-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
Szerintetek szóljak a Samunak szervíz miatt?
A telefon mióta megkapta a KitKat frissítést néha kikapcsolt, vagy hívnak és nem tudom felvenni. Fényképezek és kikapcsol a kamera. Vagy egyszerűen lefagy a telefon. Frissítés előtt nem volt ilyen gond.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
b.bela1
őstag
Teljes képernyőt melyik böngésző tud? Dolphin törölve lett. Gyári szerintem gyorsabb.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
apaszka
veterán
Fiam üzent, hogy megjött a toshiba memkarim. 3.án rendeltem az ebay-ről.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Yakk
csendes tag
Szokott itt téma lenni az aksiidő. Most ezen a héten valahogy úgy jött ki, hogy keveset nyomkodtam a Note-ot, főleg csak telefonáltam (mondjuk naponta fél órányit), meg email olvasgatás, valamennyi játék. Na ilyen takarékoskodás mellett bő 3 napot kihúzott nekem. Sőt, 2.5 nap után még 48%-on volt, viszont ekkor játszottam a képen is látható játékkal kb 30 percet, és ezalatt lemerült 27%-ra. Ez utóbbit mondjuk nem értem hogy lehet, hisz a képen összesen is csak 5%-ot ír a játék rovására, persze lehet h. közben az oprendszer meg a képernyő emésztett föl még egy csomót.
Na mindegy, összességében azt mondanám, hogy szerintem korlátozott használat mellett (napi fél óra telefon és max fél óra emilezés/böngészés) valszeg ki lehetne hozni 4-5 nap használatot egy feltöltésből, és ezt azért semmiképp nem mondanám rossznak a mai világban.Fekete Note 3 + KitKat - örömboldogság
-
törölt tag
válasz iSonic #15879 üzenetére
bevallom, mindig vissza szoktam olvasni, hátha volt már a probléma, most nem tettem. Mindenesetre köszönöm, akkor ez van.
Lehet, hogy vissza kellene rakni a korábbit? ... Nekem a call recorder fontos, csomó infot úgy beszélünk meg, hogy egyszer elmondják, és visszahallgatom ... B@ssz@+ -
Andriska20a
csendes tag
A beallitasokban megtalalom hogy mappa beallitasai de valamiért nem tudok letrehozni
-
Andriska20a
csendes tag
Novaban lehet mappát letrehozni ahogy belepek a menube? Mert nagyon nem akar osszejonni
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz iSonic #15869 üzenetére
nálam is csak a sima touchwiz tűnik a legjobbnak. az összes többi letölthető launcher nálam is hibákat produkált.(bár nem nóthármam van) végülis semmi bajom a touchwizzel,bár tényleg nem a legszebb. bár én hányok más gyártók felületétől.csakis az ios tetszik.(illetve tetszett,még a régi 6-os)
-
törölt tag
Sziasztok
cirka 3 hónapja boldog és (majdnem) elégedett tulajdonosa vagyok ennek a remek készüléknek. Apró-cseprő gondjaim vannak csak vele, amelyekből az egyik felettébb bosszantó.
Nevezetesen az, hogy akármilyen call recordert telepítek, egyszerűen búgás, zúgás hallatszik csak, akármit választok bemeneti forrásként.Tudnátok ebben segíteni, hogy hol keressem a problémát? Ti már találkoztatok ilyesmivel?
Köszi a válaszokat előre is
-
Hauptmann
addikt
Én is megnézem ezt a Next Browsert, kíváncsi vagyok. A Play-en van egy olyan kiegészítő, hogy Browse faster for Next Browser, gondolom olyasmi, mint a Dolphin Jetpack. Érdemes feltenni?
-
Varszegig
veterán
válasz Parallaxis #15871 üzenetére
+1. Nova több készüléken tabon is, és soha semmi probléma.
-
Parallaxis
addikt
-
veterán
válasz iSonic #15865 üzenetére
több mint 2 éve használom, soha nem fordult elő semmilyen hiba.
Pedig jó pár készülékemen megfordult.
Természeten ezt nem zárja ki, hogy másnál nem lehetnek hibák! Ez igaz bármilyen más launcherre, játékra alkalmazásra.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
törölt tag
sry a "dupláért"...
Valamelyikőtök használ biciklis tartót a telóhoz? Nézegetem nézegetem őket Ebay-en, de nem tudok dönteni, nem tudom melyik lehet biztonságos. Valakinek van tapasztalata?
-
banhammer
veterán
válasz Parallaxis #15858 üzenetére
Annyira nem voltam elveszve a beallitasok kozott.
Amugy se sokat turom azokat, egyszer beallitottam a telefont es elfelejtettem.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
dtamas8
tag
válasz Parallaxis #15857 üzenetére
És hogy tudom letorolni? ?
Mert már letöröltem a progit is de mégis tölteni akarja folyamatosan. .
A wifi meg magától bekapcsolodik azt hol tudom leloni? -
Parallaxis
addikt
válasz banhammer #15855 üzenetére
En pont amiatt is vettem ujra Samsungot, mert nem szeretem ha a megszokott dolgokat keresgelnem kell.
Pedig pont a beállításokat átvariálták, hogy minden máshol legyen, de bezzeg a MotionWiz-t csigatempóban fejlesztik, olyan buta szegény, hogy bármelyik másik launcher körberöhögi.
-
addikt
-
banhammer
veterán
válasz Andriska20a #15850 üzenetére
Minek.attervezni?
En pont amiatt is vettem ujra Samsungot, mert nem szeretem ha a megszokott dolgokat keresgelnem kell.
Es hidd el nagyon sokan vannak ezzel, lasd Windows 8, mostanra esett le az MS-nek, hogy nem jo dolog raeroltetni az emberekre olyan dolgokat ami gyokeresen felforgatja a megszokott "eletuket".Amugy meg ha LG-d, Sony-d lenne akkor ott nyavajognal, hogy egy ido utan unod a kinezetuket.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
apaszka
veterán
válasz Andriska20a #15842 üzenetére
Ez szerintem ízlések/pofonok téma.
Nekem ez előtt G2 -őm volt. Nekem nem jött be a gyári skin a menühöz.
Elég jól belenyúlt az LG .A samu ehhez ragaszkodik, és nem fogja a véleményünket kikérni.
Én pl novát használom most, de jut eszembe :-) a nagy kedvencemet mindjárt fel is rakom. (Sslauncher-t)https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Piwi
veterán
inkább ne is vegyél samsungot,mert már most rossz olvasni a sírásod
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
veterán
Olyanra szabod amilyenre akarod, tényleg nem értem a problémád. Komolyan TW-n vagy kiakadva?
Nagyon sok embernek megfelel a TW, akinek nem...google play.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Andriska20a
csendes tag
Hát tudom hogy van egy csomó de miért nem tudja kicsit a samu át tervezni az egészet van nekik elég emberuk erre a dologra. Szarnak bele az egészbe csak eladni mindent mondjuk garancia ami elég erős húzó érv. De hát nem tudom kezdek picit csalódni már a samsungba.
-
banhammer
veterán
válasz Andriska20a #15842 üzenetére
A Google Play-rol mindenfele launchert,temat le tudsz szedni, csak az a bajuk, hogy zabaljak az akkumulatort.
-
Andriska20a
csendes tag
Nem tudom de csak nekem kezd unalmas lenni már a samsungnak a touch wizje? Amiota android van mondjuk csak samsungom volt de valamelyik nap g2 néztem és annyival szebb az egész maga a beallitasokban is. Meg a 40 ezres samsungba is ugyan az van mint a 150 ezresbe nem a penz miatt mondom. De a huawei képes arra hogy kiad egy csomó témát. Nem értem a samsung miért nem képes már kicsit át szabni ezt az egészet.
-
kotya
csendes tag
-
banhammer
veterán
Nem mondom, hogy csodalkozott, probalta vedeni a munder becsuletet.
A fo telefonom meg egy Nokia C2-01
Tobbet bir, mint az "uvegbol levo" okostelefonok.
Raleptem, belerugtam, esett kore, stb.
Es nem kell annyira paraznom, hogy egy sotet utcaban kikapjak a kezembol.
Ha meg meg is ellopjak max. 20 ezret bukok.
20 ezer is penz csak joval kevesebb, mint a 160 ezer.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Ma bementem a KőKi Terminálban lévő Telenor üzletbe, hogy életet leheltessek anyám SIM-jébe és látom ki van állítva a Galaxy S5 kiváncsiságból elkezdetem nyomkodni.
Pár pillanattal később odajött mellém az ott melozó Samsungos csaj és kérdezte, hogy segíthet.
Mondtam, hogy gondoltam megnézem már, hogy mit tud ez a játéktelefon és közben mellétettem a zsebemből elővett Note 3-am.Troololololollololoooooooooooooo...
-
kiskornel
addikt
válasz asderr #15825 üzenetére
Igen. Elállás jogával élhetsz, azt bármilyen módon jelezed 8 napon belül, akkor már OK. De onnantól az állag megóvására figyelned kell, és sajnos a visszajuttatás a te feladatod / költséged. Ha visszaérkezik az árud kötelesek visszautalni a pénzt.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
asderr
aktív tag
Sziasztok
Nem sirni jottem megint hogy arvertek....Rendeltem multheten egy szalcsiszolt feluletu hatlapot az arumania-tol,ma delutan fel4korul ki is hoztak,full hibas az egesz
12honap garancia van ra,szamlat is kaptam.
Szamlan az all,hogy 8 napon belul elallhatok a vasarlastol,de a visszajutattasi koltseg engem illet.
Ez igy rendben van?
Kuldenek egy hibas termeket,es amiert vissza kell kuldjem,a visszaszallitast is fizetnem kell?Tudom, nem nagyon a Note 3 topikba valo tema..
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
banhammer
veterán
válasz Andriska20a #15822 üzenetére
Az AliExpress-en meg kb. 3 $-tól veszel jó minőségű Neo Hybrid másolatot.
Csak a postázásra kell várni.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Andriska20a
csendes tag
válasz asprey #15821 üzenetére
Én is polusba vettem flip covert bementem oda mondtak 18 kijottem bementem media marktba ott 14 megvettem es szepen vittem vissza 3 nap mulva hogy adjak vissza a penzt mert olyan kenyelmetlen az egesz hogy csalodas volt szamomra es utana vettem a neo hybridet 7 ezer speedshop azt vegyel rá
Váci uti tesco -
banhammer
veterán
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
Nagyon ritka esetben használom az Operákat.
A Classic a baromi nagy péhá banner miatt rosszul jeleníti meg az oldalt.
A képet a mobil kijelzőjén kell elképzelni és ott egérmozi az oldal.A Mini meg nem valami sebességbajnok.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
Kicsit így estére volt időm jobban meghajtani a harmadik napos telefont. Azt vettem észre már tegnap, hogy eléggé melegszik a kamera körüli részen az arrafelé elhelyezett proci miatt és az akksi is kb. olyan merülést produkál, mint az S III-am a másfél éves sajátjával.
No, mivel ez nem f@sza, kicsit belemélyedtem a futó folyamatokba, konkrétan az IndexService alkalmazás zabálta két pofára az akksit (szó szerint, többet harapott bele, mint a kijelző, első helyezett fogyasztó volt a maga negyvenvalahány százalékával).
A miértje a dolognak (itt csak említés szintjén volt érintve a téma a topicban, ezért írom le bővebben - megelőzendő a keresgélést a neten -, mert láttam ma is, hogy többen beruháztak a készülékre és a napokban kapják majd meg, vagy már épp frissiben nyúzzák, mint én): a nagyobb kapacitású micro sd kártyák, amelyeken már az első behelyezés előtt nagyzámú, más forrásból származó fájl van, feladják a leckét az indexelő alkalmazásnak, ami folyamatosan pörgeti a processzort.
A végleges megoldást azt hozta el (előtte többször is eredménytelenül próbáltam az alkalmazás kényszerleállítását), hogy a micro sd kártyáról kártyaolvasóval a laptopomra másoltam mindent, majd a micro sd-t a telefonba visszahelyezve azt a Note-tal formáztam meg. Ezután a szükséges fájlokat adatkábelen töltöttem vissza a telefonban lévő micro sd-re, így (a 64 gigás kártyára kb. 20 Gb-ot másoltam vissza) az indexelés kb. másfél perc alatt le is futott, azóta a telefon erősebb multitasking mellett nem is langyos, az akksi merülése is beállt egy nagyon kellemes, normális szintre.
A másik dolog, aminek eléggé örülök: az S III-ban custom kernelt használtam Boeffla sound engine-nel, és veszett jól szólt (bár nyilván nem beats fülessel nyomattam a fejembe a flac zenéket, tehát a telefon nem céleszköz mivoltához képest). Azt kell mondjam, a Note 3 nem okozott csalódást ezen a téren sem, most éppen a JetAudio alkalmazást szabtam testre, és közel olyan eredményt produkál, mint az S III a Boeffla sound + PowerAmp párossal.
Szóval, aki a Wolfson DAC hiánya miatt nem feltétlenül Note irányban gondolkodik egy esetleges váltáson, jó eséllyel mégsem éri komolyabb csalódás a hangzás terén sem, ha a Note 3 mellett dönt.
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
válasz vrgkrisztian #15788 üzenetére
Szerintem a rootolast "brad pitt"-el kell vegrehajtani...
-
Prien
addikt
válasz banhammer #15814 üzenetére
Nagyon szeretem a Nextet tabon,de nem tördel zoomoláskor és érzésre a Note 3 gyári böngészője a leggyorsabb (nekem). Az Opera Mini és a Classic is lassabban reagál... Az Opera Androidra jó lenne, de annak szintén nincs teljes képernyős lehetősége.
Tudom, ott a Dolphin.
A kevés is több a semminél.
-
banhammer
veterán
Használd a Next Browser-t.
-
-
Prien
addikt
Annyira imádnám a gyári böngészőt, ha azt az 1 centis felső sávot is el lehetne tüntetni. Oké, Dolphin...
A kevés is több a semminél.
-
r0by
addikt
Ma reggel megrendeltem nextelshop-ból a telót. Délelőtt már hívtak is egyeztetni. Holnapra már PickPackPont-on is lesz, pedig vidékre kell küldeniük.
Ezek nem szaroznak, tényleg el akarják adni a cuccost. Másik webáruház napokat ül rajta..
Meglepődtem, hogy ilyen webáruház is van magyarországon -
laci0530
senior tag
válasz vrgkrisztian #15794 üzenetére
Lassan telefonként körpanorámás bukósisakokat vehetünk majd, ha a trend folytatódik. (Pár éve pont az ellentéte volt menő, emlékszem, egy időben a 8210 volt az istencsászár a Nokiák között.)
-
jim66
csendes tag
Nekem még sosem jelzett LTE-t...
Budapesti vagyok. Telenoros. A 4G-re külön elő kell fizetni?
Van mobil internet a csomagomban...
Mindig csak H+.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Nemtom mi van ma, de nekem már háromszor fagyott le... csak simán scrollozás közben ujraindul... előtte vagy egy hónapig semmi baja nem volt, újra se indítottam egyszerse...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest