Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
vrgkrisztian #24586 üzenetére
inkább ittál volna egy sört, ahelyett hogy ezt bepötyögted!
-
gabesszg
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #24323 üzenetére
A root kilovese után következik az hogy ha nem touchwiz launcher volt a telefonon ugrik a gari
. Amúgy velem 2 hónapja jatszottak el ezt(mármint ugye a helyszíni javítás megtagadasat) de ha jól tudom s5re nincs ez már (és note 4-re sem? .
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #24326 üzenetére
ergo semmi értelme ennek az 1hétre beküldős hercehurcának,csak igénytelenségből szopatják a vevőket!
-
apaszka
veterán
válasz
vrgkrisztian #24323 üzenetére
Szia!
Először is nyugodj meg.
Megértelek, de nem kelett volna engedned elvinni. Elhajtottad volna a csávót, és felhívtad volna a megfelelő embert a központban.
Lásd művészünk is így tett nemrég.
Egyébként biztosan tök új telód lesz.
Samsung nem vacakol mint a konkurencia. Ott egy hónapig elfelejtetted s telefont, és sufni szervizelést is kapsz.Ha megnyugodtál másként látod.
Azt, hogy elvitték valami új fícsör a samu részéről. Ne mérgelődj , ez van már, és nincs olyan típus aki ezt is megcsinálja neked. Te viheted leadni...Gondolom sokan repedt keret miatt cseréltetik a kijelzőt....
Nekem már a második van benne, de nem volt repedt az első sem. Bocs tudom nem nyugtat ez meg téged.
De az sem, hogy csődbe nem fog menni miattunk a Samsung. Most én így úgy érzem, hogy majd ez után váltok típust, és nem samsungos leszek.
Pedig ugye a legjobb telefonnak tartom.
Viszont ha nem lesz samsungon többé ROOT,,, én lépek.
Tetszeni fognak a készülékek, de nem az én igényeimhez való lesz.
A Note3 most per pillanat, tökéletes számomra. Egy hónapja felújították, így még egy évet kb kihúz és meglátom a jövőjét. -
Varszegig
veterán
válasz
vrgkrisztian #24298 üzenetére
ha a telefonra ment, onnan már ki tudnád másolni akár pc-re is, nem? Most nincs fenn a helium, de nem lehet beállítani, melyik mappába mentsen?
-
Varszegig
veterán
válasz
vrgkrisztian #24294 üzenetére
roottal: titanium backup
root nélkül: helium backup -
tomee007007
őstag
válasz
vrgkrisztian #24294 üzenetére
Akkor már nehezebb az ügy...nincs felhő mentés a játékban???
-
tomee007007
őstag
válasz
vrgkrisztian #24292 üzenetére
Android/data mappában nincs benne a játék mappája?
-
Ck.
addikt
válasz
vrgkrisztian #23922 üzenetére
De akkor elvileg ezeket a beállításokat érdemes használni, nem?
-
válasz
vrgkrisztian #23587 üzenetére
Köszönöm!
-
Hauptmann
addikt
válasz
vrgkrisztian #23461 üzenetére
Azt a porszemet először el kellene távolítani, utána szídni a 3 kameráját.Jó fényviszonyok között, éles kontúrok mellett nem okoz még gondot a fókusznak, de kevesebb fénynél már zavarja.
Most lehet, hogy nagyon csábító a fém keret, de ha kopásnak indul a festés, akkor is az lesz? Egyáltalán miért kellett festeni?
tnilabk,
A Home garanciában cserélik, kijelzővel, kerettel együtt, gondolom, a bekapcsológomb sem kivétel.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
vrgkrisztian #23461 üzenetére
az a porszem pont elég ahhoz, hogy ne tudjon rendesen fókuszálni.
-
Hauptmann
addikt
válasz
vrgkrisztian #23457 üzenetére
Nekem nincs gondom a fókusszal, épp az előbb csináltam pár képet a lakásban, ráadásul a gyári app-al.
Nem lehet, hogy por került a lencsére belül, és ez akadályozza a fókuszálást?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
vrgkrisztian #22663 üzenetére
pont ilyenekre vagyok most kíváncsi! Szeretnék egy ilyen telefont venni, de szeretném tudni, hogy milyen negatívumai vannak. Ha van itt a fórumon aki bármilyen negatív tapasztalattal van a telefonnal kapcsolatban, kérem írja le! a rossz minőségű külső házat lehet javítani tokkal? s ha igen, akkor milyennel? Hogy bírja a kijelző a napi 10 órányi használatot? Van itt valaki olyan, aki annyira gyakran használja ezt a telefont hogy aksicserélgetéssel bírja ki a telefon a napot? köszönöm a válaszokat!
-
allein
addikt
válasz
vrgkrisztian #22233 üzenetére
#22248) Zsirmanc, hely-mód-bekapcsolom. Átállítom az energiatakarékosságra, ezután kikapcsolom a gpst és nem menti el a energiatakarékos opcíót
Mit csinálok rosszul?
-
andoneboy
tag
válasz
vrgkrisztian #22195 üzenetére
"esetleg az lehet,hogy miskolcra ennyire szart szállítanak?"
Miskolci edigitalos Note3-amnak semmilyen hibája nincs. Kopp kopp. S Pennél sincs karc. 2 hónapos múlt. -
ak76
senior tag
válasz
vrgkrisztian #22166 üzenetére
Te nem valami klónt vettél véletlenül?
A felsorolt hibákból egyetlen egy sem jelentkezett az én N3-asomon,sőt a "memória elfogyó" sirámokat sem értem,valahol 1-1.5 Gb szabad hely körül szokott lenni ha napjában egyszer ránézek,úgy hogy kb 25-30 telepített program van fenn. -
kiskutya0
tag
válasz
vrgkrisztian #22171 üzenetére
Ha ilyen sok problémád van vele, ráadásul gyári garis, miért nem hívod ki a házhozjövőst? Mire elmegy, lessz egy új kinézetű telód.
-
Peterson_
addikt
válasz
vrgkrisztian #22171 üzenetére
Nálam a ház nem tökéletes, de ezt írtam is.
Az akku, csak akkor produkál hasonlót, ha tekergetem(de hát nem kell tekergetni).
A keret kopik, az S-pen szintén.
A többi szerencsére nem jelentkezett nálam. -
Hauptmann
addikt
válasz
Semmilyen általad említett probléma nincs az én készülékemmel, pedig a kopásnak a krómkereten kellett volna már jelentkeznie, sűrűn veszem elő a zsebből a telefont. És ugye az S View tok a keretet nem védi. Egyedül ott van lekopva, ahol a betonnal találkozott egy esés alkalmával.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Ezen problémák egyikét sem tapasztaltam az én készülékemnél. Te nagyon belenyúltál valamibe
-
istnag
addikt
válasz
vrgkrisztian #22168 üzenetére
Szerintem kellenek az ilyen vélemények is, ha valaki ilyet tervez vásárolni, akkor tudja mire kell figyelni. Nekem nem régóta van meg, egyébként a telefon tavaly októberi, egy hibája van csak, hogy a hátlap ropog a pennel átellenes oldalon. Ezenkívül lekopogom semmi, még a keret sem kopik, pedig nem tarton tokban. Szóval egyátalán nem szemeteled tele a topikot (szvsz).
-
b.bela1
őstag
válasz
Decemberben egy éves lesz. Minden patent.
(ja! az enyém sz@r szürkeimportos)
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
Ez olyan dolog, hogy nálam például az általad felsoroltakból egyik jelenség sem észlelhető, pedig sosem volt tokban, 7 hónapos telefon. Vagy a Te telefonod egy gyengébb széria darabja, vagy úgy használod, hogy kopik.
-
Varszegig
veterán
válasz
vrgkrisztian #22062 üzenetére
Szinte biztos, hogy vége az akksidnak. Szedd ki, tedd az asztalra, ha kicsit is billeg, azaz púpos, akkor meg már biztos is. Ha egy évnél nem régebbi a telefon, akkor gariban cserélik.
-
tomee007007
őstag
válasz
vrgkrisztian #22062 üzenetére
Gyári a rendszer?
-
apaszka
veterán
válasz
vrgkrisztian #20944 üzenetére
[link]
Most éjjel lőttem neked.,kedvenc appommal!(#20972) Varszegig
Sajna nem mindent amit ismerünk. Pipo T 9 et nem tudta. Persze adtam neki vagy 8 félét mire sikerült.
-
apaszka
veterán
válasz
vrgkrisztian #20942 üzenetére
Telóról vagyok még mindig, de remélem jó lesz most. Bocsánat![link]
-
Parallaxis
addikt
válasz
vrgkrisztian #20930 üzenetére
fura,mert ebben is színhőmérséklet változtatós vaku van
Bárhol is olvastad tévedtek, sima led villanó van benne.
De ezt te is láthatod, mert ahhoz, hogy a színhőmérsékletet változtathassa két különböző színű ledre van szükség, amiknek az intenzitását változtatva keveri ki a megfelelő fényt.
A Note 3-ban csak egy led van. -
handrash
őstag
válasz
Ha végképp nem megypróbáld ki ezt az appot.
apaszka én ezeket nem látom sárgának.
-
apaszka
veterán
válasz
[link] Most a kezemről lőttem természetesen vakuval a képet .
Szerintem rendben vannak.
Bár én nem szeretem a gyári kamera appot, de a kedvedért megint megpróbálnám ír a melóban. Nagy neon fényáraban .Viszont igazad lehet, mert régebben én is lőttem vakus képet vele, hol sárga a bőre a kuncsaftnak.
meg is találtam picassán -
handrash
őstag
válasz
-
Zolesz007
őstag
válasz
vrgkrisztian #20892 üzenetére
Zsebben hordom fólia nélkül és nó karc... home gomb szintén hibátlan csak lötyög pedig már lassan 10 hónapos lesz. Amúgy ilyen fotót nálam sem lő... Nem valami klónt sóztak rád?
-
apaszka
veterán
válasz
Én is zsebben hordom. Van fólia,és sehol egy karc! A kamera tökéletes ! Bár én a gyári appot nem használom abszolút!
-
válasz
Nincs véletlenül valami szépia beállítás aktiválva a fényképezőn? Esetleg próbálj meg nem japánokat fotózni
-
handrash
őstag
válasz
Állítsd át a szinhőmérsékletet vakura.
Bocs most látom a gyári programban nincs vaku beállítás. :-(
Akkor csak az a tippem, hogy nem auto-n áll. -
kosturica
őstag
válasz
Aki zsebben hord egy ilyen telefont, az talán még lop is!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
vrgkrisztian #20329 üzenetére
hüm. érdekes.
Én a 4 órát nem viszem ki. Ugyanezzel a használattal. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
vrgkrisztian #20325 üzenetére
Ezt a 6 órát te netezted vagy e-bookoztál? Esetleg filmeztél?
-
válasz
vrgkrisztian #20022 üzenetére
Bammeg
)))
Es tenyleg! Ez durva! Pont ugy fogtam a cerkat hogy az ujjam kozott volt es ugy akartam megnyomni a visszanyilat
Imadom ezt a forumot!!
Thx
-
Peterson_
addikt
válasz
vrgkrisztian #19921 üzenetére
A csíkokat én is észrevettem, na mondom szuper.
Erre kiderült, hogy csak zsíros itt-ott a kijelző, így megtöröltem és el is múlt
A telefon nekem mindig ropogott, talán csak a kijelzőcsere után nem egy két hétig.
Ha masszív fém keret lenne, akkor nem lenne ilyen problémánkMás:
Tud valaki esetleg valami jó rögzítőprogramot, amivel felvehetném a rajzolást, és esetleg szerkeszteni is tudnám vele a videót?
Az sem baj, ha fizetős. -
handrash
őstag
válasz
vrgkrisztian #19926 üzenetére
Ok. Köszi.
-
b.bela1
őstag
válasz
vrgkrisztian #19921 üzenetére
A home gomb kímélésre ajánlom a Back button, és a Gravity screen párhuzamos használatát (nem csak neked, más is panaszkodott). Utóbbit csak nyitásra használom. Kiveszem a zsebemből és megy. Varázslat! ☺
Mindkettőt az eleje óta használom, atomstabil alkalnazások, nem fogyasztanak. Nem is tudom hol van a home gomd.
Aksi deformáció kőnnyen viheti magával a kijelzőt, sürgős cserét kíván. -
PeLa87
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #19870 üzenetére
Köszi szépen!
-
apaszka
veterán
válasz
vrgkrisztian #19838 üzenetére
Nem lötyög egyáltalán. Mikor olvastam róla, teszteltem mennyire kényes rá.
Nyomkodtam napokig amint eszembe jutott.
De semmi gond, nem lehetett előhozni a hibát.Így 100% os ebben is a telóm.---> ja, és gyári független!
Szerk.
Olvastam azt is, hogy a szolgáltatok által beakciózott példányok amit interneten lehet csak rendelni, simán tartalmazzák azokat a példányokat amiket a három napban meggondolt vevők vissza visznek. Ezért akciósan adják, egyedi engedménnyel is akár.
Ha meg hibás akkor majd a szerviz orvosolja a gondot.
Voltak kik a címkét lekaparva nézték, hogy már nem az első záró címke .... -
apaszka
veterán
válasz
vrgkrisztian #19756 üzenetére
Nekem ilyen van! Piros szelűben. Még ez jön be eddig. Pedig van pár tokom már
[link]
-
bbubby00
őstag
válasz
vrgkrisztian #19753 üzenetére
Slim Armor tokom van. Egy sikeresen eltörött a fel-le vételnél. A másodikat nyúzom, az csak meg van repedve. (fél év termése)
-
b.bela1
őstag
válasz
vrgkrisztian #19485 üzenetére
Szemből fénnyel még a profi gépek is nehezen bírnak. Ez rendben, tubjuk. A gyári szoft inkább lassú. Ebben jobb e better. Kamera maga ok.
-
kosturica
őstag
válasz
vrgkrisztian #19496 üzenetére
Én a telephelyükön vettem át. Határ u után buszoztam még vagy 20 percet. Tehát a halál f..szán van.
Szerintem most már kibírod holnap reggelig és akkor rá tudsz kérdezni!
Remélem most már minden tiszta!!!
Szerk:
Prime Trade KFT, 1186 Bp, Goroszló u. 9
Na itt voltam. -
kosturica
őstag
válasz
vrgkrisztian #19493 üzenetére
Fura? Lehet, hogy megszűnt a személyes átvételi lehetőség. Ha megijedtél tőlük, akkor bizony másik áruházat kell keresni.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #19488 üzenetére
(bocsi a dupláért,csak lejárt a szerk. idő)
egyébként elférne egy frissítés már a telefonra,ami jobb akkuidőt hoz. bár igaz,hogy a telefon akksiideje így is kiemeledően jó,de ebből a 3200mah-ból bizony sokkal-sokkal többet ki lehetne hozni egy csiszoltabb rendszerrel...
(30-40%-os növekedést is lazán.)
na mindegy,majd a következő android hátha,addig nekem is elég a "csak" 6-7órás kijelzőidő. -
válasz
vrgkrisztian #19401 üzenetére
Amikor felhivtam oket kb lovesuk sem volt, hogy milyen garanciával aruljak! Es a beszelgetes vegen kiderult, hogy : jaja gyari garancia !
Koszonom az hozzaerto tajekoztatast...
-
Dictator^
veterán
válasz
Ha felhívtad Őket akkor elmesélhetnéd, hogy mit mondtak
-
kosturica
őstag
válasz
Én is ott vettem, nagyon megbízható oldal.
-
Arolotifar
őstag
válasz
Ha a B-Telnél gyártóit írnak, akkor szerintem úgy is van
De hívd fel őket, az a biztos.
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #19191 üzenetére
Lehet, hogy a gsm boltok hoznak be selejtet, még ha gyári garis is. Nekem pl semmi külső belső hiba nem jelentkezett. Tökéletes minőségű.(telenoros) Másik tippem, hogy akinek hibás, annak első szériák közül lehetett, enyém meg 2014es.
-
tysonn198810
tag
válasz
vrgkrisztian #19191 üzenetére
Autoknal is ez van...ide a balkanra jonnek a c es d kategorias autok.nyugatra meg az a es b kategoriadok.nem gondolnam,h pont a telefonoknal maskepp lenne a dolog:/
-
muratomi1
senior tag
válasz
vrgkrisztian #19052 üzenetére
Nagyon jó Köszi helyre jött
-
SeatZola
őstag
válasz
vrgkrisztian #18942 üzenetére
De igen, váltás miatt adtam el!
Csak mert úgy gondoltam, hogy:
1. nekem hiányzik a fémkertes építés, de Mégsem hiányzik
2. hiányzik az FM rádió, de mégsem hiányzik
3. zsebben könnyebben hordható lesz a 4,6", de ez sem kényelmes zsebben, ráadásúl marha kicsi rajta minden -
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #18908 üzenetére
S2 inkább halványodott sokat... Azért váltott vissza pentilre a samsung.
-
Dictator^
veterán
válasz
vrgkrisztian #18881 üzenetére
Ez volt ami igazán elbizonytalanított a Note 3-ban..
S2-ben is amoled volt? Azt használ pár ismerősőm, ránézek majd, hogy náluk mi a helyzet, mert az meg már nem mai telefon, ott csak kijött a beégés ennyi idő alatt.
Nem igazán szeretném a Note-ot sem lecserélni jó pár évig (3-4-5), bár ki tudja mit hoz a jövő, de ha ez most csúcskategóriának számít csak nem lesz elavult a következő pár évben ilyen hardware-rel.
Igaz még azért várok egy keveset, hátha picit esik az ára (mikor is jön ki a note 4 oktober? az csak lenyomja egy picit...)
(#18882) adequate_cou: az teljes körő garancia az a +1 év?
-
adequate_cou
senior tag
válasz
vrgkrisztian #18881 üzenetére
Hol van plusz gari vételére lehetőség?
szerk: meg is van, my samsung portálon, nem is tudtam róla, elgondolkodtató. Van aki élt a lehetőséggel már? 9700 Ft plusz egy év gari.
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #18782 üzenetére
Hát a note nem fog annyit bírni. A két írásom nem függ össze. Az inkább a "mellyiknek van szebb kijelzője" féle kommentekre értem. Gyorsaságot is meg lehet nézni MMban. Szerintem elég kevesen vannak itt akik S5-öt és Note3-at is használnak, használtak.
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #18779 üzenetére
Én még egy telefonomnál se néztem, hogy mennyi idő alatt töltődik fel... De nagyobb az aksi, szóval nyilván tovább tart. De gyorsnak gyors.
-
apaszka
veterán
válasz
vrgkrisztian #18776 üzenetére
A két amperos töltő, gyorsan tölt. Hidd el.
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #18776 üzenetére
Kíváncsi vagyok, milyen farokméregetős összehasonlító pontokat találtok még...
Páran sírnak a "nem tok topic", vagy a root miatt... Nekem ebből a telefon összehasonlításból kezd elegem lenni... Mi a f*szért nem lehet megnézni élőben azokat a telefonokat? Ott van majdnem az összesről a tesztek is. Komolyan az itteni vélemények után akarjátok megvenni(vagy nem) majd a Note-ot? Be lehet sétálni a media marktba és megnézni. Az meg, hogy akár egy S5tel összehasonlítani a Note-ot.. Vicc kategória.
-
tucsok.
senior tag
válasz
vrgkrisztian #18447 üzenetére
Igen, ha rendes a szervizes és nem zárja vissza….. Az enyém ilyen…..
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #18437 üzenetére
Nem hozott ki a sodromból. Ha valakinek nincs annyi intelligenciája, hogy megindokolja a véleményét, azzal nem tudok mit tenni. Csak érdekelt volna, hogy mi az oka. De neked se sikerült eljutni arra a szintre, hogy leírd. A "ronda" "ízléstelen", "samsung is jobb ennél" nem valami értelmes válaszok. AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA.
Arolotifar: Csináltam letisztult témát is, csak most ezt kezdtem áttenni Note-ra. De eddig is csak az a pár ikon van áttéve ami a képen látszik, így még nekem se tetszik, de nincs is kész. Viszont szerintem olyan ne ítélkezzen, főleg ne ilyen módon, mint itt 1-2 ember teszi, ha a büdös életben nem nyúlt még a telefonjához és csak a gyönyörűséges samsung megoldásokat szereti. Normálisan is véleményt lehet formálni, ahogy Te is és laci0530 is tette.
-
jacis
nagyúr
válasz
vrgkrisztian #18430 üzenetére
Nekem is kellene egy ilyen. Hol lehet ilyet kapni?
-
handrash
őstag
válasz
vrgkrisztian #18037 üzenetére
Esetleg add el az utalványt!
-
laci0530
senior tag
válasz
Ezt például (listaára előfizetés nélkül 100.990,- Ft), valószínűleg nem lesz rajta ötvenezer veszteség ahhoz képest, minha a Note 3-at hozod ki a T-től, ráadásul független készüléked lehet a végén.
-
laci0530
senior tag
válasz
Vehetnél 100-ért a T-mobile-nál valami mást, eladhatod az aprón bontatlan készülékként kb. tízezerrel az átlagár alatt, majd a vételárra rádobva pár tízest (nem kilencvenezret) független, gyártói garanciás Note 3-ad lehet. Talán megéri a vesződést, hogyha néhány tízezer fájóbb, ha feleslegesen kimegy az ablakon.
-
Hauptmann
addikt
válasz
vrgkrisztian #18035 üzenetére
Dehogy ér meg, meg ne vedd annyiért.
-
Anulu79
addikt
válasz
vrgkrisztian #17626 üzenetére
Köszi a tippet nektek!
-
Anulu79
addikt
válasz
vrgkrisztian #17572 üzenetére
A csalódást nagyjából arra értem, hogy sokszor cefet lassú számomra mire egy kép után újra tudok egy másikat készíteni. Ráadásul az sem szimpatikus számomra, hogy van ez a "Feldolgozás folyamatban" rész sok fotó után. A képek minőségével semmi bajom.
-
tysonn198810
tag
válasz
vrgkrisztian #17573 üzenetére
hat igen ez az,h a gyari appal nem vagyok megelegedve,nem magaval a kameraval,mert az sztem nagyon ott van a szeren.de a gari app egy hulladek sajnos.es igazabol ezert nem ertem,hogy ha az s3-nal tudtak jot csinalni az uj 'zaszlos hajoknal' mert nem...
-
Hlavacs76
csendes tag
válasz
vrgkrisztian #17248 üzenetére
Köszönöm.
-
banhammer
veterán
válasz
vrgkrisztian #17148 üzenetére
Ez szerintem kifogás kérdése, hogy az ember milyen szériát fog ki és attól is függhet, hogy mennyit volt hurcolva a gép.
Az én esetemben asztali gép pótléknak lett véve a két notebook, nagyon ritkán hurcoltam.
Lehet, hogy emiatt is ilyen hosszú életűek.
Azt tudom, hogy az öcsém Acer gépében egy villámcsapás leölte az akkumulátort.Ettől függetlenül egyelőre soha többet (ki tudja mit hoz a jövő, soha ne mondd, hogy soha), még egy egérpadot se ebből a márkából.
-
laci0530
senior tag
válasz
vrgkrisztian #17002 üzenetére
Így tudom én is, az S III-ban Wolfson van, ebben integrált, de nem szól rosszabbul.
-
Viktor18
tag
válasz
vrgkrisztian #16998 üzenetére
Jól. S2-nél jobban szól. Meg a Z1-nél is. (Mindkettő van a családban). Nem recseg. Gyári fülessel, meg egy kis beállítással, elég jól kihozható belőle a mély, recsegés vagy halkulás nélkül. Nekem tökéletesen jó a hangzás.
-
Markizmark
addikt
válasz
vrgkrisztian #17000 üzenetére
Ha jól tudom wolfson van ebben is meg a note 2-ben is. Ezekkel azért lehet lossless zenéket hallgatni megfelelő fülessel.
-
laci0530
senior tag
válasz
vrgkrisztian #16998 üzenetére
Mellette S III-unk is van, attól nem rosszabb. Szóval az S II-nél mindenképpen kellemesebb, ez nálam is szempont volt. Korábban a telefonjaimhoz egy Sennheiser CX 300 II fülest használtam, de másfél évet követően a bal oldala elhalkult, ez típusbetegség, ahogy utánaolvastam. Éppen ma böngésztem a nagy fülhallgató topic-ot, infókat merítve, lehet, hamarosan beszerzek valami komolyabb cuccot megint.
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #16672 üzenetére
Akkor nyáron lepattanhat a kijelző?
-
iSonic
addikt
válasz
Jó ezt én is tudom
csak jó poénkodni az ilyen hülyeségeken, amit az ügyfélszolgálat kitalál. Engem valahogy nem vonz ez az IP védelem. Idáig sem fürdettem a telefonom most sem fogom.
-
banhammer
veterán
válasz
Az lesz a cumi ha a Note 4 is IP-vedelemmel jon ki.
-
migabi24
nagyúr
válasz
vrgkrisztian #16267 üzenetére
S4 se kopik és a Note 3 se ha vigyázol rá
-
iSonic
addikt
válasz
vrgkrisztian #16175 üzenetére
Nekem megnézték az egyik telefonomnál.. mondjuk én mindig idősebb szakit fogok ki azok meg szakszerüek
-
zola-
őstag
válasz
vrgkrisztian #15788 üzenetére
Szerintem a rootolast "brad pitt"-el kell vegrehajtani...
-
laci0530
senior tag
válasz
vrgkrisztian #15794 üzenetére
Lassan telefonként körpanorámás bukósisakokat vehetünk majd, ha a trend folytatódik. (Pár éve pont az ellentéte volt menő, emlékszem, egy időben a 8210 volt az istencsászár a Nokiák között.)
-
banhammer
veterán
válasz
vrgkrisztian #15794 üzenetére
Az iPaddal fotozas nem gaz?
-
banhammer
veterán
válasz
Engem hidegen hagy.
Annak viszon orulok, hogy nem arrol szol a topik, hogy mekkorat romoltam tegnap a Csiga Kuki rommal, ami sokkal jobb, mint a Lo Kuki rom, mert pl. kisebb meretu.
Az ember feltett egy altalanos kerdest az SIII topikban es vagy nem valaszoltak, mert az uj Bika Kuki rommal voltak elfoglalva, mert az joval eresebb, mint a Lo Kuki vagy leugattak, hogy ott a kereso, volt mar, stb.
Egy ido utan mar nem is jartam abba a topikba a sok arrogans ember miatt.
Inkabb kigugliztam magamnak a kerdest a kulfoldi forumokbol.Az ilyen hozzaallassal is lehet venni az ember kedvet a forumozastol.
-
laci0530
senior tag
válasz
Ez ismerős, az S III topic is rendszeresen ettől pörög.
Azon nekem is van root + custom kernel a gyári rom alatt, itt csak a rootra lesz szükségem (a munkahelyemen Win XP-s gépek vannak még, a háttértárat (admin jogosultság hiányában) csak root + MultiMount sd card app-al kezelik. No meg a hívásrögzítés is kellene, megszoktam, sokszor hasznos, és az egyik kedvenc rendszerkezelő programom, a RomToolbox Pro is csak azzal működik.)
-
Peterson_
addikt
válasz
vrgkrisztian #14929 üzenetére
Természetesen a Note3-rá írtam.
Egyébként mindenképp érdemes azért chaten vagy telefonon rákérdezned a dologra, bár ha gyárilag ilyen, akkor ilyen is marad.
Kb mint a Nótánál a Home gomb lötyögés.
Mindenesetre veszteni nem vesztesz vele semmitiSonka:
-Ez alapján simán kiperkálják, max a szervizes fizetésből lehúzzák az árát -
Peterson_
addikt
válasz
vrgkrisztian #14926 üzenetére
Én nem vettem észre, és ha jól tudom más sem számolt be ilyesmiről.
Kérdezz körbe az S5 topikban, hogy találkoztak-e ezzel a jelenséggel.
Ha nem, akkor fordulj a szervizhez. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
vrgkrisztian #14837 üzenetére
Nálam amúgy egyértelműen a mobilnetes netezés szívja legjobban az akksit. De a 4 óra így is megvan mindig.
-
szka92
tag
válasz
Hello!
Véleményem szerint ez felhasználóspecifikus. Ez alatt arra gondolok, hogy nálam relatíve alacsony a kijelzőhasználat..kb 2 napot húzok ki, a készenlét mondjuk 1nap 20óra, vagy 2 nap 1 óra, attól függ mennyit bogarászom! Általában 2-3 óra a kijelzőidő, a sok háttérbeli program, szinkron stb veszi ki a többi erőforrást. Viszont! Ha mondjuk felülök a vonatra 100%-os töltöttséggel, akkor azt mondhatom, hogy folyamatos nyomkodás, film, net stb mellett mondjuk pikkpakk elérek 6órás kijelzőidőt, kb 1 nap használattal...
-
Necc
addikt
válasz
Ez eroteljesen fugg a kijelzon megjelenitett tartalomtol, es a processzor terhelesetol.
Kb. 4-10 oras kijelzohasznalat hozhato ki, 5-6 oras atlagokkal.
-
Zolesz007
őstag
válasz
vrgkrisztian #14599 üzenetére
Szerintem nem jó visszaélni vele. 1 év múlva már úgyis lesz miért hívnia őket
-
S e t h
nagyúr
válasz
vrgkrisztian #14599 üzenetére
következmények nélküli kisstílü ország....
-
berigazek
őstag
válasz
vrgkrisztian #14618 üzenetére
A Ténál 187 ezer 2 év hűséggel nekem,holott 19 éve vagyok előfizető! Gondolom olvastad amit írtam erről ma délután?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest