- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
wwenigma #679 üzenetére
Azért kéne több memória, mert a proci elég lenne rá, hogy pl a zenelejátszó közbe fusson a GPS, vagy netezzünk.. stb. De már ettől képes a készülk akadni, befagyni, és kilőni a használt app-okat (illetve pl nekem a temple run is akad, ha felgyorsulok, és nem a proci miatt..). Szerintem ha 500mb körüli teljesen felhasználható memória lenne, az épp elég lenne. 500 alatt kevés.. 700 felett pedig felesleges átlag user számára.
-
Victoryus94
őstag
válasz
wwenigma #649 üzenetére
Hát.. azért a mini2 áráért lehet jobb telót kapni.
pl.: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/telenor/onetouch-s/fekete
Ez egyébként kapható máshol is (ha jól tudom Alcatel gyártja) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma #585 üzenetére
Én hosszabbítással rendeltem netről, ott csak fekete volt.
Mindegy végülis, nem vettem volna fehéret, valszeg.
(#586) Victoryus94: Érdekes. Mondjuk Nekem a memóriafogyasztás akkor ugrott meg, amikor elkezdtem használni az FB-t.Előtte elég jó volt. Most pl. ~80MB szabad a a 398-ból... Checkfus-ban még mindig nincs benne ez a teló? Azzal talán le lehetne szedni a szolgáltatós friss romokat. Én ezért nem is piszkálom, főként amíg nem lelhető fel hozzá a gyári rom valahol, addig semmiképp. Ha checkfus-ban már benne lesz, onnantól már visszatehető a gyártói szolgáltatós rom rá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
wwenigma #579 üzenetére
Jaha, értem. Nem is tudtam.
Vodánál nem volt ilyen.. Melyik szolgáltató adja?
Hát, a fene tudja. Az tuti, hogy a hátlap pár hónap múlva csúnya lesz. Ha párszor van téve asztalra akkor lényegében a kamerától lévő jobb oldali rész kicsit megkopik, plusz az alsó "puklis" rész is... A mini 1 elvileg elég jól bírta a koszolódást, de abból viszont eléggé nőies is volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest