- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
Kapunk Android 10 Q-t
[link] -
Wheelbarrow
aktív tag
Márkatársak.
Adjatok tippet zenelejátszóra. Mégpedig olyanra amit vezérel az autórádió. Találtam néhányat de csak léptetni tudom a számokat, elindítani a lejátszást a telefonon kell. A Google Play Zene tudja ezt de nekem más kéne mert szerintem az nem jó lejátszó.
Köszi -
Wheelbarrow
aktív tag
A javasolt ébresztőóra tökéletes.
Újabb nekem nemtetsző dolgot találtam. Oreón a kamera egy képernyőn exponált vagy indította a videófelvevőt. Most meg váltogatni kell a fotó és videó mód között.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Egy hónapja van meg a telefon, hazai független. Egy Nokia 6. váltott. Nokia 7 volt tervben de az jóval drágább ennél. Tetszik, jó is, megéri az árát de ez gyorsabban merül mint a Nokia 6. A fotós része viszont sokkal jobb. Ma felment rá a Pite. Tipp kéne, hogy az ébresztés hangerejét hol tudom Pitén emelkedőre állítani mert itt most nem találom. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- E-roller topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest