- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Szeritnem a megoldás ott van screenshot-on:
Ébren maradás: 47 perc...
"Messenger, fb light, viber"
A Viber és a WhatsApp az, ami a legtöbbször felébreszti a telót. Plus a Google hülyeségeiből is van ilyen. A Facebook-ot nem tudom de feltételezem, az sem jobb a többinél.Miért ilyen össze-vissza jelentkezik?
Szerintem azért, mert ha Viber-ezel legalább egyszer egy ki-bekapcs után, akkor fut a program továbbra is a háttérben, míg ha nem indítod el egyszer sem, akkor nem. Utóbbi esetben nem is ébreszti fel a telefont rendszeresen. Ugyan ez érvényes a többi ilyen közösségi progira is.Huawei P8 lite nekem szólt, hogy a WhatsApp zabál a háttérben, állítsam le, az S2-n meg ott van a WakeLock Detector és nagyon szépen látszik, hogy a Viber 200 alkalommal felébresztette a telót és olyankor szépen merül is.
Álltsd le ezeket a sz*rokat ha nem kellenek (App menedzserben) és csodát fogsz látni.
Egy factory reset után is megnézheted, mi történik, ha 2 napig nem teszel fel semmi ilyen progit.
Ha gyári állapotában is vacakol, akkor meg irány a szervíz, akkuval, töltővel és root-olatlan telefonnal! -
Bosszantó persze!
De ha egy 4G-s telefonont nem tudsz 4G-n használni, az nem a telefon hibája, hanem a hálózaté.
A frissítésekkel kapcsolatban pedig, részemről az az első amit kikapcsolok.
A hátam mögött ne garázdálkodjon...
Az appokból mindig csinálok backupot, majd frissítés után figyelem, hogy jobb lett-e egyáltalán.
Ha nem, megy vissza a régi. -
benisti
csendes tag
Nekem még csak pár hetes a telefonom, még nem jött elő ez a jelenség szerencsére, kb 3 napot bír ki, azt mondjuk hozzáteszem hogy nem nyúzom, nyomogatom egész nap. Szinkronizál 0-24h gmail, időjárás.
Szintén átállítottam 3G-re, mivel LTE hálózaton Győrött! a városban sincs több 2 pálcikánál /telenor/, ha meg a város szélére tévedek, na ott meg jó ha 1-es...vicc, és igen van egy LTE képes telefon és 3G-n lehet normálisan használni. Szerintem elvárható lenne még egy ekkora városban is, hogy max térerő legyen LTE hálón. -
-
tothems
csendes tag
Csinálj egy gyári visszaállítást hátha az segít. Lehet hogy beragadt vmi app. Nekem is le lett frissitve az office mégis két napot lazán kibir. Kb 5 óra képernyőidővel sok telefonálással,állandó nettel. A max képernyőidő nekem 6 óra pár perc volt de ugy is bírta majdnem két napig. Vmi a tiédnél nagyon nem oké mert nem szabadna ilyen gyorsan merülnie. Ennek a telefonnak pont ez az előnye hogy jól bírja az akksi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest