- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Ma reggelre meg nem vibrá! Ki érti ezt? Ma újra kipróbáltam és működött rendesen. Mondjuk nem olyan smooth , mint a Mate 20 Lite-n volt, icipici kis mikroakadások vannak, de amúgy az esti nem volt (főleg a tv képernyőjén látszott nagyon, de az lehet mindenkinek ilyen). Ezt már az elején is láttam, de nem foglalkoztam vele. Amikor az említett két lassítás típusra kapcsoltam, valósággal remegett a kép! Kicsit durván kiábrándító volt.
A kamera minősége viszont általában szerintem sem rossz, vagyis lehet vele egészen korrekt képeket lőni. A korábbi (kettő hátul, kettő elől kamerás) Huaweiemhez hasonló minőség (ami azon egészen jó volt), de azért a Samsungon kicsit jobban oda kell figyelni a beállításokkal, mert az automatika ezen érzékenyebb a külső hatásokra és többet hibázik.
Maga a menü és a böngészés símasága viszont a Samsungon egyértelműen jobb! Pedig a Huaweinek a számok szerint kicsit erősebb a procija (136.000), de a Samunak nyilván jobban sikerült az optimalizációja. Kb. egy időben kaptak Pie-t, de amazon talán csak a nagyobb appok gyorsabb megnyitása változott.
Viszont ez sokkal jobban kezelhető és testreszabható.Nekem az AnTuTu 123.000 felett mutatott.
Összességében ez a mobil nagyon jól sikerült!
-
törölt tag
Korábban én írtam már róla pár dolgot. Igaz, még ruszki ROM -ról, de ez magyaron sem változott.
Szerintem sokkal átgondoltabb, jobb felület, mint az eddigiek. Persze tökéletes sosem lesz, mert minden rendszer jár olyan változásokkal, ami nem mindenkinek tetszik.
Egyébként van már youtube -on is jópár videó az új felületről. Kifejezetten A7 2018 -cal készült verziók is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest