Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz
Bagoly81
üzenetére
Nézz be a Beállítások / Általános / Alkalmazás kezelő / Futó részbe és meg fogsz lepődni, hogy mik zabálják suttyomban az akkumulátort.
Pl.: az életben nem gondoltam volna, hogy a telefonomra felrakott két zenelejátszó (GoneMAD Music Player, meg egy másik lejátszó amit most nem találok a vásárlásaim között) suttyomban állandóan a memóriában van és zabálja az akkumulátort.
Szóval szerintem érdemes benézni oda és a felesleges programokat leszedni a telefonról.
-
asderr
aktív tag
Gyari samsung wirelles toltos hatlapom cserelnem eredeti sima hatlapra
Hibat allapotban van
Rafizetest nem kerek. -
szka92
tag
nekem 2%-ot merült átlagban a telefon éjszaka, wifi + 3g/lte OFF, most már 5%
nem tudom, mi szívja jobban, pedig resizek is este..
mondjuk nincs gondom az üzemidővel, 2naponta töltöm... -
laci0530
senior tag
válasz
Peterson_
üzenetére
Neked is köszönöm a visszajelzést.
Jövő hónapban szerintem meg is rendelem, mellé meg az S III is megmarad, vagy megy a feleségemnek, az ő Xperia-ját pedig eladjuk. Úgyis mondogatja olykor, hogy az övé nem tud ilyen szép videókat készíteni a gyerekekről, önigazolás gyanánt ez pont elég. 
(Direkt vártam a vétellel, hogy az S5-öt is kipróbálhassam, tetszik ugyan, de a Note 3 mindenben jobb választásnak ígérkezik, egyedül talán a kamera képességei miatt jobb az S5, viszont minden más, nekem fontos szempontból a Note 3 viszi a prímet.)
-
banhammer
veterán
85%-ról 83%-ra esett az akkumulátor töltöttsége az éjszaka (kb. 6 és fél, 7 óra) alatt.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni általánosan a szinkronizálást? A Fiókok menüben mindenhol azt írja, hogy : a szinkronizálás letiltva.Néhány napja feltettem egy olyan programot, ami egy adott időben mindent letiltott a hangot a wifit stb. gyorsan letöröltem, de azóta folyamatosan merül a telefonom. Egy éjszaka akár 25%-ot.Egy csomó mindent elállított az energiaspórolás jegyében. Azóta merül és nem szinkronizál semmit.Kérem segítsetek!
Előre is köszönöm!!! -
Peterson_
addikt
válasz
Bagoly81
üzenetére
Nekem is sokat merül. Van, hogy egy éjszaka alatt húsz-harminc százalékot is.
Nem azt mondom hogy mindig, de többször volt rá példa.
Egyébként szerintem Viber, Whatsapp simán elrágja az akksit, mivel nem lehet őket teljesen kilőni.laci0530
-Én nagyon meg vagyok elégedve vele. a
Az adapt sound-dal kapcsolatban szkeptikus voltam a HTC féle beats audio után, de szépen finomhangoltam egy csendes szobában, és tényleg sokat számít. -
Bagoly81
aktív tag
tegnap este bekapcsoltam, a max 3 háttér folyamatot, és a nincs tevékenység merörzést a fejlesztői beálításoknál.
továbbá mem ürités is volt.
1 % sem merült a telefon reggelremásnál is így van ez ?
-
laci0530
senior tag
Aki S III-ról váltott Note 3-ra,és esetleg korábban használt valamilyen hangzásbeli tuningot a telefonon (pl. Boeffla sound engine), az mennyire elégedett a Note 3 hangzásbeli teljesítményével? A Note 3-ra is létezik efféle lehetőség? (A root nem probléma, valószínűleg egy-két napnyi "szűz" kipróbálás után ugrasztom majd a Knox-ot vele, nekem nem elegendő a korlátozott hozzáférés, még a garancia árán sem. )
Még egy kérdés: rootolt Note 3-on jelenleg (KitKat alatt) működik a hívásrögzítés (hívó és hívott fél hangjának egyidejű rögzítése)?
-
iSonic
addikt
válasz
H.Kornél81
üzenetére
megcsinálják, de fölösleges köbö..
-
Peterson_
addikt
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Ez a home gomb lötyögés tipikusan olyan probléma, amit ha nem direkt figyelsz, észre sem veszed.
LosBlancosrm:
-"Kicsit", de még mindig inkább a gyári
Kinőttem már az ilyesmiből. -
Zolesz007
őstag
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Szerintem a frissítés nem segít a home gomb lötyögésén, de azért érdemes

-
H.Kornél81
tag
Hát sajnos a Home gomb nálam is lötyög . Ezzel lehet valamit csinálni?
.4. 4.2 van rajta alapból . A kérdés az, hogy érdemes-e frissíteni ? -
H.Kornél81
tag
Hát sajnos a Home gomb nálam is lötyög . Ezzel lehet valamit csinálni?
-
zola-
őstag
Ma a b-tel nel rendeltem meg. Gyari garanciaval, rendes szamlaval 145penz.
-
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Ha telefonról nézed, válts teljes nézetre. Akkor látni fogod az összefoglalót az első hsz-ben.
-
r0by
addikt
És azt honnan lehet tudni, hogy gyári garanciát adnak hozzá?
Gondolom így ránézésre az árából. De vajon hogy találom meg így a legolcsóbb boltot?
-
Most nézem a fórumot telefonról. Másnak is megváltozott a betű típus?
-
handrash
őstag
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Szerintem olvasd át az első hozzászólást, elég sok munka van benne.
-
H.Kornél81
tag
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Mert éppen akkor regisztráltam.
-
asderr
aktív tag
Gyari beallitas visszaallitas utan vagyok,tegnap masoltam ra zenet,80%on hoztam el,estere lemeritettem 6%ig,ejjel feldugtsm,majd 95%on levettem.
Probaljam meg hogy lemeritem,es utanna feltoltom teljesen?
1o11p kijelzoido eddig,es 75%on vagyok -
törölt tag
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Miért nehéz visszaolvasni(esetedben) a LEGUTOLSÓ hozzászólást?
-
válasz
H.Kornél81
üzenetére
Gratulálok hozzá, üdv a klubban!
Egyén függő, nekem pl 3-4 óra már jó. Van akinek 5-6 óra lazán.
Az akkunak kell kb 2 hét mire beáll teljesen.
-
H.Kornél81
tag
Sziasztok!
4 napja én is boldog (kopkopkop) note3 tulajdonos vagyok.
A kérdésem az volna.,hogy nektek mennyi ideig bírja az akku,ill.,hogy eleinte másnak is gyorsabban merült?
Válaszokat előre is köszönöm. -
r0by
addikt
Üdv!
Ha a legolcsóbb helyről venném a készüléket, akkor ahoz milyen garancia járna? Pl. az itt felsoroltak közül.
S3-ról jönnék, és ott jó érzést adott a prémium gari (szükség is volt rá egyszer), szóval most is szeretném élveznni ezeket az előnyöket, ha lehetne. -
asderr
aktív tag
Nektek hogy birja az akku?

-
Lacko84
aktív tag
válasz
apaszka
üzenetére
Üdv. Egy ismerős az S3 topicból!

Én is S3-ról váltottam Note3-ra és a legjobb döntés volt! Szerettem az S3-at is nagyon de ezt imádom! A legjobb!! Mindent tud! Nem váltanám le max majd vmelyik következő Note-ra ! S4 semmi, nem venném már az S3-nál sem gondolkoztam el trajta, S5 szerintem még mindig gyengébb mint a Note3! Egyik ismerősnek is volt 1 hete és már el is adta mert vicc egy telefon! Ha csak a méretet nézzük már akkor is Note3! 2 nap alatt megszoktam a méretét és zsebre rakással sincs gond! jó nyáron lehet majd lesz...
Az aksija min 2-szer tovább bírja nekem mint az S3-é bírta! Menj el ha még nem tetted és nyomkodd végig a kiszemelt telókat és 1-2 nap múlva úgy is üdvözlünk a csoportban mint tulajdonos mert ezt fogod választani... 
Egyik ismerősöm akinek szintén Note3 van kérdezi hogy valaki rootolt e már Note 3-at úgy hogy a számláló 0x0 maradjon?? Nem kell rá rom csere meg ilyenek, csak a root jogok.
-
törölt tag
válasz
laci0530
üzenetére
Sajnos mégse... Ma megint előjött a dokkolás.
Írhatok a futárnak.Egyébként van egy S3as is a családban, párom használja... Már nálam is vacakolt néha a kijelző(na meg ő pikk pakk szépen összekarcolta
) ezért gondoltam, azt is adjuk be, mondtam, hogy nálam miket produkált, de persze a teszteken ezt nem csinálta(van amikor nem reagál, csak újraindítás után, nem egyből kapcsol be, hanem előbb szürke lesz, szenzorok se valami gyorsak hívásnál), és ezt elintézték egy frissítéssel... Lassan 2 éves a telefon és kifut a gariból, mit tudnék csinálni, hogy kicseréljék a kijelzőt? 
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Memmaao
üzenetére
A Note 2-nél tényleg a gyári, Samsung Protective Cover tette tönkre a hátlapot és a krómkeretet. Borzasztóan nézett ki.
Bár én a bebújtatóst nem szeretem, most egy nagyon vékony, áttetsző, merev tok van rajta, ami védi a keretet is. Ebben úgy néz ki, mintha meztelen lenne. De úgy vettem észre, hogy ez a keret jobban bírja, mint az eddigi Note-ok.
A kijelzőn pedig fólia van, nem kockáztatok. Plusz egyáltalán nem zavar.
Viszont a kamera alatt/körül rettenetesen kopik a fehér. Le kéne sikálni róla, akkor legalább szép fém színű lenne. De így elég ramaty. -
válasz
Markizmark
üzenetére
Én még egy telefonra sem vettem fóliát, a GG1-el védett moto defy is karcmentes kijelzővel kelt el másfél évesen. A fix tokokkal is az a bajom, hogy a vastagság és a forma miatt sokat elvesz a telefon szépségéből. Tény, hogy a note 3 inkább funkcionális "vas" és nem design bajnok, de tok nélkül kecsesebb a maga méreteiben. Én minden telefonomon pouch tokot használtam. Amíg benne van, védi, amíg telefonálok, addig meg látom a "szép" meztelen telefonom. A szilikon tok alá kerülő por meg azért rendesen megeszi a krómozott műanyagot.
-
szka92
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Ezt el is tudom hinni, hirdetik a sok hülyeséget..GG 1..GG2..GG3, de ugyanúgy karcolódik az összes..hiába vigyáztam a telóra mint egy hímes tojásra, speckó fényviszonyok között, forgatva a készüléket látni egy karcot (mikro)
szóval..fólia vs gg: 1-0. -
banhammer
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
A folia kopasa attol.is fugg, hogy ki mennyire vigyaz a telefonra, kijelzore, ettol fuggetlenul sok kinos meglepetestol megkimeli az embert a folia.
-
Ck.
addikt
válasz
banhammer
üzenetére
Hát meggyőztetek, nem lesz egyelőre Wallet, pedig fehérben nagyon szép elegáns. De egy új kijelzőt azért nem ér.
Hú, reggel küldöm vissza a telát, 2-3 nap mire megjön az új. Kegyetlen napok lesznek.
Ha megjött a csere, azonnal megy a tokba , vigyázok rá,mint a hímes tojásra. -
Markizmark
addikt
válasz
Memmaao
üzenetére
A note 2-mön az ujjbegyem lekoptatta 1 év alatt ... valószínűleg
A kijelző közepétől lejjebb máshogy fénylett az üveg, ha tiszta volt ha zsíros. Mindig ott matattam. Péntek óta új a kijelző, meg kb minden és most gyönyörű selymes mindene.
Az előző note 2-m nem érte meg a kopást, mert fél év után leváltottam. -
banhammer
veterán
Ha plüsszerű bevonat van rajta akkor kicsi az esély rá.
A plüssös bevonattal csak az a baj, hogy könnyen megragad benne a kosz, por és az már tényleg megkarcolhatja az üveget.
Tapasztalatból mondom, anno a Galaxy Note 10.1-emen Samsung Flip Cover tok volt és sikerült kicsit megkarcolnom a kijelzőt egy a plüssbe ragadt porszemmel. -
törölt tag
Megérte bevinni. :d 1,5 óra tesztet nyomtak rajta, és az aksinál jött a FAIL. Szóval kaptam másikat, egyelőre jó.
-
Ck.
addikt
Szerintetek, ha rendelek egy Walletet, amin nincs ablak,attól még az állandó ki.be csukogatás és a fedlap minimális mozgása a zsebemben lekoptathatja a kijelzőről a réteget?
-
Rakeem
aktív tag
Megjelent a címlapos cikkem a tokomról:
Love Mei "tok" Galaxy Note3-hoz, azaz Drabália feltámadt
Fogyasszátok egészséggel és ne fogjátok magatokat vissza a kommentelésben.

-
Ck.
addikt
válasz
Andriska20a
üzenetére
De abba mi a szíp?
Sztem a Neo Hybrid és a Armour az, de a Bounce elég csufi azokkal a kivésett x-ekkel.
-
Ferdzsoo
addikt
Re partition-al mi az hogy teljesen szűz telefonom lesz?
Én azt szeretnék, minden mehet a kukápa, úgyis wipeoltam.
Ekkor nyugodtan bepipálhatom? Ezzel ugye nem ugrik a knox...
-
csimpi1
tag
válasz
Andriska20a
üzenetére
Az újpesti Tescoban lévő SpeedShopban van Spigen Neo Hibrid (meg talán másmilyen is) vagy 5 színben.
-
Andriska20a
csendes tag
Ebbe a case bounceba talán nem lesz olyan bumszli mert ahogy néztem a tokokat mindegyikbe olyan bumszli lett de ez a neo hybrid megtetszett Szép és jó de azért nagy lesz tőle mert amugy meg nekem még pont egy kezes telefon a note 3 és tok nélkül valljuk be nagyon kis mutatós darab:dd
-
Andriska20a
csendes tag
Hát meg venném boltba is speedsopba 5 rongy ez a case bounce de s5re note3 nem találtam sehol sem. Köszönöm a kínais választ de várok kicsit hátha ír valaki aki tud pesten. Addig rajta hagyom a neomat.
-
banhammer
veterán
válasz
Andriska20a
üzenetére
Én innen rendeltem.
Szinte 100%, hogy nem eredeti, viszont
szerintemnagyon jó minőségű és kaptam mellé egy ajándék képernyővédő fóliát.
3 eurót megér a tok többet nem.
Itt van a tokról pár kép.Kb. 10 nap alatt ért ide a tok Kínából, de ezt ne vedd készpénznek, mert 15-60 napot szoktak írni.
A másik tok amit rendeltem kb. 30 nap alatt érkezett meg. -
Andriska20a
csendes tag
http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy-note/galaxy-note-3/galaxy-note-3-case-bounce.html
Errw gondoltam. Köszönöm előre is
-
Andriska20a
csendes tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy valakinek budapesten nem lenne elqdo Spigen tokja note 3. A sima szilikon tok es ilyen kis plusz jelek vannak a hátulján? Mert spigen oldalról nem tudom hogy kell rendelni. És boltban sehol sem találtam meg speedshopba csak s5re van
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tudom, hogy 1% kb óránként, de most úgy gondolom, hogy ez sok, ha szerintetek normális akkor muszáj lesz elfognom...

Persze nem hagyom magam,és jön a megoldás!

) ezért gondoltam, azt is adjuk be, mondtam, hogy nálam miket produkált, de persze a teszteken ezt nem csinálta(van amikor nem reagál, csak újraindítás után, nem egyből kapcsol be, hanem előbb szürke lesz, szenzorok se valami gyorsak hívásnál), és ezt elintézték egy frissítéssel... Lassan 2 éves a telefon és kifut a gariból, mit tudnék csinálni, hogy kicseréljék a kijelzőt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)