- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
múltkor már belinkeltem egy programot amivel root nélkül is fagyasztani tudod azt ami nem kell de itt van megint ha kéne valakinek: [link] igaz hogy 350 ft én megvettem de találtok hozzá oldalt ahonnan letudjátok szedni freebe. a chrome-ról meg annyit hogy az sem jobb szerintem mint a gyári böngésző bár én opera minit használok ami jobb ezeknél szerintem. szedd le ezt a progit :[link] hasznos kis programocska belehet állítani hogy a futó folyamatokat mutassa ha lehúzod az értesítési sávot. a chrome-ot nézd meg majd kíváncsiságból mennyi ramot eszik alapból meg ha plusz oldalakat nyitsz meg mégtöbbet fog
-
-
boff
senior tag
Az a fura, hogy néha elmegy 4-5 órával de mostanában egyre gyakrabban csinálja ezt, Reset az egyenlő volt egy gyári visszaállítással amúgy és semmi változást nem vettem észre utána. Letörlöm én is az office csomagot mert 2 naponta jön rá alkalmazásonként 200 megás frissítés közben én sem használom... Valószínűleg az lesz, hogy valami mindig beragadhat pedig csak Facebook light és telefonálásra használom.
Anyám most kapott egy Samsung galaxy core grand prime vagy mi és neki kb 5 óra alatt csutkára merült, kiderült, hogy zárlatos az akksi és kicserélték az egész telefont de szerintem nekem nem zárlatos csak fura, hogy lassan 2-3 hetente előfordul, hogy pikk-pakk lemerül pár óra alatt 100%-ról úgy, hogy az asztalon hever a telefon..
(#487) gada00
Megkeresem, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest