- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fdani0807 #866 üzenetére
Üzemidővel és kamerával kapcsolatban is több visszajelzés volt a témában. Érdemes visszakeresni. Például én is elég sok képet tettem fel.
Kamerára kitérve. Pite alatt véleményem szerint javult a minőség. Anno én az S6 Edge -t nyomogattam, fotóztam is vele, de az emlékeim erősen megfakultak. Arra viszont emlékszem, hogy annál is volt már szoftveres erőlködés, ami a képekben belenagyítva jól látszott. De..ha emlékeim nem csalnak, akkor az éjszakaiban (akkoriban) elég jónak számított a több képből csinált végeredmény miatt (is). Én azt javasolnám, ha lehetőséged van rá nézd meg egy boltban és csinálj pár képet.
Nem lennék biztos abban, hogy középső kategóriás Samsung -ot kellene nézni, ha az S6 Edge -hez képest minőségi fejlődést szeretnél kamerában.
Magánvélemény...mert mindenkinek más az igénye, és mindenki más szemmel néz egy képalkotást, végeredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Router gondok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest