- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
Helló-bekerült a night mód(én azt használom)teljes gesztus vezérlés,kompatibilis a 2019-esgood lockkal(záró képernyőre több mindent pakolhatsz,megváltoztak az ikonok(ezt szokni kell).Gyorsabban reagál mindenre.Ha vissza olvasol látod a képernyő képeket,amiket feltettem.Az én véleményem: nagyon megéri váltani,de tiszta telepités legyen.Eddig bug nincs,4 napja használom.Az akku kezelése tökéletes.Ha felteszed, a sim kártyához fog bootolni magyarul.
-
Pano
addikt
Hát.. hiába gorilla glass, szerintem nem bírná ki:D
(bár azért hozzá kell tenni, hogy ilyen felületen, ahol ő próbálja szinte minden telefon kapásból törne)Amúgy ez az első olyan teló, amihez rohadt nehezen találok olyan tokot, ami jó.
-
Pano
addikt
Sajnos nem egy akku bajnok, ez tény.
Meg kell 1-2 hét mire beáll. Az always on display sokat fogyaszt (kb 20%), azzal számolj. Az eszköz karbantartás -> akku alatt tedd mindig alvóba azokat az alkalmazásokat, amiket nem használsz rendszeresen, vagy nem kell folyton aktívnak lenniük. Azzal nyersz még némi üzemidőt. -
Pano
addikt
Értesítési sávban, a gombsoron nem kapcsoltad ki véletlenül? Van ott is gombja.
De amúgy alapértelmezetten azt hiszem reggel 7-től este 7-ig van beállítva a beállításokban.Galaxy Apps-on belül is csekkold a frissítéseket, mert van az AOD-hez szoftver frissítés, de az onnan települ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest