- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1914 üzenetére
De, csak tudod egy idő után már elfogy a türelmem és most pont nállad fogyott el, bocsi, de tényleg hülye kérdést tettél föl.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1899 üzenetére
Tényleg nincs fantáziád, ráadásul még neked nem tetszik!
Fél perc se kellett és találtam [kijelzőt]! :-)
Ennyi időd se lett volna?! -
RAID 2
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1896 üzenetére
Venni kell egy új kijelzőt. Vagy samu szervízben csináltatod meg, vagy magad cseréled, akár youtube videó alapján.
Ennyire nincs fantáziád?!
-
Sanya406
csendes tag
válasz
CsiguszMaxim #554 üzenetére
Odinnal a FAILD-ig eljutottam....most várok
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #551 üzenetére
Igen, azóta felmentem.. a friss ROM még nincs fent.. de lehet, tudsz arról a romról frissíteni, és akkor nem lesz gond.
Sanya406 Ha rootolni akarod, akkor azt frissítés után tedd meg. (Vagy rootold, de ne frissítsd).
Szerintem a frissítéshez a gyári recoveryre van szükség. Így a Clockworkmod bezavarhatott neki. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #547 üzenetére
Nincs mit, azért vagyunk, hogy ne legyünk egyedül.
Engem is megüt a gutta ha szervizbe kéne vinni a telefont.. inkább végigolvasom a világhálót, és én magam kínlódom vele órákat, mint 1 hétig szervizbe legyen. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #545 üzenetére
Jah okés, már értem.
Ha nincs fent a superuser alkalmazás, akkor eltűnkt a root. A CWM viszont fura hogy eltűnt.. szerintem azt frissítetted vissza a gyárira valahogy -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #543 üzenetére
Érdekes, nekem alapból magyar volt.
De én még nem frissítettem. (csak hasonló hibám volt nekem is, mint amit te leírtál).
A lényeg hogy működik. (remélem így is marad)Én a kies-telefon kapcsolatot sehogy nem tudom létrehozni. Neked sikerült elsőre? Nekem csak keresi a telót.. vagy hibát ír. Ötlet? (minden illesztőprogram fentvan+legfrisebb kies)
Ui.: gyorsabbnak érzed a telót? (a már meglévő dolgok törlődtek?)
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #541 üzenetére
Ha felteszed az alap romot, aminek letöltését az 1. hsz-ben találsz meg, akkor működni fog. Lehet hogy van jobb megoldás is, de az tuti hogy működik. (+lehet hogy ott már fentvan a legfrisebb rom is hozzá)
Ui.: 100% h minden adatod elvész. -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #539 üzenetére
Kicsit részletesebben kifejtettem a problémát: [link]
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #511 üzenetére
Én mindig előtte olvastam.. aggódó típus vagyok.. sokszor lámpalázas.
Félek a hibáktól.
Egyébként szerintem egyenlőre használd a telót, és majd ha úgy érzed, hpgy szükséged van rá, akkor foglalkozz root-tal, meg custom rommal.. stb. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #509 üzenetére
Igen, és nem. Mivel CWM-et fel kellett tenni a roothoz, így Odinos és Clockwork-ös Custom Romokat is tudsz telepíteni, illetve a hivatalos gyári ROM-ot.
Ezt olvasd el.Fontos!
Mini2-re CSAK min2-höz való ROM-ot tegyél fel, különben iszonyat sokféle hibád lehet (nem kapcsol be, nem érzékeli a képernyőt, nem bootol.. nem működik jól stb.
Mini2-höz még nem találtam custom romot, így ha találnál valamit, előbb kérdezz rá, mielőtt telepítgetnél. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CsiguszMaxim #497 üzenetére
Lényegében jah.
Mondjuk az már máskérdés, hogy honnan találsz megfelelő régióra romot.
Mert sammobile-on nem láttam magyar romot.
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #494 üzenetére
Gyári ROM-ot használsz, de módosítottad a gyári rendszert a rootolással, és CWM hozzáadásával. (ilyet átlag user nem szokott, nincs rá szüksége). Ez nekik jelzi, hogy hozzá nyúltál. Ha ezek után nem töltené be a rendszert, akkor tudnák, hogy te belepiszkáltál, és ezért. Egyébként ilyen esetben te magad újratelepítheted az androidot. Ha pedig teljesen elromlik a teló (pl be sem kapcsol) akkor meg nem látják, hogy te azt módosítottad, így nincs értelme attól tartani, hogy garanciát vesztesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CsiguszMaxim #494 üzenetére
Hát, mivel már nem gyári állapotban van a telód, megpiszkáltad, azért van ott a felkiáltójel... Ha csak a Recovery-t piszkáltad, akkor is.
Kicsit rosszul fogalmaztam, sry.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CsiguszMaxim #490 üzenetére
Azért azért van ott lényegében, mert nem gyári romot használsz.
-
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #490 üzenetére
Örülök, hogy sikerült a rootolás.
Nekem nem sikerült elsőre, ezért írtam meg végül, hogyan sikerült. (amikor én próbálkoztam 3-4fajta módszert tettek ki, próbálgattam őket össze-vissza, de mindenhogy hibába ütköztem).
A felkiáltójel nekem is megjelenik. Az nem baj.
Az okos telefonra úgy kell tekinteni, mint egy kicsi számítógépre.. fontos hogy "kicsi" tehát korlátozott. Egy gyengécske gépet ha tele telepítgetsz minden félével, akkor befagy, akadozik, használhatatlan lesz, de ha optimalizálod, személyre szabod, akkor nagy kedvenc is lehet.Nem visszafordítható, csak ha új ROM-ot teszel rá. Viszont a CWM nem törlődik róla ekkor sem.
Garancia vesztés elvileg akkor lehet, ha ez okozza a hibát. Gyakorlatilag nincs gari vesztés. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #483 üzenetére
Persze, nem gond, csak ott jobban ismerik az alkalmazásokat, és ha kérdezel pár órán belül akár több alternatívát is kaphatsz.. vagy a keresőben megtalálhatod a számodra legérdekesebbet. És ha valami érdekes alkalmazásra bukkannak, ott lelheted fel legelőször.
Pl.: pár hete felnéztem, és a http://beta.swype.com/ -ról volt szó. Röviden a lényege, ez az egyetlen alkalmazás, amivel lehet úgy is írni magyarul, hogy diktálsz a telefonodnak. És igen, érti amit mondasz, és ha nem szlenget/rövidítéseket használsz, pontosan leírja. (ellenkező esetben hibázhat)
Hát.. ehhez hasonló érdekes alkalmazásokat találhatsz.. illetve alapvető fontos appokat. -
Victoryus94
őstag
válasz
CsiguszMaxim #481 üzenetére
Igen, létezik.
Ebben a topikban keresgélj, ha nem találod, kérdezz ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest