- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Zsoltinho24 #2175 üzenetére
Szia!
Nem ismerem, de a fórumáról, innen letöltheted: J5 CM12.1 -
kovacss72
aktív tag
válasz
Tomasz72 #2108 üzenetére
Őszintén szólva nincs és nem is lesz olyan akció, hogy én 8 GB belső tárhelyű telefont bevállaljak, akinek ilyen van az tudja miről beszélek. Ezért vettem 2016 -ost.
S2 -esemet is nemrég adtam el, mert hiába volt 2011 -ben az év telefonja, a mai 'giga' méretű alkalmazások miatt élvezhetetlenül belassult. Ezen számottevően még a CM13 sem segített. -
kovacss72
aktív tag
válasz
Valaki1234 #2094 üzenetére
Nézz utána, ha csak az üveglap sérült, vannak akik kimondottan csak ennek a cseréjével foglalkoznak 10e Ft körüli összegért.
Egyébként meg aliexpress, ebay vagy egyéb oldalon beírod, hogy J5 LCD és kapsz egy csomó ajánlatot, nézd meg az eladó értékelését, az árat, a szállítási díjat, határidőt és válassz. Ahogy én néztem nem fogsz olcsóbban kijönni, mintha itthon csináltatnád, ráadásul ha valami silány minőséget küldenek, akkor buktad az egészet vagy küldheted vissza a saját költségedre. Csomó pénz és idő. -
kovacss72
aktív tag
Az 1 fájlos az hasonló, mint az OTA frissítés, nem formázza a telefont, minden adatod megmarad. Mivel már úgyis 6.0.1 -en vagy, neked sem muszály formáznod, rezetelned, csak ha valami rendelleneset tapasztalsz. (Hibaüzenet, túlzott akkumerülés, stb.)
Odinban a repart ne legyen bepipálva. -
kovacss72
aktív tag
Akkor próbáld ki a portugál (TPH) vagy török (TUR) 1 fájlosat, hátha valamelyikben van. Egyébként milyen amit felraktál, eltekintve hogy nem magyar. Legalább tanulmányozd, mielőtt végső esetben visszatérnél a 4+1 fájlos magyar 5.1.1 -re.
(#2077) boncser:
Akkor válaszd a J5 2016 -ot, az 16 gigás. -
kovacss72
aktív tag
válasz
ToniSoprano #2073 üzenetére
Nem, a Samsung nem támogatja.
(#2074) Zsoltinho24:
A 2059 -es hozzászólástól pont most volt részletezve. -
kovacss72
aktív tag
Én S4 -en 3.0.9 -cel csináltam és jó lett.
Download mód:
- kapcsold ki a telefont
- 5 másodpercre vedd ki majd tedd vissza az akkut
- egyszerre nyomd le és tartsd így a 'hangerő le+home+power' gombokat, míg a Warning! felírat megjelenik, csak ekkor engedd el a 3 gombot.
- 'hangerő fel' gombot megnyomva be is léptél a download módbaAkkumulátor legyen kellően feltöltve.
-
kovacss72
aktív tag
Az a +1 file. Elvileg a CSC állományra enterezve megtalálod benne és ki tudod másolni. Vigyázz mert a 4+1 telepítésekor minden törlődik a telefonról! Előtte ments el mindent, amire szükséged van.
- Telót download módban indít
- PC-n Odin indít
- Telót csatlakoztasd a PC-hez (sikeres csatlakozáskor Odinban az "ID: COM" alatti téglalap rész kék lesz)
- Tallózd be a BL, AP, CP, CSC fájlokat
- Odinban az Options lapfülön ez a három legyen kipipálva!!: "Auto Reboot", "Re-Partition", "F. Reset Time"
- Most a Pit lapfülön tallózd be a Pit fájlt
- Katt a start gombra ( 8-9 perc míg telepít, ha kész és sikeres, Odinban zöldel fogja jelezni) -
kovacss72
aktív tag
Az enyém 2016 -os.
Indiai ROM csak az F -re van, felteheted nyugodtan.
Ajánlom figyelmetekbe:
Legfrissebb ROM megtalálásaModel: SM-J500F
Region: XEH - Magyar (független)
INS - India
Plusz a többi régió megtalálásához -
kovacss72
aktív tag
válasz
Zsoltinho24 #2045 üzenetére
Igen, épp ma kaptam rá frissítést új build számmal, pedig az előzőt is csak 2 hónapja adták ki, és nagyon frankó!
Nekem is nagyon tetszik az A5 2016, de nem akartam, 35-40e -rel többet kiadni érte. Lényeg hogy nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest