- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonoszmanó
csendes újonc
válasz
user112 #1216 üzenetére
Én nem nevezném alsó kategóriásnak ezt a telefont. Amennyire én tudom ez a közép kategóriához tartozik. Nem tudom mire akarod használni de ha mindennapi telefonos használatra mint pl. beszélgetés ,fényképezés, böngészés vagy egyéb internetes dologra akkor ez a telefon jó választás.Nem azt mondom hogy nincsenek kisebb hibái de általánosságban szerintem egy nagyon jó telefon. Bárhol nyúlsz a képernyőhöz egyből reagál.Nagyon gyors.Bármilyen szögben tartod ,bármilyen fényviszonyban ,a kijelzőjén tökéletesen látható minden. A kamerája pedig kimondottan jó. Kitűnő képek készíthetők vele. Én két hónapja használom ,eddig még nem fagyott le. Az általad megnevezett vetélytársról nem tudok mit mondani. Ezt a telefont viszont bátran merem ajánlani! Csalódni biztos nem fogsz benne.
-
Gonoszmanó
csendes újonc
Kösz a válaszokat! Végül is ez is egy megoldás. Bár éjjel nem szeretném ha mindenféle értesítések vagy üzenetek zavarnának a jelzéseikkel A hangot viszont nem akarom levenni. Úgyhogy azt hiszem marad a kikapcsolás és a szöveg okézása.
-
Gonoszmanó
csendes újonc
A 951 es kérdésemre esetleg valaki tud megoldást?
-
Gonoszmanó
csendes újonc
-
Gonoszmanó
csendes újonc
válasz
Tomasz72 #799 üzenetére
A kijelzőt mindig lezárom ha befejeztem a telefon használatát. Hogy érted a kijelző lezárást? Manuálisan lezárva vagy automatikusan lezárulva? Este tudnám kipróbálni felhívni magam az asszony telefonjával. De nem biztos hogy eredményes lesz mert a hiba rendszertelen szokott lenni. Függetlenül a hívótól ,vagy a hívások számától. Általában kicsörög aztán gondol egyet és nem. Aztán megint jó.
-
Gonoszmanó
csendes újonc
válasz
Tomasz72 #793 üzenetére
Most hogy említetted az intelligens kezelőt,gondolkodóba estem.Nem sokszor használtam eddig és nem figyeltem hogy van e összefüggés a két dolog közt. Azt hiszem tesztelni fogom egy ideig a telefont. Újraindítom a telefont és egy hétig nem használom az említett kezelőt. Aztán pár alkalommal használom. Így talán kiderül hogy itt a hiba vagy máshol kell keresnem.
-
Gonoszmanó
csendes újonc
Sziasztok! Érdekelne hogy másnak is volt vagy van ilyen problémája vagy egyedi eset az enyém. Több alkalommal is eljátszotta már a telefon hogy nem szól a csengőhang ha hívnak ,csak rezeg . Aztán szól többször de gondol egyet és megint nincs csengőhang csak rezgés. És nem csak konkrét személyek hívásánál csinálja ezt hanem össze vissza bárkinél. Kerestem a beállítások között megoldást de semmit nem találtam. Volt másnak is már ilyen? Esetleg valaki tud rá magyarázatot hogy miért csinálja? És a legfontosabb hogy mit lehetne tenni hogy ez megszűnjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged