- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Astroboy #486 üzenetére
Nem biztos, egyelőre csak hangosan gondolkozom. Alapvetően az sem biztos, hogy önmagában a ROM csere módosítja ezt a beállítást. Sőt... Mivel nem érint minden partíciót. Ráadásul tégla is lehet a telefon.
Csak azért írtam, mert egyelőre több olyan jel van, ami kétségessé teszi a hardveres eltérést. Egyébként nem ez lenne az első ilyen eset. Illetve más márkánál is előfordult már.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #475 üzenetére
Igen... Viszont ruszkiknál kijött FN verzióra a droid 9. Március 5. a build date és ma jött az első főverziós frissítés.
Szerk.:
Lehet VDH -ra már nem jön javítás, hanem egyből a droid 9 -es frissítés érkezik. Függetlenül attól, hogy áprilisban érkezik -e. Esetleg valamivel hamarabb. -
törölt tag
válasz
Astroboy #467 üzenetére
Nappali képéknél nekem (többnyire) összhatásban jobban tetszik a Gcam. Belenagyítva viszont az élesség szoftveres állítása miatt zajosabb. Meg hajlamosabb a kiégésre érősebb napfénynél.
Korlátozottabb látási viszonyoknál viszont általában a Gcam nyerőbb. Ahol jobb lenne a gyári kamera (pl. zajszűrés), ott a világos részek nem ritkán kiégnek meg eltűnik a kontúr.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #447 üzenetére
November 1 security patch óta volt egy-két fontosabb biztonsági, rendszer szintű javítás. Bár engem inkább a kamerával kapcsolatos szoftveres javítások érdekelnének...
Voda ROM amúgy sokszor van hátrányban...ami szerintem inkább szolgáltató miatt van, bár szeretett máskor is a gyártóra mutogatni.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #386 üzenetére
Korlátozott fényben, beltérben, este nekem jobbnak tűnik. Teljesen még nem teszteltem.
Nappali, erős napfénynél is jobb az összhatás. Részletbe nagyítva talán a gyári kamera a simítás miatt szebb, de az összkép, kontúrozás, színek miatt mégis jobbnak tűnik nekem a Gcam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest