- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Ma reggelre meg nem vibrá! Ki érti ezt? Ma újra kipróbáltam és működött rendesen. Mondjuk nem olyan smooth , mint a Mate 20 Lite-n volt, icipici kis mikroakadások vannak, de amúgy az esti nem volt (főleg a tv képernyőjén látszott nagyon, de az lehet mindenkinek ilyen). Ezt már az elején is láttam, de nem foglalkoztam vele. Amikor az említett két lassítás típusra kapcsoltam, valósággal remegett a kép! Kicsit durván kiábrándító volt.
A kamera minősége viszont általában szerintem sem rossz, vagyis lehet vele egészen korrekt képeket lőni. A korábbi (kettő hátul, kettő elől kamerás) Huaweiemhez hasonló minőség (ami azon egészen jó volt), de azért a Samsungon kicsit jobban oda kell figyelni a beállításokkal, mert az automatika ezen érzékenyebb a külső hatásokra és többet hibázik.
Maga a menü és a böngészés símasága viszont a Samsungon egyértelműen jobb! Pedig a Huaweinek a számok szerint kicsit erősebb a procija (136.000), de a Samunak nyilván jobban sikerült az optimalizációja. Kb. egy időben kaptak Pie-t, de amazon talán csak a nagyobb appok gyorsabb megnyitása változott.
Viszont ez sokkal jobban kezelhető és testreszabható.Nekem az AnTuTu 123.000 felett mutatott.
Összességében ez a mobil nagyon jól sikerült!
-
törölt tag
Korábban én írtam már róla pár dolgot. Igaz, még ruszki ROM -ról, de ez magyaron sem változott.
Szerintem sokkal átgondoltabb, jobb felület, mint az eddigiek. Persze tökéletes sosem lesz, mert minden rendszer jár olyan változásokkal, ami nem mindenkinek tetszik.
Egyébként van már youtube -on is jópár videó az új felületről. Kifejezetten A7 2018 -cal készült verziók is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest