- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi SIM-ek itthon
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Valaki tudna segíteni, hogyan tudom használni a pulzus mérőt? Köszönöm.
-
HeroBen
tag
válasz
aorta99 #25194 üzenetére
Biztosan mivel mindben benne hagyják az alap language csomagot (hacsak nem olyan spur a készítő) de vannak olyan előretelepített alkalmazások amik nem biztos, telepítsd rá és ha nem tetszik akkor az XDA-n annyi van mint a dög és válogass, képek is vannak.
Én például teljesen meg vagyok az alap rendszerrel egy éve és nem is tervezem a moddolást. Ez a hardver akármilyen szoftvert elvisz.Rootolni is csak azért root-oltam mert pár ram tisztítónak és játék hack proginak kell, nameg a file kezelőnek (de ez az én felhasználási módom, másé lehet más)
-
dancsuri
veterán
válasz
aorta99 #25184 üzenetére
keress rá az írásaimra, mindent megtalálsz Pl. innentöl
-
Kelecar
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy elég gyakran behal a home gomb? Valószínűleg valami szoftveres gebasz lehet mert restart után 1 darabig jó. S-voice home gombos aktiválását már direkt kilőttem. -
mycso
veterán
apaszka: annó szó volt "üvegfóliáról", nos megjött és fel is raktam, csináltam pár képet (bár vakuval jobb lett volna), próbáltam az illeszkedési pontokat lefotózni, illetve pár kép a qi hátlapról: [link]
(#25159) aorta99 & (#25160) zho-lee: nos, note4 rootban nem teljesen vagyok otthon, mivel a knox miatt én nem használom. Viszont annó S4-nél két megoldás volt:
1, asszem az su frissítése után be lehetett állítani, hogy tiltsa le a knox aktív védelmet
2, rootolás után a knox szolgáltatásokat le kellett tiltani."1, TITANIUM BACKUP segítségével fagyasszuk az SEAndroid.apk fájlt (bár ez a módszer az XDA leírások szerint a nem ajánlott kategóriába tartozik)
vagy
2. Valamilyen file manager programmal (pl: root explorer) a gyökérben a /data/data/ mappaszerkezetben
3, Keressük meg a com.sec.knox.seandroid és com.sec.knox.store könyvtárakat és nevezzük át őket: 000.com.sec.knox.seandroid és 000.com.sec.knox.store -ra
4, Ezután a gyökér /system/app/ mappából töröljük a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk és KNOXStore.odex
5, A telefont indítsuk újra."Itt note esetében nem tudom melyik működik tökéletesen.
(#25172) WiZARD: itt note4 esetében hardveres módosításról is beszélhetünk, ha a knox státusz megváltozik. Itt egy kolléga összefoglalója a knox-ról, a végén ott a megoldás (efuse):
[link] -
aorta99
csendes tag
Sziasztok.Segitséget kérnék Kyubi Rom felrakásában.Még nem csináltam ilyet ha lehetne szájba rágosan elmondani leirni részletesen.Note 4 f készülék.Elöre is köszönöm.
-
válasz
HeroBen #25181 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz.
A törés is lehet garanciális hiba, helyesebben alapból az! Ha valami törik, akkor is a szerviznek/boltnak KELL BIZONYÍTANIA, hogy nem a felhasználó törte el, a vélelem a gyári hiba miatti törés mellett áll.
Tipikus példája ennek a kijelző elrepedése: ha egy repedés fut végig az üvegen, azt elvben el kell fogadni garanciális hibának, ha a repedés pókhálós, vagy látszik az ütésnyom, akkor megáll a nem rendeltetésszerű használat.
Csak persze az átlagfelhasználót könnyű elküldeni...MaCS
-
HeroBen
tag
válasz
WiZARD #25177 üzenetére
De őszintén mondva nem is lényeges ez a téma mert a törés nem garanciális csak esetleg biztosított egy harmadik fél által. Az pedig megint más, hogy a saját szevizelés negyed annyi vagy egy kis szerviz fele vagy harmada ár alatt megjavitja a telefont mint a Samsung. Főleg egy ilyen értékű telefont.
-
válasz
WiZARD #25177 üzenetére
Igen, sajnos azzal élnek vissza, hogy maga a jogérvényesítés drágább, mint maga az eljárással nyerhető megtakarítás.
Erre elvben két megoldás létezik:
1. Békéltető testület,
2. Olyan jogi segítség (főképp ügyvéd), aki lelkesedésből és/vagy jelképes tiszteletdíjért beleáll az ügybe. A tapasztalatok szerint egy ügyvédi levél már működni szokott.Az időt pedig azért kell rááldozni, mert nem csak magunkról van szó, hanem a visszaélésszerű rendszer működésének konzerválásáról. Az én álláspontom szerint: aki ehhez nem hajlandó egy kis áldozatot hozni, az más, nagyobb ügyben se panaszkodjon, ha sérelem éri, hiszen ő maga sem tett semmit a változtatásért.
MaCS
-
WiZARD
addikt
válasz
MaCS_70 #25174 üzenetére
Jogilag nem létezik, gyakorlatilag itt arról szólnak a beszámolók, hogy knox ellenőrzés nélkül szervizes hozzá se nyúl a telefonhoz...
Ki az aki tényleg jogi utat fog választani ezért? Senki, ha mégis valaki, akkor majd neki talán megcsinálják (miközben egy átlagos 40ezres javításnak a töbszörösét öli bele, időben), a többiekkel meg továbbra is kib*szik a samsung, mert megteheti.
-
-
menyus8705
csendes tag
Annyira én se foglalkoztam vele, csak amikor megláttam azt a másik telót akkor lestem neki, hogy azon semmi karc stb. nincsen. Egyébként használom én is elég intenzíven, de attól még szeretek vigyázni a dolgaimra és pont ezért zavart. De nem tudok mit csinálni úgyse. Azt meg nem is tudtam, hogy a keret így külön van. Egyet biztos veszek majd. Kösz az infót
-
válasz
WiZARD #25172 üzenetére
A jogi helyzet elvben teljesen egyértelmű:
Ha olyan a hiba, amit a telefon szoftvere előidézhetett, akkor arra mindaddig jogos a jótállásos javítás megtagadása, amíg a jogosult (használó) nem bizonyítja, hogy a hiba nem a rendeltetésellenes használat (szoftverbuherálás) eredménye.
Ha viszont olyan hiba adódik, aminek nem lehet a rendszerbe való beavatkozás az okozója (pl. USB-csatlakozó, gomb, egyéb fizikai problémák), akkor nem utasítható vissza a garanciális ügyintézés.Olyan tehát, hogy a KNOX ugrása miatt teljes körű jótállásmegvonás, JOGILAG NEM LÉTEZIK.
MaCS
-
Parallaxis
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz
dancsuri #25169 üzenetére
Ez jogi oldalról, akkor is gázos.
Persze más kérdés, hogy kinek van ideje/pénze/türelme jogi vitába/perbe kezdeni. Szóval marad az, hogy a sok kis user megveszi, és fosik a nagy gonosz Samsungtól, aki úgyis azt csinál amit akar, mert tudja, hogy senki se fog ezen pattogni. -
saril
senior tag
Na fel tettem a teljes üveget a telefonra használtam pár napot és le szedtem kritikán aluli és le is fotóztam mennyi ragasztó réteg rögzítette a gg-hoz
Éppen csak a szélén és amit mondtam perem alá kosz begyült szóval mégis csak igazam volt hulladék nulla üveg téma lezárva ne vegyetek ilyet, ennyi
A lényeg ha úgy esik telefon kijelzőre az a fajta üveg amit egész rétegben ragasztós mégvédi gg-t ez még olyan mintha fent sem lenne, még rosszabb!!! -
OutsideR
aktív tag
válasz
Petyus1 #25165 üzenetére
Phantom 3A, de kb 4 perc után kezdett el sikítozni energia után a telefon, pedig a távirányító töltené is.
Tegnap este az eset után amúgy OTA ftissült valami 80 megás cuccal a teló.
Note-on nincs olyan amivel resetelni lehet a töltöttség jelzőt? (root nélkül)
Vagy próbáljak meg egy 4 fájlos telepítést? -
Petyus1
tag
-
HeroBen
tag
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy már van knox törés?
Konkrétan az kellene, hogy a számlálót resetelni lehessen.Én még a 4.4-en rootoltam először és fogalmam nem volt erről. A 3napos telefonom root-oltam és azóta is úgy van a számláló bár nekem nem ír ki semmi értesítést csak nem engedi telefonon frissíteni mert azt írja, hogy a szoftvert módosítottam.
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 1 éves Note3-asom van. Érdemes 4-re váltani?
A 3-as feleségemé lenne akkor, csak, hogy a 4-es jobb esetleg annyival, hogy érdemes váltani?
Asszonynak amúgy is kéne egy új telefon és neki megfelelne ez a megoldás :-)
Köszi ha leírjátok a véleményeteket. -
aorta99
csendes tag
Sziasztok.Rootoltam a note 4 f készülékemet,sikerült.De azota éretesítési sávba ezt irja ki biztonsági tájékoztatás:jogosulatlan müvelet észlelve.Ilyenkor mi a teendö.Elöre is köszönöm a segitséget.
-
falijja
őstag
Helló mindenki...egy note 4 et rootoltam és feltettem egy custom recoveryt, hogy tudjak főzött romokat feltenni...
5.1.1 volt a telón amivel csináltam...de recovery ből felflesselve a kiválasztott romot bootolásnál ujra indul boot lop de nem tudom miért lehet ez..?
Valamit kihagytam..? -
HeroBen
tag
válasz
Parallaxis #25133 üzenetére
Én már 2x csináltam
Vállalom másnak is 5k-ért -
Andrew10
aktív tag
Én újonnan venném, szolgáltatós. Jó árba tudnám elhozni. Csak nem tudom, hogy érdemes e le cserélni.
-
HUTCHDB
nagyúr
No "megérkeztem" egy 9100-as dual simes készülékkel.
Rég volt samsungom.
Ezt a knox számlálót át lehet verni valahogy?
Jó lenne valami fluid-dabb rom, mint a gyári 5.0 -
Andrew10
aktív tag
Üdv. Szerintetek érdemes Nte3-ról váltani 4-re? Tud annyival többet? stb. Köszi .
-
Jolet
őstag
Most jött T mobilra cok1 78 mega
-
tkesy
őstag
válasz
Száguldo #25081 üzenetére
Szia,
Köszi a linket, bár a srác FR-t csinált, később meg ROM-ot is cserélt, adott egy 5letet, amivel most már saját értesítési hangom van.
Szóval nálam is megjelent a Művelet befejezése a következő segítségével: és ott Solid Explorer-t választva majd azon belül az előredefiniált linkekből a Zene / Csengőhangok mappát választva ki tudtam választani mp3-at, amit lejátszik értesítési hangként, de a listába így sem teszi be. (ebbe a mappába meg vmikor még a dropbox-ból szinkronizálta be a számokat...) -
Anulu79
addikt
A záridő állítási lehetőség az szoftveres és lehet benne reménykedni, hogy az új rendszerrel együtt ez is bele kerül vagy ehhez kell valami olyan hw is?
-
saril
senior tag
válasz
menyus8705 #25123 üzenetére
én meg úgy vagyok vele hogy amíg te eszed a kefét a széle miatt én használom, és konkrétan teszek rá hogy milyen lesz esztétikailag a keret mivel veszel újat a telefon árának a töredékéért
ugyan úgy mint az akkumulátornál is írtam, ennyiért egyáltalán nem drága ha a telefon árát vesszük figyelembe
-
menyus8705
csendes tag
válasz
apaszka #25085 üzenetére
Azt tudom, hogy a por miatt lett olyan, csak nem gondoltam, hogy ennyire ronda lesz. Főleg úgy, hogy hetente kiveszem és megtisztítom a tokot meg a telefont is. Ha meg ugye tok nélkül volt akkor azért volt ronda mert tiszta matt lett.
Most úgy vagyok vele, ha így is úgy is megszopódik a széle akkor inkább tokba hordom, mert egy esésnél azért nyújt valami védelmet.
-
dancsuri
veterán
-
Dealer95
őstag
Azért még akit az F és a C-s közötti különbségek érdekelnek:
1.)az N910F Qualcomm WCD9330, addig az N910C Wolfson Microelectronics WM5110E DAC-ot használ.
2.)LTE tekintetében: az N910C Cat4 150/50 Mbps és az N910F Cat6 300/50 Mbps sebességre képes. -
falijja
őstag
Helló mindenki...van ara esély hogy az s6 edge plus féle kamera szoftvert megkapja a nóta 4..? vagy rom okban nem portolták még át..? és ha igen működik e normálisan (pro mód) ..?
Válaszokat előre is köszi.. -
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm srácok!
Hiszek nektek! -
kazanka
őstag
Tudja valaki hogy a beállított, sim csere értesítést hogy lehet törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- NVIDIA® driverek topikja
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest