Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky975
senior tag
válasz
elmepocok #40 üzenetére
Szia!
Szerintem az S advance az egyik legszebb samu telefon.Az én szívem a htc felé húzna(desirem volt sokáig) de drága és rengeteg a hibás darab.A samsungot a minősége ès a jó szervízháttér miatt szeretem.
Van sok hibája de valahogy jó használni.
Szóval nem vagyok samsung fan de valahogy itt kötöttem ki sok márka után.
Ez az ace3 a hibái ellenére is jó kis telefon lett szerintem a kategóriájában. -
kona005
senior tag
Meg tudja mondani valaki hogy a t-mobilnál kapható készülékekben is a Snapdargon 400-as proci van?
-
Low Noise
senior tag
válasz
sikolymester #192 üzenetére
Engem is, ilyenről még csak nem is hallottam eddig.
-
Virgi44
csendes tag
Sziasztok,
Egy ismerősömnek sikerült leejtenie a telefont, betört az érintőpanel, a kijelző hibátlan.
Tudja-e valaki, hogy egybe van-e ragasztva az LCD és az érintőpanel, vagy elég ha csak ez utóbbit rendelem ebayről, mert simán ki tudom cserélni?!
GSM boltban, szolgáltatónál fogalmuk sincs, alkatrész nincs, túl új a kütyü.
Köszönöm előre is -
formax
tag
+ az Ace 3 (LTE) változatban nagyobb a belső memória (8GB vs. 4 GB, amiből 2,5-3 GB-ot lefoglal a rendszer), és az aksi (1800 mAh vs 1500 mAh), viszont az S3 miniben AMOLED képernyő van. Mások a processzorok és a grafikus vezérlők is.
A családban a lányomnak S3 mini, feleségemnek ACE3 van, nekik tökéletes mindkettő.
Összehasonlító táblázat -
snakehb
csendes tag
válasz
sikolymester #184 üzenetére
Nem csak az árgép létezik. Rengeteg bolt van, ami nem tölti fel magát, de van rendes honlapja és üzlet is évek óta. Én nem online akarok rendelni. Ott van pl. egy a Pólusban (méterekre az edigitől), ahol 128 bruttó a HTC One, tehát 2 perc sétával spórolsz 70e-t. OK, 1 év bolti garival van, de onnantól, hogy a kezemben van a telefon pont leszarom a garanciát. Mondom teljeskörű bizti, azt csá. Azt se érdekel, ha akkor robban fel a pláza, amikor kijöttem. Onnatól BÁRMI gondom van, a biztosító fizet. Ha a budiba ejtem, ledobom a Margit-hídról integetve, vagy kiveszik a tessvírek a kezemből a metrón, akkor is. Ez egy csöppet jobb, mint az edigis/szolgáltatós gari ("Na akkó', kiküldjük csehbe a telcsit, azt' majd talán egy hónap múúúva visszajön, úgy hogy műkszik... vagy nem... ja, és itt egy butafon addig a 10k-s előfizetéséedhed. Köszikéremakövetkezőt!"), és olcsóbb.
Asszonynak tengerentúlról hozattam független, használt iphone 5-öt. Évi 10k-ért a biztosító 150k-t fizet, bármi gebasz van, abból meg veszek újat, and so on...
De persze megnézni az árgépet meg a 3 szolgáltatói oldalt nyilván már az elégséges fogyasztói tájékozódás kategóriája. Aztán meg vagy hagyod magad lehúzni, mint a sok "bemegyekaszolgáltatóhozmajdazok adjanaktelelfont"-birka, vagy nem. Én nem. Ennyi.
-
Garry84
tag
Jaja, ezek kicsit tényleg zavaróak. Mondjuk tudja villogtatni a vakut, ha volt valami, de a telefon ugye általában a hátán fekszik, ha nem zsebben van, ez meg így nem sokat ér. Az automatikus fényerő egy érdekes dolog, több rendszerelemző progi is azt mutatja, hogy nincs szenzor, de a szoftverben benne van az automatikus vezérlés, Taskerrel elő lehet csalogatni (pl. ikon látszik), látszólag működik is. De hogy mi alapján állítja a fényerőt, azt nem tudom (kb. mindig másra állítja be, láthatóan köszönőviszonyban sincs a valós fényerővel - ergo nem érzékel, de valamit állítgat). Minden esetre érdekes...
Darts37: Tud, kikapcs és home egyszerre benyomva. Hogy ez miért nem volt jó gyári Android módszerrel, azt nem tudom. Csak azért megváltoztatni valamit, mert miért ne...
-
Darts37
csendes tag
Tud képernyőmentést?
Milyen programot ajánlatok hozzá a fájlok kezeléséhez a számítógéppel? -
pete_21
addikt
Köszi a választ, de ez nagyon gáz. Nem értem, miért kell ezeket kihagyni. Minimális tételek, és egy okostelefonnál ez elengedhetetlen.
A teszt erre kitér, csak én nem figyeltem fel rá?
Így viszont, hogy nincs benne notification led, így az S3 minihez képest hardverben kb. csak az LTE a különbség? -
Low Noise
senior tag
50 et talán megérne de ahogy nézem árukeresőn ez inkább a hetvenhez közelít, annyit biztos nem ér.
-
sikolymester
csendes tag
Remek példa a HTC One. argep.hu szerint 6 boltban kapható.
A Galaxy S4 mini több tucatban kapható, amikből az edigital az olcsóbb mezőnyben van benne, ezért bátorkodtam a példámban említeni.
Meglepő módon az edigitalnal a Galaxy Ace 3 is élmezőnyben van ár tekintetében. Ne aggódj, hülye azért nem vagyok.A legolcsóbb helyen , a GSM Home-nál van az S4 mini 81850 Ft-ért az argep keresőben. De NEM, mert most nézem, hogy az nettó ár volt. Na se baj, úgysem volt komoly cég, mert csak idén februárban nyílt.
A következő a sorban a http://mobilebazis.hu/ Ennek nincsen kint a honlapján a cég neve. De a domain 1 hónapja lett regelve, szal tuti meglesz még a cég 3 hónap múlva, amikor jótállásozni kellene a telómat...
Nem is folytatom...
Dzsunkából nem kell mobil, köszönöm!
-
Shatter98
tag
kiváló vétel, csak multimédiában egy kicsit gyenge
-
snakehb
csendes tag
Jajj, benéztem. Csak akarják. De már ez is jelzi a szolgáltatók fantasztikus ügyfélközpontúságát.
Erről az jut eszembe, hogy a T-Home fórumon anno a digitális szolgáltatással kapcsolatban írtak jópáran, hogy mivel DVB-C modulos TVjük van, nem nagyon igényelnék a batár STB-t a polcra, mert 1. foglalja a helyet, 2. foglal 1 HDMI portot, 3. fogal 1 konnektort, 4. ronda. Nem lehetne -e conax-szal megoldani. Mire valami kedves manager vagy igazgató leszólt nagy kegyesen a plebsnek (akiktől ugye a fizetését kapja), hogy ez nem reális és jellemző fogyasztói igény.
Anyád. Azt.
-
snakehb
csendes tag
válasz
sikolymester #177 üzenetére
Miért nem mérvadó? Az edigtalnak nagyon elszállt árai vannak. A HTC One pl. még mindig 190e, holott ez volt a fél évvel ezelőtti ára is. "Dzsunkában" már 130-ért elvihető. 2 évre 10-15e-ért rakok rá teljeskörű biztosítást, ami picit jobb, mint a bolti garancia, és még mindig beljebb vagyok árban.
Ediginél meg vegyen az, aki a népmesei tanács ellenére sem járt utána, aztán megy, mint a gőzhenger feláras telót venni... -
Darts37
csendes tag
Az aksival megvagytok elégedve,hogy bírja?
-
sikolymester
csendes tag
Már nem azért, de mi az a hülyeség, hogy a Galaxy S4 mini 15 ronggyal drágább?
Majdnem kéteszer annyiba kerül az edigitalnál. A dzsunka GSM -ek nem mérvadóak.
Samsung S7275 Galaxy Ace 3: 64.900 HUF
Samsung I9195 Galaxy S 4 Mini: 119.900 HUFAmúgy, ami meg az alacsony felbontást illeti, legalább sokáig jó az aksija egy ilyennek. Ezt mindenki tartsa szem előtt. Nagyobb felbontást kihajtani két ok miatt fogyaszt többet: Ha LCD, akkor erősebb háttérvilágítás kell azonos fényerőhöz, illetve a grafikus egység mindenképpen többet dolgozik.
-
Darts37
csendes tag
Tulajoktól kérdezném,hogy vagytok megelégedve a TFT kijelzővel?
-
pete_21
addikt
Azt meg tudjátok mondani, hogy biztosan van-e a telefonban fényerőszenzor, illetve notification led?
(Valahol olvastam, hogy nincs benne fényerőszenzor, és számomra elég hihetetlen...A notification ledre a biztonság kedvéért kérdezek rá, ugyanis az S3 Miniben pl. nincs.)
-
TommyY2
tag
Az ember ilyenkor döbben rá, hogy az egyes szolgáltatók pofátlanul magas áron adják, ráadásul 2 év hűséggel.
Egyébként jó hírem van. A tegnapi skype frissítés végre működik rajt.
Amit még hiányolok róla a korábbiakban írt hiányosságokon felül, hogy nincs rajt emelkedő csengőhang beállítási lehetőség.
TommyY
-
TommyY2
tag
válasz
takacsbotond #165 üzenetére
Én épp most néztem a Médiamárkt honlapján, Samsungra szűrni sajnos nem lehet, ezért kénytelen voltam végiglapozni a közel 20 oldalt, de nem találtam.
Annyiért mindenképpen megéri, főleg, hogy szolgáltató független. Én most vettem a T-mobil-nál ugyan ennyiért 2 év hűséggel.
TommyY
-
hotibi
aktív tag
válasz
takacsbotond #165 üzenetére
melyikben, mert most voltam ott és 69900
-
takacsbotond
őstag
Egyébként ez a készüké Media Markban 62ezer ft, és annyiért szerintem megéri, mondjuk nem egy kategória az SII.-el...
-
snakehb
csendes tag
válasz
donhellner #152 üzenetére
Köszi.
Hát elég elkeserítő. Én alkalmazkodjak, mert basznak hálózatot fejleszteni. Hadd használjam már úgy a telómat, ahogy akarom! Itt az a baj, hogy nincs is egyáltalán olyan opció, amilyet én szerenék, holott ugyanezek a szolgáltatók más európai országokban átszámolva 10k-ért korlátlan 4G adatforgalmat is adnak. Csak a tethering tiltott.
Itt meg erőltetik ezt a múlt századi telefon/sms kombót. Nooormáááális?
-
Darts37
csendes tag
válasz
donhellner #143 üzenetére
Na az jó!
Ma megnéztem a boltban szürke színben is...szerintem szép.
De amit észrevettem...már 2 boltban is rám akarták erőltetni az Expresszt...mert szebb a kijelző+nagyobb+csak most ingyen elvihetem...igaz vagy olcsóbb díjcsomaggal 2 évre fizessek 60 ezret,vagy magasabb díjcsomaggal 2 évre (+2500 ft) ingyen...így a végösszeg ugyanaz lesz! -
Red_Bull
aktív tag
Nincs semmi komolyabb hibája, ha jó áron lesz szolgáltatóknál, ez 1 értelmes, jól használható tömegtelefon lehet
Mint anno a Samsung S5230, rengeteg embernek olyan volt/van, az is egy mindennapokban jól használható telefon volt komolyabb hiba nélkül.. Mondjuk 1-2 év alatt lehalt benne a kijelző
-
student
őstag
ace frissitéssel mennyire foglalkoznak samuék?
esélytelen egy 4.4-re várni?
-
Lomha 8V
addikt
Nem rossz ez, de az asszonyt nem erre fogom rábeszélni, mikor cseréli az ACE 2-t.
-
Bogessz20
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Tesómnak (lány, 18 éves) szeretnénk első okostelefont venni. A két készülék ami szóba jöhet az az Ace3 és az LG Optimus F6 (amit a flottánktól kaptunk listát, ezek tartoznak az értelmesebbek közé
, amit pár ezer forintért ki lehet hozni). Semmi extrára nem használná (facebook, viber, twitter, 1-2 játék, talán a gps + zenehallgatás). A fényképezés nem olyan fontos neki, mert van egy csúcsszuper gépe, és szerintem ezek után is azzal kattintgatna.. Szerintetek melyik lenne jobb?
-
snakehb
csendes tag
Ezen az áron használtan, független nagyobb felbontású, jobb kamerás, persztízsebb cucc is van. Szolgáltatónál meg nem érdemes venni, mert hűség nélkül drágább, mint boltban függetlenül, vagy 2 évre lekötöd magad egy máshol nem használható készülékkel és a tarifákkal, ráadásul ez a teló nemhogy 2 év, de fél év múlva sem lesz sehol a teljesítményével. És 2 év alatt, több, mint a dupláját fizettetik ki az egyszeri ügyféllel. egy 50-60e-s telóért 120-130-at, bakker, és még van olyan marha, akinek ez üzlet? Facepalm.
Én ezt a kategóriát erős kompromisszumnak érzem. Én is belépőszinten kezdem az okostelefóniát, de egy hónap múlva baszdostam a földhöz, mert lassú, szar a kijelző, gyenge a wifi, kevés a memória, stb. Úgyhogy most 1 év spórolás után irány a csúcskategória, függetlenül. Lejjebb sajnos csak az van, hogy ahogy az ember egyre jobban használja ki az okostelefont, mint olyat, úgy marad le a készülék az igények mögött, és nem kellemes felhasználói élményt ad, hanem idegeskedést. Ez alsószinten korábban, középkategóriában később, de szerintem mindenképp eljön. Akinek meg csak a telefonálás, sms-ezés a lényeg, az nem fog 50-70 ropit kiadni egy ilyenért, annak jó a Nokia 100 is.
Amúgy mi ez az új dili a hazai szolgáltatóknál, hogy havi 10 ropiért korlátlan beszélgetés + SMS, azt adatforgalom meg lófasz se'?
Nem fordítva kéne? Én a telefonon beszélek kifelé max napi 15 percet átlagban, SMS-t nem küldök, max. havi 5-öt, abból is egy autópályadíj + 1 parkolás + 1 lottó
A FaceMessenger, Skype, Viber, Hangouts, stb. korában ezt nyomatni irgalmatlan szánalom a szolgáltatók részéről. Nem a piaci igényeket elégítik ki, és még le is húznak, mint a szart.
-
GEPESZ66
veterán
-
TommyY2
tag
válasz
tzsolesz #142 üzenetére
Szia!
Én pár napja vettem, de a kamera minőségét még a mai napig nem néztem meg. Tulajdonképpen nem ezzel fényképezek, csak kivételes esetekben néha-néha (annyira meg csak nem rossz?).
Így utólag visszagondolva a vásárlás pillanatára, amikor az eladó megkérdezte, hogy a kamera mennyire fontos, én arra gondoltam, hogy akarok-e esetleg megnézni más telefont, melyben nagyobb felbontású kamera van.
Elképzelhető, hogy azért kérdezte meg, mivel tudta, hogy ebben rossz minőségű van, és ha komoly célokra használnám, akkor nem ajánlotta volna?
TommyY
-
haris
őstag
válasz
donhellner #108 üzenetére
Akkor bocsánat a durva hangvételért.
Egyébként ahogy nézem, a szolgáltatós készülékek mind Snapdragon belsősek, így a bukta a magukat lekötni nem kívánó, vagy 2 SIM kezelést igénylő független készülékekkel lesz.
Az LTE verzió szerintem nem rossz, igaz a kamerája olyan amilyen, de ez szerintem nem sarkalatos pont. -
tzsolesz
nagyúr
Szerintem az Ace2 jobban sikerült akkoriban. Mit csináltak ennek a kamerájával?
-
TommyY2
tag
Szia!
Neked milyen telefonod van, Galaxy Ace 3 Lte? Ha igen hogyan van rajt USB Storage mód, amikor az enyémen nincs?
Egyébként nekem is megfelelne, ha csak az Externál SD-kártyát látnám, az is jobb lenne a semminél.
Hogy lehetne utólag rávarázsolni (láttam már róla videót, de ahhoz root-olni kellett a telefont és terminál emulátorral kellett buherálni valamelyik config file-t)
TommyY
-
Darts37
csendes tag
Tegnap Én is megnéztem egy boltban nekem tetszett.
A kereskedő ajánlotta még az Expresst 4,5”-os Super AMOLED Plus kijelzővel igaz 36 ezerrel drágábban!
A GPS normálisan működik benne? -
devast
addikt
Nekem is van usb storage mód, de a 4.x-től kezdve az alapértelmezett usb mód az androidban az mtp. Ha egybe van a belső memória (aminek kismillió haszna van, és megint ez a hivatalos módi 4.x óta), akkor technikailag nem lehet a belső tárolót sima usb-s eszközként használni, max az sd kártyát (az enyém is csak az sd kártyát adja úgy). Tehát ezt annál jobb, minél előbb elfelejtitek, mert ki fog kopni. Semmi köze ennek a drm-hez.
-
RaveForce
veterán
válasz
SkyLine3000 #130 üzenetére
remélem pár napon belül kezeim közé kaparinthatom a gépet és letesztelhetem a fényképezőjét, mert már sokszor sokaknak mást mutatott a valóság mint az itteni képek minősége
-
Ihsahn
tag
Csak engem emlékeztet a formavilága, különösen a fizikai gomb a wave y-ra?
-
Szakiii
addikt
válasz
Somesz1988 #133 üzenetére
Ha amoled lenne most az lenne a baj
-
Somesz1988
csendes tag
Nem rossz.,tényleg néptelefon lehet belőle..Bár azt én se értem miért nem lehetett az összes variánsba Snapdragont tenni.
[link]
És a super amoled kijelző se lett volna rossz -
formax
tag
válasz
fioninquo #131 üzenetére
Persze, távolabbról nézem, de nem négyszeres távolságból. A laptopot kb. 40-50 cm-ről nézem, a telefont kb. 30-40 cm-ről. Na jó a laptop jobb lenne nagyobb felbontással, de ha az Ace3 pixelsűrűsége lenne rajta, akkor 6120x3825 képpontosnak kéne lennie, ami abszurd.
De, hogy a telefonról is beszéljek: Másnál is vacakol 30% töltöttség alatt a wifi? A mobilinternet ilyenkor is villámgyors, de a wifi 0,01 Mbit/s sebességre esik le, gyakorlatilag használhatatlan.
A Nokia E52-n volt hasonló problémám, amíg be volt kapcsolva az energia takarékos wifi, kikapcsolás után megszűnt a probléma. Lehet, hogy 30% alatt bekapcsol valami hasonló? Hogy lehet kikapcsolni? -
SkyLine3000
addikt
Egyszerűen amik a tesztben vannak képek, sokkal rosszabbak, mint a sajátommal készítettek. Ennyi. Homyályosak, összemosottak a részletek, színek alig vannak rajta, sok a képzaj, alacsony a dinamikatartomány, stb. Lehet, napsütésben jobb képeket csinál. Ha kinagyítod a képeket és nem látod a hibákat, akkor nem tudok mit mondani. Akkor gondolom a te telód sem csinálhat hű de jó képeket.
Én látom ezek és a sajátom közti különbséget. Csak azért nem adtam el eddig a W-met, mert qrva jó képeket csinál. Asszony is soxor megjegyezte, milyen szépek. Már végigfényképeztem vele 2 nyaralást, meg sok minden mást (főleg a gyereket) és nyugodtan oda merem tenni a kompakt Samuval készített képeim mellé.
Ha vmit javítanának az ACE kameráján, vennék is egy ilyet, mert ez most tényleg tetszik, úgy állesz cuzámme, kivéve kamera. Addíg számomra felejtős. Pedig a cikk elején hogy drukkoltam, h szép képeket csináljon.
Sajna a középkategóriában ritka az olyan teló, aminek frankó a kamerája. -
formax
tag
válasz
fioninquo #128 üzenetére
Ezeket a sorokat is egy 17"-os* 1440x900 képpontos laptopon írom (na, hány ppi a pixelsűrűsége?), és mégsem folyik ki a szemem. Neked tényleg, reális okokból fontos, hogy ilyen extrém felbontása legyen a telefonnak, 4"-on?
Én úgy tudom, a nagyobb felbontás ráadásul erősebb hardvert is igényel, és jobban fogyasztja az akkut is.
Ez egy középkategóriás telefon (a kezdőára persze még magas), nem a mindenből-a-legjobb-legnagyobb-az-se-baj-ha-drága felhasználóknak készült. Nem kell agyondicsérni, de miért kell a high-tech, de nem létszükséglet hiányát rettenetes ódivatúságként feltüntetni?*17/4=4,25
-
fioninquo
tag
Köszi a válaszokat! A szívem is inkább az L felé húz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként kíváncsi leszek erre az Ace 3-ra. Tulajdonképpen egész korrekt áron (hűséggel együtt) egy nem rossz mobilt kap a vásárló opcionálisan LTE-vel. Egyet nem értek: mért kell ezt a WVGA-t erőltetni? Én már elvárnám, hogy középkategóriában minimum qHD legyen, ha már hamarosan a 4K jön (ami ugyan olyan felesleges, mint a FullHD, persze csak szerintem). -
TommyY2
tag
válasz
SkyLine3000 #125 üzenetére
Hát bizony nekem a T-mobilnál 1.5x többe került.
Egyébként miért rossz a kamerája? Legyél szíves, írd le, nagyon érdekelne.
TommyY
-
SkyLine3000
addikt
Telenornál 2 év rablánccal 40 ruppó, kártyásan 57e. Ezek netes árak. Bótban 2ezerrel több.
Annyira nem vészes. 2012. áprilisban 57ért vettem a Galaxy W-t, ami akkor jó árnak számított. Most jóval kevesebbért, sokkal jobb telót tudnék rajta venni.
Egyedül a kamera tart vissza. Az elég sájze. Nekem viszont az fontos. Ha legalább olyan képeket csinálna, mint a W-m, befizetnék egyre, mert mindent összevetve egész jól sikerült. -
TommyY2
tag
-
lexter00
őstag
válasz
FaceThePro #118 üzenetére
Akkor még nem használtál Lenovo P770/780-at.Kb mindenki elájult az akksijától olyan sokáig bírja(4-5 nap).Egyik ismerősöm P780-ról Samsung Galaxy Note 2 re váltott de visszaállt a Lenovóra mert egyszerüen agyonverte üzemidőben a nagy Samsungot.
+ az én Jiayum ami ugye itthon tök noname 2napot simán kibír közepesen erős (telefonálás,sms,folyamatos mobilnet/wifi,játék)használattal.Az itthon agyondícsért szuper márkák nem tudnak jobbat nyújtani akksiban. -
mark77
tag
Kipróbaltam a mini2 mön. Bedugom a kábelt, bökök, és a win7 új adattároló eszközként mutatja,lehet rá másolni.
http://www.youtube.com/watch?v=84O8KlPxEyU
Volt és van rá példa,hogy a szolgáltató korlátozza a készülék bizonyos funkcióit üzletpolitikai, vagy szerzői jogi nyomásra. Ha nagyon szőrözni akarnék tulajdonképpen csak a készülék által létrehozott dokumetumokat, illetve névjegyeket, naptárbejegyzéseket stb lehetne szabadon mozgatni a PC és a telefon között. Minden egyéb csak valamilyen DRM eljárás szerint mehet a készülékre.Mert a tartalomért is fizetni kell ahogy az áramért gázért, kenyérért.
A fentiek alkalmazása viszont totális üzleti öngyilkosság lenne mid a szolgáltatók és a készülékgyártók számára.Elsétáltam a t be megnéztem a készüléket, nagyon szimpatikus, és még a kijelzője is elfogadható. Az SP(Sony) kb ugyanannyiba kerül, jobb a kijelzője. A választás tulajdonképpen ízlés dolga(a Sony telefonoknak nyitott a bootloaderje, és lehet rootolni ha készülék hardverjében nem okoz kárt.).
-
TommyY2
tag
Ha kitennék widget-et, akkor állandóan látszana a képernyőn, ha esemény történne, vagy be kellene hozzá kapcsolni a telefont? Mert, ha már bekapcsolom, akkor már widget nélkül is kijelzi.
Egyébként elég lenne egy app, amelyik bekapcsolja valamelyik gomb világítását.
Bocs, ha hülyeséget írtam, én nem érték hozzá annyira.
Azt nem tudom, hogy miért nem látja mass storage-ként, nagyon sok más telefonnál ez működik.
TommyY
-
Citromfa_
csendes tag
Lehet csak én vagyok így vele, de én annyira tudom utálni a Samsungot, amiért nem képes változtatni a külsőn. Kis túlzással simán azt lehetne mondani, hogy 1 év alatt semmit sem fejlesztettek a formaterven.. ..és nekem ez a külső már anno sem jött be..
-
devast
addikt
Tehát nincs benne fényérzékelő, és nincs értesítési led sem. Gondoltam valahol kilóg a lóláb, mert olyan, hogy a samsung tökéletes középkategóriás készüléket gyárt még a mesében sem létezik
Mindenképp ki kell hagyni pár filléres cuccot.
Az automatikus repülő üzemmódhoz 4.2-nél tényleg kell root, és az mtp mód is teljesen normális, szokj hozzá -
moleculez
veterán
Ennek kellett volna az SIII mininek lennie. Korrekt amugy, kamera olyan amilyen.
-
donhellner
tag
Teljes mértékben egyértettem veled, szerencsére a szövegértelmezéssel nincsen problémám. Én a képpel csak azt akartam mutatni, hogy arra legalább ráírták, hogy micsoda. De abban abszolút igazad van, hogy azt egy "átlagos felhasználó" nem tudja, hogy az adott 3 készülkben milyen processzor lehet.
-
TommyY2
tag
Amit írtál, annak úgy is kellene működni, de itt sajnos nincs gomb. Hasonlóan működnek pl. az olcsóbb kategórás Fuji fényképezőgépek is.
Elég szomorú, hogy a mai világban ilyen még létezik.Egyébként itt USB hiba keresés opció sincs, és a Kies sem oldja meg a problémát.
TommyY
-
mark77
tag
Az USB háttértár üzemmód hiánya szemet szúró.
Ugyebár úgy működik a dolog, hogy rádugod a gépre a telefont, a fenti állapotsorban megjelenik, az usb csatlakoztatva felrat.Lehúzod az állapotsort és ráböksz megjelenik egy gomm: Belső tárhely bekapcsolása. Bökés, és a windows már kezeli is pendrive ként a készüléket.
Esetleg egy kies telepítés felteszi a szükséges illesztőprogramot a készülék kezeléséhez.
Azt nem hinném,hogy szerzői jogokra hivatkozva letiltják a fájlmásolást a számítógép és a telefon között a szolgáltatós készülékeken...A többi ügyben célszerű lenne a Samsungot/T-t cseszegetni.
-
sebestyen93
tag
Wow. Nem rossz masina. Jobb azért, mint az Ace 2. Kár, hogy a kamera nem a legütősebb, de azért jobb az elődnél. Majd ha lemegy az ára 50e környékére talán még meg is veszem.
-
haris
őstag
Köszönöm, pont ezt feltételeztem. Ez kedves a Samsungtól.
Páran benyalják az tuti. Gondolom a sima 3g-s olcsóbb lesz picit, na nem annyival, amennyivel szarabb, csak hogy a mezei felhasználó azt vegye, ha kicsit spórolni akar (vagy spórolni próbál)#15 donhellner
Tanuld meg értelmezni is az olvasottakat nem a duos -ről beszéltem:
"Tesztünk tárgya az egykártyás, LTE-vel szerelt változat, de léteznek olyan változatok is, melyek a 4. generációs mobilhálózatokat nem ismerik, hanem HSPA-n keresztül képesek a leggyorsabban kommunikálni; ebből egy- és két SIM-foglalattal szerelt változat is elérhető"Amik mint látod messze nem olyan jó vétel, mint a Snapdrogon belsős LTE verzió.
És ami egy kártyás, ott is rá lesz írva, hogy 3G vagy a másikra hogy LTE? Nem hinném... -
blade zte
őstag
Az xperia SP nagyjából ennyibe kerül, annak pedig hajszálnyit egyedibb a kinézete, és a GPU-ja is jobb.
-
Mpi
csendes tag
Telenornál 60 kártyásan. Nem hiszem amúgy, hogy 4 colon ez a felbontás kevés lenne, engem 4,3-on se zavar. Egy évig használtam 4 colos IPS kijelzőt, 233 ppi akkora sűrűség, hogy alig vettem észre a pixeleleket, erölködni kellett, hogy meglássam. 400 körüli ppi fölösleges, csak erőfitogtatás; a cégnek, hogy meg tudta csinálni, nekünk meg, hogy ki tudtuk fizetni.
-
formax
tag
válasz
fioninquo #97 üzenetére
Szerintem tökmindegy, vedd meg, amelyik jobban tetszik. A vezérlőgombokat pillanatok alatt megszokod, nem ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest