Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
Sziasztok, tegnap lettem boldog tulajdonosa egy Note 10 Plus-nak. S10 Plusról váltottam. Szoktam használni a Phone Infó SAM alkalmazást, erre is letöltöttem és azt írja a battery health-nél, hogy ~40% [kép]. Az S10 Plus-nál fél év használat után ez 99.8%.
Kérdésem az lenne, hogy ez valami bug lehet vagy gyári hibás lenne a készülékem? Csatolok képet az akku használatról ma, 2 sim kártya van benne, napközben végig wifi, 4G + BT S2 classic óra miatt. [kép]Valamint még az érdekelne, hogy ki lehetne-e kapcsolni a töltés közbeni információk megjelenítését?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest