- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stifflerpapa
csendes tag
válasz
#86973952 #843 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Most átállítottam, hogy maximum csak a 3G-t érje el...így jelenleg működőképes, de bízom benne, hogy mihamarabb javítják a problémát.
Egyébként hogyan kell egy korábbi verziót - jelen esetben az Oreo-t - visszatenni?
Hozzáteszem sokkal jobban tetszett a kezelőfelülete, mint a mostani 9.0-nak. -
Stifflerpapa
csendes tag
válasz
#86973952 #829 üzenetére
Szia!
1 hete frissítettem a szoftvert 9.0-ra, azóta nagyon bosszantó, hogy nem működik rendesen a mobil internet. Előtte rengeteget használtam (korlátlan előfizetéssel) pl.: youtube, hd online streamek, tv alkalmazások, stb...és nem volt soha problémám. Azóta olyan, mintha nagyobb "terhelésnél" 5-6 perc után megszakadna a hálózat. Próbáltam másik telefonba tenni, ahol remekül működött...hálózati- és gyári beállítások visszaállítását is alkalmaztam külön-külön, de a hiba továbbra is fennáll.
Most, hogy olvastam amit írtál, kicsit kifejtenéd bővebben? Mert már majdnem ott tartottam, hogy küldöm vissza garanciális szervízbe.
Mit gondolsz?
Előre is köszi a válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest