- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Astroboy #486 üzenetére
Nem biztos, egyelőre csak hangosan gondolkozom. Alapvetően az sem biztos, hogy önmagában a ROM csere módosítja ezt a beállítást. Sőt... Mivel nem érint minden partíciót. Ráadásul tégla is lehet a telefon.
Csak azért írtam, mert egyelőre több olyan jel van, ami kétségessé teszi a hardveres eltérést. Egyébként nem ez lenne az első ilyen eset. Illetve más márkánál is előfordult már.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #475 üzenetére
Igen... Viszont ruszkiknál kijött FN verzióra a droid 9. Március 5. a build date és ma jött az első főverziós frissítés.
Szerk.:
Lehet VDH -ra már nem jön javítás, hanem egyből a droid 9 -es frissítés érkezik. Függetlenül attól, hogy áprilisban érkezik -e. Esetleg valamivel hamarabb. -
törölt tag
válasz
Astroboy #467 üzenetére
Nappali képéknél nekem (többnyire) összhatásban jobban tetszik a Gcam. Belenagyítva viszont az élesség szoftveres állítása miatt zajosabb. Meg hajlamosabb a kiégésre érősebb napfénynél.
Korlátozottabb látási viszonyoknál viszont általában a Gcam nyerőbb. Ahol jobb lenne a gyári kamera (pl. zajszűrés), ott a világos részek nem ritkán kiégnek meg eltűnik a kontúr.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #447 üzenetére
November 1 security patch óta volt egy-két fontosabb biztonsági, rendszer szintű javítás. Bár engem inkább a kamerával kapcsolatos szoftveres javítások érdekelnének...
Voda ROM amúgy sokszor van hátrányban...ami szerintem inkább szolgáltató miatt van, bár szeretett máskor is a gyártóra mutogatni.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #386 üzenetére
Korlátozott fényben, beltérben, este nekem jobbnak tűnik. Teljesen még nem teszteltem.
Nappali, erős napfénynél is jobb az összhatás. Részletbe nagyítva talán a gyári kamera a simítás miatt szebb, de az összkép, kontúrozás, színek miatt mégis jobbnak tűnik nekem a Gcam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest