2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Samsung Galaxy Ace 3 - olcsó S-ág

A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.

Hirdetés

Előszó

Izgalmas dolog elgondolkodni azon, hogy ha mi birtokolnánk a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalatát, akkor hogyan is terelgetnénk a telekommunikációs részleget. A két legismertebb vállalat ugyanis két eltérő utat jár, mégis úgy tűnik, hogy mindketten sikeresek. Az Apple receptje valószínűleg mindenki számára ismert, adott egy abszolút A-kategóriás brand, amit az egész világ ismer, termékeket pedig meghatározott ütemben, viszonylag lassan dobnak piacra, ám azok szinte kivétel nélkül a felső kategóriában versenyeznek.

Samsung Galaxy Ace 3
[+]

Ezzel szemben a Samsung gyakorlatilag minden árkategóriában jelen van, gyakorlatilag 20 ezer forinttól olyan 5 ezres lépésekben kínálnak okostelefonokat, azaz szinte mindenki tud a pénztárcájának megfelelő modellt választani. Mindezt úgy teszik, hogy a felsőkategóriában is nagyon erősen vannak jelen, és bár a brand általános képe talán nem annyira erős, mint a konkurens amerikai vállalat esetében, alapvetően nagyon is jó megítélésű. Így lehetséges az, hogy amikor a vállalat hazánkban is piacra dobja a Galaxy Ace 3 nevű készüléket, akkor én különösebb aggodalom nélkül le merem azt írni, hogy valószínűleg ez lesz a karácsonyi szezon egyik sikerterméke, a következő néptelefon. Hogy miért? Azért, mert pontosan úgy néz ki és úgy csillog, mint a vállalat komolyabb okostelefonjai, hardveres és szoftveres téren sem lehet komolyan belekötni, és bár több funkciót is átvett a Galaxy S3-tól, ára a szolgáltatói kínálatnak köszönhetően viszonylag mérsékelt.

Samsung Galaxy Ace 3
[+]

Persze eszemben sem volt már a rögtön a bevezetőben összefoglalni, hogy mit nyújt az újdonság, de mivel korábban már bemutattuk az Ace 3 DuoS névre hallgató, kétkártyás változatát, muszáj tisztázni pár dolgot. Az a gép ugyanis szeptember elején érkezett hozzánk, amikor a Samsung Magyarországon még nem kezdte meg a hivatalos forgalmazást, épp ezért az EU-s forrásból hozzánk kerül készülék ára akkor még igen húzós volt, Legendd kolléga ezért sem szívlelte annyira. De most már más a helyzet, hivatalos forrásból kaptuk a tesztkészüléket, melynek nem különösebben méretes dobozában hálózati töltőfejet, adatkábelt és sztereó headsetet találtunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.