- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
Kapunk Android 10 Q-t
[link] -
Wheelbarrow
aktív tag
Márkatársak.
Adjatok tippet zenelejátszóra. Mégpedig olyanra amit vezérel az autórádió. Találtam néhányat de csak léptetni tudom a számokat, elindítani a lejátszást a telefonon kell. A Google Play Zene tudja ezt de nekem más kéne mert szerintem az nem jó lejátszó.
Köszi -
Wheelbarrow
aktív tag
A javasolt ébresztőóra tökéletes.
Újabb nekem nemtetsző dolgot találtam. Oreón a kamera egy képernyőn exponált vagy indította a videófelvevőt. Most meg váltogatni kell a fotó és videó mód között.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Egy hónapja van meg a telefon, hazai független. Egy Nokia 6. váltott. Nokia 7 volt tervben de az jóval drágább ennél. Tetszik, jó is, megéri az árát de ez gyorsabban merül mint a Nokia 6. A fotós része viszont sokkal jobb. Ma felment rá a Pite. Tipp kéne, hogy az ébresztés hangerejét hol tudom Pitén emelkedőre állítani mert itt most nem találom. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest