Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsuckware
tag
Sziasztok. A feleségemnek van egy ilyen telója, és a mobilnetet úgy el szokta hagyni, hogy csak ki-bekapcs segít rajta... mi lehet a megoldás?
-
wasp1981
csendes tag
Szerintetek mi lehet az oka, hogy az időjárás widgetem 2 napja nem hajlandó befrissülni? Már mindent próbáltam, de csak betölt, betölt, betölt....ja volt egy gyári beállítás visszaállítás, azóta nem hajlandó.
-
-
maszibmw
tag
válasz
Vermilion69 #590 üzenetére
Köszönöm !
Benézek egy médiába, itt a T-ben sajnos ezt tapasztaltam két készüléknél is. ( mammut )
-
maszibmw
tag
Sziasztok !
Ma voltam a T-ben és nyomkodtam a telefont. Azt vettem észre, ha pl az alkalmazás oldalakat lapozom gyorsan jobbra vagy balra, a telefon gyakran beakad. Ugyanez a jelenség a főoldal képernyők lapozásakor is. Újra is indítottam, ugyanez. Lementem a másik T-pontba, ott is ugyanezt tapasztaltam. Ha ilyen beakadt állapotban lapozni akarok vele, egyszer csak kiírja, hogy screenshot, és csinál egy képet.
A menüben találtam vegyesen magyar angol szavakat. Ha tényleg ilyen ez a telefon akkor nem érdekel. De itt senki sem panaszkodott erről. Mi a véleményetek ? -
TommyY2
tag
válasz
#49935616 #575 üzenetére
Erre kíváncsi leszek. A UPC DNS primary cime: 213.46.246.54 és a secondary cime: 213.46.246.53. Egyik helyre irjam a 8.8.8.8-at, a másik helyre meg a 8.8.4.4-et?
De ahogy az előzőekben írtam, csak az újabb fejlesztésű wifi chip-ek esetében volt problémám és csak a 3 antennás routerekkel.
A munkahelyem routerének is ugyan ez a DNS cime, azzal semmi gond nincs, igaz, hogy az csak 1 antennás.
TommyY
-
B********
aktív tag
Kutakodtam a neten, és találtam egy kipróbálásra érdemes dolgot a wifi problémával kapcsolatban: *#0011# kód, majd a szerviz-menüben menü gomb - wifi, és ott a "wifi power save" opció be volt kapcsolva. Ezt kikapcsoltam. Holnap a munkahelyen ki is próbálom hogy begyorsult-e vajon...
-
TommyY2
tag
Elképzelhető, mivel nekem az első lépés volt a szoftver frissítés, csak utána kezdtem feltelepíteni a programokat. Nem is tapasztaltam eddig semmi feltűnő problémát.
Remélem a legközelebbi frissítés (amennyiben lesz) nem fog okozni semmi problémát, mivel már teljesen belaktam a telefont.
TommyY
-
futureboy
tag
válasz
B******** #581 üzenetére
Szerinted? Eddig többet volt náluk, mint nálam, aztán "megjavítottuk" címszó alatt visszaadják ugyanazt a rossz telefont. A beleszarok hozzáállás miatt nem vagyok elégedett, mert ha veszik a fáradságot és beletesznek egy sim kártyát és indítanak 2-3 hívást, akkor rögtön kiderült volna, hogy nem jó! És akkor most nem kéne elölről kezdeni az egész cirkuszt. Hát ennyi!
-
B********
aktív tag
A factory reset amúgy mit takarít le a készülékről? (általam telepített programok, frissítések...)
-
formax
tag
-
futureboy
tag
Sziasztok!
Eddig nagyon elégedetlen vagyok a telcsivel, lassan kezdem megbánni a megvételét! Tegnap kaptam vissza a szervizből, szoftverfrissítésen esett át, ami 2 hétig tartott!!!! Azt mondták, most jó! Ma viszem vissza, ugyanazokkal a hibákkal... Legalább vennék a fáradságot és kipróbálnák, mielőtt visszaadják, de úgy látom ez luxus... Most megint vihetem vissza, de meddig lesz ott? Talán februárra lesz telefonom? Mármint ami jól működik? Ennyit a samsungról...
-
Gedeon31
addikt
Aki ilyen telefon vásárlását tervezi a T-mobilenál az várjon,mert december 9-10 Samsung Galaxy Ace 3 56 990 Ft helyett 45 592 FT Domino feltöltőkártyás csomagban.
-
B********
aktív tag
Az az érdekes hogy nem hibás wifi működést tapasztalok, hanem bizonyos wifi pontokon minig lassú (ahol más készülék nem), máshol meg tökéletesen gyors. Mindig ugyanúgy. Mintha nem lenne neki mindegy milyen a router...
-
TommyY2
tag
OK.
Én is így gondoltam, de ettől miért javul meg a wifi?
Végűl is mindegy. Szerencsére én nem tapasztaltam hibás wifi működést (kivétel, amit a #558-as hozzászólásban irtam).
Egyébként hetek óta országos NET probléma van (akadozik, hol van, hol nincs) a UPC részéről.
TommyY
-
szaboknak
aktív tag
Én a menüből hiába csináltam gyári visszaállitást nem oldotta meg a merülős problémát,csak ha ki vettem 10 percre az aksit és simet és recoweryből csináltam egy Wipe Data / Factory Reset-et.
-
B********
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég magamévá tettem (:p) egy Ace 3-ast. Eddig minden szép és jó, de azért van pár dolog: a wifi számomra furcsa...először munkahelyen próbáltam, és nagyon lassúnak tűnt, bár a jel is gyenge volt - nem foglalkoztam vele. Aztán havernál, nála szakított a wifi a saját telefonján, nálam ismét nagyon lassú, na, gondoltam ennek valami baja van wifi-ügyben. Aztán szüleimnél próbáltam, ők most újítottak wifi-s routert a nethez, ott viszont pokolian gyors volt a telefonom, pedig sávszélességben nincs különbség haverom és szüleim netje között. Meg gondolom a munkahelyi sem gagyi. Akkor most vajon a telefonom szarakodik, vagy valami beállítás-beli különbség van router és router között? Nyilvános wifit még nem volt alkalmam próbálni, de egyébként hamar talál hálózatot, gyorsan kapcsolódik, stabil a kapcsolat még alacsony jelerősségnél is. Valakinek hasonló tapasztalat?
Más: üzemidő tapasztalok? Esetemben lefekvés előtt feltöltöm, este 10 körül veszem le töltőről, éjjel repülő mód, nappal full net elérés, szinkronizáció kikapcsolva, kb napi 1 óra zenehallgatás, kb. ugyanennyi aktív böngészés, kicsi nyomkodás, estére 50-60% körüli az akku-szint. Nektek hogy alakul? -
Viktor89
aktív tag
Tehetnek bele akármilyen procit,32 magosat is,ha nincs rendesen optimalizálva akkor csak papíron mutat jól.
Nekem a nagyobb/szebb kijelző sokkal többet ér mint az,hogy éppen milyen chipset van a telefonban. Főleg,hogy a jobb nem minden esetben gyorsabb a valóságban. Mindenféle tesztprogramokban lehet,hogy 2x annyi pontot kap az ace 3,de hétköznapi használat során az oly mindegy.
-
futureboy
tag
Végre visszakaptam a telóm a szervizből, majd 2 hétig volt náluk. Azt mondták, hogy szoftverfrissítést csináltak rajta. (ennyi ideig?) Na mindegy, jelenleg jól működik, remélem így is marad!
-
dokee78
félisten
Lehet jó a wifi,de elég gyenge.
Itt volt egy ismerősöm és az Xperia L tartotta bőven,míg az Ace3 lekapcsolódott távolabb. -
szaboknak
aktív tag
Neked ha este feltöltöd reggel hány %-on van mert nekem 93-ra esik.
Én soknak tartom álló helyzetben csak készenlétben.
A másik dolog az,hogy az elején a töltés sem igy alakult,mert mikor a % 100-on volt még egy ideig töltött és csak aztán írta ki az értesítő sávba,hogy teljesen feltöltve,most viszont ahogy 100% azonnal felugrik az üzenet és alig használom pár percig és már 98%-on van. -
TommyY2
tag
Az én telefonommal nincs semmi probléma (eddig nem tapasztaltam különösebbet).
De mit értesz azon, hogy faktory reset? Minden visszaállt gyári alapállapotba? Nekem az első használat során kijelezte, hogy van rá újabb firmware frissítés, amit fel is tett. Gondolom, a faktory reset után erre a frissített állapotra állítja vissza magát, vagy esetleg az eredeti frissítés előtti gyári állapotra?
Egyébként van egy ötletem, hogy mi lehet a wifi-vel. Több Tablet esetében is tapasztaltam már, hogy siralmasan gyenge a wifi-je, de csak otthon nálam. Ezért amit lehetett, szinte mindent kipróbáltam és végül rájöttem, hogy bizonyos új fejlesztésű wifi chip-ek nem bírják a három antennás router-eket, ami nekem is van. Ezért kénytelen voltam beszerezni egy accesspoint-ot, amivel azóta minden wifi-s készülékem tökéletesen, gyorsan működik.
TommyY
-
Vermilion69
aktív tag
Csak azért írtam le, mert minket át akartak baszni.. az árkád t-pont 1-be nem is megyek többet.. 20 percet váratott a hapsi, mert állítása szerint egy domino sim kártya sem volt náluk, ezért le kellett szaladni a t-pont 2-be.. és ez 20 percig tartott és annyit nem tudott kibökni, hogy elnézést parasztok hogy ennyit kell várnotok.. be kellett volna írni a vásárlók könyvébe, már bánom, hogy nem tettük meg.
-
dokee78
félisten
válasz
Vermilion69 #554 üzenetére
Bizony ki kell díjmentesen,ha ott veszl kkészüléket.
-
Agatha80
csendes tag
Hi!
Nem tudjátok, hogy ha a T-nél veszek egy ilyen telefont a meglévő előfizetésemhez, akkor új Sim kártyát kapok? Nekem a régi nagy van. Kérdeztem őket, a T-s csaj szerint nem kapok újat, ami hülyeség, mert mát micro sim kártyá van benne. Csak ugye az adataimat szeretném megmenteni. -
L4ller
tag
Hali! Tegnap kaptam egy ilyen készüléket, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy szanaszét ROMolt Skate-ről váltottam, hát ég és föld.
Nem ismerem a lehetőségeket, de ezeket a beépített T-s és S-es marhaságokat ki lehet gyepálni valahogyan?
-
Gedeon31
addikt
Mikor megjelent ez a telefon azt hittem nagyobb sikere lesz pedig az ára kedvező ,de nem nagyon pörög ez a topic.
-
sikolymester
csendes tag
Valakinek van ötlete arra, hogy hogyan lehet ezeket a bárgyú fejeket lecserélni a tárcsázóban?
Persze azon kívül, hogy teljesen más tárcsázó programot használjak.
Köszi!
-
snecizero
senior tag
válasz
Vermilion69 #536 üzenetére
Köszi szépen ezt kerestem. Már rá is pattintottam a telefonomra. Igaz nekem nem Ace 3 van hanem egy Galaxy s2 super amoled plus kijelzős. Nagyon brutál szép a kép ezen a kijelzőn. Mondjuk amikor megláttam az ace 3 telefonon ezt a képet azt hittem ,hogy az ace 3 is amoledes.
-
snecizero
senior tag
Ezt a képet keresem ha esetleg valaki megtudná velem osztani azt nagyon megköszönném.
-
snecizero
senior tag
Szevasztok. Nagyon jó kis telefonotok van. Van az ace 3 ba egy nagyon jó kis csónakos háttérkép. Valaki meg tudná osztani a képet ? Figyelmeztetem nem lesz egyszerű. Próbáltam a googlén is keresni a képet meg a telefonon is ,de nem tudom megtalállni. Az nagyon király volna ha valakinek sikerülne.
Ne vegyél advancet egy nagyrakat k@ki a JB rajta. A GB mégelmegy. Ace 3 a nyerő.
-
TommyY2
tag
Valóban ez lenne a legjobb megoldás, de ahhoz root-olni kellene, ugye? Esetleg lehet egyszerűen root/unroot-olni?
Mit szólsz a MyBackup app-hoz? Ahhoz nem kell root. Elment minden beállítást, ikonok elrendezését, stb. Bár azt hiszem az appok Play hivatkozásait nem.
Mit szólsz ahhoz, hogy a kies-sel nem lehet teljes visszaállítást csinálni? Hol lehetne a Samsung-nál reklamálni?
TommyY
-
dzsebzon
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vacillálok egy ideje az S Advence és az Ace 3 között. Az előbbit 29.000.-ért míg az utóbbit 36.000.-ért tudnám megvenni. Az Advence a kijelző és a formavilág miatt impozánsabb, az Ace pedig a "belsőt" illetően. Az Advence-ről olvastam, hogy a 4.1-es android olykor akadozik rajta, de ez csak olvasat, tesztelni nem volt még szerencsém, így nem tudom ténylegesen mennyire lassú a 2.3-hoz képest egy átlagos felhasználónak. Aki már próbálta/használja valamelyiket, attól szívesen várom a tapasztalatokat, illetve véleményeket, döntésképtelen vagyok. Előre is köszi.
-
TommyY2
tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg valami jó megoldást a teljes backup funkcióra, ami visszaállítja a play áruház linkeket is?
#456-os hozzászólás-ban irtak miatt lenne rá szűkség.
Köszönettel
TommyY
-
-
kvedina
csendes tag
Múltkor írta valaki, hogy zavarja a csúszós hátlap. Tudott valamit ezzel kezdeni?
-
TiMoN
senior tag
Holnap lecserélem én is a Ace-m egy Ace 3 ra. Érdekelne, hogy a Telenornál kapható változathoz adnak-e headsetet?
-
törölt tag
válasz
mathaus=) #509 üzenetére
Tab 2-re én többször raktam fel hivatalos samsungos firmware-t odinnal (ehhez nem kell root) és a számláló szépen nőtt, amit lenullázni csak rootolt készülék esetén lehetséges külön programmal.A knox tudtommal más, újonnan bevezetett biztonsági, vírusvédelmi szoftver, nem az számolja a rom cseréket.
Szóval a root lenne igazából a teljes megoldás arra, hogy bármiféle módosítást eltűntess a szervízelés előtt és odinnal vissza a szolgáltatói verzió. No és romcserék esetén néhány szerencsétlen fórumtagnak a 3G modemmel szerelt Tab -ján tűnögetett el az IMEI szám mert nem csinált biztonsági mentést, aztán nem ment a mobilnet.Vannak buktatók, nemcsak a szervíztől és garanciavesztéstől lehet tartani. Óvatosan!
-
mathaus=)
senior tag
Van ugye ez a knox nevű hülyeség h szamolja a romcsereket.. na mar most azt is szamolja ha en a telomra odinnal felrakok egy független romot? Csak mert van par tmobilos szarsag amire semmi szükségem nincs ( sms jelző hang, bootanimacio stb + jolenne egy olyan romot hasznalni ami a Samsungtól jött ki es nem piszkalt bele senki )
-
face420
újonc
csáo!
Igénybe vennék egy kis segítséget, ha én ace 3 és s3mini között vacilálok akkor melyik a helyes lépés?
előre is tenkjú -
Hajas Mao
tag
Üdv!
A telenorban kapható telefonban qualcomm chipset van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest