- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu70
tag
A barometer sensor megletenek milyen appal lehet hasznat venni, mert jo lenne ha nem kellene a *#0*# benyomkodasaval elinditani a tesztet es ott a sensor fulon megnezni a legnyomast. Tud valaki valami okossagot ezzel kapcsolatban?
-
bacus
őstag
de a legjobb része az, hogy ez így megy bt-on keresztül is ! Motorozás közben ugyanis elég nehéz jegyzetelni
-
bacus
őstag
1200 Ft volt, azért az nem a világ, ennek a sokszorosát költöttük tokokra, meg kijelző védőkre, stb.
Na most akkor az ACR talált valami kiskaput amivel megy a felvétel a 10-es androidon?
Én még note2 -re megvettem az SKVALEX féle call recordert, most is az megy a háttérben, de most csak átnevezi a felvételt, felteszi a gdrive-ra, ja és átkonvertálom mp3-ba, mert sokkal kisebb lesz mint m4a-ba (amibe a system recorder elkészíti)
-
gyu70
tag
Itt volt negydik lehetosegkent,de az android 10 tol marnincs
-
HMárió
junior tag
Skacok! A 10-es verzió óta halkabb szerintetek a média (youtube, zenelejátszó, stb) kihangosítva, vagy csak hallucinálok?
-
törölt tag
Ha esetleg valaki épp üvegfóliát keres: [link]
-
seger
addikt
Telekom nem nagyon halad az android 10-el.....
-
-
tothak
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne Android 10 kapcsán, hogy nálatok a Google app átvált sötét módra, ha bekapcsoljátok a sötét témát?
Nálam még a kényszerített dark mode sem segít...
-
TODI1111
veterán
válasz
HMárió #16164 üzenetére
Én sem szoktam ezen parázni.Mindegy mennyin áll, este megy a töltőre és kész.Vannak ezek a dumák, hogy 20 és 80 % között kell tartani az akkut. Ezen csak mosolyogni szoktam. Ezek szerint "40%-al" kevesebbet használjak mint lehet? Reggeltől estig bírja és kész. Elvégre a készülék van értem és nem fordítva.
-
TODI1111
veterán
"Több fórumon is jelezték felhasználók h teljesen új telefonnál is 75-85% okat jelez néha, szóval azért én erre túl sokat nem adnék, de ezen kívül hasznos kis app."
Amit azoktól "elvett" hozzárakta az enyémhez.[link]
-
JohnnYx0030
csendes tag
Egy kis infó:
Samsungtól megkaptam a Costa Ricai SIM kártya feloldó kódját. -
Arageus
tag
válasz
petymeg #16159 üzenetére
Elég sok helyen olvastam h jó az app, meg remek infókat lehet tényleg kinyerni belőle, viszont az akku kapacitás "tippelése" nem a legpontosabb.
Több fórumon is jelezték felhasználók h teljesen új telefonnál is 75-85% okat jelez néha, szóval azért én erre túl sokat nem adnék, de ezen kívül hasznos kis app.
Csak ugye én vmiért szeretem látni a grafikonban is a merülési görbét. Sokszor nyugtatott meg h pl gyenge térerő, bekapcsolva hagyott wifi, vagy épp mi ami miatt "nagyot esett" a szokásoshoz képest -
baladam86
aktív tag
Sziasztok,
Lehet, hogy már volt korábban szó róla, de nem találtam visszakeresve sem, Android 10-nél hol lehet megnézni a legutóbbi feltöltés óta eltelt kijelzőhasználatot, mint régen?
Most csak napokra és időszakokra lebontva látom, de a legutóbbi feltöltés óta aktív kijelzőidőt sehol.. -
Anulu79
addikt
válasz
tylerddd #16138 üzenetére
Közben még egy dolgot észre vettem. Nekem úgy van beállítva a kezelő "gomb", hogy "Teljes képernyős kézmozdulatok - Húzza ujját felfelé alulról". Mióta fent van a 10-es droid azóta olyan alkalmazasból nem tudok kilépni a vissza gombbal amelyiknél ugyannott van valami gomb az alkalmazásban. Korábban ez sem volt jellemző.
-
válasz
Maxximus #16133 üzenetére
Feltették a Smart Clinicben a folyadékos/UV-s üveget a kijelzőre.
Jelentősen csökkent a repedések láthatósága, már csak oldalról nézve látja őket az ember, használat közben keresve sem.
13e Ft volt a feltétel, és én gyakorlat nélkül, ismeretlen anyaggal nagyon nem kísérleteznék.
MaCS
-
Capella
senior tag
válasz
anadroid #16144 üzenetére
Igen, a véroxigén szint nem nappal érdekes, és nem alkalomszerűen.
Ekkor gyakorlatilag tuti, hogy 92-99 % között lesz bárkinek, inkább a maximum közelében, mert ha nem, az tényleg gáz.
A gond éjszaka van, és azoknál, akik horkolnak. Alvási apnoé.
Akkor lemehet jóval 90 % alá is, de csak rövid időszakokra, mert az illető felébred anélkül, hogy tudna róla, majd tovább alszik, és ébred majd kialvatlanul, és egyéb egészségi problémái is lehetnek tőle.
Ehhez viszont folyamatos mérés kell, hogy kimutassa.
A másik lehet, ha valamilyen sport tevékenység alatt a pulzus és vérnyomás mellett a véroxigén szintet is mérik. De ez is valamelyest folyamatos, és nem az ujjunkat a telefonon tapicskolva mérik.
Persze nagyon jó ha a telefon tud véroxigén szintet is mérni, még akár pontosan is mérhet, de így összességében akár mókusvakításnak is lehet tekinteni. Noha nem különbözik attól, amikor az SZTK-ban a doki pár másodpercre az ujjadra csippent egy ilyen mérőt, majd beírja a lapra, hogy 96 % volt. Na és? -
dobost
senior tag
Sziasztok! Próbálta valaki a 10es droiddal az android autót?
Már megörültem, hogy nem kell szívni vele, mert végre benne van a droidban. Múlt héten ment is minden rendben, ma reggel már nem akart elindulni. Eddig is szórakozott, mintha érintkezési hiba
lenne, elindul az aa és le is áll, csak egy pillanatra villan fel a kocsim kijelzőjén.
Ma frissítettem samsung appokat is a galaxy storeból. Délután azt vettem észre észre, hogy már a felvillanások sincsenek, ellenben Samsung Dex for PC értesítés jelenik meg a telefonon.
Másnak is van ez?köszi!
üdv,
Tamás -
anadroid
senior tag
3 különböző telefon egyforma értéket hozott ki, amikor összehasonlítottam (S7E, Note 8, és a kiherélés előtt levő Note 9). Az 1 % valóban nem oszt, nem szoroz, de amikor 91-92%-ot mutat, ott már azért lehet gond. Az elkékült ujjbegy már egy kicsit késői tünet. Vagy rosszul fogták a szöget.
-
Pxs
aktív tag
-
FroZone99
aktív tag
Arra van-e lehetőség hogy egy friss infót gyorsan rögzítsek.
Pl. Hí Bixby! Take a Note! Ekkor rövid üzit rámondok, ez idáig oké de ezt hogyan tudom értesítéssel ellátni? -
Anulu79
addikt
Mivel jack párti vagyok (csatlakozóban is
) ezért észre vettem 1-2 dolgot az új rendszerrel kapcsolatban. Ha rádugom a fülest a készülékre akkor se ikon nem jelenik meg az állapotsoron se hangjelzést nem ad a készülék (bár lehet, hogy ezeket be lehet valahol állítani, még nem néztem). Korábban ezek mind voltak. A másik dolog, hogy amikor rá van dugva a füles és pl. rezgő módból átállítom normálra akkor ugye pittyen egyet a készülék. Na ez a pittyenés nem a fülesen keresztül jön hanem ugyan úgy a készülék hangszóróján. Hála ennek majdnem kidobtam a fülesem és mérgesen feküdtem le, hogy elromlott.
-
Repedt kijelzős telefonra tett már valaki Liquid-es fóliát,ami úgy kezdődik, hogy tiszta folyadék a kijelző? Befolyik az a repedés közés,vagy inkább kitölti valamilyen szinten,csökkentve a vizuális látványát a repedésnek és nem teszi tönkre a kijelzőt?
-
bacus
őstag
azért még lett egy két változás...
-nem minden app jött vissza, pl google photos sem, persze fel tudtam rakni, de nem értem..a smartthings is megváltozott, nem tudom megoldani, hogy a legördíthető értesítéseknél ott legyen a kapcsoló..., ha behívom az appot tudom kapcsolgatni, de eddig volt kint ott egy külön sor, nem tudom visszavarázsolni.
nincs google duo, mondjuk ezt nem használtam, kézzel kellett telepíteni a samsung internet böngészőjét, hangrögzítőt, paypal, dropbox és még van pár..
Ezeken meglepődtem.nagyjából minden működik, de majd a héten kiderül még mi kér engedélyt, milyen automatizmusom nem megy, mivel kell újból pároztatni, stb.
-
fulton
addikt
Nem tudja valaki miért nem működik nekem a fotózás hangvezérléssel?
Be van kapcsolva, mégsem megy. Nem értem mi baja van... -
-
vmack
tag
Gyakorlati tapsztalatnak:
Aki thai sim-el váltott régiót, légyszi nézze meg van e stressz mérés az shealth-ben.
Izraelivel van, ezt megéztem és használom is. -
FroZone99
aktív tag
A jövő héttől várható a frissítés:
"Verizon, T-Mobile Galaxy Note 9 One UI 2.0 update (Android 10) may arrive this Sunday, wider rollout next week"
Remélem -
bacus
őstag
közben visszakerestem a leírást, igen, manuálisan kell neki egy fr. Most megy a visszaállítás, de megjött a menübe már a felvételi lehetőség.
A bixby héber yt linkeket ajánlgat.
-
bacus
őstag
Kellene nekem egy kis segítség, mert nem tudom mit kellene csinálnom.
Mindent lementettem, eljött az idő az izraeli okosságnak.
Telefont kikapcsoltam, majd sim csere.
Bekapcsoltam, szólt, hogy új sim kártya, újra kell indítanom a telefont.
Nem is tudok másra bökni, csak, hogy ok.A telefon gyorsan újra indul, de nem állít át semmit, nem reseteli a beállításokat, semmi nem történik. Nem is jött meg a hivás rögzítés opció. Kikapcs, telenor sim vissza, a telefon megint szólt, hogy új kártya újra kell indítanom, újraindult és pont ugyanúgy megy mint ahogy előtte.
Nekem kellene manuálisan resetelni? Vagy be van kapcsolva valami védelem? Az israeli kártya is feljelentkezett a hálózatra.
Mit rontok el?
-
válasz
tylerddd #16112 üzenetére
Vagy a legbiztosabbra mész és frissítés előtt és és után is gyári visszaállítás.
A névjegyzék...stb. ha felhőből visszakerül utána, az nem okozhat problémát, az alkalmazásokat viszont érdemes manuálisan telepíteni újra, mert azok szemete biztos nem fog hiányozni.
A visszaállításkor kiléptet a rendszer, utána beállíthatod újnak is a telefont, majd ha bejelentkezel a fiókokba, akkor meghatározod, hogy miket húzzon vissza onnan és miket ne. -
gerner1
nagyúr
válasz
JohnnYx0030 #16116 üzenetére
Note 8 esetében érthető, mert annál az SM-N950F firmware -jében van az a régió is.
-
TODI1111
veterán
válasz
tylerddd #16112 üzenetére
Ami fontos arról csinálj biztonsági mentést. Ha ugyan azokkal a fiókokkal fogsz belépni ami most rajta van (google, samsung....) akkor nem muszáj kilépni. Én minden főverzió váltás után teljesen újra rakom a rendszert. A névjegyzék google fiókból, keep jegyzetek, samsung notes, samsung reminder, híváslista és sms mentés ezek mind mehetnek vissza egy az egybe. Problémát okozni a programok és azok adatai szoktak, legfőképp azért mert nem biztos, hogy teljesen kompatibilisek az új rendszerrel.
-
gerner1
nagyúr
válasz
JohnnYx0030 #16113 üzenetére
Érthető, hiszen az SM-N960F firmware -jében nincsen támogatás ahhoz a régióhoz (ICE = Costa Rica). Azt a SiM kártyát, csak SM-N9600 típusváltozatban lehet használni.
-
tylerddd
veterán
Én megvárom a Telekomos frissítést. Viszont rákészülnék, néhány kérdésem lenne:
1.) Teljesen legyalulnám a telefont. iPhone-on ha már kijött a frissítés, akkor ha restore-t kértem, a legújabbat tette fel. Itt hogy csináljam? Visszaállítás és frissítés, frissítés és visszaállítás?!
2.) Gondolom ha a Samsung Cloudból visszatöltöm a Notes-t és más semmit ill. a Google fiókból a névjegyeket, naptárakat, akkor nem felesleges a teljes újrázás, igaz? Mert ha ezek sem mehetnek vissza felhőből, akkor sz**ok az egészre. Van esetleg még valami, amit ha a Samsung Cloudból visszahúzok, nem tesz ilyen szempontból keresztbe?
3.) Valamelyik fiókból érdemes-e kilépni teljes visszaállítás előtt?
Köszi! -
apaszka
veterán
válasz
orbit76 #16108 üzenetére
Idézek a PLAY-ről a leírásból!
"※Jogi nyilatkozat
A telefonhívások felvételére vonatkozó jogszabályok országoként és államonként eltérőek. Kérjük, győződjön meg arról, hogy Ön nem szegi meg sem az Ön, sem a másik fél országának a jogszabályait."
Régebben próbáltam ,de nekem nem vette fel a hívott fél beszélgetését ez sem sajna!
De ha már jó,akor gratula! -
orbit76
tag
válasz
SX Wave #16107 üzenetére
Kocka gondolom a [Cube ACR]
-
SX Wave
aktív tag
válasz
JohnnYx0030 #16106 üzenetére
A jól megszokott hívásrögzítőm nem működik, de ma próbáltam a "kockát", simán felment és tökéletesen működik.
Hello. Mi volt a megszokott és mi a kocka? -
JohnnYx0030
csendes tag
Sziasztok
8asról váltottam (azt még 8asra se frissítettem) az akksival es a tárhellyel voltak gondjaim, azthiszem ez az 512Gb elég lesz mindenre is)
Nem olvastam végig még az egész forumot, de néhány infó:
8.1-ről indult, engedtem folyamatosan frissíteni, 10esig felkúszott (elég sok frissítés jött ki 2018 augusztus 1-ei sw után :)
A jól megszokott hívásrögzítőm nem működik, de ma próbáltam a "kockát", simán felment és tökéletesen működik. Telekom és Telenor sim kártyával indítottam (miután végzett a frissítésekkel teljes visszaállítást nyomtam)
A 10(+) számomra felejtős ezért maradt a 9 -
anadroid
senior tag
válasz
nokia3650365 #16102 üzenetére
Az enyém osztrák (THL/XEH,XEH/ATO), így nem mérvadó. Holnap lesz a kezemben egy THL/XEH,XEH/XEH, meg fogom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest