- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One UI zápor szórta meg Európát
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kda1
tag
Én frissités után visszaállítást csináltam. Utána az összes alkalmazást ami volt visszatelepítette. Egyet nem értek hogy a telefonból a nevek miért tüntek el hiszen minden a sim kártyán volt.
Szerintem is gyorsabb lett, bár mondjuk előtte se volt lassú, néha jó frissiteni szerintem.!!! -
miku84
tag
Érdemes frissíteni?
Ha nincs semmilyen javulás, akkor nem tölteném le + a hard reset után újra mindent be kell állítani. -
-
Kryczek
aktív tag
Tapsztalt valaki wifi-vel gondot? Mert nekem folyton szakadozik meg nehezen megy. Csatlakozik de aztán hol van net hol nincs.. mellette egy iphone 3GS meg egy lumia 520 tökéletesen megy ugyanahoz a routerhez kapcsolódva
-
torogyuri
aktív tag
Járt úgy még valaki rajtam kívül hogy frissítés után eltűntek a képei, amik nem voltak mappákba rendszerezve?
-
formax
tag
válasz
Forestjo #1972 üzenetére
Gyorsabb az LTE, főleg nagyobb fájlok küldésénél, fogadásánál. Ez nálam akkor jelentkezik, mikor a telefont wifi hotspotként használom, és a laptopon dolgozom, küldöm-fogadom az adatokat. Átlag 2GB-os havi adatforgalmam van, jól jön a gyors net.
Böngészésnél, chatelésnél, navigálásnál nem nagyon veszem észre a különbséget, mert gyors mind a kettő. -
Forestjo
senior tag
válasz
Mizsala #1970 üzenetére
Köszi! Jó gép ez, és az ára most különösen kedvező: nekem 17990 Ft. lenne mindenre 2 év hűséggel (még az asszonyra is)
Mivel a napokban kötöttem társkártyaszerződést 2 évre, ezért a fővonalam így is, úgy is hűségidős. Csak a kerek 4˝ zavar kicsit, de mivel a 3˝-os SE X8-ról váltottam, ez a méret valóságos megváltás volt (a szemeim már nem a régiek).
Az LTE mennyire gyorsítja meg a netet? Nálunk itt még nincs, ígérik, hogy rövidesen lesz.
-
Forestjo
senior tag
Az egyik tavalyi külföldi hivatalos tesztvideón az látszik, hogy a Chrome elég csúnyán akadozik (persze lehet, hogy még forgalomban sem volt). Valaki használ Chrome böngészőt, tapasztalatotok?
Úgy látom, hogy ebben ugyanolyan SoC van, mint pl. a LG F6-ban, tehát elvileg igen komoly teljesítmény várható tőle, igaz? -
donhellner
tag
Tegnap nekem is megtörtént a frissítés gond nélkül (T-s a telefon). A biztonság kedvéért csináltam egy gyári visszaállítást is és mindent újra pakoltam. A tapasztalatom ugyanaz, mint korábban, az az én semmilyen változást nem vettem észre (a Google Drive feltűnését leszámítva), se kijelző tekintetében, se akuidőben, se wifivel kapcsolatban (én egyáltalán nem érzem azt, hogy bármi is javult volna). Sőt a wifi nekem úgy tűnik, hogy bizonytalanabb lett, mint előtte volt, pedig én a leírások alapján még úgy éreztem, hogy tűrhető módon jelentkezik a wifis probléma, mint másoknál pedig nem is csináltam akkoriban gyári visszaállítást ami az itt leírtak alapján javította volna a problémán.
-
TommyY2
tag
válasz
donjohnson #1958 üzenetére
Érdekes jelenség, nekem a tavaly vett Ace 3 telefonom simán lefrissítette magát, viszont amit tegnap vettem (most már kettő van a családban, mindkettő T-Mobilos), annál ugyan ez a helyzet.
Kiváncsian várom az ötleteket (szerintem jó kis telefon, legalábbis az elsővel nem volt semmi gond, még a wifi is jó volt).
TommyY
-
B********
aktív tag
Nahát, eddig hibamentesen működik a wifi...vajon tényleg kijavították a hibát, vagy csupán véletlen?
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #1960 üzenetére
Melyik verziós odinnal?Nemszoltam,már látom
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
T-mobile
Töltsd le és rakd fel Odin-nal.
Nekem sem ajánlotta fel és így csináltam.Semmim nem veszett el a telefonomról -
mathaus=)
senior tag
válasz
Pakolgattal ra mar romokat elotte Odinnal?
-
B********
aktív tag
Frissítés megtörtént, akkuidőről majd később tudok nyilatkozni, rendszer gyorsaság passz, nekem eddig is hasított, pár új google cucc, wifire kíváncsi leszek, eddig csatlakozik magától, szépen. De lehet hogy csak véletlen...
-
feedme
tag
Én is frissítettem reggel, csak annyi tűnt fel, hogy nem tudom törölni a google drive-ot.
-
formax
tag
válasz
CChryss #1953 üzenetére
A technikai paraméterek tekintetében néhány dologban erősebb az Ace3 (természetesen csakis az LTE verzióra gondolok). Szerintem ennek a kijelzője is szebb.
A többi már egyéni ízlés és pénzügyi lehetőségek függvénye.
A családban 2 ilyen (Ace3) van, mindkettő stabilan, megbízhatóan működik, bőven van hozzá tok, fólia, egyéb.
Használom ezerrel: email, internet, navigáció, pdf terv néző (nagy tervlapokat nézek vele az építési helyszínen!), fényképező, naptár, számológép, jegyzetfüzet, angol szótár, logikai játékok (az Angry Birds Go is elfut, de néha lefagy), stb.
Ajánlom. -
CChryss
csendes tag
Hali!
Egy kérdésem lenne, Ace 3 ill Xperia M vásárlás előtt vagyok - értelemszerűen vagy vagy. A gondom, hogy az Ace 3 felé húz a dolog. Elvileg van az Ace 3 GT-S7275, ez az LTE verzió, ha jól értem, ezt szabad csak venni. Telenoros előfizetés mellé venném, viszont az árkülönbségeket nem értem, árukeresőn ill. árgépen 43e től mennek, leírás alapján ez is az S7275, Telenornál kártyásan 51e, míg MM-ban 70e. Valahol átcseszés megy, és nem az LTE-s verziót adják, vagy mi a bibi? Amúgy, bár tudom, hogy ez az Ace 3 fórum, és mindenkinek maga felé húz a szíve, de mit szóltok, Xperia M vs. Ace 3 LTE verziókhoz, pro kontra? Kösz a segítséget előre is! -
AronQuercus
csendes tag
Én is most frissítettem, mintha gördülékenyebb lenne a rendszer. Kijelző nekem is mintha kicsit más lenne...de ez lehet, hogy sületlenség. A wifis problémán remélem, hogy segít. De már eddig is egész használható volt, szóval jó ez, én azt mondom
Csak újra le kellett törölgetnem a t-mobileos appokat, amiket feltett -
B********
aktív tag
válasz
laca7909af #1945 üzenetére
Csináltál factory reset-et, vagy hagytad ahogy volt?
-
Mizsala
tag
Reggel én is felnyomtam a frissítést, de semmi változást nem vettem észre. Reggel óta 10%-ot merült az akksim, máskor is ennyit szokott. És ugyanolyan gyors mint volt.
Nincs valami leírás valahol, hogy mit tartalmazott a frissítés pontosan? -
gyuri4
csendes tag
Sziasztok ! Hogy tudom vissza rakni a gyári recovery-t s7275R-re ?
-
miku84
tag
Mivel ez 1 hivatalos T- s frissítés, ezért a garancia ugyanúgy megmarad, ugye?
Gondolom, az újakat már ezzel adják.
Vissza kell állítani mindent a gyári beállításokra, h jól működjön?
thx -
elmouse
aktív tag
Frissítéskor a root is eltűnik?
-
norbeey
tag
Lehet csak illúzió, de nekem lényegesen gyorsabbnak tűnik.
-
Garry84
tag
Pár óra tapasztalata: akkumulátoridő lényegesen jobbnak tűnik (zenehallgatás alapján), T-s marhaság maradt üvöltő...
-
Zsolaf
addikt
Ebben a T-s romban is üvölt boot-oláskor a T-s hang??
-
tecra s1
tag
Üdvözlet !
Nekem is be futott A t-s frissítés. Tegnap este pont ezen agyaltam , hogy igazán jöhetne már!!!
Ma este a Lottó 5-ös nyerő számaira fogok gondolni erősen!!
/ Az már biztos , hogy vissza telepíti az összes T -s saját programot. /
-
Darts37
csendes tag
Na akkor Én is megfrissítem!
Egy észrevétel a sorozat fotózással kapcsolatban...20 darabot tud készíteni,és amikor kipróbáltam egy kicsit megbolondult,mert kb 150-et fotózott,és semmilyen érintésre,és gombnyomásra nem reagált majd magától abbahagyta.Képeket nem készített,viszont jót nevettem rajta! -
Darts37
csendes tag
Jó reggelt!
Nekem is jelezte ma reggel a tmobile-os telefonom a frissítést!
Simán frissíthetem,vagy mentsek le róla mindent? -
B********
aktív tag
Úgy tűnik megjött a tmobile-os frissítés is!
-
ttiimdr
tag
heloz,
a fehér készüléknek a fémes kerete felül fényes, oldalt matt, vagy az egész fényes?
lezárt állapotban megemelésre ez is tudja a rezgést ha elmulasztott esemény van?
holnap érkezik, remélem nem csalódom benne,, -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! A számok alapján tök jó vas ez, de root és pucolás nélkül lehet - e gyors és akadásmentes a teló ?
-
djapor96
senior tag
válasz
kutitomi73 #1923 üzenetére
mivel nincs rá főzött rom, ezért nem is tudott a számláló ugrani....a 0-át nem írja.....
-
-
Zsolaf
addikt
válasz
kutitomi73 #1921 üzenetére
1, T-s S7275R
2, telefon kikapcs, hangerő le+home gomb+bekapcs utána fel gomb, ha megnézted 8 mp kikapcs gomb. -
kutitomi73
aktív tag
1.T-mobilos gyári Romot tudna valaki linkelni?
2.Amiről beszéltek itt számlálóról hogy lehet megnézni? -
törölt tag
Valami használható custom romról még mindíg semmi hír?
Más. Root után 1-2 gyári app fagyasztásával sikerült elérni hogy kb 500-550mb szabad ram van
-
Zsolaf
addikt
válasz
mathaus=) #1914 üzenetére
Ha előtte nem tettél fel olyan romot vagy root-ot ami miatt számlált akkor igen, de csak akkor szabad resetelni ha fent van az eredeti rom, mert ha a módosított romon reset-elsz átírja a regiókódot (CSC), mindig a rom tartalmazza a régiókódot és reset-kor írja át. Vagy CSC code changer-el lehet visszaírni. Ezt is nézheti a szerviz.
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #1907 üzenetére
Ezzel a módszerrel akartam énis. De nekem a végén nem pipa hanem x van. Próbáltam már vagy hússzor.
Nekem win7 van
-
törölt tag
válasz
djapor96 #1904 üzenetére
Nem keverem a dolgokat, hanem saját magam tapasztaltam, amikor nem magyar (angol) gyári samsung romot raktam fel frissítéskor a tab 2-re, majd ezután vissza a hivatalos magyar rom, na ekkor ugrott egyet a számláló. A magyar rom kisebb verziójú volt mint az angol, downgrade-nél ugrik hivatalos romnál szerintem, ilyen esetben a telepített alkalmazások sem maradnak meg mint upgrade-nél,ugyanis resetelni, wipe-olni kell a telefont, különben nem tölt be az oprendszer, csak a samsung logóig jut.
-
djapor96
senior tag
válasz
Kryczek #1875 üzenetére
A kollégádnak nem mondanám, hogy igaza van..... Vegyél egy HTC One -t és nem fog laggolni.... érdekes egy 60eFt-os telefonnal a kezedben a 180eFt-ososkról véleményt mondani...
Sajnos a Samsung tíz körömmel kapaszkodik ebbe a szar touch wiz -felületbe, ami az erőgép telefonjait is megfogja....
-
törölt tag
Sziasztok. Mostmár kezdek tényleg ideg lenni. Szereztem egy Lenovo T61-et. Felraktam rá a rootoló progit. Teló gépre dug,progi indít,rootott látszólag csinálja. A végén kiirja hogy ROOT és egy karikában X. Tehát nemtudja rootolni ezt a szutykot
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest