Nekem semmi ilyen nem volt Note4-el.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Sword
őstag
válasz Dr.FantastiK #20301 üzenetére
Az enyém három appot tart a memóriaban, negyediknel már ujratolt...
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
kazanka
őstag
válasz Dr.FantastiK #19970 üzenetére
???? GSM-bolti gagyi inkább?? Nincs elég baj a telefonnal így is?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #19651 üzenetére
Igen, de Seth megírta a frankót, hogy már kint van, igaz kezdeni semmit nem tudsz vele, de legyen ennyi elég!
(#19653) S e t h
Ha meg...
Kezdetű utolsó mondatoddal éppen magadból indultál ki, aki hisztizik, az pont te vagy!Hito:
arctalansag es nevtelenseg moge bujva
Ha ezt rám értetted, akkor engem bármikor megtalálsz elég sok helyen.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Dr.FantastiK #19651 üzenetére
Le azért nem sz*rja, mert elméletileg érkezik majd rá Android M is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
S e t h
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #19633 üzenetére
Már kint van.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest