- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathaus=)
senior tag
Arra nem tudtok megoldast, hogy amikor a fejlesztoi beallitasokba beallitom h maximum 3 hatterfolyamatom legyen, akkor ujrainditasnal ne kelljen mindig beallitani ujra, hanem megjegyezze?
-
törölt tag
válasz
MNorbert92 #2194 üzenetére
Alkalmazáskezelőben ezeknek az alkalmazásoknak nagy része tiltható egyenként.
A wifi probléma hol jelentkezik, hol nem. Gyári beállítás olykor segíthet. Ha a bluetooth is be van kapcsolva tapasztalaim szerint gyakrabban jelentkezik a hiba.
Ha nem csatlakozik a wifihez magától, akkor lépj be a wifi beálíltásokba (wifi ikon nyomva tart, így gyorsabb) azután kapcsolódik, és a wifi direct menüben nyomj egy leállít gombot és kilépés.Így a letöltés sem fog belassulni és nem kell újraindítani a telefont. -
mec71
tag
Sziasztok. Szeretnék megkérdezni vkit hogy egy optimális használathoz mit töröljek,mit hogyan állítsak be hogy minél jobban bírja az akksi. Hogyan látható az sd kártya tartalma Windows 7 alatt? Vagy fel kell tenni a kiest? Nekem az kínai. Köszi Attila
-
MNorbert92
csendes tag
3 napos telefonomon wifi probléma lépett fel. szomszéd szobában van a router és első nap simán csatlakozott, mostmár nem csatlakozik magától, állandóan azt írja ki hogy hitelesítés, ip cím lekérése és ennyi. tegnap ismerősnél is kipróbáltam és ugyanúgy nem csatlakozott automatikusan és egy 150 megás mp3 fájlt 30 percig töltött. kikapcsoltam feltöltöttem, voilá magától csatlakozott wifire és ugyan atz a fájlt 2 perc alatt letöltött.
gyári visszaállítás segíthet? másik hogy kedden vettem a telefont és a 3 napos munkanapos garancia a szünetek miatt hétfőig érvényes. érdemes lenne kicserélnem?ja és a másik hogy a google meg androidos cuccokat nemlehet valahogy kilőni hogy el se induljanak? pl s voice, vmien szoftverfrissítés, google play dolgok
-
miki15
csendes tag
Sziasztok!
Ti tudtok az ace 3-tokkal videó felvétel közbe fókuszálni?Mert én mióta megvettem az ace3at nem tudok. De ismerősöm is most vett 1 hónapja ugyan ilyen telefont és az ő telefonjába ha videó felvétel közbe megérintem a kijelzőt akkor fókuszál. ugyan úgy van beállítva minden ugyan az a android van rajta, csak a kernel verzió nem ugyan az, de az enyém mégse tudja.
Szerintetek az enyémen miért nem lehet? szervizbe vagy itthon megtudom csinálni hogy működjön? -
TommyY2
tag
-
Acef
addikt
válasz
donhellner #2183 üzenetére
Telrol vagyok, nekem ezt hozza [link]
-
TommyY2
tag
Szia!
Ez szuper jó!
Már rég óta kerestem rá a megoldást, a fórumba is írtam korábban, senki nem tudta rá a választ (abban a hitben voltunk, hogy életünk végéig így kell szenvedni).
Végre ismét normálisan tudom használni a telefont (ha már így elszúrták, mivel az Advance tudta a Mass Storage funkciót, ha jól tudom).
U.I.: Hasonlóan jártam régen egy "bóvli" fényképezőgéppel, ki fogom próbálni, talán annál is megoldja a problémát.
Köszönet még egyszer.
TommyY
-
donhellner
tag
válasz
MNorbert92 #2173 üzenetére
Total Commander beállítások/általános beállítások/képernyő fül/szülő mappa megjelenítése a gyökér könyvtárban is --- ezt kikell pipálni. Ezután már "látszódni fog úgy" a telefon, mint a Windows intézőben.
-
Acef
addikt
válasz
Total commander MTP plugin kell hozzá
Ezt próbáld, nekem ezzel megy:
"amennyiben problémáitok akadnak a másolással és a csatlakoztatással, akkor látogassatok el az alábbi oldalra: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=266&t=490
amennyiben a fenti oldalon leírtakkal végeztetek, akkor:
-pc: Total Commander beindítva
-alaplapi USB-be csatlakoztatod a kábelt, csatlakoztatod a telefont
(sem a PC-n sem a telefonon nem nyomkodsz semmit!)
-statusbar-t lehúzod, kopp a csatlakoztatott lejátszó..., majd MTP FTP módok váltogatása, amíg a PC felugró ablakokkal nem jelzi, hogy csatlakoztatott eszközt észlel (kb. 0,5-1perc), enter és mehet az MTP-ben másolás"Esetleg ezt:
Innen [link]
ezt a részt keresd -
törölt tag
válasz
Sajátgép látja.
-
törölt tag
válasz
Úgy tudom hogy nemlehet.
-
Acef
addikt
Majd megkereslek, ha a nagyfaluban járok.Figyeld a fogyasztást, és ismételd a "finomhangolást", ha romlanak az arányok. A google mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb infót gyűjtse, ez pedig jelentősen terheli a telt. A használat során szépen vissza fognak kapcsolni a google "extrák".
+amikor alszol, akkor mindig tedd töltőre a telt, és 3-4 naponta nyomj egy restartot.
(van még több tipp is, de sztem így már o.k. lesz a tel.) -
törölt tag
Wifi problémával találkozott valaki? Olyan lassú pl30 mb-os játék kb 10 perc alatt jött le a playról!! És többször fordult elő hogy hiába kapcsoltam be a wifit,csak többszöri kapcsolással csatlakozott! Valami javitás van rá?
-
törölt tag
válasz
MNorbert92 #2165 üzenetére
Beállitások-További hálózatok-Mobilhálózatok-Hálózati mód
-
theo_76
aktív tag
Várható CM11 erre a telefonra? Érdekes, hogy mennyire kerülik ennek a típusnak a fejlesztését...
-
donhellner
tag
A szem az az intelligens kijelző jelenti. Amíg nézed a képernyőt, addig az nem kapcsol ki. Ha az állapotsoron látod akkor be van kapcsolva. Szerintem csak akkor van értelme ha elég fényben használod a telefont, mert ha kevés a fény akkor nem igazán érzékeli az előlapi kamerán keresztül szemet és ugyan úgy lekapcsol a kijelző.
-
mec71
tag
sziasztok
érdeklődni szeretnék hogy a párom telefonján az akkumulátor menübe bemenve az üzenetek 47 %-on áll és gondolom ez meríti a telót.már újrainditottam de semmi változás.
és egy másik a felső állapotsornál kint van egy szem,ennek mi a szerepe és kell -e ezt működtetni_
köszi a választ
ati -
Garry84
tag
-
ka64
tag
Sziasztok. Email fiók beállításban kérném a segítségeteket.
Van egy céges email címem:vezeteknev.keresztnev@xxxxx.hu.
Ha weben bejelentkezek a webmail.xxxxx.hu címre, akkor egy zimbra nevű alkalmazáson keresztül tudok emilezni (loginhoz kell az email cím és egy jelszó, amit eredetileg a rendszergazda adott, de a zimbraban megváltoztattam).
A kérdésem az, hogy a telefonon az email fiókot hogyan kell beállítani hozzá?
Kísérleteztem már mindennel.
Pl. Imap fióknál:
email: email címem
Felhasználó: email címem
Jelszó: zimbraban beállított jelszavam
Imap szerver: webmail.xxxxx.hu
Biztonság típusa: nincs
Port: 143
Imap útvonal előtagja: opcionális
Ha ezekkel a beállításokkal továbbot nyomok, akkor jön az üzenet, hogy "Nem lehet kapcsolódni az e-mail szerverhez a fiókadatok ellenőrzéséhez. A szerver nem válaszol."
Mi lehet a hiba? Egyáltalán imap/pop3/MS Exchange fiókot kell választani? -
Ryder1
senior tag
válasz
MNorbert92 #2154 üzenetére
Alkalmazásokban le kell őket tiltani. Van vagy 10 ilyen, amit nyugodtan tiltani lehet.
-
MNorbert92
csendes tag
válasz
#49935616 #2149 üzenetére
köszi!
következő kérdésem hogy újraindítás után elindul egy csomó alkalmazás, pl google play zene, vagy s voice, vagy vmien szoftverfrissítő dolog ami igaz hogy kevés akksit eszik de eszik. ezeket valahogy nemlehet valahogy törölni hogy az újraindításoknál ne is induljon el? -
tecra s1
tag
Köszönöm a gyors reagálást , már nézem is . !!!!!
Vagyis csinálom !
-
Acef
addikt
válasz
tecra s1 #2140 üzenetére
Gery1987
üdv itt is!tecra s1
Nem hibás a telefonod, csak a rom, ill a beállítása.
Alább a kép. Ennek az ACE-n is hasonlóan kell kinéznie.
Blogomban, a beállítások fejezetben talász egy linket, benne néhány jpg, az ACE-n is ezeket kell megcsinálni, csak más a menü.
(a leírás, és az egyéb műveletek az Advance-hez készültek!) -
törölt tag
válasz
MNorbert92 #2146 üzenetére
Zárhang nem kapcsolható ki. De ha némára kapcsolod át a telefont (lásd statusbar), a zárhang sem hallatszik.
-
törölt tag
válasz
tecra s1 #2145 üzenetére
Facebook messenger eszi az akkut (mindig is optimalizálatlan fos volt) , ami kapcsolatban van egy SNS nevű (facebook ikonja van annak is) rendszeralkalmazással és ezért valószínű az android op.rendszer alatt látszik az akkuidőben). Nálam titlva vagyon, és sokkal jobb az akkuidő.
-
MNorbert92
csendes tag
szevasztok!
ma megvettem ezt a típusú telefonomat függetlenül és lenne egy olyan krédésem hogy mivel samsung montem volt sima sim kártyával vodafone-osan, szerintetek ingyen kicserélika sim kártyát. és még annyi kérdésem lenne hogy esetleg valahogy a kamera zárhangját ki lehet kapcsolni? -
tecra s1
tag
Üdv. Nekem már majdnem minden rendben. A frissítés óta ugyan azokat a progikat használom és sajnos azt kellett észre vennem, hogy sokkal jobban merül az aksim. Ha nincs kikapcsolva tiltva a sok felesleges cucc "10" óra alatt le merül. :-( . Így kikapcsolva 20-22 óra. Nagyon sajnálom de ha nem lesz rá valami megoldás simán megválok tőle.
-
mathaus=)
senior tag
Erdekes h nekem egyaltalan nem lassu, ket naponta ujrainditom ( ami nem mellesleg minden droidos telon ajanlott) le vannak tiltva a felesleges alkalmazasok.. multkor meg unrootoltam is mivel a root nekem semmi olyan dolgot nem hoz ami hianyozna a telobol.. sztem vagy user error vagy csak tul nagyok az elvarasaitok egy kozepkategorias keszulekkel szemben.
-
gabancs
addikt
válasz
#35202114 #2133 üzenetére
Akkor ott valami egyedi gond lesz, hiszen ezt írták a cikkben is:
"A hardver jól teljesített a szintetikus sebességmérő tesztekben, még az árban kicsit feljebb mozgó készülékeket is megszorongatja, ami persze annak is köszönhető, hogy a kijelzőfelbontása alacsonyabb. A fenti táblázatból látszik, hogy a Snapdragon 400-as processzor nagyjából egy szinten van a Huawei P6-ban található négymagos K3V2-es processzorral és a Sony Xperia C-ben található négymagos MTK-val is, míg a 200 MHz-el magasabb órajelen futó HTC One mini nem mindenhol annyival gyorsabb, ahogy azt az egyszerű számadatok indokolnák."
"A lényeg persze az, hogy a MotionWiz felhasználói felülettel felvértezett Android 4.2.2-es operációs rendszer ha nem is teljesen akadásmentesen, de nagyon gyorsan teszi a dolgát. Az 1 GB RAM is elég ahhoz, hogy a telefont normálisan lehessen használni, a grafikus gyorsító a WVGA felbontással párosítva pedig elég az új játékprogramok folyamatos futtatásához is."
-
-
csanady97
tag
Mától én is tulaja vagyok egy ilyen telónak
Elsőre egész jónak tűnik
-
gabancs
addikt
Èrdekes, nem pörög ez a topic pedig nagyon tuti telefon.
-
gabancs
addikt
-
gabancs
addikt
Nektek rajta volt a Chaton szoftver a telefonon? Mert én nem találom. Nem mintha hiányozna, csak furcsa. Telekomos a telefon.
-
Gery1987
őstag
válasz
#97543424 #2112 üzenetére
Fura mert a sajátomba is raktam mindenfélét és az sem produkált ilyet. Nekem nem Ace 3 LTE van. Gyári headset, sima fülhallgató (Sennheiser MX170), és most másik headset (Maxell MEL 1307) mert a gyári természetesen a gari után ment galyra. Egyikkel sincs bajom rendesen viszi őket. Egy sima fülestől nem kéne hülyét kapnia, hacsak nem nagy a teljesítménye és az vágja le.
-
törölt tag
Sziasztok!Lenne egy kis gondom a telefon jack csatlakozójával. Zenét akartam hallgatni rajta Akg típusú fejhallgatóval és fel sem ismerte vagy volt olyan hogy lefagyott vagy újraindult! Megmondom őszintén volt pár telefonom de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam! Volt már valakinél ilyen probléma?
-
Acef
addikt
Hi!
Lehet, hogy már rájöttél, vagy segítettek...Nálad nem a wifi merít (az a szinkronizálás miatt kapcsolgat, vagy bugos) mert annak szinte nulla a fogyasztása. Térerő gond van, és az állandó hálózatkeresés merít.
Amennyiben
-LTE-s telefonod van, akkor kapcsolj 3, vagy 2G-re (sztem ful fölösleges az LTE, telefonon böngészni még a 2G is O.K.)
-régi a SIM vagy hibás, cseréltesd újra, esetleg tisztítsd meg az érintkezőket.-ne használd az automata hálózatkeresést
-kapcsold ki a sok rejtett google szinkronizálást, megosztást, ezzel jelentősen kíméled a RAM-ot, akkut, CPU-t. -
kovicska
aktív tag
Repartos romot lehet valahonnét szerezni ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest