-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz kazanka #22894 üzenetére
Arénában voltam, ott pár üzletet megkérdezett a srác, de nagyon sokban 1-1 darab van, azt mondta lehet azokat már eladták, csak még benne van a rendszerben. Hazafele megnézem a pólusban (ott is elvileg 1 db van de az útba esik nekem), ha ott nincsen akkor egyrészt megkérem nézzék meg újra, illetve elvileg az europarkban volt 3 db.
-
F_Gergely
őstag
Note4 csak annyira kifutó hogy vodánál már kapni se nagyon lehet, szombaton vagy 3 üzletben voltam egyikben sem volt és már nem is lesz. A héten még próbálok valami üzletet felhajtani, hátha valahol még van elfekvőben.
-
törölt tag
Akinek esetleg Office gondjai vannak annak ajánlom a WPS Office nevű appot. Ingyenes, teljes értékű, minden fájl formátumban jeleskedik(olvas szerkeszt, konvertál, megoszt) és ír külső sd-re.
Ha ismeritek akkor bocsi.
Engem az spen kiakaszt, a Word Adobe, Hancom, Polaris, Office suite mind vagy bénák, vagy drágák vagy korlátozottak. -
evooo
aktív tag
Igen, Win10-et.
Viszont megoldódott Mycso válasza alapján.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
haligali72
aktív tag
Aki még nem tagadta meg a messenger t attól kérdezném. Néhány napja nem ugrik fel a chat-fej, hiába van engedélyezve a beállítások között. Az értesítés is ki van pipálva a messengerben és a facebook app beállításaiban is. Megkapom az üzenetet viszont sem hang sem a felugró köröcske nincs, ami értesítene, nagyon zavaró. Egész nap ezen rágódom, de nem találtam meg az okát. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz S e t h #22868 üzenetére
...vagy túl jóra sikerült, pláne most az új romokkal. Note5 portokról ne is beszéljek.
Így lehetne váltásra ösztönözni. Nem lenne korrekt húzás.
Remélem csak a lista hibás.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Risard
aktív tag
válasz S e t h #22868 üzenetére
Amúgy is váltás lesz.Mert a samsung nem csinált alternatívát az új nota annyira nem bejövős .Nincs bajom a telóval s egyenlőre alternatíva sincs de lassan jön a huawei nexus meg a lumia 950 xl ami érdekes lehet számomra!De csak nem lesz annyira hülye a samsung hogy a saját procis telóját ne támogatná.
-
legenda
válasz F_Gergely #22871 üzenetére
szia,
akkor is azzal kell kezdeni, hogy kipróbálni másik sim kártyával, mert egy új is lehet problémás, illetve ha a hívószámhoz rendelt profillal van gond, akkor hiába lesz többször is cseréltetve a sim kártya, a gond továbbra is adott lesz.
amennyiben több, eltérő hivószámokhoz tartozó sim kártyákkal és különböző helyeken, más és más szolgáltatós cellákban is adott a hiba, akkor kell a telefonban keresni a hibát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
S e t h
nagyúr
Én nagyon remélem csak elírás, hogy nincs a listán a c verzió, mert akkor valóban gyártó váltás lesz legközelebb.
Samsung has started working on Android 6.0 Marshmallow for these devicesThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok velemeny/tapasztalat kellene illetve hogy szerintetek ilyenkor mi van:
Baratomnak vettunk Note4-et C-s verzio zsir ujonnan mediabol.
Telenoros kartya van benne (uj a sim csereltettuk telenorban), lefrissitettuk 5.1-re a rendszert ennek ellenere allandoan ledobalja a halozatot azt irja ki "csak segelyhivas lehetseges" a telefon pedig nem elerheto ha hivni probaljak azt mondja ki van kapcsolva. Ilyenkor mi van?
Neki is es nekem is kell a munkahoz a telefon, ilyen nem fordulhat elo hogy nem vagyunk elerhetoek. En ma vettem volna telefont de igy nem merek mert szamomra egyenlore megbizhatatlannak tunik.
Talalkozott mar valaki ilyen hibaval? Illetve most kinel jelezzuk a hibat? A szolgaltatonal vagy a Samsungnal? -
evooo
aktív tag
Segítenétek kérlek?
A SamFirm az alábbi hibaüzenetet írja, ami miatt nem tudom a Telenoros 5.1.1-et letölteni.
Miért van ez?Checking firmware for SM-N910F/PAN/N910FXXU1COI3/N910FPAN1COI1/N910FXXU1COI3
Error loading library: 14001
Please make sure "Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)" and "Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)" are installed
Error: Could not send BinaryInform. Status code 200/401
Authorization failed -
evooo
aktív tag
Sziasztok!
SM-N910F Telenoroshoz, milyen régiókód tartozik?
-
Oscar1990
csendes tag
Köszi szépen akkor hanyagolom is ha piszkálja a térerőt
-
Oscar1990
csendes tag
Sziasztok!Új vagyok,közel egy éve vagyok én is boldog note 4 tulaj,eddig csak követtem az esemenyeket,és most már én is csatlakoznék !
Lenne is már egy kérdésem, alumínium Bumbert hasznal-e valaki? Mik a tapasztalatok?
-
apaszka
veterán
Uraim, billentsük vissza a topik fő témája felé a beszélgetéseket, mert hamar kikaphatunk.
Én is rstwingo kérdésére privátban adtam meg a választ.
Ne offoljam tovább a topikot!Egy kérdésem lenne.
Aki használja a Telenor új ROM ját,attól szeretném kérdezni, hogy az autós mód-ban nincs ugye Magyar nyelvi támogatás?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
addikt
-
Xanax88
tag
Öcsém, nem hiszem el, hogy két napja ezen pörög a topic. Ha neked Sony kell, akkor hajrá, lehet menni abba a topicba és egymás fenekét nyalogatni, de szvsz a kutya sem kíváncsi itt rá, hogy magadat győzködöd.
Mindenki elhiszi, hogy csak te vagy kis helikopter, nem kell még ezerszer leírni.
Rohadt unalmas már.Köszi.
Krisz
-
törölt tag
válasz apaszka #22847 üzenetére
sajnos tudok erről a tipushibáról, nagyon feszül a kijelző a házban és nincs holtjáték, a munkatársam tesójának van z3ja, neki töltés közben repedt meg, azt gariban javították...hát a leesés nem garis, mivel nem rendeltetés szerű használat miatt repedt meg...minden telónak meg van az előnye hátránya...sajnos...
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #22846 üzenetére
Ha csalódtál a samuban akkor jobb neked a Sony.
Én biztosan nem beszéllek le.
Én marha nagyot csalódtam abban a márkában.
Pedig a modija voltam annó,és a kezdetektől ott voltunk. Kaptunk ajándék csomagot,meg sok mindent .De legyen szerencséd vele,nem olyan mint éjjel egy kis munkatársnőmnek!
Xperia™ Z3 Dual- leesett a kezéből egy gumi szőnyegre,és elrepedt a kijelző,de semmire sem reagál Nem ússza meg üvegcserével!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz b.bela1 #22845 üzenetére
nekem 5 nap alatt megfordult tavaly az xperia z-m a cordon és a telekom között, ehhez képes a note4-el mindig kivárta a telemax a 13-15 napot,a z-m hátlapleválás miatt volt szervizben, ezt gariban javították,ehhez képest a note 4 2szer volt a telemaxnál hangszórógerjedés miatt és nem voltak képesek megjavítani a note4-em, tehát miről beszélünk?
apaszka: amit linkeltél z ultra fórumot "hiba" szűkítéssel(75bejegyzés), megnéztem a Note4et is több mint 600bejegyszésben található meg a hiba szó, ha ennek csak a fele tartalmaz valós hibára utaló bejegyzés, az is kb.300...tehát... melyik a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
vakqaag
tag
válasz #97246720 #22843 üzenetére
Nekem volt z3 mam nota előtt,note3 után s5,alpha előtt volt meg kb 2 hétig...
régen nagy sony fan voltam xperia x10i s,t,z,z2 mind volt de... max annyiban jobb h nincs knox mint írtad.
régieket hagyjuk azoknak megvolt a feelingje akkoriban de a z2 az annyira volt vítálló h zárt ajtócskákkal 1 kijelző mosástól beázott,a kamera állandóan leállt,a hátsó üveg meg jobban gyüjtötte a karcot mint az ujjlenyomatot.
a z3,az iphoneosra gömbölyített z2,a karcokat ugyanúgy gyüjti(szilikontokban!!!)a kamera ugyanúgy fos,a zenelejátszó még a saját fülesével is katasztrófa nemhogy a sennheiseremmel.
buktam rajta majdnem 40ezret de muszáj volt eladnom mert nem bírtam hiába a knox a support 1000x jobb a samunál,és a sonyhoz képest a frissítés is egész jó(most ne vegyük alalpul a sima z-t ami 5.1el virít,az dícséretes,de csak z széria,a többi nem ilyen kellemes..)
én nem vennék sonyt sajnos még 1x.
én note szériát szeretem a toll miatt az s5 a vizállóság miatt volt jó.
ha cserélni kellene a note 4 em én max(kövezzetek meg) iphone6 esetleg LG G4 lenne,a manuális kamera miatt,vagy p8.de egyik sem ad annyit mint egy note 3 ha már a QHD sok.bocs a hosszú offért,csak segíteni szeretnék h a z3 se lesz jobb,megértem h miért nem note4,vagy samsung,de knox ide vagy oda akkor is a samu a legbiztosabb(mondom ezt úgy h 30+telefon ment át a kezemen kb 4 év alatt)
mindenesetre kívánom h megtaláld a hozzád illő telefont,sokat olvasrtam a fórumban a hozzászólásaid és sokszor kérdezés nelkül segítettél nekem is.
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #22832 üzenetére
Megkérdezzem az asszonyt?
Nota 3 a van .nincs ugrasztva a knox,és full garos,még decemberig 12 .ig
A papírjai rendben vannak,természetesen áfás számlás,amin 239900 huf szerepel . Ja Extrém Digitálos!Még mindig gyári az állapota.nem karcos.
Szerk!
Cordon Electronics a szervize ,és az sem lesz tökéletes!
De legyen szerencséd,és sok örömet okozzon!
Én köszönöm a segítséget mit kaptam tőled![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz Parallaxis #22833 üzenetére
De legalább nincs KNOX
-
-
törölt tag
-
F_Gergely
őstag
Hát úgy néz ki, meggyőztetek, na meg muszáj hosszabbítanom a szerződésem a vodánál, így 2 évet alá kell írjak ha már aláírok veszek telefont is. G4 meg Note4 között vacilláltam, de nekem a hátlapon lévő kapcsoló nem opció, igy maradt a Note4 F-es verzióban. Nagyon remélem nem fürdök be vele, és nem lesz vele szoftveres gondom
Vagy most hétvégén, vagy jövőhéten valószínűleg megveszem. -
blu79
addikt
válasz #97246720 #22826 üzenetére
Az igaz hogy eltörpül az N4 kijelzője mellette de nem olyan szép a Sony z ultra kijelzője mint az N4 kijelzője
#22827 apaszka +1
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
mycso
veterán
válasz Risard #22824 üzenetére
Hátha még kell majd valakinek: SamFirm használata
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
törölt tag
válasz scoobydoo76 #22822 üzenetére
Nagyon hiányzik a nagy kijező... holnap ha minden összejön lesz egy óriás telóm, egy xperia z ultra, e mellett még a note4 mérete is eltörpül 6,4colos kijezője majd azért kíváncsi leszek a véleményetekre hogy ha megkapjátok a 6.0át mennyire lesztek majd megelégedve
Félre értések elkerülése végett még egyszer mondom...nem a készülékkel volt bajom, csak a gyártó hozzáállásával és szoftveres támogatásával
[ Szerkesztve ]
-
Risard
aktív tag
zip.enc4 formátum jött le azzal az odin mit tud kezdeni? Bocs de sose használtam ilyent!!!
-
Risard
aktív tag
Nettel nem lesz gond ..
Köszi mindenki -
blu79
addikt
válasz Kleroo #22819 üzenetére
- szia, csak úgy kérdem, milyen baterry widget et kell leszedni és honnan?, nem merül a telóm vészesen, sőt nagyon ok az akkuidő, csak érdekelne, vagy csak a telenornál van ilyen? az enyém t-mob.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Kleroo
veterán
Hátha másnak is segít:
Feldobtam ota-n az 5.1.1-et (F, telenor) semi reset.
És pont ugyanolyan rossz volt az akkuidő mint korábban. Már régóta egy szimpla S teló szintjén volt, már-már el is szoktam a brutális Note2-es üzemidőktől.
Viszont az új intelligens kezelő segített. 1nap használat után feldobta, hogy bizony a battery widget 3%-ot zabbantott, csináljak vmit. Töröltem. És láss csodát ma eddig 15%-ot merült 55perc kijlezőhasználattal, pedig chrome-os böngészés, YT bámulás, elég attraktív használat volt, nem minimum fényerőn.
Vagy ami még beszédesebb, ugyanilyen átlag használat mellett, a nap ugyanezen szakaszára kb 65-70%-on volt már csak az akku.
Szóval mindenki szedje le a battery widget-et ha gáz van. (nekem kb 4 éve az első appom amit feldobok, meg is lepődtem hogy nem szereti a lollit)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
legenda
válasz kovimester #22817 üzenetére
esetlegesen befolyásolhatja, próbáld ki anélkül is, kiderül majd, hogy mi a helyzet.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kovimester
aktív tag
YamatoVTEC kali apaszka.
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!kali
Egy flip tok van rajta egyedül semmi más. az lehet, hogy az befolyásolja.? -
apaszka
veterán
válasz kovimester #22813 üzenetére
*#0*# a tárcsázóba-> és sensor !
Ha közelíted a kezedet felül a közelség érzékelőhöz, zöld lesz, és rezeg a teló!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
szia,
a feltételek adottak, tehát nem kihangosítva próbálod, elég távol van bármilyen kapcsolódó felülettől olyankor az érzékelő, nincs bekapcsolva olyan gesztusvezérlés...stb., ami befolyásolhatja?
-
törölt tag
Azt nem lehet ki/be kapcsolni...hardveres illetve szoftveres hiba okozhat ilyet. Előbb hard resetet csinálj, ha úgy sem javul, Odinnal tedd fel az aktuális legújabb szoftvert, ha ez sem segít akkor szervíz proxi sensor hibával.
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Note 4-em (exyonos) hívás közben nem sötétül el.
Esetleg ez hol találol meg a beálitásokban, hogy bekapcsoljam mert sehol nem találtma meg.
válaszokat előre is köszönöm!
Üdv kovim. -
Risard
aktív tag
Jah és valahol olvastam hogy a gyorskeresőt ki lehet majd kapcsolni az értesítő sávba 5.1.1 alatt de nem találom.
Vagy rosszul olvastam.? -
Risard
aktív tag
Aki sammobilerol leszedte a telenoros 5.1.1 et az feltolná valami gyorsabb oldalra?
Megköszönném Neki!!! -
legenda
válasz Parallaxis #22807 üzenetére
a keret sérülékenysége és a hátlap recsegése?!?!
aha...
nem csak a szolgáltatós/hálózati gondokról volt ott szó, ezért ennyire ne akarj már belekötni mindebe.[ Szerkesztve ]
-
laverdadb
tag
No ugy nez ki, az F-es fuggetlen variansra is elkezdtek kiadni a COI verziot.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
barcika passz, ha jól emlékszem, ott akkor voltam utoljára, amikor még sehol sem volt 4g/lte az országban.
miskolc okés, ott nem olyan régen is voltam.
nekem 10 hónaposan sincs karc a kereten, a hátlap sem recseg, de biztos nem vagyok ezzel egyedül, ahogy te sem a gondokkal, mert mindenki más módon és körülmények között használja a telefont.
azt viszont nem értem, hogy ha valakinek sok gondja van egy telefonnal, akkor miért nem cserélte már le?!?!
én úgy tennék ám, mert azzal nem sokra mennék, ha csak szidhatnám, de közben használnom kellene...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mycso
veterán
Írtad, hogy szoktál itt Miskolc környékén is időzni.
Én általában Miskolc - K.barcika vonalon mozgok.
Ma hagytam az LTE-t bekapcsolva és "13% lefedettség nélküli idő", ami elég érdekes, hiszen ahol a napom nagyobb részét töltöm, ott tökéletes a lefedettség...Ezt csinálta az előző note4-em is és a mostani is ezt csinálja minden nap.
Holnap, ha nem felejtem el letiltom az lte-t és meglesem úgy mit ad.Ja és ennek is karcolódik a lézervágott kerete.
És még mindig recseg a hátlapja (ami a másik note4-en nem recsegett.)Tehát vannak ilyen létezhetetlen problémák, amik mégis léteznek.
mod.: mivel pesten jó volt, így én is a szolgáltatóra tippelnék, bár van itt sár a telefon részéről is...valamire túl érzékeny, vagy nem is tudom, de valamiért a sok hálózati mód közötti váltásban megfárad, aztán egyszer csak nem vált, hanem eldobja a netet. Viszont megfigyeltem, ha nem kapcsolom ki-be a netet (eddig ezzel orvosoltam a problémát), akkor kb. 1-3perc után magától helyreáll (viszont amikor épp használnám, akkor nincs időm perceket várni).
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robogó, kismotor
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest