- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #13031 üzenetére
nyugi, ironizált csak
-
pohár
félisten
válasz
Parallaxis #11115 üzenetére
azt nem tudtam, hogy ilyesmivel is foglalkoznak telefonon
na jó, így tényleg nincs buktató, ha megerősítenek telefonon, hogy erre érvényes a 2 év gari, és át lehet venni személyesen, akkor király
-
pohár
félisten
válasz
Parallaxis #11112 üzenetére
hogy kérdezed le, online? (mondjuk mi van, ha nem tudja lekérdezni, mert régi telefonja van, nincs wifi a közelben, nincs mobilnete, stb)
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #10938 üzenetére
én is interfaceliftről szoktam bányászni gépre a háttereket, ezeket rotálom időnként, hátha megtetszik belőlük valamelyik, utána már csak elő kell bányászni az oldalukon
-
pohár
félisten
válasz
gyuri81 #10899 üzenetére
az LCD-k elmentek kékes irányba (lásd ip6, mint a legjobb LCD kijelzős telefon), a Note4 meg very close to standard a fehér szín, de most, hogy kijött az S6, átvette a trónt a Note4-től a legjobb kijelzőjű telefon címet (és ebbe beletartozik minden kijelző, nem csak az AMOLED)
6500K lenne a fehér, a Note4 6562-6564K-t tud (az S6 meg 6450-6426K-t) a kijelzőmódtól függően
-
pohár
félisten
válasz
leslien #4574 üzenetére
én egy régi szar Nokia 5800-val nyomulok
van Black Friday-es topik, ott rendelt valaki S5-öt (meg Nexus 5-öt is, az is gyártói garis, ha jól rémlik, akárcsak a szifonok), és írta, hogy megadja rá a rendszer a 2 év gyári garit, de van rá külön gari az emagtól isbár tegnap éjjel a B-Telnél volt gyári garis fekete 193-ért, meg fehér 236-ért
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #3891 üzenetére
pedig valamelyik videóban láttam, hogy ugye kéri a rendszer, hogy húzd le 10x az ujjadat a regisztrációkhoz, és ott csinálta csak a hüvelykujjával, úgy szinte bárhogy tartod az ujjad, be fog engedni
vagy akár a lehetséges pozíciókban megcsinálod a hüvelykujjaddal, a maradék 2-3 pedig a kétkezes mutatóujjad lesz
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #3888 üzenetére
hát a hüvelykujjadat regisztráld 10 verzióban, úgy próbáltad?
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #3879 üzenetére
egy ujjadat itt is le tudod húzni sokféleképpen (jobbra döntve, egyenesen, balra döntve, és ezek között), hogy bármilyen körülmények közt feloldja majd
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #3454 üzenetére
én személy szerint csakis gyártói garis telefont vennék használtan, mert:
- bolti gari ki tudja hova szól, és ki tudja, hogy hogy állnak hozzá a szervizeléshez
- ha találsz egy telefont jó áron mondjuk Debrecenben (futárt is hozzászámolva), te meg laksz Sopronban, és ha gyári garis, akkor nem te küldöd a telót saját költségen gariztatni, hanem értejönnekszóval én úgy vagyok vele, hogy gyártói gari a tuti Samsungnál (vagy az a bolti gari Debrecenben, ahol én is dolgoztam
)
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #3452 üzenetére
ha gyári garisat akarsz, akkor szerintem a B-Tel, FirstPhone páros az, ahol nem bukhatsz nagyot, gyári garis Samuk vásárlására elég ajánlottak, ha nem akarsz MM/Edigitalban pluszban pár tízezret otthagyni
-
pohár
félisten
ahogy látom, egyelőre csak a Note3 akciós a MediaMarktban Fekete Péntek alkalmával, de az nagyon
(150k)
a 4-es lehet holnap kerül elő, vagy Edigitalon...
-
pohár
félisten
Edigitalban van arany színű a központi raktárban, plusz 4 üzletben fehér, a fekete meg 21-ére van ígérve az oldalukon, aki annyira az aranyra hajtott, most hátha kap belőle
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #2454 üzenetére
64 bites a proci, de olyasmit olvastam (talán egy augusztusi/szeptemberi cikk volt), hogy csak 32 bites módban fog majd futni, de ha kijön az 5.0, akkor nem tudom, hogy szoftveresen át lehet-e állítani a procit, hogy váltson át 64 bitre
-
pohár
félisten
jövő hét pénteken Fekete Péntek az Edigitalban, hátha jó áron lesz a Nóta (már ha addigra kapnak szállítmányt belőle), addig lehet megéri várni, aki most venne
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #1958 üzenetére
OLED és OLED közt is van különbség (példának lásd a Samu és LG TV-ig, nem egy technológia a kettő), de mivel a Samu több éve benne van az ilyen méretű és technológiája kijelzők gyártásában, plusz többi millió (milliárd?) dollárt öl a fejlesztésébe, nem hiszem, hogy bárki más akár meg tudná közelíteni a saját szakterületén (tudtommal még nem derült ki, hogy kitől szerzi a Motorola a kijelzőket, OEM beszállítóra tippelnék)
pláne úgy, hogy a Note 4 kijelzője minden létező kijelzőt ver minőségben a piacon, legyen az bármilyen technológiájú, nincs sok kétségem afelől, hogy az N6, vagy az új Motorolák közül meg tudná szorongatni a Note4-et bármilyen módon is
-
pohár
félisten
válasz
DeathAdder #1951 üzenetére
aprón van fent egy bontatlan fekete az Edigitalból 210-ért, arra még lecsaphatsz
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest