- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #864 üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
eladogeppc #808 üzenetére
Rossz topik!
-
macilacus
senior tag
válasz
eladogeppc #805 üzenetére
Sok sikert a következőhöz
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #805 üzenetére
Itt jó a társaság, ez lenne a normális hozzáállás.
Neked még több sikert a következőhöz.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #783 üzenetére
Ezzel néztem. Én most éppen B20 -on vagyok Vodával.
Szerk.:
Mobilnet mellé a GPS -t is be kell kapcsolni a pontos adatokhoz. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #781 üzenetére
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #779 üzenetére
Majd megnézem én is autóban BT kapcsolatnál mit művel a Pite. Utoljára szerintem Oreo -n néztem, ott nekem sem volt gond.
-
pocokfej
csendes tag
válasz
eladogeppc #774 üzenetére
Mert én azért a legujabb oprendszert használnám amit hivatalosan frissitenek. Oreora már nem fogsz kapni semmi frissités!!És ha hibátlanul nem müködik érvényesiteném a garanciát. Ami elötte müködött az az ujjal ne már hogy szarab legyen.
Egyett értek azzal hogy szolgáltató hiba lehet. -
pocokfej
csendes tag
válasz
eladogeppc #772 üzenetére
Oks
Várjuk a frissitést ha nem oldja meg akkor megy a szervizbe ha ott is bénáznak vissza az oreohoz. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #768 üzenetére
Köszi, ez jó hír. Majd hétvégén beleírom ezeket az anomáliákat az összefoglalóba. Amíg meg nem változik benne marad.
Érdekes egyébként az, hogy VDH ROM -on semmi ilyesmi nincs. Ami 2 dolgot feltételez...
Egyrészt a Telenor nem tesztelte a ROM -ot. Mivel őt érintő hiba is van benne. Ez lehetséges, mert XEH.
Másrészt van benne más hiba is, amit a Voda például biztosan kitesztelt és javítva is lett. Akkor miért nem javítottak XEH -nél?
Persze az is lehet majd hamarosan jön XEH verzióra javítás, a többire meg nem. Tehát kifejezetten ezt orvosolják.
Viszont így is vicces az egész. Jófej dolog tőlük, hogy hetekkel hamarabb kiadnak egy beígért frissítést.. De ez akkor jó, ha normálisan is működik. Nem csak 1 ROM -on, hanem az összesen.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #765 üzenetére
Szerintem fél éves kártyánál nem kellene ilyen gondnak lennie. Így már jónak kell lennie Oreo -ra visszaváltva.
Illetve, ha meg tudod nézni másik telefonban a kártyát az sem rossz. De szerintem nem lesz gond a SIM -mel.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #763 üzenetére
Diginél mondjuk nálam is volt már ilyen...persze ritka. A telefon szempontjából viszont jó hír.
SIM kártya cserét meg tudsz oldani? Vagy az újabb darab?
-
pocokfej
csendes tag
válasz
eladogeppc #752 üzenetére
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #752 üzenetére
Ezt is megnézhetné valaki, hogy másnál is ilyen -e vagy egyedi hiba. Vagy esetleg Pite alatt van gond.
Én nem tudok 5 Ghz -en tesztelni.
Lehet ez szintén Pite hiba, mint a Telenor net kezelése.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #750 üzenetére
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #748 üzenetére
Voda ROM -ról én össze-vissza ugráltam. Használtam egy darabig ruszki Pitét is. Meg mentem vissza VDH Oreo -ra is. Egyszer sem volt KNOX gondom.
Nem hinném, hogy nálad probléma lenne XEH ROM -mal, de majd pocokfej megerősíti. Mivel ő is ugrált már.
Jelezzetek vissza ilyenekről, mert akkor tudom beleírni az összefoglalóba, hogy gond nélkül megy.
-
pocokfej
csendes tag
válasz
eladogeppc #729 üzenetére
Na de ami a lényeg visszaraktam oreot és azon rendesen müködik!!!
Tehát nem hardver hanem szoftver.
Esetleg simkártya?(5éves telenor) -
Hosssszu
őstag
válasz
eladogeppc #734 üzenetére
Nekem is A750FN/DS. Telenornál vásárolt.
eladogeppc: Nekem Telenornál nincs ilyen gond. 4G, 4G+, HSDPA vált normálisan. Mondjuk amikor HSDPA-ra vált, akkor néha elképesztően lassú a net, de ez szinte minden eddigi Telenoros telefonomon így volt.
-
törölt tag
válasz
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Pie-re frissítéssel úgy látom vannak problémák?
-
Astroboy
őstag
válasz
eladogeppc #714 üzenetére
Hangszóróban van nála jobb.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #712 üzenetére
Ez mindig jó kérdés Samsung -nál is. Meg az sem mindegy milyen ROM van a készüléken. Pl. melyik szolgáltatós vagy független.
A7 és A6+ is áprilisi Pite update -re lett kiírva. Utóbbi telefon nem tudom hogy áll, de A7 Pite frissítése ennek ellenére már március közepén megkezdődött.
Magyar szoftvereket elnézve ennél a telefonnál VDH ROM (ami magyar Voda) kapta meg először itthon. Aztán a XEH, ami független és Telenor készülékeken van. A TMH, ami Telekom viszont még nincs kint most sem...
De amúgy ez nem egyedi eset és a Telekom ROM -ot még úgy általában is, Európát tekintve most kezdték el frissíteni.
Tehát kb. most ebből tudsz kiindulni frissítési hozzáállást tekintve.
Szerk.:
A7 szerintem gyors telefon. Pite alatt nekem még simábbnak tűnik a rendszer. Illetve szerintem a folyamat tárolás is jobb lett. Oreo -n még egyszer-kétszer volt nekem újratöltés. De az is inkább több feladatnál. Pitén nekem úgy tűnik jobban kezeli. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #703 üzenetére
Szerintem....ha a Poco Gcam fotói nem jöttek be, akkor a 3 említett Samsung sem fog...de majd meglátod, ha akarod. Ha be tudsz menni egy MM -ba ott érdemes megnézni, ha egy pár sorral arrébb fotózol és belenagyítasz. Plusz a Samsung részletfeldolgozás. Ami nem felső kategóriában nagyobb szoftveres utómunkával jár. Náluk nem mindig szépen és jól...
Szerk.:
Rákeresel a hozzászólásaimra, akkor én dobtam fel pár fotót ezzel a telefonnal. Gyári kamera alkalmazással. Oreon és Pitén is.Pitén van javulás az Oreohoz képest.
janeszgol:
Én nagyon szeretem az LG -t. Bizonyos dolgokban nagyon korrekt. Viszont én is szenvedtem eleget a különböző G verziókon. Így 2x is meggondolom a vásárlásukat. -
janeszgol
félisten
válasz
eladogeppc #706 üzenetére
Pocoról szeretnél 100 ezer ft alá menni? Miért? Ez mind visszalépés (felvett hangban és talán szoftverben nem).
-
janeszgol
félisten
válasz
eladogeppc #703 üzenetére
Nekem megfelel az A7 2018 kamerája, a felvett hangminősége pedig kiváló. De a felsoroltak közül fotóban a G6 és M2 a két legjobb, felvett hangban pedig a két Samsung. Ördögi kör. Melyik a fontosabb neked? Ha csak állóképeket csinálsz, akkor az első kettő. A MI A2 kimondottan ócska, vacak hangot vesz fel.
Az akkut írtad még. Az A7 2018 az közepesen teljesít ebben. Kb 6 óra kijelző idő lehet benne. A G6 kevesebbet bír.85 ezer ft most az A2 6/128 gigás verziója, papíron nem rossz. A hangfelvétel az, ami miatt én tuti nem venném meg. 100 ezer ft alatt két telefont nézz még meg! Honor Play és Asus Zenfone 5. Ebből inkább a Honor Play az, amit nézegess! Az akkuban sem rossz.
-
macilacus
senior tag
válasz
eladogeppc #702 üzenetére
Konkrét kérdése lehet konkrétan válaszolni
Ha így íród a kérdést egyből más a gyerek fekvése -
janeszgol
félisten
válasz
eladogeppc #699 üzenetére
Nehéz a döntés. A racionalitás a G6ot mondaná, de csak 156 kbps a sztereo hangfelvétele, ami kevés. Az A7 2018 256kbps bitrátával dolgozik. Ráadásul az LG még agyon is szűri ezt. Szóval majdnem minden porcikájában LG, de a hangfelvétele vacak. Ha téged ez nem zavar, vedd azt!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest