- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
válasz
gippazoid #516 üzenetére
A viber és a messenger a hétvége folyamán került fel a telefonra, korábban csak a facebook light lite volt fent, mint közösségi app és akkor is ezt csinálta. Még adok neki 1 próbát aztán ha nem javul irány a szerviz de én is gyanítom, hogy mindig valami szoftveres dolog zabálhatja az üzemidőt mert reset után amíg nem "lakom be" a telefont, addig egész jó..
-
boff
senior tag
Az a rossz, hogy az első frissítésig nekem is tökéletes volt minden, amennyit nyomkodtam azzal a használattal 3-5 napot ment gond nélkül de most úgy merül le extra sebességgel, hogy jóformán hozzá sem érek a telefonhoz...
Legrosszabb esetben visszasétálok vele a telenorba, nem tudok jobbat.. Valószínűleg az akksival lesz valami, mert ez akkor sem normális, hogy egyszer egész jól bírja aztán picit később meg úgy merül le néhány óra alatt, hogy a polcon pihen..
-
boff
senior tag
válasz
Tomasz72 #507 üzenetére
Meg fogom próbálni, köszi. Csak azért elég idegesítő, hogy egy 4g telefont 2g-be kell majd használnom ha úgy van... Vagy már azon is gondolkoztam, hogy visszaállítom még1x gyárira az egészet és kikapcsolom a frissítést mert miután frissíti magát a telefon utána hülyül meg az üzemidő...
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Azt hittem, hogy megoldódott az akksi problémám de sajnos azt tapasztalom, hogy nagyon nem.. Tegnap egész nap merült kb 10%-ot reggel 9-től este 11-ig aztán reggel felkeltem és ez fogadott.... (Messenger, fb light, viber, poweramp és menetrend van rátöltve, szerintem ezeknek nem kéne így beakasztani...)
-
boff
senior tag
Csináltam egy gyári állapotra visszaállítást de úgy, hogy semmi régi alkalmazást nem rakattam vissza és így most 2 óra képernyőidővel tegnap óta 15%-ot merült úgyhogy úgy néz ki megoldódott.
-
boff
senior tag
Most 1 óra alatta 100%-ról 94%-ra lemerült 6 perc képernyőidővel és kb 2 percenként csökken 1%-ot úgy, hogy hozzá se nyúlok...
1,5 hónapja reggel 6-tól este 10-ig merült 90% körülre úgy, hogy nyomogattam napközben..
-
boff
senior tag
Az a fura, hogy néha elmegy 4-5 órával de mostanában egyre gyakrabban csinálja ezt, Reset az egyenlő volt egy gyári visszaállítással amúgy és semmi változást nem vettem észre utána. Letörlöm én is az office csomagot mert 2 naponta jön rá alkalmazásonként 200 megás frissítés közben én sem használom... Valószínűleg az lesz, hogy valami mindig beragadhat pedig csak Facebook light és telefonálásra használom.
Anyám most kapott egy Samsung galaxy core grand prime vagy mi és neki kb 5 óra alatt csutkára merült, kiderült, hogy zárlatos az akksi és kicserélték az egész telefont de szerintem nekem nem zárlatos csak fura, hogy lassan 2-3 hetente előfordul, hogy pikk-pakk lemerül pár óra alatt 100%-ról úgy, hogy az asztalon hever a telefon..
(#487) gada00
Megkeresem, köszönöm!
-
boff
senior tag
Esetleg a gyors merülésre van valakinek ötlete? Reset már megvolt, de utána 30 appot akart visszatenni a készülék, ebből 3-ra volt szükségem viszont pár óra elteltével magától visszatöltődött a maradék is amik frissítés óta vannak jelen és frissítés óta iszonyatosan tud merülni néha a telefon.. Most 1 nap után 1 óra képernyőidővel 16%-on raktam a töltőre, este (Hajnali 2-kor) 55%-on raktam le a telefont és fél 9-re már 16%-on volt úgy, hogy egy árva lélek nem nyúlt hozzá. Volt még 1 óra skype és 1 óra telefonálás de szerintem ez akkor is irreálisan gyors merülés főleg ahhoz képest, hogy frissítés előtt elég volt 4-5 naponta töltenem de ha sokat használtam akkor is 3 naponta most meg jóformán minden nap rá kell dugnom a töltőre.. Alig 3 hónapos készülékről beszélünk és általában mindig csak rátöltök, nem hagyom egész éjszakára a töltőn. Előfordult már megvétel után pár héttel meg most pár hete, hogy kb 80-90%-ról reggelre kikapcsolásig merült, ezt sem értem... A legelső frissítés előtt nagyon jól bírta a telefon de amióta rátette az office appokat meg néhány felesleges google szolgáltatást amit letörölni sem tudok - azóta nagyon nagyon sokat romlott az üzemidő...
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja mióta utoljára volt frissítés észrevettem, hogy frissítés után kb felére csökkent az üzemidő, előtte este 5-6 körül 95%-on voltam ha nem nyomkodtam a telefont napközben csak zenét hallgattam viszont most random lemerül 75-80%-ra este 6-ig akkor is ha csak picit nyomkodom. Amit észrevettem, hogy valami google szolgáltatások app folyamatosan megy, hiába offolom újra elindítja magát viszont így a képernyőidőm 2 óra körül van meg kb 5 óra zenehallgatás mire 20%-ra merül, mikor megvettem a telefont 2,5-3 napig vígan elhasználtam. Valami tanácsot kérhetnék, hogy újra olyan üzemidőm legyen mint megvétel után vagy csak a gyári adatok visszaállítása segíthet?
-
boff
senior tag
válasz
Picicicus #301 üzenetére
Azt nem tudom megmondani.
Én is max a volt tükrös gépemhez tudnám hasonlítani de arra kár lenne időt pocsékolni, vagy a lassan 1 éve garanciába lévő Jiayu G2F-emhez, ahhoz képest jobb képeket csinál.
A használhatósággal semmi gond nincs, nekem most lesz meg nemsokára 1,5 hónapja a telefon és 1 akadás vagy fagyás se fordult még elő, igaz, hogy én se használok túl sok alkalmazást de azért volt már, hogy sok minden ment egyszerre, de pörgős, akadásmentesen működik mindig. -
boff
senior tag
válasz
Picicicus #299 üzenetére
Ha semmire nem akarod felhasználni a képeket akkor tökéletes.
De Facebookra is kimehet esetleg, ha jól sikerül.
Én mindenképp olyan telefont akartam aminek legalább 2 giga ram-ja van de végül mégis a J5 mellett döntöttem, bár kicsit aggódva a 1,5 giga ram miatt de most a legutóbbi frissítés óta tisztítás után 900mb ram marad szabadon de ha nyomkodom, netezek meg esetleg 5 perc játék és nem tisztítom fél napig akkor is 700mb mindig szabadon maradt idáig, de legrosszabb estebe is 590 volt a legkevesebb szabad ram ha jól emlékszem szóval ezzel nincs probléma.
-
boff
senior tag
válasz
Picicicus #297 üzenetére
Én is írhatok néhány gondolatot, ha gondolod.
Az alsó gomboknál egyáltalán nem zavar, hogy nincs háttérvilágítás. A kamera meg elmegy kategória, nekem enyhén ködös, felhős időben elég gyenge képeket lőtt de ha nem auto módba használod, hanem megpróbálod beállítani professzionális módba akkor egész tűrhető képeket lehet vele csinálni. Amit én észrevettem, hogy eléggé elmossa a képeket, főleg magas ISO értéken, pl csináltam egy panorámaképet és egyetlen éles rész nem volt rajta de hasonló volt a helyzet ha simán tájat fényképeztem. Tiszta időben sok fénnyel és biztos kézzel szerintem lehet vele fényképezgetni.
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Idáig nagyon jó üzemidővel ment a telefonom, 3 nap alatt kényelmesen ~5 óra képernyőidő minden probléma nélkül viszont tegnap történt valami.. Alaphelyzetben 50%-ra merült estig a telefon ugyanolyan használat mellett most meg reggelre a semmitől 12%-ra merült.. Érdekes, hogy meg se tudtam nézni, hogy melyik alkalmazások szívták az akksit mert csak a kijelzőt mutatja semmi mást. Remélem, hogy csak simán valami egy beragdt alkalmazásról van szó és semmi komoly, mert egy 1 hónapos telefonnál elég csúnyának tartanám, ha tönkre menne az akksi. Esetleg ha más is járt már így akkor szívesen venném ha megosztaná a tapasztalatait.
-
boff
senior tag
válasz
SoldierL #189 üzenetére
Én netes képek alapján gondoltam, hogy az a műanyag cucc alatt lenne az SD csatlakozás, viszont 1 nagy hiba amit nem néztem meg elsőre, hogy a sim felett a fémbe van egy rés és felülnézetből az csak egy egyszerű csíknak látszott, oldalról már nem néztem meg.. Szerintem elég jó, helytakarékos megoldás.
-
boff
senior tag
-
boff
senior tag
Sziasztok!
A mai napon büszke tulajdonosa lettem eme remek készüléknek viszont 1 problémám adódott az SD kártyával. Az SD kártya slotján van egy műanyag cucc és nem merem erőltetni, de azt, hogy kéne leszedni? Illetve megnéztem az összes tutorialt és ott egyiknél sincs a telefonba az a műanyag cucc az SD kártya slotján. Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest