- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula196906
senior tag
-
Apucy01
őstag
válasz
#86973952 #947 üzenetére
Értem!
Most épp nagy headset keresésben vagyok nekem nagyon fontos opció lenne az hogy a headseten gombnyomásra vissza tudjam hívni a listából az utóljára hívott számot.
Érdekes mert az omnia 900 a galaxy ace 1 és a 2015 j5 is tudta igaz az ace nem gyári headdal hanem az s5 é vel ez pedig nem tudja....
valakinek valami ötlet?
azért fontos nekem mert két támbottal járok így mind két kezem folyton foglalt és nem tudom nyomkodni a telót, ami tokban a nyakamban lóg és a headset folyton be van dugva.
-
pocokfej
csendes tag
válasz
#86973952 #937 üzenetére
Teszteltem a problémás mobilnet !
Olyan helyeken autoztam ahol nem mindig volt 4g söt 3g lefedetség.
Gyönyörüen váltogatott az éppen gondolom elérhetö legerösebb hálozatok között.Ez eddig nem müködött automata 4g 3g 2g beállitásnál!!
A tesztet folyamatos böngészésel figyeltem .
Nos ugy néz ki a 4 g én hálozati probléma megoldodott.
-
Apucy01
őstag
válasz
#86973952 #920 üzenetére
nem is fontos a pite addig amíg nem lesz jó.
maga a teló sokkal jobb mint gondoltam még nincs belakva szeretnék pár dolgot beálitani rajta . azt viszont nem értem hogy google fiokomba miért nem tudok rajta kersztül bejelentkezni és igy a play sem megy....
Szerk:
Sajna nem volt kék csak fekete és arany feketéből is ez az 1 gyorsan fogyott az euronicsban
-
törölt tag
-
Hatvan9
senior tag
válasz
#86973952 #875 üzenetére
Ez a teszt valamit ér?
-
-
Stifflerpapa
csendes tag
válasz
#86973952 #843 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Most átállítottam, hogy maximum csak a 3G-t érje el...így jelenleg működőképes, de bízom benne, hogy mihamarabb javítják a problémát.
Egyébként hogyan kell egy korábbi verziót - jelen esetben az Oreo-t - visszatenni?
Hozzáteszem sokkal jobban tetszett a kezelőfelülete, mint a mostani 9.0-nak. -
Stifflerpapa
csendes tag
válasz
#86973952 #829 üzenetére
Szia!
1 hete frissítettem a szoftvert 9.0-ra, azóta nagyon bosszantó, hogy nem működik rendesen a mobil internet. Előtte rengeteget használtam (korlátlan előfizetéssel) pl.: youtube, hd online streamek, tv alkalmazások, stb...és nem volt soha problémám. Azóta olyan, mintha nagyobb "terhelésnél" 5-6 perc után megszakadna a hálózat. Próbáltam másik telefonba tenni, ahol remekül működött...hálózati- és gyári beállítások visszaállítását is alkalmaztam külön-külön, de a hiba továbbra is fennáll.
Most, hogy olvastam amit írtál, kicsit kifejtenéd bővebben? Mert már majdnem ott tartottam, hogy küldöm vissza garanciális szervízbe.
Mit gondolsz?
Előre is köszi a válaszod.
-
macilacus
senior tag
válasz
#86973952 #836 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert előtte amikor nézted, akkor is volt más akinél nem ment, nálad meg igen, és lehet, hogy ő rosszul állított be valamit, te meg tudod már, hogy hogy volt jó a beállítás 4.-ei irányelv bevezetés előtt (ne ezt jól megragzottam, csűrtem, csavartam).
Amúgy a play 3.-án frissült (persze kéretlenül, letilthatatlanul) -
eladogeppc
veterán
válasz
#86973952 #799 üzenetére
Köszönöm srácok, de én nem vártam.
Leadtam a telefont a PartneroGSM-ben, ahol cserét nem tudtak adni, így búcsút vettem a telcsitől.
Örülök, hogy ilyen jó társaságba keveredtem, és annak is, hogy nem küldtetek el a francba, hogy hülye vagyok.
Nekem ez elég visszajelzés volt, hogy nem én vagyok problémás, hanem sajnos beléjük futok.Ez azért is lehet, mert valóban nyúzom a készülékeket, és olyan dolgok jönnek nekem elő, ami másoknak nem.
További sok szerencsét és jó nyomogatást kívánok nektek !
-
törölt tag
válasz
#86973952 #792 üzenetére
BT részt megnéztem, nálam tökéletesen működik. Igaz nem player -rel, mert nekem nincs zene a telefonomon. MixCloud -ról szoktam zenét kiküldeni az autóra, vagy egyéb hasonló programot használok.
Nincs megszakadás vagy megröccenés. Végig 4G mobilnettel, kb. 20 percig ment. Váltogattam a számokat is, lezártam, oldottam a kijelzőt...stb.
Lehet a Samsung gyári zenelejátszójával van gond. (?)
macilacus:
Kicsit később megnézem mindegyiket Pitén. -
eladogeppc
veterán
válasz
#86973952 #771 üzenetére
Én elvetném a hardver hibámat, mert akkor a régi ROM-al is bajok lennének.
Otthon nekem még az 5Ghz-es Wifivel volt problémám, ami érdekesen reggelre úgy néz ki megoldódott.
2db router-em van, ami 5Ghz-en dolgozik, a második (TP-Link) routerrel megvan a 200Mbit. Így úgy gondolom, hogy az első routeremmel van valami bibi. -
pocokfej
csendes tag
válasz
#86973952 #769 üzenetére
Jó de feltételezhetjük azt is hogy hibás a készülékünk bár erre nincs sok esély. Ami elgondolkodtató hogy miért nincs több panaszos? Bár nekem ez a hiba hamar elöjött mivel folyamat utazom és ugye nem mindenhol megy full a 4g .És még egy gondolat. Lehet hiba az is hogy bár fogja a 4g jelet de azon a másik frekvencián nem képes forgalmazni.( ha jol tudom azon belül is váltogat frekvenciákat)
És jol tudom hogy a vodafon a telenor tornyokat használja? -
eladogeppc
veterán
válasz
#86973952 #762 üzenetére
Nálam Digi 500 van. Laptop és iPhone 200-at bőven tartja, és eddig az összes tartotta.
Az a fura, hogy ez a 100Mbit ez valami varázs szám lehet, mert megindul mint a dög, aztán lezuhan.
Most nem tudom mi lelte, de úgy néz ki, hogy rendben van.4G továbbra is gyengélkedik, holnapra az is kiderül, hogy rendben van-e.
-
eladogeppc
veterán
válasz
#86973952 #751 üzenetére
Nekem a Wifi 5GHz-en is szarakodott már az első perctől kezdve.
2.4Ghz-en tökéletesen viselkedik.
Na de az, hogy nincs adatforgalom, az vicces és idegesítő.
1 napos a telefon. Ezért egy GSM volt nem veszi vissza. Valószínűleg pofán röhögnek.
Belvárosban Xiaomi telefon tökéletesen dolgozott. -
eladogeppc
veterán
-
janeszgol
félisten
válasz
#86973952 #709 üzenetére
Az elképzelhető. Gondoljunk csak 2013as és 2014es modellek lilaképernyőjére, vagy a G4nél bevezetett bootloopra, mai érintette a K szériákat is. Elég sokat nézelődöm a használt piacon, két márkát nagyon nagyon átgondolva, óvatosan kezelek (Sony és HTC), egyet pedig teljesen mellőzök (LG). Nem véletlen.
-
macilacus
senior tag
válasz
#86973952 #686 üzenetére
Más írta másik topikba, hogy nála pitén a linkelt ACR, ami nálad működött, nála nem működött illetve csak a saját hangját vette fel a mikrofonból a másik fél nem vagy csak alig volt hallható, úgyhogy esélyes, hogy előbb utóbb mindenütt probléma lesz vele és csak a mókolás marad
Kipróbálni meg ezt az exDialert kéne, hogy megy-e
pro-ként van meg nekem szépen pofára szabva ezzel a témával, sajnálnám ha másikat kéne megszoknom
Előre is köszi
-
-
fenky
tag
válasz
#86973952 #645 üzenetére
[Ez] a mai akku használat, ez most elég vállalható! Reggel 5 utan húztam le a töltőről, nap közben pici fészbuk (Chrommal, az app tiltva), prohardver, kb. fél óra fotó nézegetés, a többi kijelzőidő annyi, hogy nézegettem az időt. 2 sim (minkettő T-s), sd kártya, közepes energiatakarékossági mód, auto. fényerő.
Szerk.: a torrentet a screenshoot előtt indítottam el, nap közben nem ment.
-
fenky
tag
válasz
#86973952 #642 üzenetére
18 MP-n használom 16:9-es arányban, de megpróbálom akkor 12, 4:3-on.
Azt észrevettem, hogy az autómata mód minden telefonon egy rakás szar... SZVSZ erre odafigyelhetne már valamelyik gyártó, mert aki a beállításokkal akar vacakolni, az nem ilyenekkel fotóz, viszont a laikusok (mint pl. én) foghatják a fejüket, hogy mosódott, zajos, olajfestmény az eredmény.Az lehet a 2 sim-kártya miatt, hogy.közepes energiatakarékos mód, sok szar törlése, fölösleges cuccok letiltása, állandó alvómódba helyezése, AOD off megvolt és "egyhelyben" óránként 3-4%-ot merül?
Mondják, hogy az energiagazdálkodása tanul, meg majd "beáll", de majdnem 3 hét alatt nem jött össze. Remélem nem hibás a készülék.Amúgy a kijelző gyönyörű, a rendszer stabil, nem akad, nem melegszik játék alatt.
-
-
macilacus
senior tag
válasz
#86973952 #622 üzenetére
Az android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik-ban javában folyik a felvevős téma kibeszélése, és ott azt mondják, hogy amelyik verzió pitén névvel számmal működik az a másik fél hangját nem veszi fel rendesen, alig halható. Nálad rendesen halható volt a felvételen a másik fél is.
Ha felteszem a pitét és nem jön be, hogy tudok visszaállni oreóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest