- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz #06969344 #39398 üzenetére
Nyugodtan veheted a N910C-verziót ,hozzánk még nem hoztak "bootloop" emmc stb. N910F-re jellemző hibával ,és más szervizektől sem hallottunk ilyet
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
apaszka
veterán
válasz #06969344 #39398 üzenetére
Fordítva!
Az F haláltól kell felni!A nexus 6p ért is kapnék C-s Note 4et . Már 3 an is ígértek meg kis pénzt. De a szép emlékek ellenére vissza lépés lenne szerintem ahogyan bele gondolok.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
félisten
válasz #06969344 #22681 üzenetére
Prohardvert olvasol, és úgy vásárolsz saccra 150k-ért telefont hogy nem ismered a specifikációkat? Ez már valami! De legalább gugliztál volna rá, hogy mi az az ois, és akkor nem keresnéd a kapcsolót a beállítások között.
Bocs srácok, nem akartam ide írkálni, de e felett nem lehetett elmenni szó nélkül. Sok baromságot olvasok itt de ez messze viszi a prímetVissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #06969344 #12740 üzenetére
Most ránéztem, végülis akkora a rés, hogy egy papírlap széle épp belecsúszik..
Közel sem annyira durva, mint amit itt mutattak már többen is.
@leslien: Lehet.. De őszinte leszek, engem ez még nem zavar.. Volt aki itt sokkal durvábbat mutatott.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #06969344 #11230 üzenetére
Ezt a sok baromságot diktálták neked, vagy a te agyszüleményed az egész?
Nekem C van, a páromnak F és mind a kettő ugyanolyan sebességű, már amire mi használjuk.
Antutu-ban a (KK alatt) C 52K felett dobál, míg az F 47-48K, de ez szemre észrevehetetlen, viszont valóban a loli alatt valami nagyon felmelegíti az F-es készüléket, de hogy mi, ezt csak a samsungn-nál tudják.Nyilván a VR, vagy GEAR esetleg együtt a kettő, egy, vagy több applikációval kiveri a biztosítékot. Amit képtelenek egyelőre megoldani. Ha ennyire ba...sz a szoftver banda, akkor meg cseréljék le őket és nem pont egy flagship, vagy prémium telefonnál mutassák be, hogy mennyire nem értenek hozzá.
-
DiamondBack
senior tag
válasz #06969344 #11227 üzenetére
Ha csak a teszteket vesszük alapul akkor tök egyértelmű hogy melyik: [link]
"If you want your Samsung Galaxy Note 4 for raw computing power and processor resources, your choice should be the Exynos 7 Octa version of the tablet, hands down.
If, however, you need your tablet for gaming and other multimedia purposes, the Snapdragon 805 Galaxy Note 4 is the one for you, with its superior graphics courtesy of the Adreno 420."
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz #06969344 #4673 üzenetére
Kezd idegesíteni, hogy a Telekom ennyire sz*arik bele.. Oké 4 hét után még mindig atomstabil a telefon, gyors, teljesen hibamentes, nagyon tetszik, 2 napot lazán elmegy.. De akkor is hihetetlen, hogy lassan itt az 5.0, a Telekom meg még a frissítést se volt hajlandó kiadni... Ilyen sz.gépes megoldásokkal meg nincs kedvem szenvedni (vagy tönkretenni), főleg, hogy 100%-ig meg vagyok elégedve vele így is, csak ha lehet jobb, miért ne legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- Suzuki topik
- E-book olvasók