Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Parallaxis #24433 üzenetére

    az itt korábban olvasottak alapján akart különbséget mutatni tegnap egy ismerős két note 4 kijelző között, valóban látható volt a különbség, pedig mind a kettő alapvető módban dolgozott, de mint utána kiderült, azt a látványos eltérést az okozta, hogy az egyiken pont az általad említett automatikus színtónus volt - és a takarékos mód - bekapcsolva, a másikon meg nem.
    ezen eltéréseket korrigálva, nagyítóval kellett volna már nézni...
    ettől még nem mondom persze azt, hogy egyáltalán nincsenek eltérések, de nem olyan szinten, mint azt sokan felkapták.
    mutatott egy problémás s6 kijelzőt is, annál a rózsaszín beütéssel nem volt mit kezdeni, viszont a másik s6-nál nem volt ilyen gond.

    Pampers; szia, valóban bő egy éves típus már a note 4, így még 2 évre nehéz vele tervezni, de az újabb android főverziót - és annak néhány későbbi frissítését - megkapja majd még, annyira biztos lehet vele a jövőre nézve adott intervallumban gondolkodni, mint bármilyen más, most egy éves típussal.
    a 950 xl megjelenését várom, addig 6s plus lett a note 4 után, de most többen is arról győzködnek, hogy a wp milyen gáz, viszont az én felhasználó szokásaim mellett nem nagyon fognak tudni eltántorítani tőle, mert nincs különösebb igényem olyan külsős alkalmazásokra, amikből a wp hiányt szenved.

    [ Szerkesztve ]

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák