- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
benisti
csendes tag
Sziasztok!
Időközben váltottam A5-re, de még mindig a fiók alján lapul a J5 kijelzőhibával.
Szalagkábel csatlakozót megnéztem, ott nincs gond rendesen érintkezik.
Valaki itt fórumról foglakozik esetleg javítással?
Utolsó lehetőség gyanánt eladásra kerül baráti áron ha valakit érdekel. -
gaben0211
tag
köszi pont ezt csináltam csak az a kibaszott rootolás annyira elcseszte hogy vagy 20adjára sikerült megcsinálni. odin 1 kalap szar a kies vagy a smart switch ami használható de ezek is akadékoskodtak.ha nemírod oda hogy download mode ba kell indítani a telót lehet hogy még most is küszködnék vele. szóvall köszi.rájöttem hogy ezt a telefont nemérdmes rootolni. az xposed úgysem biztos hogy frankón menne rajta más miatt meg minek rootolni. max azért hogy töröld a felesleges programokat a tárhely miatt vagy aki szereti buherálni a rendszert. huawei ezekhez a legjobb telefon nemigen fogok több samsungot venni...
-
-
boff
senior tag
Az a rossz, hogy az első frissítésig nekem is tökéletes volt minden, amennyit nyomkodtam azzal a használattal 3-5 napot ment gond nélkül de most úgy merül le extra sebességgel, hogy jóformán hozzá sem érek a telefonhoz...
Legrosszabb esetben visszasétálok vele a telenorba, nem tudok jobbat.. Valószínűleg az akksival lesz valami, mert ez akkor sem normális, hogy egyszer egész jól bírja aztán picit később meg úgy merül le néhány óra alatt, hogy a polcon pihen..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged