- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz asderr #16097 üzenetére
Nem is fogja. De nem itthoni készülék az biztos, és így nem is ér többet, sőt......
Én 120ért vettem de majd fél éves. Viszont Magyar garis, és ezt a Samsung Magyarország is megerősítette.
Mivel az első tulaj beregisztrálta , én meg a Samsungnak kérésére elküldtem a számlamásolatot, és a garancia papir másolatát. Leellenőrizték, és írták, hogy regisztrálhatom a prémium gariért, mert tiszta.....
Szóval azt a telót nem engednék regisztrálni.
Azt, hogy te beregisztrálsz egy készüléke, nem jelenti azt, hogy élni is fogy rá.A weboldalon belehet regisztrálni egy Angol telefont is simán.
Persze ha kell, nem fog élni a 26 hónap garancia. Maxx egy év ha van Angol nyelvű garancia papírja.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kiskornel
addikt
válasz asderr #15825 üzenetére
Igen. Elállás jogával élhetsz, azt bármilyen módon jelezed 8 napon belül, akkor már OK. De onnantól az állag megóvására figyelned kell, és sajnos a visszajuttatás a te feladatod / költséged. Ha visszaérkezik az árud kötelesek visszautalni a pénzt.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kiskornel
addikt
válasz asderr #15662 üzenetére
jaja... simán el lehet érni az ilyen értékeket, csak akkor olyan tevékenységet kell végezni a telón. Utóljára widgetet szerkesztettem uccw alatt, majd próbálgattam. Alig valamit használ olyankor. Esetleg még a filmnézés se olyan sokat fogyasztó, ha hardveres a dekódolás.
Te mire használtad a géped ez alatt?[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Parallaxis
addikt
válasz asderr #15564 üzenetére
Tmobile is arult regebben fuggetlen iphoneokat
Soha nem árult egyetlen hazai szolgáltató sem független iPhone-t.
De Androidos csúcskészülékeknél szinte mindegyik szolgáltatónál az első széria független szokott lenni, mert a gyors értékesítés kezdés érdekében még nem a szolgáltatói készletből származnak.
-
apaszka
veterán
válasz asderr #15521 üzenetére
Kell! Sokat fényképezek, és sok hangot rögzítek. A kutyám ne is mondjam, miről készítem a videókat!
A G2 ezért volt nekem gyenge, mit nem tudtam megszokni. Vettem hozzá minden vackot, de akkor sem volt jó.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
apaszka
veterán
válasz asderr #15517 üzenetére
Én azért mentem el!
Tiszta papírok ami sokat nyomott a latba! Számla nem hamis! Ja és minden Magyar nyelvű! Utasítás,a dobozon a szöveg,és stimmel a KNOX.és az IMEI! Közbe felhívtam egy barátomat,ki 3 perc beszélgetés után a kuncsafftal.... üzent,hogy tuti tiszta,vehetem!De most már itt vagyok!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Peterson_
addikt
válasz asderr #15431 üzenetére
Nekem az volt az első, hogy külsérelmi nyomot keresett a csóka....de hát nem tudom, neked lehet szerencséd.
Ck:
-Helium backup pro.
Nem túl drága, és ez van a legközelebb a Titaniumhoz.
Szépséghibája annyi, hogy mentésnél/visszaállításnál gépre kell dugni.
Emellett persze azért ments felhőbe is Google, Samsung backupokkal is.
Illetve ahogy Parallaxis is mondta, sajnos mindent ez sem tud.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Markizmark
addikt
válasz asderr #15395 üzenetére
A fém hátlap nem csak a wireless töltést nullázza. Romlani fog a wifi és a mobilhálózat térereje is, na meg a GPS sem lesz olyan pontos és gyors. Nekem is van fém akkufedelem, de már jó ideje csak porosodik a polcon mert letéptem, annyira árnyékolt. Minden ilyen fém cucc egy Faraday-kalitka...
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
apaszka
veterán
válasz asderr #15299 üzenetére
Biztosan igazad van!
Mondjuk nem is futott!
De nagyrészük,,,,,sógornak 100000 volt benne a múltkor,és hát??? De nem is ez a lényeg!
Nem ismerik el,de tényleg így van!
Nem mondom hol dolgozom,és mibe gyártunk,mert ugye aláírtam egy titokszerződést.
De tény,hogy Német,és full felső kategóriába. Csak példa AMGPorscheAudiBmw...De ez nem csak autóra vonatkozik!
A fullos mosógépe az asszonynak 2,év és két napot élt!
Zanussi
Ráköltöttem 30000 forintot,és még 2 hétig ment,és más adta meg magát! Írtam az atyaúr istennek is,de csak röhögtek! Jók a mérnökeik! Gari+2hét!Szóval vettem egy gagyit most neki valami indezit,vagy mi! Tuti tovább megy,és 1/3 ára volt,valami 50-60000. Semmi beszélgetés,és fulloskodás!
Na de szépen elmentünk a szeretett,ill számomra áhított telótól!
Bocs,ne lőjetek fejbe!
Nem vagyok annyira ????(#15300) Memmaao
Van egy munkatársam,vagy is munkatársnőm,ki egy nagy szervizből jött hozzánk dolgozni! Mobilszerviz természetesen.
Javít maszekban is,de a lényeg. Mikor én az S3 at oda adtam a feleségemnek,és vettem egy LG G2 őt,azt mondta,hülye vagyok.
A Samu sokkal jobb alkatrészekből építkezik mint az LG. A Nokia méjobból,de nem ez a lényeg. LG---->ne !Na megvettem,de sajnos tényleg hulladékot fogtam,ki. Az indulatok miatt így mondom,
bár szerintem mind az!
Tehát a Samu szerinte jó cuccokat rak bele,és tesztelt dolgok!
Ő Nokia részen nyomta,de van itt is tapasztalata![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!