- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
válasz
janeszgol #1345 üzenetére
Őszinte leszek, ezt nem néztem. Másodjára egy éjszaka alatt 100-ról merült 50%-ra. SIM nélkül viszont nem csinálta ezt. Aztán végeztem egy gyári visszaállítást és megszűnt a probléma. A tippem még az, hogy a VoWifi bekapcsolása nem tetszett neki, de azt egyszer korábban már aktiváltam és nem okozott ilyen gondot.
-
Warzoz
senior tag
válasz
janeszgol #1345 üzenetére
Én nem tudom melyik a teljesítmény mód, de nálam 3 fokozat van. Az optimalizált, a közepes energiatakarékos és a maximális energiatakarékos. Frissítés előtt nem volt bekapcsolva semelyik, úgy bírta az akksi készenlétben az 5-6 napot. Frissítés után ugyanígy, vagyis semmilyen mód nem volt bekapcsolva, bírt 2 egész napot. Aztán bekapcsoltam a közepes energiatakarékos módot (AOD ki, CPU 70%, fényerő -10%) és így most 6-7 napot bír. Viszont egy ideje ha nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód akkor már akár 4 napig is kitartana az akksi, viszont ez nekem kevés, ezért inkább bekapcsolom. A teljesítményben lassulást nem érzékelek miatta.
-
-
törölt tag
válasz
janeszgol #700 üzenetére
G6 -ot akartam elhozni vagy céges vagy privát vonalra második telefonnak. Sok mindenben egyébként jó annak ellenére, hogy a G vonallal már nagyon sokat szívtam meghibásodásokat tekintve.
Ami végül eltántorított szintén ezzel kapcsolatos. Vodában meg a Telenornál is azt mondták korábban, hogy sok meghibásodott darabot visznek vissza.
-
janeszgol
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
janeszgol #403 üzenetére
Fóliával nincs gond. Az üveggel viszont lehet, ha teljes előlapos. Pl. ahol kiér szélére. Nekem másik telefonon az üveg szélét piszkálta fel oldalt.
Viszont a két végén lévő elemmel nem volt gond. Normál edzett üveges vastagság simán aláfér.
Szerk.:
Bár lehet némelyik fóliát is felpiszkálja azon a részen. Nem mindegyiket. -
-
törölt tag
válasz
janeszgol #381 üzenetére
Vannak azért még előnyei az S8 -nak, de szerintem tényleg egész jól sikerült telefon.
Nekem a gyári edge panel hiányzik, amit Note8 -on is használok. Úgy emlékszem S8 -on is van. Szerintem simán át lehetne vinni nem edge kijelzőre is.
Kíváncsi leszek az One UI itt mit hoz magával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest