Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fdani0807
üzenetére
Kamera fontos szempont, akkor nem szabad telefont venni anélkül, hogy megnézed személyesen. Tesztekkel se foglalkozz.

Bár...az is igaz, hogy lehet nem frissítették fel Pitére a boltban kitett telefonokat. Ami azért nem mindegy. Illetve azt is mindig elmondom, hogy többen alternatív kamera alkalmazást használunk. Play -ről.
-
törölt tag
válasz
fdani0807
üzenetére
Üzemidővel és kamerával kapcsolatban is több visszajelzés volt a témában. Érdemes visszakeresni. Például én is elég sok képet tettem fel.
Kamerára kitérve. Pite alatt véleményem szerint javult a minőség. Anno én az S6 Edge -t nyomogattam, fotóztam is vele, de az emlékeim erősen megfakultak. Arra viszont emlékszem, hogy annál is volt már szoftveres erőlködés, ami a képekben belenagyítva jól látszott. De..ha emlékeim nem csalnak, akkor az éjszakaiban (akkoriban) elég jónak számított a több képből csinált végeredmény miatt (is). Én azt javasolnám, ha lehetőséged van rá nézd meg egy boltban és csinálj pár képet.
Nem lennék biztos abban, hogy középső kategóriás Samsung -ot kellene nézni, ha az S6 Edge -hez képest minőségi fejlődést szeretnél kamerában.
Magánvélemény...mert mindenkinek más az igénye, és mindenki más szemmel néz egy képalkotást, végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi