- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Rabidsnail #23797 üzenetére
Chrome nem szimpibb?
-
törölt tag
-
Rabidsnail
senior tag
válasz zmedve92 #23796 üzenetére
Megnéztem. Nekem nincs ilyen gond vele.Viszont,amikor be akarom zárni a gyári böngészőt,megerősítést kér. Ezt ki lehet valahol kapcsolni? Wnam Xposed,Theme menüben ha színt állítok,nem minden esetben változik. Amúgy nagyon ott van ez a rom!
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
zmedve92
újonc
Sziasztok !
Kyubi v3 Romot aki használ lenne egy problémám:
SMS küldésnél ha szeretném felvenni a címzettet ez a hibaüzenet fogad : "A címzettet nem lehet hozzáadni.Nem érvényes a száma."
Az összes kapcsolatnál ezt kapom. Üzenetet fogadni, hívást indítani gond nélkül tudok. Ötletek esetleg ?
-
Misi1980
senior tag
válasz Zsolaf #23790 üzenetére
Mondjuk ha garantáltan megjavulna attól ha visszaállítom akkor lehet megcsinálnám.Szerintem teszek egy próbát az ügyfélszolgálatnál.
proper:Én csak azért cseréltem most kártyát mert kb.10-11 éves volt és már időszerűnek láttam a cserét.Kaptam egy üzenetet a vodatol hogy igénybe vehetek 4g képes simkártya cserét.
-
törölt tag
válasz proper #23793 üzenetére
A vicc az hogy a Vodafone bekapcsolta a 4G-t,holott a technika által biztosított sebességest sem tudja, a Vodafone 4g sebessége még a H+ sebesség sem éri el sok helyen,holott reklámozza hogy max.72mbites letöltési sebességel lehet netezni...
Én Telekomos vagyok, max.150Mbittel tudok netezni,150ből átlag 80-110mbit amivel valóban megy is...
-
proper
őstag
válasz Misi1980 #23789 üzenetére
valahogy igy vagyok én is
2 hónapja vettem egy 640 lte-t a vodánál és direkt kértem is új simet hozzá nehogy baj legyen
erre nem megy a 4g
2x kértem új kártyát azóta nehogy az legyen a baj, bent a vodánál 2 szegedi boltban is voltam csak vakarják a fejüket hogy miért nem megy, mondták biztos a telefon adjam be garanciába
közben megvettem a note 4-et és ezzel sem megy a 4g
már hívtam az ügyfélszolgálatot is és csak hümmögtek a telefonba hogy mennie kellene pedig
mert az előfizetésemhez jár és be is van kapcsolva és a kártyacsere is megtörtént (többször is)a vicc hogy a héten meg beadtuk a lumiát garanciába, biztos én leszek a hülye hogy nincs is baja
holnap fel is hívom a vodát hogy oldják meg vagy hiszti lesz a vége -
Misi1980
senior tag
-
S e t h
nagyúr
válasz dancsuri #23774 üzenetére
Google playen már jobb verzió van fent, ez régi.Persze aki nem akar érte fizetni az használja csak a régit.
Egyébként xda fórumon is megy az adok kapok, ki lopott, ki nem lopott, viszont két verzió is fent van a google playen, egy véleményt olvastam csak olyantól aki mind a kettőt használta és az érdekes módon a lopottnak ítélt, alacsonyabban értékeltet hozta ki jobbnak.Eredeti.
Screen Off NoteLopottnak mondott.
Screen off Memo for NoteThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
dancsuri
veterán
-
F_Gergely
őstag
Hasznal valaki vwzeteknelkuli toltest? Erdekelne velemeny/tapasztalat. Arra gondoltam hogy mivel kb 300mAh tolt estere jo lenne, mert kabelen tul gyorsan feltolt es egesz ejszaka feleslegesen toltesen van a telefon.
-
b.bela1
őstag
válasz dancsuri #23776 üzenetére
Nagy tévedés.
Szóval:
A playon lévő, először nem ezen a néven futott. Fórumtárs ezért nem találta. Az általad linkelt pedig nem azonos a playon megtalálhatóval.
Mindegyit próbáltam több alkalommal (az xda-snak minden verzióját).
Viszont sajnos egyik sem működik tökéletesen. Az alkalmazás gyakorlati hasznát illetően odaírtam, hogy " magán vélemény".
Ne keltsünk hangulatot...
Szerintem elég volt pár hete.
Köszönöm.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Zsolaf
addikt
Ez mire jó? nem ismerem..
-
Yager01
senior tag
Miért nem tudom párosítani az lg tvmmel a telefont. Hiába keresi az app a tv-t nem találja
-
wacek068
tag
válasz F_Gergely #23766 üzenetére
Azért én nem vagyok ilyen pesszimista!
Előfizetés nem játszik, abból már kinőttem! Meg céges számom van, az ahhoz tartozó teló a lányomnál van!
Nem vagyok kereskedő, de azért már pár telefont adtam-vettem itt az oldalon!
Ezek szerint, szerencsémre gond nélkül!
Olvastam a problémás üzletedről, sajnos van ilyen is!A semmitől, a kevés is sokkal több!!! Már van 41 piros pöttyöm!!!! Szerintem megbízható vagyok! Ha nem írok vissza azonnal, valószínű vezetek,csak olvasni tudok, de pótolni fogom!
-
Moralespg
tag
Screen Off memo már nincs a google play-n?
Samsung Galaxy s8 +Samsung gear s3
-
F_Gergely
őstag
válasz wacek068 #23765 üzenetére
Ilyen telefont alapbol nem vennek hasznaltan. Itt meg aztan mar semmit se vennek, de eladni se... vedd meg szolgaltatonal reszletre ha nem tudod egyben kifizetni. Azt pl sehogy nem tudod ellenorizni ha megvonjak a garanciat. Hiaba ad o neked szamlat, garijegyet meg minden szart es mondja garis, beadod szervizbe es visszadobjak hogy nincs ra gari cseszheted es ezt nem tudod ellenorizni.
-
wacek068
tag
Köszi a válaszokat,alaposan átnézem majd!
Bár az utolsó hívás után, jött már az időhúzás, a nem is tudom biztosan, stb.....
Áhhh, nem lesz nekem holnap telefonom....A semmitől, a kevés is sokkal több!!! Már van 41 piros pöttyöm!!!! Szerintem megbízható vagyok! Ha nem írok vissza azonnal, valószínű vezetek,csak olvasni tudok, de pótolni fogom!
-
norbeey
tag
Samsung Is Giving People Who Activate Samsung Pay A Free Wireless Charger Until November 8th
Hmmm... persze csak US és Korea.
-
legenda
válasz hackeeeee #23761 üzenetére
bele, de nem a note 4 esetén.
kazanka; nem a hasamra ütöttem és úgy írtam.
a vodás passz, arról nincs infóm, de a t-s esetén az van, amit írtam.
a felkiáltójel nem véletlen, bizonyos csatornán hozzá lehet ott is jutni függetlenhez, de nem normál, bármilyen konstrukciós vásárlás kapcsán.
amúgy meg nézzen/nézessen utána a tulaj imei alapján, úgy hamar kiderül, hogy mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy belelehet csúszni.. Volt/van a Telekomnál olyan, hogy bizonyos készülékből csak függetlenül van Náluk készleten is..
Persze ugye van amelyikből ez megkülönböztetésre kerül, pl. a Note 4-nél C/F, de pl. volt Náluk olyan Sony modell is, ami csak függetlenül volt eleve Náluk kínálatban.
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz kazanka #23758 üzenetére
egy ősszel megjelent telefonból áprilisban első széria?
amúgy note 4-ből nem kaptak értékesítésre(!) függetlent, már az első széria is hálózati korlátos volt, meg úgy általában minden aktuális samsung (csúcs)telefon egy ideje, kivétel majd lent.
a telekom reklámozza egy ideje, ha független egy készülék, mert forgalmaz olyat is; link[ Szerkesztve ]
-
kazanka
őstag
válasz wacek068 #23753 üzenetére
Természetesen lehet. A verseny miatt általában az első szériákat még nem kódolják le a szolgáltatók.Nekem is volt nem egy olyan Vodafonos telefonom,ami független volt gyárilag,és hallottam hogy a T-nél sem ritkaság,csak nem reklámozzák,sokszor csak akkor derül ki ha egy idegen sim kártyát belepróbálsz.
-
legenda
szia,
kérj számlát is - minden oldalát, ha több is van, mert sokan azzal trükköznek, hogy csak az elsőt adják/mutatják, amin a teljes összeg van, de a többit, ami a részleteket...stb. tartalmazza, már nem - a jótállási jegy mellé, abból minden kiderül.
alapesetben még a listaáras, előfizetés nélküli note 4-ek is függők a t-nél, de domino és előfizetés nélküli vásárlás esetén 15 e ft ellenében feloldják a hálózati korlátozást.
a 70-es szám még lehet telekomos (hordozott), ezt viszont tudod ellenőrizni; *126*06701234567# és hívás, erre már dobja is az infót a szolgáltató.
igaz, amely számot hívtál, az a sim kártya bármilyen telefonban lehetett attól függetlenül is, ha valóban vodafone telefonszám.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
F_Gergely
őstag
Miert ne fizethette volna ki? En is egyosszegben vettem. Nekem is mas a hivomszamom mint a szolgatatom mivel szamhordozassal vittem a jelenlegi szolgaltatomhoz. Tehat ez aemmit nem jelent. Sot olyat is lehet hogy megveszed szolgaltatonal es helybol fuggetlenul kered. Mindent lehet csak a tenyezoktol fugg. Phone info neki es kiderul minden. Bar ennilyen telefont nem vennek csak ujonnan, mert a garival lehetnek problemaid.
(#23752) Szpisti
Gondolom T-mobilos vagy, Telenornal nem tudom mit ir ki. Vodanal 4G-t ir ki.[ Szerkesztve ]
-
wacek068
tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy ez év áprilisában, tehát nagyjából fél éve, a T-ből valaki kártyafüggetlen Note 4-et
tudott egy összegben vásárolni?
Elmondása szerint minden mókolás nélkül, vodás kártyával használja, mondjuk 70-es számot hívtam!
Ha holnap megnézem, mire figyeljek különösen?
A Samsung Phone Info-val kezdek, ott azért sok minden kiderül! Pl Knox status, ami ugye a gari miatt fontos lehet!
Köszi a segítséget!A semmitől, a kevés is sokkal több!!! Már van 41 piros pöttyöm!!!! Szerintem megbízható vagyok! Ha nem írok vissza azonnal, valószínű vezetek,csak olvasni tudok, de pótolni fogom!
-
Misi1980
senior tag
Nektek mit ír ki a telefonotok ha 4g-n van?A párom LG3-a ha egymás mellett álunk akkor neki 4g-t jelez nekem vagy H vagy H+.Ugyan annál szolgáltatónál vagyunk egyforma előfizetésünk van.Ma cseréltettem simkártyát 4g-re a szolgáltatómnál.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #97246720 #23729 üzenetére
Olvass vissza, kérlek, mielőtt hülyeségeket beszélsz!
Egyéb kikötés hiányában a magánszemély eladót is 6 hónap szavatosság terheli -- ami ugyan nem garancia, de pontosan a reklamáció jelentőségét jelenti, pontosan azért, hogy az ilyen ügyletek ne legyenek zsákbamacskák.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
törölt tag
válasz Rabidsnail #23738 üzenetére
Én is nagy örömmel használom! Nekem felment közben az Xposed keretrendszer is, Wanam modullal.
-
theBigFace
tag
válasz joekajoeka #23703 üzenetére
Szia ha nem használod huzamosan 100% fenyerőn nem ég be nekem már lassan 5 hónapja van meg 3. Hónapba be égett az ertesítési sáv meg a billentyűzet de nem vészes csak teljesen kék felületen jön elő és nem tűnik fel úgy. Jó "kis" telefon ez semmi bajom nincs vele csak OTA-n nem enged nekem frissíteni
Szerk.: hozzáteszem nem zavar ODIN-nal is lehet frissíteni
[ Szerkesztve ]
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
apaszka
veterán
válasz F_Gergely #23730 üzenetére
Én nem venném vissza!
Én futtában vettem a telóm, és amint haza értem jeleztem neki az átverést.
Az volt az utolsó, hogy elérhető volt az almás csávó!
A garancia papiron már az én neven szerepelt. Az üzlet elhajtott a picsába így benyeltem. 35000 forintos játékom volt, hogy valóban orvoshoz kellett rohanni a gyerekkel és nem volt idő még sim-et sem bele rakni...
Persze ha belebotlok a csávóba nem fogok szólni, hanem...... Megjegyeztem a képét, és tudom hova jár....De ez más eset mint a tied, nálad a vevő a kocsog.
A vaterát hasonló eset miatt hagytam ott!
Eladtam egy új márkás tészta készítő gépet, ami elektromos, és kisüzemi.
Két hét után fenyegetett, hogy nem jó , nem lehet használni.....
Mondtam utalom a pénzt előre, és adja fel.
Megjött!
Össze barmolva, beszáradva a tészta...
És mindennek után, kiderült pár lagzit és menüztetést megoldott ingyen. Csak erre kellett !Szóval soha többé vakera, ott erre csak hümmögtek, menjek polgári perre vele.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Rabidsnail
senior tag
Ez a Kyubi V3 nagyon szupi! Köszi Dancsuri!!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
laverdadb
tag
Kérdés: Root nelkul lehet cserelni a CSC kódot?
-
S e t h
nagyúr
Még csak azt sem tudod, hogy nincs-e gsm boltos ismerőse, akivel vmit kicseréltek benne, bármennyire is megbonthatatlannak tűnő a konstrukció, vagy éppen rootolta és eltolt vmit.
Az lesz szép kumite ha te is találsz már rajta ott és akkor olyan elváltozásokat, amelyek nem voltak.
De még mindig jobb mintha egy nappal később jönnél rá miért is akarta annyira gyorsan törölni az adásvételt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Misi1980
senior tag
Én elég sokszór adok-veszek telefonokat de még nem futottam bele szerencsére ilyen baromba mint Te.Részvétem...Az biztos hogy személyessen eljön valaki a telefont megvenni és ki is próbálja,megnézegeti és 1 nap után reklamál hogy ez meg az a baja biztos hogy elhajtom(mindíg úgy hírdetek hogy 100%-ban az van a hírdetésben ami valós így senkit sem ér meglepetés és így korrekt).A feljelentéses fenyegetés meg szerintem blöff.Ha csak beköszönsz egy átlag ügyvédnek már az 10.000ft. és még nem csinált semmit.Polgáriperben évekig küzdeni és ha nem neki van igaza akkor fizethet keményen.Lehet hogy leejtette vagy odavágta valahova és azért ment tönkre a kijelző.Ha eladáskor jó volt akkor nincs miről beszélni.Én biztos hogy nem venném vissza akár mit csinál.Ha nemvolt olyan adásvételi aláírva amiben válalsz garanciát akkor mehet a p-ba.Próbálta volna meg egy telefonkereskedőnél ezt eljátszani,biztos hogy pofánröhögik és pont lesza...k hogy mi a baja a kijelzőnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balazs0102 #23731 üzenetére
persze, normális...attól hogy a szoftver frissült, az nem jelenti azt hogy hogy a CSC-ben lévő dolgok is frissültek(pl.:szolgáltatós appok és/vagy régióra vonatkozó beállítások)
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Az normális hogy a phone info azt írja hogy a csc verzióm az COH3 a többi négy (bootloader, stb)pedig COH4?
-
F_Gergely
őstag
válasz #97246720 #23729 üzenetére
Ma talalkozom vele es visszaveszem. Mar a fel forumot bemocskolta velem, nekem meg ennyit nem er... cserebe koteleztem hogy nyilvanosan kerjen bocsanatot es tisztazza a nevem. Mindezt egy olyan felhasznalotol aki rendelkezik kb 50 hsz-el es rangja sincs. Szemben velem aki jopar eve tag es .... Mindegy, ezt most benyelem eloszor es utoljara. Most lesz egy telefonom amit arulhatok alkatresznek. O meg kitudja mit csinalt vele 1 hetig amig nala volt. De persze en vagyok a csalo... Reszemrol lezartam a dolgot.
-
törölt tag
válasz F_Gergely #23603 üzenetére
Nos...csalásért nem fog tudni feljelenteni mivel bizonyítani nem tudja,mivel nem vagy hivatalos kereskedő így mint magán ember nem vagy köteles garanciát vállalni az eladott termékre kivéve ha eladást vagy cserét követően 1-2 órán belül jelzi a hibát a vevő,mert ekkor még azért illik visszavenni...továbbá ha megfelelően tájékoztatva volt hogy nincs már rá garancia (semmilyen!) így reklamációnak helye nincs,a vásárlással/cserével ő ezt tudomásul vette!, az interneten vásárolt garancia nélküli termékek egy zsákbamacska,ez tény...ha zaklat a vásárló,te élhetsz a feljelentés jogával,de úgy is ő fogja megszívni,az eladásra nem fog tudni a polisz mit mondani,adás-vételi gondolom nincs,így úgy tekint rá mint ha meg sem történt volna az eladás/vásárlás...de zaklatásért megütheti a bokáját a vásárló
-
dancsuri
veterán
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tomi613
aktív tag
válasz hackeeeee #23719 üzenetére
Hatékony memóriakezeléssel... aha, amióta frissítettem több ramot zabál. Hard reset után sincs változás. Pedig most még eddig csak kevés programot raktam vissza.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
legenda
válasz gyuri81 #23716 üzenetére
nem mindegy, hogy milyen képernyőmódban nézed, alapvetőn a note 4 tökéletesen színhelyes, illetve nem az idén, hanem pont, hogy tavaly, a note 4 esetén volt igazán fejlődés a korábbiakhoz képest; link (érdemes elolvasni a hivatkozott displaymate írást is!)
nem marad el másik két említett telefon mellett, sőt!
én hiába néztem bármilyen módon a 10 hónapos note 4 kijelzőjét - eladás előtt -, semmi beégés nem volt rajta, pedig sokat használtam, bár többnyire alacsony fényerőn, a maximumon vagy annak közelében csak ritkán ment.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz apaszka #23707 üzenetére
Pedig könnyen beégnek ezek a kijelzők, akárki akármit mond. A note -on elég sokáig negyed(!)fényerőn volt, az utóbbi időben, automatán van. Ha megnézem teszt programmal a kék szint, halványan, de látszik az állapotsáv. Valóban sokat fejlődtek a kijelzők, de csak ebben az évben! Meg kell nézni egy S6-os vagy akár egy A5 kijelző fehér színét, fényerejét. Elbújhat mellette egy note 3 vagy 4. Sajnos...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
b.bela1
őstag
válasz apaszka #23692 üzenetére
Hát nézegetem az 5-öt.
De!
Úgy látom, hogy az igazi jó teló, az 4 lenne. Notesz5 rendszerrel. Ha lenne egy stabilan, jól működő intgrált 5-ös cucc 4-re, lehet hogy feldobnám a garit.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Dealer95
őstag
válasz joekajoeka #23710 üzenetére
Mindegy melyiket veszed.
+100€-t nem ér meg a C. -
joekajoeka
tag
Melyiket erdemes megvenni a 910C vagy a 910F -et?
a 910F az szolgalltatotol de fuggetlen lenne, a 910C az fuggetlen de kb 100 euroval dragabb is.
Nehez a dontes ... -
joekajoeka
tag
Ne is emlegessetek az LG-it es a sarga kijelzot.
3 hete vettemm egy G Flex 2-ot es a dobozbol kiveve sarga foltos volt a kijelzo!
Olyan volt mintha a kicsi kinai rea pisilt volna mielott ossze rakta volna a kijelzot
Vissza is kuldtem azonnal, inkabb szurke hatteren latszott de mihelyt eszre vettem zavart nagyon.
Ugy gondolom a note4 tobb mint egy simma okos telefon az s pen miatt, sosem volt note-om de szeretnem hasznalli az s pent, ezert gondolkozm a note 4-en.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz handrash #23705 üzenetére
Waze lovag vagyok. Nincs beégve! És max fényerőn van majdnem ! A kocsiban automatán nappal, éjjel manual, fél felett!
Ez már nem az s2 kijelzője, mi könnyen beég. Már az S3 at is hetekig kellett járatni max fényerőn, hogy beégjen!
Ez egyre javult, itt már nincs gond vele.Az LG-t nem szapulom, mert megígértem. Pedig volt nekem is három.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Misi1980
senior tag
Az LG és más gyártó LCD kijelzőjénél a ragasztó sárgul.A G2,G3-nál ez probléma volt szerintem a G4 sem lesz kivétel,persze ezt is cseréli az LG garanciában.Az amoled beég az LCD sárgul meg ki tudja mit csinál.Elég jó mind a két telefon ahhoz hogy könnyedén el lehessen adni pláne 1-év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Note-al, note3-al is tapasztaltam de mindkettőt garanciában kicserélték.
Száguldo: amennyiben napi pár óra navigáció már extrémnek számít.
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Száguldo
aktív tag
Extrém használat kell a beégéshez és ha beég a Samsung gariban cseréli tehát nem gond akkor sem.
-
joekajoeka
tag
Sziasztok,
Szeretnek uj telot venni, Note 4 es az LG G4 kozott kell dontsek.
Az volna a kerdesem aki itt tobb ideje hasznallja a note 4-et annak az amoled el kezdett beegni?, gondolok itt ertesitesi savra vagy a billyntyuzet gombokra.
Ilyen problema nem volna a G4-el, de valahogy a note 4 szerintem jobban megeri az arat, es 1 ev mulva vagy akar masfel ev mulva konnyeben el lehet adni. -
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Politika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest