Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Régebben nekem is Note-om volt, és most úgy néz ki, hogy megint az lesz.
Nagy kérdésem az, hogy szerintetek érdemes S6 Edge helyett megvenni a Note 4-et? Az S6-ot kicsinyellem.
-
netcore
tag
Valaki feltette már a N910FXXS1COK2-t?
-
Tatu-1981
tag
Tegnap beújítottam egy 128 gigás micro SD-t a Note 4-be. Most végre van tárhelyem bőven.
Felhő és nem bővíthető telefonok nekem nem alternatíva, mert napközben nincs wifim, és kell a hely a sok fényképnek, videónak, filmeknek.
-
apaszka
veterán
Kis érdekesség!
Akciós most!
KItárgyalása!
1
2[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igazad van de ettől függetlenül gond nélkül megoldhatták volna a manuális kamera módot! Egy 15.000 Ft-os Lumia 520 is tudja.
Másik nagyon fontos szempont a megírt algoritmus ami szabályozza a kamera működését, beállítja a JPEG tömörìtés mértékét, a mélységet beállítja, sőt a fókuszt is vezérli, stb... Ha ez az algoritmus el van rontva, lehet ott bármilyen szenzor, kitörölhetjük vele a ... -
Gampa
aktív tag
Üdv az Uraknak!
Most készülök venni egy note 4et és lenne egy kérdésem!
A 4 vagy a 8 magos verzió a jobb?
-
saril
senior tag
válasz
#97246720 #24489 üzenetére
aki egy 1/2,6” területű és 16 Mpixeles kamerától csodát vár ha tud API-t ha nem tud API-t azt nem ért a fényképezés alapjaihoz sem, ezen a kis területen ennyi pixelt összehalmozni csak nagy és fontos paraméterek feladásával lehet mint pl az élesség (részletgazdagság a képen), színzaj, ca,
itt egy konkrét példa, ettől érthetőbben nem lehet elmagyarázni:
legfontosabb A szenzorméret
nem mindegy hogy 16 Mpixel 1/2.3" területre vagy APS-C területre oszlik el
(APS-C a kezdő tükörreflexes gépek is és egyre több MILC is) szenzorméret 2szóval még örülni kéne hogy a note 4 kamerája ennyit is tud, amennyit
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
apaszka #24443 üzenetére
látom a mai napog nagy port kavar a cam2api..nos...a rossz hír az a droidos telók között nem sok lesz szerintrm ami ezt támogatni fogja...ellenban(nem hitérítés) az újabb lumiák alap funkcióban tidják (legalábbis a w10m ip-n) a manuális kamera funkciókat és a raw formátumú mentést,pont úgy ahogy leírtk a blogban,pipelin,egyszerre csinál nyers és tömörített képet és kevésbé zajos...valahol igaz hogy meg vannak a hardveres korlátok,de nehogymá egy új snapi 810 vagy társai ne tudják...vagy lehet úgy vanak vele hogy direkt nemnteszik bele mert úgyse használnák sokan,így feleslegesen lenne benne(bár szerintem nem)
-
apaszka
veterán
válasz
Balazska15 #24483 üzenetére
Gratula! Használd örömmel! Ennyiért ajándék volt!
-
Thduil
csendes tag
válasz
Balazska15 #24485 üzenetére
Ebben az a legjobb hogy nem csak méretre nagy hanem tudásra is!
-
Thduil
csendes tag
válasz
Balazska15 #24483 üzenetére
Gratula
Első benyomások? -
Balazska15
senior tag
Büszke tulaja lettem egy telekomos N910F-nek
kereken 100k-ért sikerült beszereznem egy ismerőstől használtan, 13hó garival
-
b.bela1
őstag
Urak!
Nincs valakinek eladó "üvegfólia" a fiók mélyén?
Enyém megpattant. Gőzöm sincs hogyan.
Privátban várnám.[ Szerkesztve ]
-
Thduil
csendes tag
[link] Ha valaki tud ilyen tokot akkor szívesen megvenném
-
Bélaaaa
őstag
Ismertek olyan kamera appot, ami úgy működik, mint az iPhone - nál, hogy animálva teszi el a készített képeket?
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail #24462 üzenetére
Én: TWRP full vipe, rom fel,(kilépés downloader módba),majd odinnal fel a bootloader és a modem
-
válasz
Fernet #24456 üzenetére
a frissítés miatt nem aggódnék különösebben, mert a jövő év elején ha megkapja valamikor az új főverziót a note 4, meg utána annak néhány frissítését, utána nem gyorsan fog kiadni még újabb főverziót a google sem, a korábbi hozzászólásomban arra utaltam inkább, hogy a mai rohanó világban a csúcskategóriában is nehéz több évre tervezni úgy, hogy már egy éves a típus és még két évre gondolkodsz benne, de ez igaz bármilyen más gyártóra és típusra is.
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail #24460 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail #24458 üzenetére
csak ennyi, + utána az új BL és CP
-
Fernet
senior tag
Köszönöm a válaszod!
Kicsit elgondolkodtattál a telóval kapcsolatban. Annyira azért nem olcsó, hogy "csak" egy évre tervezzek vele. Nem tudom milyen hátrányom származhat abból, ha esetleg a későbbi frissítéseket már nem kapja meg. Mindegy, úgyis várok a következő akcióra, majd meglátjuk addigra találok-e másik mobilt ami frissebb.
Nekem most Lumia 925 van, szeretem, nincs gondom a WP-vel, azért akarom cserélni, mert egyrészt nem bővíthető és nagyon hamar elfogy az a 16GB (vagyis hát ami marad belőle a rendszer mellett). Másrészt nagyobb kijelzőt szeretnék. Meg a változatosság miatt most az Androidot próbálnám ki.
-
gabor_b
tag
-
Moralespg
tag
megjelent a KyubiRomN5_v5!Valaki próbálta már?
-
dancsuri
veterán
-
func93
senior tag
Sziasztok. Tudtok ajanlani olyan oldalt ahonnan hivatalos romot szedhetek le? Sammobile kilove.. rohadt lassu.
-
F_Gergely
őstag
Nem tudjatok hogy car mode nincs note4-re? Olyasmire gondolok, hogy atvalt a kezdokepernyo es nagyobb ikonok is lesznek. Elozo telefonomban volt ilyen es ez nagyon hianyzik a kocsiban. Nincs ilyen megoldasa a samsungnak?
-
válasz
Parallaxis #24433 üzenetére
az itt korábban olvasottak alapján akart különbséget mutatni tegnap egy ismerős két note 4 kijelző között, valóban látható volt a különbség, pedig mind a kettő alapvető módban dolgozott, de mint utána kiderült, azt a látványos eltérést az okozta, hogy az egyiken pont az általad említett automatikus színtónus volt - és a takarékos mód - bekapcsolva, a másikon meg nem.
ezen eltéréseket korrigálva, nagyítóval kellett volna már nézni...
ettől még nem mondom persze azt, hogy egyáltalán nincsenek eltérések, de nem olyan szinten, mint azt sokan felkapták.
mutatott egy problémás s6 kijelzőt is, annál a rózsaszín beütéssel nem volt mit kezdeni, viszont a másik s6-nál nem volt ilyen gond.Pampers; szia, valóban bő egy éves típus már a note 4, így még 2 évre nehéz vele tervezni, de az újabb android főverziót - és annak néhány későbbi frissítését - megkapja majd még, annyira biztos lehet vele a jövőre nézve adott intervallumban gondolkodni, mint bármilyen más, most egy éves típussal.
a 950 xl megjelenését várom, addig 6s plus lett a note 4 után, de most többen is arról győzködnek, hogy a wp milyen gáz, viszont az én felhasználó szokásaim mellett nem nagyon fognak tudni eltántorítani tőle, mert nincs különösebb igényem olyan külsős alkalmazásokra, amikből a wp hiányt szenved.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #24434 üzenetére
A fiam is azt használja ! Nagyon bejön az a kamera cucc!
Feltelepítettem,de nem indul el! Az előző verzió felment,de mindenféle anomáliák voltak miatta! Navim hangja is elment tőle,és újraindulgatott a nóta4 tőle! Szóval felejtős! De próbáld ki! Hátha neked elindul?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dancsuri #24436 üzenetére
Mondhatnám azt is, hogy vicces... De, az a baj, hogy azt is mondom, hogy egy 2013-as mobil támogatja, ami jelenleg még mindig olcsóbb, mint jelen esetben a Note 4.. És ilyen módon jobb/szebb képeket lehet vele csinálni.. (igen, kipróbáltuk..), pedig, csak 8MP..
Gondoltam kipróbálom a manuális beállításokat, stb, mert maga az alkalmazás is tetszik, és fel sem tudom telepíteni..
Innentől jön a kérdés, hogy a 6P is abba a kategóriába tartozik mint az 5 és 6?
[ Szerkesztve ]
-
Rabidsnail
senior tag
Miképpen lehetne rávenni a telót,hogy automatikusan fogadja a hívásokat? Egyik app sem működik azok közül,amiket találtam. Köszi!
-
Fernet
senior tag
válasz
F_Gergely #24439 üzenetére
Akkor remélem lesz még ilyen akció, ez is már eléggé a tervezett ár fölött van, de a fene vigye el nagyon tetszik ez a telefon. Nálam egyik fontos szempont, hogy jó fényképeket/videót csináljon, legyen bővíthető microsd-vel és az s-pen is tetszik. Meg ott van ugye a 2 év garancia, szép kijelző és még sorolhatnám.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Teló vásárlás előtt állok, Lumia 925-ösömet szeretném lecserélni. Hosszas nézelődés, MM-os tapogatás után a Note 4 tűnik befutónak. Mivel kb. 2 évente cserélek telefont, annyi lenne a kérdésem, hogy a Note 4-es kitartana addig? Ugye már több mint egy éve megjelent, nem tudom frissítéseket meddig fog kapni, stb. Szerintetek érdemes erre cserélni? Függetlenül venném, vagy Telekomnál.
Ahogy elnéztem így karácsony közeledtével eléggé felkúsztak az árak, edigital, MM 1-2 hónapja még 160-170 körül árulta, most nézem 190-200 között mozog. Annyit mondjuk nem adnék érte, remélem visszamegy a 160 körüli szintre.
-
dancsuri
veterán
-
blu79
addikt
válasz
Persze, leellenőriztem mindent , ha a képernyőmódotokat is váltogattuk akkor is megmaradt a különbség
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
A 2013-as nexus 5-ben van Camera2 api? Ezt jó tudni..
Lehet ideje lesz Nexus-ra váltani..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez feltelepül valakinek?
Cimboránál Nexus 5-ön működik.. Igaz, lehet, hogy a 6.0 miatt, bár:
Követelmény: Android
5.0 és újabbÉs, Nekem nem megy fel.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
- mivel pár nappal ezelőtt szó volt a 2 egyforma T-mobos Note 4 nem egyforma Fehér színéről :
- remélem kivehető a képből mert nem lett jó minőségű , a jobb oldalinak más a fehér, fényerő stb. stb ugyanaz a beállítás. De élőben egyből észrevehető nagyon jól látható, megmutattam olyan személynek is aki soha nem látta ezt a 2 telót és egyből mondta hogy a 2 telónak nem egyforma a fehér színe
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Még pénteken jött egy 80 GB-os frissítés a C-s telefonomra.
Ez lenne a Samsung biztonsági patche?MaCS
-
func93
senior tag
Mennyivel jobb egy független rom, mint pl: T-Mobile-os?
Régen úgy hallottam mintha, egy hajszálnyival pörgősebbek volnának. -
apaszka
veterán
Szóval nem lett még jó a 6? Gyorsan javítgatják!
A mostani rendszer rendben van.
-
csimpi1
tag
Sziasztok!
2 kérdésem is lenne. Ha megnyitok egy képet/videót, akkor a telefon felajánlja a programokat, amivel meg lehet nyitni. Ezerszer rányomtam már a "mindig" gombra, alapértelmezetté téve ezzel a YouTubeot, Galériát, stb. Az alapértelmezett programok között ott is van minden. Mégis rengetegszer rákérdez ismét. Miért?
Másik. SwiftKey billentyűzetet használok. Sokszor gépelés közben "eltűnnek" az ékezetes betűk, hosszú nyomásra nem történik semmi. És itt is sokszor kérdez rá a telefon, hogy melyik billentyűzetet választom. -
válasz
Balazska15 #24415 üzenetére
házon belül a lényeg akkor magyarul; link
-
Balazska15
senior tag
Nagyon köszönöm, ennyire pontos tájékoztatásra nem is számítottam
A linkedből sajnos egy szót sem értek (esetleg a kötőszavakat), de nem is mennék bele ennyire mélyen, mert elfogadom amit leírtál.
Még egyszer köszönöm a segítséget! Remélem hamarosan Note 4 tulaj leszek, biztos lesznek még akkor is kérdéseimTovábbi szép estét!
-
válasz
Balazska15 #24413 üzenetére
szia,
ott és azt vedd meg, ahol olcsóbban, illetve megfelelő gyártói jótállással - a szolgáltatós is az - tudsz hozzájutni, mert valamiben a c-s, másban meg az f-es jobb kicsivel, de nagyon húzós különbségek nincsenek.
ezzel a sárgás dologgal nem érdemes annyira foglalkozni, nem sárgul a kijelző - már ha arra gondolsz, az más technológia jellemzője -, árnyalatban vannak eltérések, de az a beállított/használt képernyőmód függvénye is, ne üzletben kiállított demo készüléket nézz, illetve a megfelelő képernyőmódban - alapvetőben teljesen színhelyes; link, a többiben akár az aktuálisan megjelenített kép függvényében is változtatja a színeket, illetve a mód függvényében szürkés, sárgás...stb. árnyaltot ad az alapnak -, úgy például az aláírásodban szereplő 5s mellett sem tudsz belekötni.
én is 5s után lettem anno note 4 (f-es) tulaj és teljesen elégedett voltam vele, de mivel szeretem a változatosságot, így most megint iphone és ios, egy 6s plus képében - nagyon jó a 6s plus kijelzője is, de csak jelent valamit, ha szívesen látnám benne a note 4 kijelzőjét is, szóval nincs azzal gond, a korábbi túlszaturált amoled kijelzők után, ebben végre teljesen színhelyes van, ha a megfelelő módban használja az ember. -
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Szolgáltatónál (telekom) vagy függetlenül vásárolt telefont érdemesebb venni? Melyik az erősebb (bár nem gondolom, hogy bármelyik típus ne szolgálná ki az igényeimet)? Olvasok itt sárgás fehérről, ez mindkét típusnál jelen van? Vagy ez csak úgy random előjön bármikor? Van még egyéb különbség a kettő között?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
F_Gergely
őstag
Nekem tokbol a gyari gumiboritasu samsung tok jott be. Nagyon jol vedi a keszuleket. Sarkain megerositett gumi van. 4 ezer huf szerintem boven meger ennyit. Ezekkel a flippes tokokkal mind az a bajom hogy ki kell nyitni a tokot ahhoz hogy barmit is csinalhass a note amugy is nagy hat meg ha ott lifeg oldalt a kihajtott flip.
-
-
F_Gergely
őstag
Sracok nem tudom csak nekem uj e a dolog de megosztom veletek. A telefon alap esetben koddal van lezarva. Most feldobta a telefon, hogy O ugy gondolja en otthon vagyok es igy hozza adhatom a helyzetem a biztonsagos helyekhez igy nem ker kodot a kijelzo feloldasakor, valamit adhatok hozza bluetooth eszkozt is igy ha kocsiban van a telefon ott sem ker kodot a kijelzo feloldasakor. Mindezt kulso alkalmazas nelkul. Imadom ezt a telefont ! Bocs ha csak nekem uj ez a dolog
-
georgo5212
csendes tag
válasz
georgo5212 #24402 üzenetére
Akkumulátor-energiatakarékosmód-teljesitmény korlátozása-képernyőkimenet! Vedd ki a pipát.
-
georgo5212
csendes tag
válasz
Rabidsnail #24391 üzenetére
A fényerőnél vedd ki az energiatakarékos pipát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Wifi erősítés mesh/extender/access point?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest