- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pistivi #24501 üzenetére
nekem 2 akksival is ezt csinálta, cserélték a telefont.
persze azt inkább ne is említsük, hogy hiába mert ahogy írtam ((#24473) sanyijedi ) annak meg a kamerája volt hibás..
ma jött a szerelő, de nem tudta kicserélni, mert nem sikerült átírni az imei-t így ismételten ki fognak jönni.. remek. ***** -
guminyúl
tag
válasz
Pistivi #24501 üzenetére
Én néhány hónapja vettem használtan Note 4-et és eleinte nem voltam megelégedve az üzemidejével. Feltöltöttem egyszer az akkut teljesen, ráengedtem egy Geekbench battery tesztet és hagytam, hogy teljesen lemerüljön (így volt 4 óra a teszt - auto -5 fényerővel), majd kikapcsolt állapotban újra 100%-ra töltöttem. Azóta vegyes használattal 5-6 óra kijelzőidő simán van, és nem is csutkára lemerítve, 15-20% közötti töltöttségnél szoktam cserélni az akkut.
Én nem bíznék a nagyobb kapacitást ígérő akksikban. Ezek gyakran csak átcsomagolt, használt akksik, főleg az ilyen 5000 mAh-t ígérő arany csomagolású vackok. Samsung extra battery kit a megoldás. 8200 Ft körül van, kapsz egy új akkumulátort (gyári Samsung), egy külső töltőt, valamint egy akku tartó tokot. Amennyi idő alatt full nyomkodással lemerülne a telefon, annyi idő alatt feltölti a másik akksit a töltő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged