Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17476 üzenetére
Most konkrétan oda vagyok meg vissza
Ez hiányzott nekem még eddig, most már nem kell külsős alkalmazásokkal sz**akodnom. Valószínűleg azért nem tudtam eddig használni, mert ebben a videóban azt írja, hogy a Note 10 megjelenése után egy update-tel érkezett, de javítson ki valaki, ha tévedek. Én ezeket az áttűnéseket meg matricázásokat, videó kettévágását nem találtam eddig. Filterek voltak, elejét/végét le lehetett szedni a videónak stb., de ilyen szinten szerintem nem volt. Tehát nem ezzel lesz valaki youtuber, de nekem pl. ennél több nem kell egy ilyen szoftvertől. Az utóbbi időben nem is figyeltem, a Youcut külsős cuccot használtam, de abban pl. áttűnés nem volt. Magyarán többet tud a gyári körülbelül. A videó nagyon jól bemutatja.
Furcsa egyébként, hogy az alkalmazások menüben külön videóvágó és videószerkesztő van. Ma meg valami Story Video Editor meg sima Video Editor is frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest