-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
func93 #38698 üzenetére
Ugyan ez volt nekem is, alaplap hiba...olvass vissza sorra döglenek be ezek a típushibás szarok. Nekem most cserélik 28e be n910c-re a lapot. Azzal már nincs ilyen gond.
Odinnal próbáltam énis újra húzni, de nem segített.
Max ha a Wake on programot leszede ha jólemlékszem a nevére és beállítod, hogy ne tegye alvó módba. De így meg az aksi időd a felére csökken, de legalább használható marad átmenetileg. -
válasz
func93 #24552 üzenetére
vissza kell csak húzni a szolgáltatós firmware verziót, aztán gyári visszaállítást nyomni, úgy bármiről visszaáll a megfelelő szolgáltatós product code/csc, mivel a firmware verzió csak azt tartalmazza - független esetén itt bukó, hogy a multi csc több értéket is tartalmaz, de nem a xeh az alapértelmezett, így nem az áll be alapban, ha korábban változott bármi másra.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
func93 #24105 üzenetére
Nekem kétszer cserélték eddig, először rögtön vette is elő a srác a csere telót, másodjára már megnézte tényleg van-e baja, sőt mondta hogy elviszi és pár nap múlva küldik vissza. Én mondtam neki hogy cserélni nem lehet?, mondta hogy de, én meg hogy akkor csere. Tőlem minden papírt kért.
-
Zsolaf
addikt
válasz
func93 #24105 üzenetére
Általában ha szolgáltatónál vetted a számlát nem kérik csak a gari levelet, de ha más forgalmazótól akkor szokták kérni, mert a számlán van h mennyi ideig van garancia. Azt hogy elviszi vagy ott megcsinálja az akkor dől el ha megnézi... vagy rögtön mondják mikor hívod őket.
más: T-s romban a boot logó T-s???
-
válasz
func93 #15765 üzenetére
gratula, használd egészséggel!
más a méret, de megszokható, illetve akár jobban meg is szerethető.derrik; szia, úgy, hogy jobb annyival a note 4 a note 3-tól akkumulátoros üzemidőben is, már ha valaki nem eltérő módon állítja be és használja a két telefont.
odin által visszahúzható a kitkat, lehetőség szerint a több állományból álló, re-partition kipipálással.Plazmacucci; lehet, hogy akkor én azért nem találkozom soha a kamerás problémával, mert nekem a facebook triumvirátus (facebook, messenger és pages manager) tiltva van, de így még egy ok a korábbi sok mellé, hogy eztán is kerüljem ezeket.
-
törölt tag
válasz
func93 #11793 üzenetére
Amennyiben úgyis frissíted a telot, nyugodtan rakd fel a holland lollipopot. Ugyanolyan stabil mint az angol régi 4.4 és nincs benne semmi felesleges szoftver.
Egyébként az téves információ, hogy nincs XEH F-es verzió. A szoftverben benne van a kód hozzá. Más kérdés, hogy soha nem jelent meg hivatalosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest