Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Ma reggelre meg nem vibrá! Ki érti ezt? Ma újra kipróbáltam és működött rendesen. Mondjuk nem olyan smooth , mint a Mate 20 Lite-n volt, icipici kis mikroakadások vannak, de amúgy az esti nem volt (főleg a tv képernyőjén látszott nagyon, de az lehet mindenkinek ilyen). Ezt már az elején is láttam, de nem foglalkoztam vele. Amikor az említett két lassítás típusra kapcsoltam, valósággal remegett a kép! Kicsit durván kiábrándító volt.
A kamera minősége viszont általában szerintem sem rossz, vagyis lehet vele egészen korrekt képeket lőni. A korábbi (kettő hátul, kettő elől kamerás) Huaweiemhez hasonló minőség (ami azon egészen jó volt), de azért a Samsungon kicsit jobban oda kell figyelni a beállításokkal, mert az automatika ezen érzékenyebb a külső hatásokra és többet hibázik.
Maga a menü és a böngészés símasága viszont a Samsungon egyértelműen jobb! Pedig a Huaweinek a számok szerint kicsit erősebb a procija (136.000), de a Samunak nyilván jobban sikerült az optimalizációja. Kb. egy időben kaptak Pie-t, de amazon talán csak a nagyobb appok gyorsabb megnyitása változott.
Viszont ez sokkal jobban kezelhető és testreszabható.Nekem az AnTuTu 123.000 felett mutatott.
Összességében ez a mobil nagyon jól sikerült!
-
törölt tag
Korábban én írtam már róla pár dolgot. Igaz, még ruszki ROM -ról, de ez magyaron sem változott.
Szerintem sokkal átgondoltabb, jobb felület, mint az eddigiek. Persze tökéletes sosem lesz, mert minden rendszer jár olyan változásokkal, ami nem mindenkinek tetszik.
Egyébként van már youtube -on is jópár videó az új felületről. Kifejezetten A7 2018 -cal készült verziók is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest