Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs, mert mint írtam én autóban használom vezeték nélküli kapcsolatra. Ott meg nekem gyári rendszer van, amivel kapcsolódik a telefonhoz. Tehát hozzáférek a híváslistához, telefonkönyvhöz. Illetve gyári Bose hangrendszerem van, nekem szuperül szól a zene is. Amit szintén az autóból vezérlek. Jack és USB kapcsolatot sem használok.
Nem szoktam tömegközlekedéssel járni, így nem használok más BT cuccot. Csak otthoni vezeték nélküli hálózatot, valamint okos TV -t.
Nálam ezekben merül ki a dolog.
Tartozékok és egyebek részben van pár ilyen eszköz. Meg ebben a témában nagyobb tapasztalattal rendelkező emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi