Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Nincs véletlenül neked már letöltve? Megállítottam a letöltést mert nagyon lassu volt az ingyenes letöltés , mostmár nem engedi letölteni , csak több óra mulva.Privátban is jó.
-
Acef
addikt
válasz
Ateszzero #3496 üzenetére
Az akku alatt is megtalálod a tipust.
Rom felrakása.
Blogomban az S4 mini leírása:
- recovery / wipe factory
- Odin - 4.2.2 / 4.4.2 rom felrakása (itt a samutól nyilván a Te telefonod romját töltsd le, HU Tmobil: TMH)
Felrakni ugyanúgy kell, mint az S4 minire.
- Utána Alapbeállítások, és o.k.Nem biztos, hogy meg tudod oldani/javítani a SIM hibát, mert egy rom felrakása ezen nem biztos, hogy segít.
Lehetséges hibák/okok:
- T függő a telefon, és nem T-s sim-el használod?
- hibás sim foglalat
- egyéb ... -
Ateszzero
őstag
Hollandiában vagyok , egy török szervízben járt és ugy adták vissza hogy nem az eredeti fw van rajta és nem észlel simkártyát , azt mondták vigyem a samsung szervízbe , de az itt elég messze van , előtte megakarom próbálni a visszaállítást. Jelenleg samsung logóval jelentkezik be , eredeti t-mobile-os szoftware volt rajta , azt kéne valahogy visszatennem , de lehet hogy a tipus nem az amilyen fw van rajta. , most *#1234#beirása után ez fogad.
AP : S7275RXXUAML1
CP :S7275RXXUAML1
CSC : S7275RPHNAML1 -
Ateszzero
őstag
i a különbség a 7275R és a 7270 között? Honnan tudom meg hogy az enyém eredetleg milyen volt? Esetleg emei szerint le tudom checkolni?
-
Ateszzero
őstag
Tudtok magyar tutorial oldalakat ahol segítenek elvégezni a fw cserét?
-
redface
tag
-
csibabu
tag
Android L jöhetne cmben erre a telóra
-
djapor96
senior tag
válasz
Gyula196906 #3484 üzenetére
Samsungnál ehhez a kernelbe fel kell programozni a funkciót..... így volt már a Galaxy SII-nél, sőt a Note I.-nél is.... Utána lehetett bekapcsolni a megfelelő helyen....
-
szaboknak
aktív tag
válasz
Gyula196906 #3481 üzenetére
Én ezt használom de csak a képernyőt villantja fel és rezeg az általad beállitott ideig.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Nincs erre valami jó app?
-
bepe79
addikt
válasz
Default / stock ROM-ban (4.2.2) lehet ilyet beállítani?
-
Gyula196906
senior tag
tudja valaki hogy a CM11-ben hol lehet beállítani hogy világítsanak vagy villogjanak az érintőgombok elmulasztott eseményre stb. ?
-
Dyrg
aktív tag
Az ember mindig a saját kertjét dicséri, akkor is, ha szomszédé zöldebb... na mind1... nekem Ace4-em van és eddig semmi kivetni valót nem találtam benne. Hihetetlen erő van benne. Gyakorlatilag 0 várakozási idő. Ezzel a 4.4.4-el sincs semmi gond, eddig hiba nélkül megy, jól optimalizált. A kijelző ezzel a superamoleddel elég dúrva. Amit inkább jó értelemben gondolok, marha erős a képe, napfénybe kamatozik igazán, a színei kicsit lehet, hogy erősek, de van 4 különböző beállítási lehetőség is, amivel lehet állítani a színhőmérsékletét ízlés szerint. Amire vigyázni kell vele, az az, hogy ebből kihoztak vagy 3 fajtát, akartam venni rá fóliát, és persze a 4colos verziót kaptam rá...
Szumma: én ajánlom mindenkinek, persze, ha 4,5 qhd kijelzője lenne akkor best buy lenne... -
bepe79
addikt
válasz
B******** #3474 üzenetére
Hogyhogy élesebb, élethűbb az Ace3 TFT-je, mint az Ace4 AMOLED-je?
Akkor lehet, hogy mégiscsak megveszem decemberben az Ace3-at, ha addig nem jön ki a 4-es és még hír sem lesz felőle.
Na, ha lehetőségem lesz, akkor megnézem újra az Ace3 TFT-jét a soroksári MM-ben, meg az Ace4 AMOLED-jét valamelyik Telenor üzletben. Addig is jól jönnének érvek, ellenérvek, személyes tapasztalatok, hogy melyiket miért, és melyiket miért ne. -
Árpi001
senior tag
Megoldódott,azért köszönöm
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy kedves ismerősöm csúnyán összetörte az Ace 3-asát.
Kiessel lementettük amit lehetett,de spb mentette le,és lövésem sincsen mivel lehetni kinyitni,esetleg átkonvertálni.
Kéne belőle sos pár contact.
Előre is köszönöm! -
bepe79
addikt
Most látom az Ace 4 paramétereit, megvárom inkább azt!
Remélem, a T-nél is lesz hamarosan!
-
Acef
addikt
Nem akarok offolni itt a srácoknak, de ez a beszélgetés még érinti az ACE3-t.
Nyomkodd meg élőben, ne érjen csalódás, mert nem gyorsabb/jobb, az ACE3 mint az Fmod-os Advance!
Nem igazán előrelépés, csak frissíted a készüléked. (és oda az Amoled)
Valamint tény, hogy stock állapotban is használható, ha normálisan beállítod a romotMéret, teljesítmény, ár, SAmoled: S4mini. Ez vékonyabb, laposabb, és persze erősebb mint az ACE3.
Szintén zuhan az ára, hiszen már régen kijött az S5mini.De itt most már hagyjuk ezt a témát.
-
bepe79
addikt
Na ez az. Eszem ágában sincs F6-ot venni 4.4-el (néma hívás bug), vagy G2 mini-t venni (3.7 GB felhasználható területtel és nem mindig erzékelő dupla kopp-os feloldással). Számomra is szimpibb a JB, az egyedüli, ami eltántorít egyelőre a TFT, bár a tesztjébe azt írták, hogy jó minőségű, élénk színű, magas fényerejű TFT panel került az Ace3-ba. A T-nél még a Galaxy Express lenne a másik, amit megvehetnék, az már SAMOLED Plus-os, csak nagyobb, és nem tudom, hogy mennyivel, meg mennyire lenne zavaró.
-
Acef
addikt
Hi!
Igen, főleg, hogy lassan kifuttatják, zuhan az ára.
A családban van két ACE3: normálisan beállítva szépen megy a 4.2.2.
Kicsit lassabb mint hekkelve (Fmod, Cocore, ..) az Advance, de elmegy.
Nem túl gyors a rendszer, de stabil, rendben működik.4" SAMOLED ---> 4" TFT
- biztosan megszokható, rendben van a lijelző.
(nekem nagyon hiányozna az Amoled, de nem Én használom az ACE3-t)Már kint az ACE4, azt is nézd meg.
Amennyiben a 4-et már Kitkat-al adják, akkor a 3-at venném, mert nem jobb a 4.4sőt!
-
bepe79
addikt
Szerintetek most decemberben érdemes Galaxy S Advance-ról Galaxy Ace 3-ra váltanom?
A fejlődés:
45 nm 2 x 1 GHz proci ---> 28 nm Snapdragon 400 MSM8930 Krait 200 SOC (2 x 1.2 GHz)
768 MB RAM ---> 1 GB RAM
8GB (~3.92 GB használható osztott tárhely) ---> 8GB (~4.6 GB szabadon felhasználható egyben látott hely)
MALI 400 GPU ---> Adreno 305 GPUVisszalépés:
4" SAMOLED ---> 4" TFT
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Gyula196906 #3465 üzenetére
Köszi, azzal próbáltam már, és csak loop-ol folyamatosan... más metodika nincs?
-
Dyrg
aktív tag
Sziasztok! Most vettem egy Ace4-et (és még nincs topicja) szóval szeretném root-olni, de eddig sikertelen... Az Ace3-mat hogyan root-oltátok? Próbáltam keresni a keresőbe de millió root-ot dobott ki...
-
mathaus=)
senior tag
válasz
Gyula196906 #3462 üzenetére
Ace 4? 43k ha jol tudom Vodanal kartyasan
-
Gyula196906
senior tag
szerintem a router a gond, de várj mások véleményére is
jó az sga3... és még egy darabig jó is lesz a vas miatt és legfőképpen a CM 11 miatt.. reméljük jön rá majd XDA-ról az L is
én személy szerint csak akkor fogok váltani , ha a 64bites procival szerelt telók ilyen árban lesznek. -
bepe79
addikt
Hi All!
Azóta is teszteket olvasok, és vekengek, megnéztem egy LG Optimus G méretet, ez még max épp, hogy jó tartásra nekem. Ezzel egy mérete van a G2 Mininek, és a Galaxy Express-nek, és még az Ace3 is játszik.
G2 Mini: Munkatársam G2-jét megfogdostam: nem tetszik, hogy nincs oldalt power gomb, és a hátulján nem esik kézre a képfeloldó + a kettős tapicskolást is csak akkor érzékeli, ha épp ujjheggyel nyomkodom, ha már oldalról, picit fektettt ujjal, akkor nem. Ezek után asszem' G2 mini kiesett.
Samsung Galaxy Express: méretben ez lenne a max, amit még biztonságosan tudok tartani, és jó pont, hogy SAMOLED Plus van benne, de ahogy néztem, ez az egyetlen egy előnye van az Ace3-al szemben: ugyanaz az MSM chipset/Krait 200 magok, ugyanúgy 2 core 1.2 GHz-en és 28nm-en, ugyanúgy 1 GB a RAM, ugyanúgy van LTE, ugyanúgy 4.6 GB a felhasználható szabad tárhely, és ugyanúgy JB van rajta (ami tekintve, amiket olvasok az F6 topikjában, egyáltalán nem baj)
Galaxy Ace 3: gyakorlatilag ugyanaz a vas, mint az Express alatt, csak kisebb, kezelhetőbb méret (plusz pont nálam!), és újabb gyári Android (míg az Express-en 4.1.2 gyári fut, addig az Ace 3-on 4.2.2) Az akksi picit gyengébb az Ace3-ban, de ezt ellensúlyozza, hogy csak egy kisebb, és sima TFT panel van benne
Ezek alapján, még az is lehet, hogy Ace3-at veszek december közepén. Még mindig fennáll a Wifi gond? Vagy az csak azoknál jött elő, akiknek sz.r a routere, vagy rosszul van beállítva?
-
3800+
őstag
Illetve ami erdekes meg hogy 15%rol az akksi 1 perc alatt 2%ra ugrott.
-
3800+
őstag
Hat nem igazan szoktam oda tarolni a szamokat halistennek nincsen sok.
Ujraraktam mostmar mukodik a letoltes de ketszer ujraindult ma is :// Azert egy ilyen nahy nevu ROMtol ez csalodas... -
gyu456
tag
válasz
Gyula196906 #3439 üzenetére
5.3 GB használhatok fel...
-
22Dávid22
aktív tag
Ha valaki hiányolná az automatikus fényerő szabályzást a telefonból:
[Lux lite]
Ez a free verzió, van fizetős is, én ezt használom, nekem elég, amit az ingyenes tud. Ez az alkalmazás a kamerát használja a fényerősség megállapításához. ("Kémkedéstől" nem kell tartani, nem kért engedélyt az internethez.) Több profil, tanítgatási lehetőség.
Azért azt meg kell jegyezzem, hogy vannak furcsaságok a free verzióban. Amikor először elindítom, érzékeli, hogy nincs fényérzékelő szenzor a telefonban, ezért átvált az előlapi kamerára, több mintavételezési profil van (azaz, hogy mikor ellenőrizze a fényerőt), a kamerával csak az Ébresztéskort (képernyő bekapcsolása után, természetesen az app megnyitásával vagy értesítésből lehet frissíteni manuálisan is) lehet használni. Viszont, ha másikra váltasz, akkor kapsz egy üzenetet, hogy ez kamerával nem megy és átvált a fényérzékelő szenzorra. A beállításokban pedig nem lehet visszaállítani, mivel a free verzióban nem lehet váltogatni az érzékelők között.
Ilyenkor a következő a teendő: A mintavételezést vissza kell állítani Ébresztéskorra, majd a haladó beállítások között leállítani a Lux szolgáltatást (appon belüli beállítások). Ezután kilépünk az appból és újra megnyitjuk, az app műszerfalán megint engedélyezzük a szolgáltatást, aztán megint érzékeli, hogy nincs fényérzékelő szenzor és visszaáll kamerára.
Tapasztalat: Az app használata nem befolyásolja az Intelligens képernyőzár funkciót és a kamera alkalmazás is ugyan úgy használható. -
3800+
őstag
Hat nekem ilyen h hang rögzítő meg emulator nem kell. Ujrarakni meg nem akarom mert mar be írtam a telefon telefonszamokat
Amúgy az ujrarakas csak annyi h cwmbol telepitem es kész? -
3800+
őstag
Majd gyakorlok akkor
Kerdezek jobbat... Letoroltem a letoltes kezelő programot. Azóta nem megy a letoltes playrol es a bongeszo is leáll ha letolteni akarok. A ROMhoz tartozo alkalmazást meg lehet valahonnan szerezni? -
3800+
őstag
Amire nem jottem ra meg az a fény erő változtatás az ertesitesi sávon való ujj huzassal. Be van pipalva a beallitasoknal de sehogy sem tudom rávenni h csinálja amit kell.
-
Gyula196906
senior tag
4.3-tól KitKat
na ná hogy jobb , minden samu jobb CM-el
az UI-juk miatt, ami hardver zabáló és az optimalizáltságra meg SZ@RNAK -
3800+
őstag
Akkor elnezest azért mondom nem emlékszem.
Osszekevertem a dolgokat, JB volt rajta, annál a CM11 eddig jobb. -
3800+
őstag
Nem értem a kérdést. Nem emlékszem mar mi volt rajta mikor vettem 4.2.2.es aandroidot csereltem es annál eddig jobbnak tűnik.
-
3800+
őstag
Azota nem indult újra procit 1 ghzre leszabalytam nem játszom es így is tokeletes a gyorsaság. Nagyon tetszik a kinezete is akksit majd kíváncsi leszek mennyire szívja szerintem semmikepp sem lesz rosszabb mint a gyári ICS.
-
gyu456
tag
Remélem hamarosan belekerül valamelyik új CM11-be hogy az SD kártyára át lehessen helyezni a telepített programokat. Hamar meg teleik ez az 5 GB
-
Gyula196906
senior tag
Vajon az android L is jönni fog rá XDA-ról?
reméljük...
-
-
3800+
őstag
válasz
Járókeret #3425 üzenetére
Rootolva van a telefonom ugyhogy ezzel nem lesz gond. Kérdés hogy marad is rootolva utána?
Rendben így már érthetőbb a folyamat, ha meg van a recovery akkor csak sima install zip file from sd és kész is.
Megéri egyébként a gyári romot cserélni? Elégedettek vagytok a CM-mel?
-
Járókeret
senior tag
kikapcsolt állapotba megnyomod azt a 3as kombinációt folyamatosan, míg be nem kapcsol a telefon és bal felül nem írja,hogy entering recovery, kékkel. akkor elengeded. összekötöd a géppel a telefont. elindítod az Odin-t (google-val keress rá és töltsd le) rendszergazdaként, majd a letöltött recovery-t betöltöd a progiba.start és elindul a dolog. na itt van az hogy nem tudom,hogy kell e a rootolás vagy e nélkül is engedi.fontos,hogy az auto-resetnél a pipát szedd ki az odinba.
JANSTON: igen és igen. akkor van szopó, ha úgy behal a telefonod,hogy be se kapcsol. akkor nem tudod visszatenni az eredetit és akkor ugye gari vesztés van. ha jól tudom.
-
janston
aktív tag
Ha felrakom a CM11-et akkor elveszik a garancia? Vissza lehet úgy rakni az eredeti rendszert, hogy újra éljen a garancia?
-
3800+
őstag
válasz
Járókeret #3422 üzenetére
Értem köszönöm!
Viszont az eleje nem tiszta, felsőfokú angol nyelvvizsgám van értem ami le van írva de a gyakorlatban ez h néz ki?
Mi az hogy az Odinon keresztül rakom fel a CWM-et? Meg ez a hangerő le bekapcsoló meg home gomb egyszerre lenyomva és ugy dugom a gépre vagy mi?
-
Járókeret
senior tag
szia.
itt nem kell rootolni, legalábbis én nem csináltam root-ot és simán ment minden (ha jól emlékszem,de ha hülyeséget írok, úgy is kisegítenek)
először is fel kell tenni egy recovery-t
(lehet,hogy itt kell a root ? )
"INSTALLATION
Enter download mode (Volume Down + Home + Power Button)
Install cwm recovery given above via odin v3.0.9 (put it in AP place WITHOUT auto reset option enabled)
when finished remove the cable and pull out battery"aztán:
1. Reboot into recovery mode
2. Wipe data, cache and dalvik cache
3. Format /system partition
4. Flash cm11
5. Reboot into Recovery
6. Flash Gappsgapps-ból ami szimpi. nekem az utolsó van fent, ami tartalmazza a google store-t, meg a google search-öt.
ennyi.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Kicsit átolvastam a fórumot meg utána jártam, és látom h már van CM11 Ace 3-ra. Bocsánat h előbb kérdeztem mint h kutakodtam volna.
Viszont ez alapján a [link] alapján nem igazán értem hogy kéne felrakni.
Valaki leírná lépésről lépésre? CWM, Gapps, Odin stb... A legutóbbi frissítésnél csak flasheltem, rootoltam és meg is volt. Itt ez kicsit bonyolultabbnak tűnik.Látom, hogy páratoknak fent van a CM11, megköszönném ha valaki segítene, akár privátban is.
-
gyu456
tag
válasz
Gyula196906 #3418 üzenetére
1.4 GHz-en megy
A gyári rendszer, jó esetben ha elérte az 15.000 pontotkostoulhs már kiadott egy 1.7 GHz Overclock-t
Link aki akarja próbálja ki
-
gyu456
tag
Azért ez nem rossz
-
gyu456
tag
válasz
Gyula196906 #3414 üzenetére
Az Overclock nem volt stabil, de ez most meg oldódott
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne hogy a gyrosensor nem az igazi, nem jol erzekeli a vizszintes poziciot es jatekoknal ahol dontogetni kell a telefont zavaro.
Hol lehet ezt kalibralni?
A masik pedig, hogy mar reg frissitettem a gepet nagyjabol fel eve ugyanazt a ROMot hasznalom melyik a mai legjobb ROM es melyik modszerrel lehet feltenni?
Egyebkent 4.2.2es ICS van flashelve ra. Elegedett vagyok vele de mar megerett egy ujra telepitesre. -
csibabu
tag
válasz
Gyula196906 #3410 üzenetére
És mást hagytam még ki vagy ennyi kell akkor amir leírtam +gapps? És ha jól értelmeztem akkor odinnal felrakom a cwmet majd recoveryből wipe/fr és flashelem a cm11-t és a gappsot? Ha esetleg a gyári rendszert akarnám visszarakni akkor azt majd odinnal igaz? Meg sok idő ez a telepítgetés?
-
gyu456
tag
A tegnapi 1009 törölve lett de ma már kint is van az újabb CM11
-
csibabu
tag
letöltöttem a cm11et, az odint és a cwm-t :-) kell még más? gapps nem szükséges?
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3407 üzenetére
értem
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Járókeret #3404 üzenetére
mennyi a max?
egyébként csak addig amíg nem indulgat újra ill nem fagy. ezt neked kell kikisérletezni
az egyiken elmehet +20százalékkal is míg egy másik készüléken csak + 10-el
tehát ésszerű keretek között
nagyban befolyásolja az akksi időt is
tehát ha nem használsz olyan appot ami esetleg proci igényes akkor az akksi használat szempontjából érdemes lehet egy picit visszafogni. mondjuk 10 %-al -
csibabu
tag
Ti használtok bármilyen más billentyűzetet az alap android billentyűzeten kívül? swiftkey, swype, fleksy?? szerintetek melyik a legjobb? persze egyénenként változik de akkor is kiváncsi vagyok hogy kinek melyik vált be a legjobban
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok. Szeretném visszaállítani a telefont az eredeti állapotába. Hol találom meg a megfelelő kellékeket és programokat , illetve eredeti FW-t ? 2012 decemberében vásárolt t-mobile-os készülékről van szó. Olyan fw van most rajta hogy nem ismer fel semmilyen sim kártyát sem.
-
gyu456
tag
Új CM11 Overclock hozzáadásával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Path of Exile 2
- Vicces videók
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest